38 HAPPY SLAVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 38 HAPPY SLAVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.655.086

Publication

07/08/2014
ÿþmod 11.1

.1`s; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*lAl$199 ~

MONITEU

31 -0

ELGISCH L

BELGE

- 2014

TAATSBLA

NEERGELEGD

3 0 JUNI 201y

3 F2echtban~~~t~COOPt-fAtvDEL

Gent, g ORTRIJK

Ondememingsnr :

5-5-6 6s-s- o Srj

07/08/2014

et

Benaming (voluit) : 38 HAPPY SLAVE

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SINT-ANTONIUSSTRAAT 59

8500 KORTRIJK

Co Onderwerp akte :OPRICHTING.

Tekst : Uittreksel uit een akte (D.2140458) verleden voor Liesbet DEGROOTE, notaris te KORTRIJK, op 19 juni 2014.

Cl; 1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft c; de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "38 HAPPY SLAVE'.

2. Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Sint-Antoniusstraat 59.

3. Duur : de vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters - Nog niet volgestorte bedragen

1. Mevrouw KHAMPHOUSONE Sylvie, van Franse nationaliteit, geboren te Aubervilliers (Frankrijk) op 14 april 1987, met woonplaats te 8500 Kortrijk, Sint-Arltoniusstraat 59.

Niet-volgestorte bedrag : £ 6.175,00.

2. De heer KHAMPHOUSONE Ngi, van Franse nationaliteit, geboren te Vientiane (Laos) op 7 mei 1958, met woonplaats te Drancy (Frankrijk), 36 Avenue Pasteur .

Niet-volgestorte bedrag : £ 6.175,00.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (£ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) aandelen, zonder aanduiding van nominale' waarde, met een fractiewaarde van één honderdtwintigste (1/120ste) van het maatschappelijk kapitaal.

5.B. Gestorte bedrag : £ 6.200,00.

6. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld.

7. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat:' in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 19 juni 2014 tot en met 31 december 2015. Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

8. Bepalingen betreffende:

A. het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : van de: nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks minstensi vijf ten honderd (5 %) afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefondsi één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Op de laatste blz. van Luik _t_3_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

G mad 11.1



Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding ;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

B. de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)1(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de vennoten zelf.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden : is benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : mevrouw Sylvie KHAMPHOUSONE, voornoemd, die haar opdracht heeft aanvaard.

Haar opdracht is onbezoldigd.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen : ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ieder zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

10. Aanwijzing van de commissaris(sen) : er wordt geen commissaris benoemd daar de vennootschap er niet toe gehouden is.

11. Doel : de vennootschap heeft tot doel :

a) het ontwerpen, ontwikkelen en verkopen van projecten en producten met betrekking tot opvoeding, cultuur, excursies, reizen en kunst;

b) het aanbieden van economische, sociale, educatieve, culturele en toeristische diensten;

c) de bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van voormelde projecten en producten, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische, planografische of technische .aard _.en._alle aanverwante vraagstukken, de _eventuele__tenuitvoerleg-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aàn het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ging van deze projecten onder eigen beheer of in mede-beheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het ter beschikking stellen en/of verhuren van goederen tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten.

De vennootschap kan haar diensten verlenen onder elke vorm, aan alle personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen en kan elke hiertoe strekkende handelstransactie of financiële verrichtingen doen.

d) het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaar.

Binnen dit kader :

overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

- overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

De vennootschap mag investeren in activa, dienstig voor eigen gebruik of ter verloning in natura van de zaakvoerders.

e) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen. Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten : de gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden de eerste dinsdag van de maand april om 9.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en): geen volmacht(en).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aàn het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



14. Deponering van het gestorte kapitaal : de ondergetekende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (£ 6.200,00), voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 'BAN BE10 7360 0522 2304, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap "KBC Bank", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 17 juni 2014 afgeleverd bankattest, dat haar werd overhandigd.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : een expeditie van de akte oprichting.

Liesbet Degroote

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden . ~hn het " Belgisch Staatsblad

02/03/2015
ÿþmod 11.1

F ..1vj -" ~t~- =~ 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

R BELGE

MON1TE1.

2 0 -02- 2015 BELGISCH STAATSFLAT

IinnWuwh~~~u~iuiwi~n

15 2981*

NEERGELEGD

12 ree. 2015

Rechtba }iffie, " ,JuPHANDEL Gent; afei. KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0556.655.086

Benaming (voluit) :38 HAPPY SLAVE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SINT-ANTONIUSSTRAAT 59

8500 KORTRIJK

Onderwerp akte :ONTBINDING - AFSLUITING VAN DE VEREFFENING - BIJZONDERE VOLMACHT

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.2150044) opgemaakt door Liesbet Degroote, notaris te Kortrijk, op 28 januari 2015, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de voornoemde vennootschap, tegenwoordig of geldig vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht, onder meer besloten heeft :

1. de onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "38 HAPPY SLAVE" te ontbinden.

2. dat de ontbinding van rechtswege een einde stelt aan het mandaat van de zaakvoerder, zijnde mevrouw Sylvie KHAMPHOUS ONE, geboren te Aubervilliers (Frankrijk) op 14 april 1987.

Overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, wordt de voornoemde zaakvoerder ten aanzien van derden van rechtswege als vereffenaar beschouwd bij gebrek aan benoeming van een vereffenaar.

3. ten gevolge van de vaststelling dat de vennootschap de facto reeds vereffend werd véér haar ontbinding door de zaakvoerder van de vennootschap, de afsluiting van de vereffening uit te spreken en vast te stellen dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

4. dat de terugname van het eventueel resterend actief zal gebeuren door de vennoten.

5. dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard, gedurende tenminste de door de wet verplichte termijn, te 8500 Kortrijk, Sint-Antoniusstraat 59.

6. bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, te verlenen aan de' burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERHAMME

ACCOUNTANTS", met zetel te 8500 Kortrijk, Zonnelaan 9, om alle,'' administratieve formaliteiten te vervullen in verband met deze ontbinding en sluiting van de vereffening en in het bijzonder de formaliteiten bij één of! meer erkende ondernemingsloketten en/of bij de btw-administratie.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van ontbinding-sluiting van de

vereffening;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- een volmacht, aangehecht;

- de verslagen van de zaakvoerder en de externe accountant omtrent de

ontbinding van de vennootschap, en,

- de staat van actief en passief.

Liesbet Degroote

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aán het Belgtsch

Staatsblad

Op de laatste btz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon Een aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
38 HAPPY SLAVE

Adresse
SINT-ANTONIUSSTRAAT 59 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande