ZONE 16

Société en commandite simple


Dénomination : ZONE 16
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.975.910

Publication

16/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter gn fie arp

Rechtbank van Koophanc:

te Leuven, de (1 5 APL. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

S 111

i







*13059356*

Ondernemingsnr : 0833.975.910

Benaming

(voluit) : ZONE 16

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Dorpstraat 37, 3060 Bertem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omvorming naar BVBA - statutenwijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick COPPIETERS `t WALLANT, te Leuven, op 28 maart 2013, neergelegd alvorens registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de gewone Commanditaire Vennootschap ZONE 16, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3060 Bertem, Dorpstraat 37, ondememingsnummer 0833.975.910, opgericht blijkens onderhandse akte op vijftien januari tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeven maart tweeduizend en elf onder nummer 11035860, geldig vertegenwoordigd volgende beslissingen heeft genomen:

1) Eerste besluit: doelwijziging

a) De vergadering ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het verslag van de zaakvoerder, opgesteld op 28 maart 2013 met uiteenzetting van de omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel, en van de aan dit verslag gehechte samenvattende staat van actief en passief, afgesloten per 31 december 2012.

Een origineel van dit verslag zal samen met een uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel

Alle aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag en verklaren dit goed te keuren.

b) De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de huidige dcelomschrijving te

vervangen als volgt:

"ARTIKEL 4 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

* De uitwerking en de realisatie van projecten, zowel voor particulieren, bedrijven als instellingen, op het gebied van verwarming, klimaatbeheersing, koeltechniek, de productie van warm water, elektriciteit en elektronica, ventilatie en projecten op het gebied van energiewinning, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, op het gebied van de burgerlijke en utiliteitsbouw, de weg- en waterbouw en het verkeer, gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten.

* De werkzaamheden van "algemeen aannemer. Deze aannemingsactiviteiten worden uitgevoerd namens en voor rekening van derden, in het kader van een aannemingscontract.

De activiteiten hebben rechtstreeks betrekking op projecten in zake gebouwen: nieuwbouw, verbouwingen en renovatie, het aanbrengen van roerend goed in gebouwen, de herstelling, renovatie en Inrichting. Onder gebouw dient te worden verstaan: een onroerend goed bestemd voor bewoning of voor administratieve, industriële, commerciële, medische, land- en tuinbouw, culturele of sportieve doeleinden.

Volgende werkzaamheden als algemeen aannemer kunnen worden uitgevoerd: de coördinatie van werkzaamheden uitgevoerd door onderaannemers:

* Stukadoor-, cementeer- en dekvioeractiviteiten: plafonneerwerken, leggen van chape en plaatsen van gyproc.

* Tegel-, marmer- en natuursteenactiviteiten: aannemer tegelwerken.

* Schrijnwerkers- en glazenmakersactiviteiten: alle schrijnwerk ongeacht het materiaal, leggen van parket

* Eindafwerkingsactiviteiten: aannemer schilderwerken, behangerplaatser van wand- en vloerbekleding

* Installatieactiviteiten: sanitair, installateurloodgieter, installateur centrale verwarming, installeren van klimaatregeling, het leggen van kabels voor diverse leidingen

* Elektrotechnische activiteiten: elektrotechnisch installateur

* Groothandel in verlichtingsapparatuur

* Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en artikelen van leer

* Cafés en bars: uitbating en diverse diensten in eigen naam of in onderaanneming verleend aan

horecabedrijven

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Zijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

*Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties enz.

*Zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van personeel ten behoeve van latere werkgever of werkzoeker: formulering van taakomschrijvingen; op geschiktheid testen van sollicitanten, natrekken van referenties.

*Concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen enz.

*Advies- en expertisebureau voor technische aangelegenheden.

*Advies- en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en -beheer, activiteiten op het gebied van informatie

*Verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers

*De opleiding en vorming van alle mogelijke personen die in contact kunnen komen met de hiervoor bedoelde activiteiten.

*Handelsbemiddeling in elektrisch en elektronisch materiaal en in alle soorten energie, inclusief installatiemateriaal voor industrieel gebruik

*Handel in eigen onroerend goed

*Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren

Deze opsomming is indicatief en niet limitatief te interpreteren, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake en deze waarvoor zij niet over de nodige vergunningen beschikt.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen ais investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag investeringen doen in onroerende goederen en zakelijke rechten afsluiten teneinde het vermogen dat zij verwerft optimaal te kunnen beheren.

De vennootschap kan alle nijverheids-, handels- en financiële handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en met alle gelijkaardige of aanverwante doeleinden. Zij mag alle activiteiten voeren die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op de wijze en volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken.

Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, opslorping, fusie, deelname door financiële tussenkomst of op een andere wijze in elke vennootschap, onderneming, groepering of verrichting die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreeft of die van die aard is de verwezenlijking van het eigen maatschappelijk doel te vergemakkelijken. Zij kan kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in België en in het buitenland oprichten."

2) Tweede besluit: kapitaalverhoging

a) De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen ten beloop van zestienduizend vijfhonderd vijftig (16.550,00) euro om het te brengen van tweeduizend (2.000,00) euro op achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550,00) euro, door incorporatie van reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen.

b) De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en beslist tot de Invoering van een

nieuw artikel 5 in de statuten.

"ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd (18.550,00) euro.

Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde."

3) Derde besluit: omvorming van de vennootschap

De vergadering bevestigt kennis gekregen te hebben van de volgende verslagen: het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht, en het verslag van de bedrijfsrevisor van 21 maart 2013 over de staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2012, hetzij minder dan drie maanden geleden. Iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden ais volgt:

"Tot besluit van mijn werkzaamheden verklaar ik inzake de geplande verrichting van omzetting van de COMM.V. ZONE 16 in BVBA ZONE 16, overeenkomstig artikel 777 van het W.Venn., onder voorbehoud van (1) voorafgaande goedkeuring door de algemene vergadering van de winstbestemming over het boekjaar 20112012 (te bestemmen winst ad ¬ 44.697,66; boekhoudkundig verwerkt als ¬ 20.697,66 overgedragen resultaat en ¬ 24.000 tantièmes) en (2) de integrale inbaarheid van de vordering in hoofdsom en te ontvangen intresten samen ad ¬ 34.520,15 op BVBA ANTOMAX, dat:

1.0nze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2.Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet gebleken is dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3.1-let netto-actief van de vennootschap, inclusief het overgedragen resultaat (winst) van het boekjaar 20112012 ten bedrage van ¬ 20.697,66, ¬ 22.697,66 bedraagt en bijgevolg groter is dan het huidig maatschappelijk kapitaal dat ¬ 2.000,00 bedraagt. Het netto-actief is groter dan het vereiste minimumkapitaal van ¬ 18.550,00 van een BVBA, vennootschapsvorm in dewelke de Comm.V. zou worden omgezet.

4.Pe vennootschap zou worden omgezet in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (BVBA). Voorafgaandelijk aan de omzetting zal bijgevolg vereist zijn dat het kapitaal voldoet aan de

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

minimumvereisten zoals wettelijk vastgesteld voor een BVBA (¬ 18.550,00 geplaatst kapitaal en gelet op het feit dat er 2 vennoten zijn ¬ 6200,00 volgestort kapitaal).

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter informatie van de aandeelhouders en derden onontbeerlijk acht." Een origineel van deze verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, voortzetten,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer van de gewone commanditaire vennootschap.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 december 2012, waarvan een exemplaar gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

4) Vierde besluit: ontslag zaakvoerder

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden van de heer VANMUYSEN Timothy als zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap, en verleent hem kwijting voor het uitgevoerde bestuursmandaat.

5) Vijfde besluit: benoeming statutaire zaakvoerders

De vergadering beslist te benoemen tot statutaire zaakvoerders:

1) De heer VANMUYSEN Timothy Georges Herman, wonende te 3060 Bertem, Dorpstraat 37.

2) Mevrouw DE FILETTE Natalie Liliane Alfons, wonende te 3060 Bertem, Dorpstraat 37,

De heer VANMUYSEN Timothy en mevrouw DE FILETTE Natalie zijn hier aanwezig en verklaren dit

mandaat te aanvaarden. Zij bevestigen niet getroffen te zijn door een beroepsverbod.

Artikel 11 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"ARTIKEL 11  BENOEMING - ONTSLAG

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Zij vermelden steeds deze hoedanigheid wanneer zij namens de vennootschap ondertekenen.

Tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap wordt benoemd:

1) De heer VANMUYSEN Timothy Georges Herman, nationaal nummer 741125 073-32, wonende te 3060 Bertem, Dorpstraat 37.

2) Mevrouw DE FILETTE Natalie Liliane Alfons, nationaal nummer 750309 070-92, wonende te 3060 Bertem, Dorpstraat 37."

6) Zesde besluit: vaststelling van de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de zaakvoerders

De vergadering beslist dat indien er meerdere zaakvoerders zijn, een niet statutair benoemde zaakvoerder

de vennootschap slechts kan vertegenwoordigen voor uitgaven tot en met vijfduizend euro.

Artikel 14 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"ARTIKEL 14 - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, vertegenwoordigt deze de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er twee of meerdere zaakvoerders benoemd zijn, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen,

jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door:

- de handtekening van één statutaire zaakvoerder

- de handtekening van een zaakvoerder die niet statutair benoemd is voor uitgaven tot en met vijfduizend euro (5.000,00 ¬ )

- bij uitgaven hoger dan vijfduizend euro (5.000,00 ¬ ) is de handtekening van een statutaire zaakvoerder vereist.

Wanneer de vennootschap optreedt als zaakvoerder of bestuurder van andere vennootschappen, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt."

7) Zevende besluit: wijziging van het boekjaar en verlenging van het huidige boekjaar

De vergadering beslist het boekjaar, dat liep van één januari tot éénendertig december, te wijzigen: het

boekjaar zal voortaan lopen van één juli tot dertig juni.

Het huidige boekjaar wordt verlengd en za! eindigen op dertig juni tweeduizend veertien.

Artikel 25, eerste lid van de statuten luidt voortaan als volgt;

"ARTIKEL 25 - BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni."

8) Achtste besluit: wijziging van de datum van de algemene vergadering.

De vergadering beslist tevens de datum van de algemene vergadering aan te passen.

Voortaan zal de algemene vergadering worden gehouden op vijftien december om twintig uur.

Artikel 17, eerste lid van de statuten luidt voortaan als volgt:

"ARTIKEL 17 - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

L+ ~

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op' vijftien december om twintig uur."

9) Negende besluit: goedkeuring van de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

10) Tiende besluit: machtiging

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte en verslagen.

Notaris Patrick Coppieters 't Wallant

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

07/03/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1I111 !1O 11111 1I11 MIl 11l 11111 11M 1111 111

'11035860'

t4d*rgelegd ter ego dett

Rechtbank van *terreS9,2011

te Leuven, de 2 3 FEB. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr : ~73 BR S. 9

Benaming

(voluit) : ZONE 16

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : DORPSTRAAT 37 3060 BERTEM

Onderwerp akte : OPRICHTING VENNOOTSCHAP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge ONDERHANDSE AKTE TOT OPRICHTING VAN EEN

VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN

EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

" Tussen ondergetekenden Vanmuysen Timothy, wonende te Dorpstraat 37, 3060 Bertem, beherende: vennoot, onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk; en Natalie De Filette, wonende te Dorpstraat 37, 3060 Bertem deze laatste stille vennoot; werd vandaag, 15 januari 2011, een gewone commanditaire vennootschap opgericht" met benaming: "ZONE 16"

De statuten van de thans opgerichte vennootschap werden vastgesteld ais volgt:

AFDELING 1 Rechtsvorm, benaming, zetel, doel en duur

Artikel 1: De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder de vorm van een gewone',

commanditaire vennootschap. Zij handelt onder de commerciële benaming "ZONE 16"

Artikel 2: De maatschappelijke zetel is gevestigd te Dorpstraat 37, 3060 Bertem. Hij kan worden verplaatst:

bij beslissing van de beherende vennoot. De vennootschap mag in België en in het buitenland exploitatiezetels

oprichten.

Artikel 3: De vennootschap heeft tot doel:

-De uitwerking en de realisatie van projecten, zowel voor particulieren, bedrijven als instellingen, op het gebied van de verwarming, klimaatbeheersing, koeltechniek, de productie van warm water, elektriciteit en elektronica, ventilatie en projecten op het gebied van energiewinning.

-De werkzaamheden van "algemeen aannemer". Deze aannemingsactiviteiten wordt uitgevoerd namens en.. voor rekening van derden, in het kader van een aannemingscontract.

De activiteiten hebben rechtstreeks betrekking op projecten in zake gebouwen: nieuwbouw, verbouwingen. en renovatie, het aanbrengen van roerend goed in gebouwen, de herstelling, de renovatie en inrichting. Onder gebouw dient te worden verstaan: een onroerend goed bestemd voor bewoning of voor administratieve, industriële, commerciële, medische, land- en tuinbouw, culturele of sportieve doeleinden.

Volgende werkzaamheden als algemeen aannemer kunnen worden uitgevoerd: de coördinatie van' werkzaamheden uitgevoerd door onderaannemers:

-Stukadoor, cementeer en dekvloeractiviteiten: plafonneerwerken, leggen van chape en plaatsen van gyproc -Tegel, marmer en natuursteenactiviteiten: aannemer tegelwerken

-Schrijnwerkers en glazenmakers activiteiten: alle schrijnwerk ongeacht het materiaal, leggen van parket -Eindafwerkingsactiviteiten: aannemer schilderwerken, behangerplaaster van wand- en vloerbekleding -Installatieactiviteiten: sanitair installateurloodgieter, installateur centrale verwarming, installeren van

klimaatregeling, het leggen van kabels voor diverse leidingen

-Elektrotechnische activiteiten: elektrotechnisch installateur

Deze opsomming is indicatief en niet limitatief te interpreteren, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake en deze waarvoor zij niet over de nodige vergunningen beschikt.

-Advies en expertisebureau voor technische aangelegenheden.

-Advies en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

-De opleiding en vorming van alle mogelijke personen die in contact kunnen komen met de hiervoor bedoelde activiteiten.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag investeringen doen in onroerende goederen en zakelijke rechten afsluiten teneinde het vermogen dat zij verwerft optimaal te kunnen beheren.

Artikel 4: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur die heden ingaat.

AFDELING 2 Beheer, aansprakelijkheid

Artikel 5: Alleen de beherende vennoot, thans Vanmuysen Timothy, is gelast met het bestuur en beschikt over de maatschappelijke handtekening. Hij zal nochtans slechts van deze handtekening mogen gebruik maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen.

Artikel 6: De vennootschap kan geldig vertegenwoordigd worden door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht. Deze volmacht moet echter wel beperkt zijn in tijd of bepaald wat het voorwerp betreft.

Artikel 7: In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of non-beschikbaarheid van de beherende vennoot hebben de overblijvende vennoten het recht, bij meerderheid, in zijn definitieve vervanging te voorzien.

Artikel 8: In geval van meerdere zaakvoerders kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zij kunnen desgevallend een college van zaakvoerders vormen. De oudste zaakvoerder wordt aangesteld als voorzitter. Het college van zaakvoerders kan slechts geldig stemmen indien meer dan de helft van haar leden aanwezig zijn. De besluiten van het college der zaakvoerders worden genomen bij gewone meerderheid en worden opgetekend in de notulen die ondertekend worden door alle aanwezige zaakvoerders. De voorzitter maakt melding van de beweegredenen van hen die de notulen niet ondertekenen.

Artikel 9: De stille vennoten hebben een onbeperkt recht van toezicht op al de verrichtingen van de vennootschap. Zij mogen alle bescheiden van de vennootschap inzien op de maatschappelijke zetel. Op hun kosten mogen zij zich laten bijstaan door een deskundige die door de beherende vennoot moet worden aanvaard.

Artikel 10: De stille vennoot draagt in de schulden en verliezen van de vennootschap slechts bij tot beloop van de gelden die hij heeft beloofd in te brengen.

AFDELING 3Kapitaal en overdracht van aandelen

Artikel 11: Het kapitaal bedraagt tweeduizend Euro. De beherende vennoot brengt 1000 Euro in en ontvangt hiervoor 100 deelbewijzen. De stille vennoot brengt 1000 Euro in en ontvangt hiervoor 100 deelbewijzen.

Artikel 12: Het overlijden van één der vennoten is geen aanleiding tot het ontbinden van de vennootschap. De aandelen van de overledene zullen overgedragen en verdeeld worden onder de overige vennoten.

Artikel 13: Een vennoot kan zijn rechten in de vennootschap slechts overdragen mits unanieme toestemming der vennoten en volgens de vormen bepaald door het Burgerlijk wetboek. Zelfs een overdracht tussen vennoten is hieraan onderworpen.

AFDELING 4 Inventaris, jaarrekening, winstverdeling en vergoeding zaakvoerder.

Artikel 14: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Artikel 15: Elk jaar op éénendertig december zal er een inventaris en een balans van het actief en passief van de vennootschap opgemaakt worden.

Artikel 16: Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de algemene onkosten, de maatschappelijke lasten en de delgingen vormt de netto winst van de vennootschap. Deze winst kan uitgekeerd worden aan de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het gestorte kapitaal. Hierover beslist de algemene vergadering. Jaarlijks wordt echter minstens één/twintigste gereserveerd ter aanleg van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ééntiende van het kapitaal bedraagt.

Artikel 17: De beherende vennoot ontvangt een maandelijkse vergoeding. Het bedrag en tijdstip van uitkering wordt bepaald door de algemene vergadering.

AFDELING 5 Algemene vergadering

Artikel 18: De algemene vergadering komt elk jaar bijeen op de eerste zaterdag van juni. Zij komt bijeen telkens de beherende vennoot hierom verzoekt of de helft van de vennoten hierom verzoekt.

Artikel 19: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vergadering beslist mits een aanwezigheidsquorum wordt bereikt van drie/vijfden van het kapitaal en een gewone meerderheid. De punten van de statuten die tot de essentialia van het vennootschapscontract behoren, kunnen slechts worden gewijzigd bij unanimiteit.

Artikel 20: De vergaderingen worden voorgezeten door de oudste aanwezige zaakvoerder. De agenda van de vergadering, de aanwezigheidslijst en de besluiten worden vermeld in het verslag. De algemene vergadering kan slechts rechtsgeldig beraadslagen over punten vermeld in de agenda, tenzij alle vennoten aanwezig zijn. Na afloop van de vergadering worden de notulen ondertekend door de vennoten. De voorzitter maakt melding van de beweegredenen van hen die de notulen niet ondertekenden.

AFDELING 6 Overgangsbepalingen

Artikel 21: Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend en twaalf. De

eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

VERSLAG BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Aansluitend op de oprichting werd een bijzondere algemene vergadering gehouden. Er werd beslist om,

de beherende vennoot, thans Tim Vanmuysen, aan te stellen als zaakvoerder.

Een volmacht wordt gegeven aan AdVAS - Salaets & Co, NN0455.026.406, met zetel te Hombergstraat

12b, 3201 Langdorp, vertegenwoordigd door Francis Salaets, om alle formaliteiten betreffende de oprichting van de vennootschap het ondememingsloket, de Kruispuntbank van ondernemingen en de federale overheidsdiensten te vervullen en te dien einde de nodige stukken te ondertekenen.

Opgesteld te Zaventem op 15 januari 2011 in 5 exemplaren. ledere vennoot verklaart een exemplaar te hebben ontvangen.

De beherende vennoten De stille vennoot

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ZONE 16

Adresse
DORPSTRAAT 37 3060 BERTEM

Code postal : 3060
Localité : BERTEM
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande