ZAVENTEM RESTAURATIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAVENTEM RESTAURATIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.979.229

Publication

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.10.2013, NGL 28.10.2013 13643-0414-015
15/01/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/09/2011
ÿþ Mod 2.1

F Lol n In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudei im N~Y~Y~IIVII~MIII~VII

aan het Belgisch Staatsbla *1113862]x





il i1UGSal

0 2 SEP.Ge#ie

Ondernemingsnr Benaming : (voluit): Rechtsvorm : Zetel :

e3 Qffl. âg qr

ZAVENTEM RESTAURATIE

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

1930 Zaventem  Vilvoordelaan 42

-Bijragénb j hét-B-èTgiscTi STáátsbTa3 =T47U9%2-01i - Annëxésdû Moniteur belge

j Onderwerp akte : OPRICHTING

j Uit een akte verleden voor meester Thierry Raes, geassocieerd Notaris te Antwerpen-Wilrijk op

131/08/2011, neergelegd vôôr registratie, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte I aansprakelijkheid, "ZAVENTEM RESTAURATIE", gevestigd te 1930 Zaventem, Vilvoordelaan 42, 1 werd opgericht door:

11. De Heer Jean Vincent Jacques Pierre Halbardier, geboren te Luik op 14 juni 1959, wonende te 12242 Zandhoven, Molenheide 35.

2. De Heer Francis Henri Pierre Leroy, geboren te Hal op 28 juli 1957, wonende te 1430 Rebecq (Bierghes), Drève de la Chapelle 33.

Statuten:

Rechtsvorm - naam - zetel - doel - duur

Artikel 1- Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "ZAVENTEM RESTAURATIE". Artikel 2 - Zetel

1 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1930 Zaventem, Vilvoordelaan 42. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits linachtneming van de taalwetgeving. De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, I exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende;

goederen of onroerende zakelijke rechten; I

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle! verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals del aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van

alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; I

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw-of immobiliënvennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en 1 financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële j tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten j vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel I iidentiek, geljjkaardig_of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haat _j

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Voor- Luik B - vervolg

behoeiden I maatschappelijk doel te bevorderen.

aan het Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld j zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig

Staatsblad I inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de I bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

j Het uitbaten van een restaurant, frituur, snackbar en keuken en alle activiteiten welke rechtstreeks of I onrechtstreeks in verband staan met het horecabedrijf, alsmede het uitbaten van een j drankgelegenheid met de verkoop van alle mogelijke dranken, alcoholhoudend of niet, en bijkomende verkoop van tabak, sigaren en sigaretten.

1 In voornoemde uitbating van een restaurant is begrepen, zowel de bediening in de zaal, als de afhaling ter plaatse, alsook de levering aan huis.

I Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks j I of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van j verbintenisssen van derden borg stellen, onder meer daar haar goederen in hypotheek of in pand te I I geven, inclusief de eigen handelszaak.

I De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar j in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar I maatschappelijk doel of welke van aard zou zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te I vergemakkelijken. Artikel 4 - Duur De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ! ieder één honderdste (1/1005'e) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volgestort in speciën ten belope van meer dan één derde, hetzij zesduizend vierhonderd euro. (¬ 6.200,00)

Artikel 11 - Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

i De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van juni om achttien uur. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere I plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

I Artikel 14 - Stemrecht - vertegenwoordiging I Elk aandeel geeft recht op één stem.

j Artikel 20 - Bestuursorgaan

j De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht I onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder I in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van É het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen del algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het; bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk j gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. ! Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

~ ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig j, verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

















VOor-beho-den

aan het -lrTTi ifii -Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 24 - Boekjaar- jaarrekening - jaarverslag

!Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 25 - Winstverdeling Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor del vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

I Artikel 27 - Ontbinding en vereffening

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief ; vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van I de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Slot- en overgangsbepalingen Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen voor onbeperkte duur tot eerste niet-statutaire zaakvoerders: de heer Jean Halbardier, voornoemd en de heer Francis Leroy, voornoemd. Elke I zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alleenhandelend de vennootschap te verbinden. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De j voornoemde zaakvoerders, alhier aanwezig, verklaren elk hun mandaat te aanvaarden.

De voornoemde zaakvoerders verklaren niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de uitoefening van dit mandaat verzet. De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die j voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf; I heden.

i Begin en afsluiting van het eerste boekjaar 1

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal worden afgesloten op éénendertig december j 1 tweeduizend en twaalf.

Eerste jaarvergadering De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni 2013 om achttien uur.

Î Bijzondere volmacht

I De oprichters geven aan de heer Jan Hellinckx, kantoorhoudende te 9308 Aalst, Molenkouterstraat 75, alsook hun aangestelden en medewerkers, bijzondere volmacht om de onderhavige vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de ondernemingsloketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen, en eventuele andere administraties teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en alle andere administratieve verrichtingen uit te voeren en dit enkel gebaseerd op de verstrekte informatie door de onderhavige vennootschap, als juist beschouwd door de volmachtdrager, in goed vertrouwen handelend in opdracht en onder verantwoordelijkheid van onderhavige vennootschap. Commissaris Uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt volgens de oprichters, dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen. Dientengevolge wordt geen commissaris benoemd.

Samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte, Geassocieerd Notaris Caroline De Cort

Coordonnées
ZAVENTEM RESTAURATIE

Adresse
VILVOORDELAAN 42 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande