10 INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : 10 INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 543.595.720

Publication

30/12/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bezit het ondernemingsnummer 0417.053.478 en BTW-nummer BTW BE 0417.053.478 Opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Yves Ameye te Roeselare op negenentwintig maart negentienhonderd zevenennegentig en werd omgevormd in een commanditaire vennootschap op aandelen bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor notaris Joseph Thiery-Vander Heyde te Rumbeke/Roeselare op één september tweeduizend, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van éénentwintig september daarna, onder nummer 000410.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor notaris Joseph Thiery-Vander Heyde te Rumbeke/Roeselare op dertig juni tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van vijf augustus daarna, onder nummer 10117497.

Rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder, de heer Willy DECEUNINCK, wonende te 8500 Kortrijk, Bosstraat 15.

Benoemd in deze hoedanigheid bij de omzetting van de vennootschap in huidige rechtsvorm door de algemene vergadering op één september tweeduizend, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op éénentwintig september daarna onder referte 20000821-410.

4/ De commanditaire vennootschap op aandelen  R.A.M. , met maatschappelijke zetel gevestigd te 8800 Roeselare, Keizer Karelstraat 2.

De vennootschap bezit het ondernemingsnummer 0436.253.738 en het BTW-nummer 0436.253.738.

Opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Paul Lomme te Zedelgem op drieëntwintig december negentienhonderd achtentachtig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achttien januari negentienhonderd negenentachtig, onder nummer 890118-46.

Waarvan de statuten verscheidene keren werden gewijzigd houdende onder de omzetting in een commanditaire vennootschap op aandelen en voor het laatst bij proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Thiery te Rumbeke op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien januari tweeduizend en twaalf onder nummer 12014999.

Rechtsgeldig vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar gecommanditeerde zaakvoerder, de heer DECEUNINCK Arnold Benari L., geboren te Roeselare op 25 april 1950, identiteitskaartnummer 5915517628-79, rijksregisternummer 500425 063.71, wonende te Roeselare/Rumbeke, Keizer Karelstraat 2, benoemd bij beslissing van de algemene vergadering van zesentwintig november tweeduizend en één, verschenen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien december daarna, onder nummer 2001121590.

5/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  GT & Co , met zetel te 1140 Evere, Optimismelaan 1 bus b3.

De vennootschap bezit het ondernemingsnummer 0832.433.907 en BTW-nummer BTW BE 0832.433.907. Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Hendrik Muyshondt te Halle op éénentwintig december tweeduizend en tien, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes januari daarna onder het nummer 11300069.

Waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd.

Rechtsgeldig vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 10 van haar statuten door haar statutaire zaakvoerder, de heer VANDERMARLIERE Guido Raphael Antoon Marie Joseph, geboren te Heestert op vijfentwintig juli negentienhonderd éénenveertig, wonende te 8570 Anzegem (Vichte), Bosstraat 10, benoemd in deze hoedanigheid in voormelde oprichtingsakte.

Naam : De vennootschap is een naamloze vennootschap en draagt de naam "10 INVEST". Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 374. Doel :

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle verrichtingen te realiseren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

1. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

2. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs-en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

3. Alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

4. Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

5. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels, horecauitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

6. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig; alle bemiddeling; dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal - Samenstelling van het kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen euro (¬ 3.000.000,00), en is verdeeld in drieduizend (3.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen worden in vijf (5) groepen ingedeeld als volgt:

" de aandelen genummerd van één (1) tot en met driehonderd (300) zijn de aandelen A;

" de aandelen genummerd van driehonderd en één (301) tot en met zeshonderd (600) zijn de aandelen B;

" de aandelen genummerd van zeshonderd en één (601) tot en met duizend en vijftig (1.050) zijn de aandelen C.

" De aandelen genummerd duizend éénenvijftig (1.051) tot en met duizend achthonderd (1.800) zijn de aandelen D.

" De aandelen genummerd duizend achthonderd en één (1.801) tot en met drieduizend (3.000) zijn

aandelen E.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

De ondergetekende notaris verklaart dat alle aandelen werden volgestort ten belope van één/vierde per aandeel door storting van het bedrag van zevenhonderd vijftigduizend euro (750 000,00 EUR) op een bijzondere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

rekening, onder nummer 363-1287262-15 bij de ING Bank geopend op naam van de naamloze vennootschap "10 INVEST" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door de ING Bank.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit zes leden, al dan niet aandeelhouders, steeds samengesteld uit één lid verkozen uit een lijst van, minstens 2, kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders A, één lid verkozen uit een lijst van, minstens 2, kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders B, één lid verkozen uit een lijst van, minstens 2, kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders C, één lid verkozen uit een lijst van, minstens 2, kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders D en twee leden verkozen uit een lijst van, minstens 3 kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders E.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen. De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen. Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar. Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen. Indien in de vervanging van een opengevallen functie moet worden voorzien, komt het recht om kandidaten voor te dragen toe aan de eigenaars van de categorie aandelen op wier voordracht de te vervangen bestuurder werd benoemd. De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, in overeenstemming met de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur. In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen. De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris. In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders gezamenlijk optredend, waarbij steeds één bestuurder werd aangeduid door de aandeelhouders A, C of D en één bestuurder werd aangeduid door de aandeelhouders B of E.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Winstverdeling-reserves-vereffening :

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

Boekjaar :

Het boekjaar begint op één januari eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Jaarvergadering :

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste maandag van de maand juni om zestien uur..

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats, hetzelfde uur.

Vergaderingen :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt.Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd.Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

Overgangsbepalingen

1/ Het eerste maatschappelijk boekjaar van de vennootschap vangt aan vanaf de neerlegging van het uittreksel

van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om te eindigen op éénendertig

december tweeduizend en veertien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

3/ Er wordt thans geen commissaris benoemd.

4/ De vennootschap neemt de verbintenissen op zich die in haar naam en voor haar rekening werden

aangegaan vanaf één oktober tweeduizend en dertien.

BENOEMINGEN.

Aanstelling van de bestuurders.

Vervolgens zijn de aandeelhouders voornoemd bijeengekomen in algemene vergadering en hebben bij

eenparigheid van stemmen beslist dat er zes bestuurders worden aangeduid, namelijk :

" op voordracht van de aandeelhouders van categorie A: de naamloze vennootschap OTRECO, 9032 Gent, Industrieweg 76, met ondernemingsnummer 0432.483.210, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Declercq Etienne Gaston Rapfaël, identiteitskaartnummer 5905590020-33, rijksregisternummer 390430 067 74, bestuurder van vennootschappen, wonende te Knokke-Heist, Roodborstjeslaan 9, voornoemd;

" op voordracht van de aandeelhouders van de categorie B: de heer VANBIERVLIET David Charles jan Marie Joseph, geboren te Kortrijk op achttien mei negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 8500 Kortrijk, Groeningestraat 32, voornoemd;

" op voordracht van de aandeelhouders van categorie D: de heer DECEUNINCK Willy Benari Michiel, identiteitskaartnummer 591-5120536-08, rijksregisternummer 440922-043.90, geboren te Roeselare op tweeëntwintig september negentienhonderd vierenveertig, wonende te 8500 Kortrijk, Bosstraat 15., voornoemd;

" op voordracht van de aandeelhouders van categorie C: de heer DECEUNINCK Arnold Benari L., geboren te Roeselare op 25 april 1950, identiteitskaartnummer 591-5517628-79, rijksregisternummer 500425 063.71, wonende te Roeselare/Rumbeke, Keizer Karelstraat 2, voornoemd.

" op voordracht van de aandeelhouders van categorie E:

o de heer VANDERMARLIERE Guido Raphael Antoon Marie Joseph, geboren te Heestert op vijfentwintig juli negentienhonderd éénenveertig, wonende te 8570 Anzegem (Vichte), Bosstraat 10, voornoemd;

o de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JLD, met zetel te 8540 Deerlijk,

Desselgemknokstraat 68, ondernemingsnummer 0881.622.310, rechtsgeldig

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer DESMET Jean-Luc Maurice Adolf, geboren te Waregem op éénentwintig december negentienhonderd achtenzestig, wonende te 8540 Deerlijk, Desselgemknokstraat 68.

Dat zij worden benoemd voor een eerste periode die zal eindigen na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend en negentien.

VOLMACHT.

Luik B - Vervolg

Er werd volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fibo-Consult Fiduciaire, met zetel te 8500 Kortrijk, Engelse Wandeling 2 K11, ondernemingsnummer 0525.717.828, en/of haar aangestelden; en aan de heer BALCAEN Peter Benoit Laurent, geboren te Gent, op veertien april negentienhonderd negenenzestig, wonende te Zulte, Bokstraat 9/B, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden in verband met de NV  10 INVEST .

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS PASCAL DENYS MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

25/03/2015
ÿþ Mod Wo[d 15.1

kil-711 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

15 9609*

NEER(BELEGD

1 3 " iA ,,f 2Ji5

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, ard. KORTRIJK

Griffu

Ondernemingsnr : 0543.595.720

Benaming

(voluit) : 10 INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BRUGSESTEENWEG 374, 8800 ROESELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN BESTUURDERS

Uit de notulen van de raad van bestuur van 16 februari 2015 blijkt dat volgende beslissing werd genomen:

De Raad van Bestuur besluit het ontslag van de bestuurder NV Otreco, BTW BE 0432.483.210, industrieweg 76 te 9032 Gent, met als vaste vertegenwoordiger de heer Etienne Declercq, Roodborstjeslaan 9, 8300 Knokke-Heist te aanvaarden en dit met onmiddellijke ingang.

De Raad van Bestuur besluit voorlopig, tot aan de eerstvolgende algemene vergadering in zijn vervanging te voorzien en te benoemen:

KDC Invest NV, BTW BE 0597.784.175, gevestigd te President Kennedypark 16 bus B, 8500 Kortrijk met als vaste vertegenwoordiger de heer Etienne Declercq, Roodborstjeslaan 9, 8300 Knokke-Heist.

JLD BVBA

Bestuurder

vast vertegenwoordigd door

Jean-Luc Desmet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 19.08.2015 15444-0332-012

Coordonnées
10 INVEST

Adresse
BRUGSESTEENWEG 374 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande