247 COMFORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 247 COMFORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.634.295

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.06.2014 14238-0030-014
08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 28.06.2013 13265-0541-011
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 28.06.2012 12250-0179-011
15/05/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

`, I 1IIlI 1111111111 II11 I1I 111111 II! I II 11111111

+12089668*

..

, -,~t~t]G?x

REC~~(~lt~]1(VRt~ iele'1%

BRUCe (Aj~itigBrt~~~~)

rZq; à, 94% IV-,

20i2

r`, C+.dF yr

Ondernemingsnr : 0826.634.295

Benaming

(voluit) : 247 COMFORT

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Maurice Lippensplein 21 te 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op twintig april tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Knokke-Heist op 26 april 2012, reg, 5, boek 139, blad 66, vak 11, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen :

EERSTE BESLISSING

De vergadering verklaart en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat het mandaat van de zaakvoerder, de Heer COMEYNE Georges, voornoemd, tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd met ingang van 02 november 2011, onbezoldigd is, en dat de vergadering tot op heden niet andersluidend heeft beslist.

Bijgevolg is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd, en dienen de woorden 'behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering', ais niet geschreven te worden beschouwd. Voor zoveel als nodig verklaart de vergadering dat zij niet voornemens is dit mandaat te vergoeden.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de overdrachtregeling van de aandelen te wijzigen, door toevoeging van een voorkooprecht als volgt:

VOORKOOPRECHT

§ 1. VRIJE OVERDRACHT

De overdracht van aandelen onder levenden ten bezwarende titel, is aan geen enkele beperking onderworpen indien zij plaatsvindt ten voordele van:

1° één of meer aandeelhouders;

20 een dochtervennootschap van een vennootschap-aandeelhouder-,

3° elke rechtspersoon waarvan een vennootschap-aandeelhouder zelf een dochtervennootschap is (moedervennootschap);

4° elke andere dochtervennootschap van de rechtspersoon bedoeld sub 3o (zustervennootschap van een ' vennootschap-aandeelhouder).

Onder «moeder- en dochtervennootschap» dient verstaan te worden voor de toepassing van dit artikel respectievelijk iedere vennootschap die een controle uitoefent over een andere vennootschap of iedere vennootschap ten opzichte waarvan een controle wordt uitgeoefend.

Onder «controle over een vennootschap» dient verstaan te worden voor de toepassing van dit artikel de bevoegdheid, in rechte of in feite, om een beslissende invloed uit te oefenen op de aanstelling van de: meerderheid van haar bestuurders of zaakvoerders of op de oriëntatie van haar beleid.

§2. VOORKOOPRECHT

Iedere andere overdracht van aandelen, dan deze bedoeld onder vorige paragraaf, onder levenden en ten bezwarende titel is onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de bestaande aandeelhouders.

2.1, De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen (hierna «de kandidaat-overdrager», genoemd) moet deze aandelen door tussenkomst van het college van zaakvoerders aanbieden aan alle andere; aandeelhouders (hierna de «voorkoopgerechtigde aandeelhouders» genoemd). Daartoe meldt de kandidaat-t overdrager aan het college van zaakvoerders zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal aandelen dat wordt overgedragen en de door de kandidaat-overnemer voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden.

2.2. Het college van zaakvoerders moet de voorkoopgerechtigde aandeelhouders kennis geven van de intentie tot overdracht van de kandidaat-overdrager binnen de tien (10) dagen na ontvangst van de melding bedoeld onder 2.1,

2.3, De voorkoopgerechtigde aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit naar evenredigheid van het: deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Elke voorkoopgerechtigde aandeelhouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

T~ ~ "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

die van zijn voorkooprecht gebruik wenst te maken, moet dit doen voor het geheel van de aandelen waarop zijn voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en stelt het college van zaakvoerders daarvan in kennis binnen de twintig (20) dagen nadat hij daarover werd ingelicht overeenkomstig punt 2.2,

2.4, Indien blijkt dat niet alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders gebruikmaken van hun voorkooprecht, dan wordt het «pro rata»-aandeel in het voorkooprecht van de aandeelhouders die wel van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt overeenkomstig verhoogd naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd.

Deze uitbreiding van het voorkooprecht wordt door het college van zaakvoerders aan deze aandeelhouders meegedeeld binnen de tien (10) dagen na het verstrijken van de termijn van twintig dagen bedoeld onder 2.3, hiervoor. indien alle of bepaalde aandelen van de vennootschap aan toonder zijn, zal het college van zaakvoerders op dezelfde wijze moeten handelen als uiteengezet onder 2.2.

2.5. Indien de betrokken aandeelhouders ook voor het aldus verhoogde aantal aandelen van hun voorkooprecht gebruik wensen te maken, moeten zij dit doen voor het geheel van de aandelen waarop hun = voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en moeten zij binnen de tien (10) dagen, nadat zij daarover werden ingelicht overeenkomstig punt 2,4, tweede alinea, het college van zaakvoerders daarvan in kennis stellen. Bij onderling akkoord tussen de betrokken aandeelhouders kan een verdelingsakkoord getroffen worden waarover zij gezamenlijk het college van zaakvoerders binnen dezelfde termijn inlichten.

2.6. In principe dient het recht van voorkoop uitgeoefend te worden tegen de prijs aangeboden door de kandidaat-overnemer, voor zover het een aanbod te goeder trouw betreft. Evenwel, in het geval de voorkoopgerechtigde aandeelhouders het niet eens zijn met de voorgestelde prijs, dan hebben ze de ; mogelijkheid om, in gemeen overleg met de kandidaat-overdrager, een deskundige te laten aanstellen, die de prijs zal bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. In het geval geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze aangesteld worden door de bevoegde rechter die uitspraak doet in kort ' geding. De deskundige zal bij de prijsbepaling rekening dienen te houden met de geactualiseerde venale waarde van de onroerende goederen en rechten die tot het patrimonium van de vennootschap behoren. De kosten verbonden aan de aanstelling van een deskundige zullen door de kandidaat-overdrager worden gedragen.

2,7. Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, stelt het college van zaakvoerders de kandidaat-overdrager en de aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht onmiddellijk in kennis van de toebedeling van de aandelen.

De aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht, beschikken over een termijn van drie (3) maanden om de prijs van de aandelen te betalen, zonder interest. Deze termijn begint te lopen vanaf de dag van de notificatie van de toebedeling door het college van zaakvoerders.

2.8. Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat niet voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, heeft de kandidaat-overdrager het recht het geheel van de oorspronkelijk aangeboden aandelen, over te dragen aan de door hem meegedeelde kandidaat-overnemer tegen de door laatstgenoemde voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden. Het college van zaakvoerders stelt de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend daarvan in kennis.

2.9. Bovenstaande bepalingen zijn toepasselijk op aile overdrachten ten bezwarende titel, ook wanneer zij geschieden bij openbare verkoop, vrijwillig of krachtens een gerechtelijke beslissing, van aandelen, converteerbare obligaties, warrants of andere titels die recht geven op aandelen van de vennootschap, uitgegeven door de vennootschap.

2.10. Alle meldingen, kennisgevingen en notificaties in toepassing van hogervermelde alinea's, moeten, op straffe van nietigheid geschieden per aangetekend schrijven en de termijnen lopen vanaf de postdatum. OVERDRACHT VAN CONVERTEERBARE OBLIGATIES EN WARRANTS

Aile bepalingen die voorafgaan van dit artikel gelden ook voor de overdracht van converteerbare obligaties en warrants.

DERDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

------voor eensluidende analytisch uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd ;

expeditie van de akte

- gecoordineerde statuten

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier

Op de laatste blz, van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/12/2011
ÿþl

~v Mal 2.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:'4EERGELEGD ter GRIFFIE de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Ti

BRUGGE (Afdeling Brugge)

°p: 2 2 NOV. 2011

De orner.

Griffie

IIU iii iii II alliai mi

*11181605*

V bah

Beaa Stai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0826.634.295

3enaming

(voluit) : ZANDZEGGE

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Noordzeelaan 9 te 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op acht november

tweeduizend en elf, geregistreerd te Knokke-Heist op veertien november tweeduizend en elf, vier bladen, geen

renvooien, Reg. 5, boek 138, blad 85, vak 02, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft

genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "247 COMFORT".

De vennoten erkennen kennis te hebben van artikel 65 van het Wetboek van vennootschappen betreffende

de naam van de vennootschap die dient verschillend te zijn van die van een andere vennootschap en ontslaan.

uitdrukkelijk ondergetekende notaris van verdere opzoeking in deze.

Artikel 1, lid 1, van de statuten wordt aangepast als volgt:

"Artikel een - benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

aangenomen, onder de benaming '247 COMFORT". "

TWEEDE BESLISSING

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingangt van heden te

verplaatsen naar 8300 Knokke-Heist, Maurice Lippensplein 21.

Artikel 2 , lid 1, van de statuten wordt aangepast als volgt:

"Artikel twee - zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Maurice Lippensplein 21."

DERDE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders aangaande de

wijziging van het doel, alsmede van de staat van aktief en passief per 31 oktober 2011.

De vennoten verklaren een kopie van dit verslag ontvangen te hebben, alsook van de staat van activa en passiva, en er kennis van genomen te hebben.

Voor zover als nuttig en nodig, verklaren de vennoten te verzaken aan de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang bepaald.

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 3 van de statuten door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in private en openbare aanbesteding, of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

I.Het beheer, de coördinatie en de organisatie van de (groot- en klein)handel in, de import en de export, de verkoop, de verhuur, de makelaardij, de commissie, het vervoer, de opslag, de distributie, van alle soorten, zonder beperking, camerasystemen voor toegangscontrole (CCTV), in de ruimste zin van het woord, hetzij zelf hetzij door derden ontworpen en vervaardigd; van alle activiteiten en diensten die ermee verband houden; en de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, nodig en/of nuttig zijn in de uitoefening van die bedrijvigheid of aan voornoemd productengamma verbonden zijn;

II.Het verlenen van alle vormen van management en dienstverlening, bijstand en hulp aan derden, aan bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken, en dit op vlak van algemeen management, financieel management, technische leiding, productie en productontwikkeling, aankoop, verkoop en trading, nationaal en internationaal, van materiële en immateriële goederen, marketing, logistiek, informatica, budgettering; het opstarten van nieuwe bedrijven; relaties met de overheid en beroepsfederaties; interimmanagement en change-management; het verlenen van adviezen en intellectuele zowel als administratieve hulp; het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

instrumenten, hardware en software; het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten; het verlenen van alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training op het vlak van management, consulting en opleiding, coaching, bedrijfsorganisatie, algemeen beleid en financieel beheer; deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt;

III. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

IV. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

V.Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Dit alles in zoverre de hiervoor gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan bijzondere wettelijke bepalingen of reglementeringen. Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, kan de vennootschap in onderaanneming laten uitvoeren door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

De vennootschap kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan tevens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met het doel van de vennootschap of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, bestaande of op te richten zo in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in. De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren, beperken en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de overdrachtbeperking van de aandelen te wijzigen, in die zin dat geen unanieme instemming meer vereist is bij de overdracht van aandelen.

Artikel 7, lid 1 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

'ARTIKEL ZEVEN: OVERDRACHT VAN AANDELEN

Onder voorbehoud van het hierna bepaalde is elke overdracht onder levenden en elke overgang bij overlijden van aandelen volstrekt nietig indien hij niet geschiedt met toestemming van minstens de helft der vennoten, die na aftrek van de aandelen waarvan de afstand of de overgang ter sprake komt, ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten. De voormelde toestemming is niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen aan of verkregen door:

1. een vennoot;

2.de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3.voor-of nazaten in rechte lijn."

ZESDE BESLISSING

De vergadering neemt akte van het ontslag ingediend door Mejuffouw WITTESAELE Camille, voornoemd, als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, en dit met ingang van 2 november 2011.

De eerstvolgende jaarvergadering zal zich uitspreken over de kwijting voor haar mandaat.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering besluit te benoemen tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder, met ingang van 2 november 2011:

De Heer COMEYNE Georges Maurice Albert, geboren te leper op 19 september 1950, rijksregisternummer 50.09.19 045-13, wonende te 8301 Knokke-Heist, Zeedijk-Duinbergen 329 bus 92.

Die alhier tussenkomt en verklaart dit mandaat te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Overeenkomstig artikel 12 van de statuten, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijk optreden van één zaakvoerder.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

voor eensluidende analytisch uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd :

- expeditie van de akte

- bijzonder verslag van de raad van bestuur

- staat van actief en passief

- gecoordineerde statuten

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier

L .

" Voor-

C ehougen aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
247 COMFORT

Adresse
MAURICE LIPPENSPLEIN 21 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande