ZENLEATHER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZENLEATHER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.729.943

Publication

01/07/2014
ÿþOnernemingsnr : 553./3 9(--1 3

Benaming

(voluit) : ZENLEATHER

(verkort) :

Rechtsvorm : Starters Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 1770 Liedekerke, Molenstraat 62

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

Uit een akte oprichting verleden voor Notaris Yves De Ruyver te Liedekerke op 19/05/2014, geregistreerd als volgt: "Geboekt 6 bladen, geen verzendingen te Asse I op 28/05/2014, boek 645 blad 24 vak 7. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50), getekend de ontvanger H. Roseleth"

blijkt dat:

1) De heer DE WITTE, Marc Camille, geboren te Arlon op één januari negentienhonderd achtenvijftig (nationaal nummer 58.01.01-129.96), echtgescheiden, wonende te 1770 Liedekerke, Molenstraat 62.

2). Mevrouw RITZEN Nathalie Rachel, geboren te Brussel (district 2) op één mei negentienhonderd eenenzeventig (nationaal nummer 71.05.01-374.55), ongehuwd en geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd hebbende, wonende te 1770 Liedekerke, Molenstraat 62 bus 0021.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam ZENLEATHER, met maatschappelijke zetel te 1770 Liedekerke, Molenstraat 62.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

De aankoop, productie en verkoop van alle mogelijke lederwaren, zoals handtassen, portefeuilles, brillenhouders, dossiermappen, producten in de kinder- en lichaamsverzorging in de meest ruime

De verkoop van deze producten kan zowel via internet als op markten, aan de klein- en de groothandel, in België en in het buitenland.

Het geven van massages, het uitbaten van wellness centra en sauna's, de aankoop en verkoop van alle producten die hiermee verband houden, in de meest ruime zin.

Flet waarnemen van bestuursmandaten.

De aankoop, de, ruiling, verkoop, in huurneming, en onderhoud van onroerende goederen evenals alle financieringsverrichtingen toegelaten door de wet.

De vennootschap kan de studie, de oprichting en de inrichting laten verwezenlijken van productie-eenheden met het doel deze laatste over te dragen "sleutel op de deur", aan de opdrachtgever.

Zij mag aile bouwwerken oprichten, laten oprichten voor haar rekening of voor rekening van derden, als bouwheer of als algemeen ondernemer en aan de onroerende goederen veranderingen en meerwaarden aanbrengen evenals de studie en de uitvoering van verkavelingen en de aanleg van wegenis en riolering, grondwerken en waterdichtingswenken, evenals de studie van decoratie en binnenshuisinrichting, rechtstreeks of onrecht-istreeks voor zichzelf of voor derden, dit zelf uitvoeren of laten uitvoeren en alles wat daarmee gepaard gaat; de verbintenissen aangaan als adviseur van bouwwerken (studie van burgerlijk bouwkundige en alle technische uitrusting van gebouw) materialen aankopen, ruilen en verkopen, alle noodzakelijke ondernemingskontrakten afsluiten, aile wissel-, commissie en courtageverrichtingen doen, evenals het beheer van onroerende goederen waarnemen.

Zij heeft in het algemeen de volte rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard , zouden zijn dat zij de vetwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of: samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L

9 rj.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

.,..., "

Mekd/ontvangn op

3ELGE

2014 11 JUNI 2014

evn do belandstalige

ts.,..fibn 4e1le

Aandel Brussel

AONITEUÈ

2 4 -064. GISCH ST

*14126945*

Hill

BE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

.41

" oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

e"

..  -- "

in het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou ondeiworperuljn aan voorafgaande voorwaarden , ; inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze ' ; handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap wordt opgericht voor ongepaalde duur.

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld honderd euro (¬ 100,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tien aandelen niet stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een tiende (1/10 de) van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, af dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en,. indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand juni, om veertien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend zestien.

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op een.

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

Voornoemde mevrouw Ritzen Nathalie.

Haar mandaat is onbezoldigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Bijlage: afschrift BAV

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

17/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ZENLEATHER

Adresse
MOLENSTRAAT 62 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande