2U2U PRODUCTIONS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : 2U2U PRODUCTIONS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 866.925.523

Publication

21/02/2014
ÿþMod Word 11.1

f~~~E..~<T

L

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit de notulen dd. 31/12/2013 van de bijzonder algemene vergadering van de VOF 2U2U PRODUCTIONS blijken volgende beslissingen, telkenmale genomen met éénparigheid van stemmen.

1.De vergadering beslist met ingang van heden de vennootschap voortijdig te ontbinden.

2.0e vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinden de heer Fernand' Winderickx en Wim Winderickx van rechtswege als zaakvoerders als ontslagnemend zijn. Zij krijgen kwijting voor hun uitgeoefende beleid.

3.De vergadering stelt vast dat in de vennootschap geen passiva aanwezig zijn zoals bedoeld in artikel 181: van het wetboek vennootschappen

4.Alle aandeelhouders zijn aanwezig op deze algemene vergadering zodat alle besluiten met éénparigheid van stemmen genomen worden.

5.De vergadering beslist om geen vereffenaar aan te duiden

6.De vergadering stelt vast dat de voorwaarden bedoeld in artikel 184, §5 van het Wetboek van , vennootschappen om tot ontbinding en vereffening in één akte over te gaan, voldaan zijn en besluit om de ' vereffening van de vennootschap op heden af te sluiten.

Bijgevolg wordt het resterend actief onder de vennoten verdeeld.

7.De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief heeft: opgehouden te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende minstens 5 jaar zullen bewaard worden op hierna vermeld adres Jacobus Roelofstraat 7, 8310 Assebroek.

De vergadering verleent tevens bijzondere volmacht aan de heer Femand Winderickx om aile formaliteiten te vervullen, handelingen te stellen en fiscale aangiften op te stellen die noodzakelijk zijn na de sluiting van de vereffening, met inbegrip van de neerleggingsverplichting en publicatieformaliteiten in de bijlagen van het; Belgisch Staatsblad ten gevolge van de ontbinding van de vennootschap, schrapping of uitschrijving bij de btw,: Kbo en Sociale verzekeringskas en de directe belastingen.

Brugge 3111212013,

Fernand Winderickx, Wim Winderickx

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BELG

MON~TEUR I~~et+.~~ 1~` ;~~uj.t1+\~~~ 1 4 "62' 2014 REC$BRuGG`r(Ae>ve>< 4%-t jo

Al'~~ "

Griffie

BELGISCH ST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

0866.925.523

2U2U Productions

Vof

Jacobus Roelofstraat 7 , 8310 Brugge

Ontbinding en vereffening van de vennootschap

Coordonnées
2U2U PRODUCTIONS

Adresse
JACOBUS ROELOFSTRAAT 7 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande