3D CAD-CAM-CNC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3D CAD-CAM-CNC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.547.488

Publication

24/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word Bi

Ondernemingsnr : a 5 LU 5q /188

Benaming

(voluit) : 3D CAD-CAM-CNC

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8480 Ichtegem, Torhoutbaan 122

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Yves Van Noten te Willebroek op 11 februari 2014, neergelegd ter registratie op het bevoegde Registratiekantoor, houdende de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "3D CAD-CAM-CNC" met maatschappelijke zetel te 8480 Ichtegem, Torhoutbaan 122, ondermeer wat volgt:

1. Oprichters.

1. De heer ULRICH Serge, geboren te Antwerpen op 27 april 1968, ..., echtgenoot van mevrouw VAN LAEKEN Kristel Mia René, wonende te 8480 Ichtegem, Torhoutbaan 122, die wenst te onderschrijven in het geplaatst maatschappelijk kapitaal ten bedrage van zestig (60) aandelen.

2, Mevrouw VAN LAEKEN Kristel Mia René, geboren te Antwerpen op 15 juli 1969, ..., echtgenote van de heer ULRICH Serge, wonende te 8480 Ichtegem, Torhoutbaan 122, die wenst te onderschrijven in het geplaatst maatschappelijk kapitaal ten bedrage van veertig (40) aandelen.

2.Oprichtingsdatum en financieel plan.

De venncotschap begint te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De bovenvermelde oprichters hebben mij het financieel plan, voorgeschreven door artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen, overhandigd.

3. Maatschappelijk kapitaal en aandelen.

De vennootschap wordt opgericht met een geplaatst maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op deze aandelen wordt ingeschreven door

1. de heer Serge Ulrich, voornoemd, mits inbreng in speciën van een bedrag van elf duizend honderd zestig euro (11.160,00 EUR), waarvan drieduizend zevenhonderd twintig euro (3.720,00 EUR) volstort is.

2, mevrouw Kristel Van Laeken, voornoemd, mits inbreng in speciën van een bedrag van zevenduizend vierhonderd veertig euro (7.440,00 EUR), waarvan tweeduizend vierhonderd tachtig euro (2.480,00 EUR) volstort is.

Deze aandelen waarop in geld is ingeschreven, voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) volstort, welk bedrag vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie ter beschikking staat van de vennootschap. Deze som werd gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Forfis Bank via rekeningnummer BE97 0017 1899 0449 zoals blijkt uit het getuigschrift hiertoe afgeleverd door voornoemde bankinstelling en dat in het vennootschapsdossier bewaard blijft.

4, Kennisgevingen door notaris.

Ondergetekende notaris heeft de comparanten voorlezing gedaan van artikel 220 Wetboek van Vennootschappen in verband met de verkrijging van belangrijke vermogensbestanddelen binnen twee jaar na de oprichting.

De kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten van welke aard ook, en die wegens de oprichting van de vennootschap ontstaan zijn, worden geprovisioneerd op duizend honderd vijfentwintig euro (1.125,00 EUR). Deze som is volledig ten faste van de vennootschap.

STATUTEN

NAAM - DUUR -ZETEL -DOEL

Artikel 1

~I~-~,1,º%01 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2014

Griffie

nio 1 3 FE

*14 98160*

IIA

aederge4egd ter girift;e ~ g6 rechtbank van koophandel

Brugge  afdeiin lien«

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

de k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "

3D CAD-CAM-CNC ".

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

De artikelen 39 en 40 Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een

vennootsohapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8480 lchtegem, Torhoutbaan 422.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig

gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s).

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen

rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

- de ontwikkeling van en handel in software en het voeren van een IT-servicebureau; met onder andere de

installatie en het onderhoud van software;

- de ontwikkeling, de aankoop en verkoop van hardware;

- de uitbating van een kantoor voor mechanografische werken;

- ontwerpbureau en het ontwikkelen van en de service in prototypes;

- groothandel in kantoormachines en kantoormateriaal;

- groothandel In telecommunicatiesystemen en apparaten

- het management van om het even welke ondernemingen en vennootschappen en het eventueel optreden

als vereffenaar

- het verwerven en aanhouden van participaties in vennootschappen en ondernemingen onder eender welke vorm in België en buitenland

- het verlenen van technische, operationele, commerciële, administratieve en financiële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen

- het leveren van diensten op vlak van boekhouding  administratie  organisatie en dit in de meest ruime

zin

- aankopen -- verhuren  verbouwen en verkopen van onroerende goederen en dit in de meest ruime zin

- haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het

woord te beheren en oordeelkundig uit breiden

- het verlenen van diensten aan bedrijven en ondernemingen op het vlak van publiciteit, amusement, public relations en communicatie

- het leveren van diensten op het vlak van organisatie en administratie aan natuurlijke personen en

rechtpersonen

- opleidingen voor bedrijven en particulieren

- alle activiteiten met betrekking tot een adviesbureau

- tussenpersoon in de handel, uitgezonderd de geregelde werkzaamheden waartoe machtiging ontbreekt

- groot- en kleinhandel van : Designartikelen; cadeauartikelen; kaarsen; olielampen; produkten in glas; textiel; keramiek/porselein; watervallen; kleding; spellen en speelgoed; parfumerie, reukwaren en cosmetica; juwelen en sieraden; muziek; gifts & gadgets; electronische apparatuur; decoratie en artikelen voor woninginrichting; meubilair; keukengerief; verzamelitems; bloemen en vazen; souvenir artikelen;

indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel. In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, en die alle, in zoverre ze volstort zijn, recht geven op een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen.

Artikel 6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tot verhoging of tot vermindering van het geplaatst kapitaal kan alleen worden besloten door een buitengewone algemene vergadering, gehouden voor notaris, volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten. Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

Artikel 7

a) 1. Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de bestaande vennoten, zo er meerdere zijn, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, hen bij aangetekende brief ter kennis gebracht. Op aandelen waarop niet werd ingeschreven, kan slechts worden ingeschreven door de andere vennoten in dezelfde evenredigheid. Anderen kunnen slechts inschrijven op het saldo van de nieuwe aandelen, met unanieme toestemming van de vennoten.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is het voorgaande niet van toepassing,

2. Ingeval een kapitaalverhoging een inbreng in natura omvat, maakt een bedrijfsrevisor een verslag op naast een bijzonder verslag van de zaakvoerder.

3. Tenslotte kan de kapitaalverhoging geschieden door omzetting van reserves.

b) Moet een algemene vergadering over een vermindering van het geplaatst kapitaal besluiten, dan wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze in de eventuele bijeenroeping tot de algemene vergade-iring vermeld. Verder wordt gehandeld naar het voorschrift van artikel 316 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 8

De aandelen zijn op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin worden aangetekend: Voor het register van aandelen:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen.

2, de gedane stortingen.

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Overeenkomstig artikel 234 van het Wetboek van vennootschappen kan het register van aandelen worden opgesplitst in twee delen, zijnde één deel dat men bewaart op de zetel van de vennootschap en een tweede dat buiten de vennootschap, in België of in het buitenland berust. Van elk deel wordt een kopie bewaard op de plaats waar het andere deel berust.

Van de inschrijving in het register wordt aan de vennoot een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Artikel 9

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met toestemming van alle vennoten,

Die toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot;

De regelen in zake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

De weigering geeft geen aanleiding tot beroep voor de rechtbank.

Ingeval van weigering van afstand of van inschrijving van erfgenamen of legatarissen, zullen de aandelen waarvan de afstand of de overdracht geweigerd werd, moeten ingekocht worden door de andere vennoten en hun waarde zal bepaald worden zoals hierna bepaald in artikel 10 van de statuten, De afkoopprijs zal binnen de termijn van drie jaar, ingaande op het einde van de eerste maand na de aanneming van de aankoop, moeten betaald worden in drie jaarlijkse gelijke stortingen, waarvan de eerste aan- het begin van vorenbepaalde termijn zal moeten geschieden,

In geval van niet-uitvoering van de wederinkoop binnen de drie maand volgend op de aanvraag, zal de ontbinding van de vennootschap mogen aangevraagd worden.

Artikel 10

De waarde van een aandeel zal enkel kunnen bepaald worden op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen van de laatst goedgekeurde jaarrekening die de afstand of het overlijden voorafgaat eventueel te verhogen met een goodwill.

Artikel 11

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkel persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, en tenzij de vruchtgebruiker en de blote eigenaar één van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, onverminderd de regel bepaald inzake de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalsverhoging. in dat laatste geval komt het recht van voorkeur aan de blote eigenaar toe, tenzij tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen. De nieuwe aandelen die de blote eigenaar met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe, maar hij is ertoe gehouden de vruchtgebruiker te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik waarmee het voorkeurrecht bezwaard is. Indien de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut laat, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen.

De nieuwe aandelen die met eigen middelen door de vruchtgebruiker worden verkregen, behoren hem in voile eigendom toe, maar hij is ertoe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van het voorkeurrecht,

De blote eigenaar kan zich verzetten, bij aangetekende brief aan de vennootschap gericht alsmede aan- de vruchtgebruiker, tegen de deelneming door de vruchtgebruiker aan de beraadslaging over de door hem aangewezen agendapunten. In dat geval wordt over die punten tweemaal gestemd achtereenvolgens door de vruchtgebruiker en de blote eigenaar. Op verzoek van de meest gerede partij waaronder de vennootschap zelf, met dagvaarding van de andere betrokken partijen, beslist de bevoegde rechter over de uitvoering van het ene of het andere besluit.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING -TOEZICHT

Artikel 12

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoten zijn, gekozen door de algemene vergadering die ze ook ten allen tijde kan afstellen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzonde-'ring van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 13

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte behoudens andere uitdrukkelijke bepaling in het benoemingsbesluit.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap kan toevertrouwd worden aan mandatarissen, wiens bevoegdheden door de zaakvoerders worden bepaald.

Artikel 14

Behoudens indien de zaakvoerder tevens de enige vennoot is, heeft iedere vennoot de individuele onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Enkel indien dit wettelijk verplicht is, dient de algemene vergadering één of meerdere commissaris(sen) te benoemen overeenkomstig de wetgeving op het bedrijfsrevisoraat.

Zij zijn herbenoembaar.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 15

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Zo voormelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaats hebben de eerstvolgende werkdag. De jaarrekening bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting van het verlopen jaar zullen er ter goedkeuring voorgelegd worden,

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd. Het dient de agendapunten op te geven waarover de vergadering dient te beraadslagen.

De bijeenroeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen drie weken na het gedane verzoek. In de bijeenroeping kunnen aan de agendapunten, opgegeven door de vennoten, andere onderwerpen worden toegevoegd.

De bijeenroeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende of voor ontvangst getekende brief, toegezonden aan elke vennoot, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de commissarissen, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgave van de agenda.

Samen met de bijeenroepingbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Is er slechts één vennoot, die tevens zaakvoerder is, dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de bijeenroeping.

Artikel 16

Elk aandeel geeft recht op één stem.

INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

. ~

I.

- 'Noot behouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 17

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris en jaarrekening op, overeenkomstig de bepalingen van artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Zelfs indien de enige vennoot tevens zaakvoerder is, dient de algemene vergadering in een afzonderlijke stemming, na goedkeuring van de jaarrekening, zich uit te spreken over de kwijting aan de zaakvoerder. Artikel 18

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrok van de algemene kosten, voorzieningen, afschrijvingen en belastingen vormt het resultaat van de vennootschap.

Op de winst zal één/twintigste minstens voorafgenomen en besteed worden aan de vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn, zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. 4 moet opnieuw geschieden telkens wanneer het reservefonds, om gelijk welke reden, tot minder dan het tiende van het maatschappelijk kapitaal werd teruggebracht. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, rekening houdend met wat bepaald is in artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 19

Ingeval van ontbinding van de vennootschap heeft de algemene vergadering de macht om vereffenaars aan te stellen en hun bevoegdheden en vergoedingen te bepalen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Na de tegeldemaking van het actief en aanzuivering van het passief, zal het batig saldo vooreerst besteed worden aan de terugbetaling van de aandelen, tot beloop van hun volstorting, en het overschot zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze onderscheidenlijk zullen bezitten.

Artikel 20

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. KEUZE VAN WOONPLAATS

Artikel 21

Voor al wat betrekking heeft op de uitvoering van huidige statuten is elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, volmachtdrager of vereffenaar verplicht woonst te kiezen in het arrondissement waar de zetel gevestigd is en dit voor de ganse tijdspanne van zijn mandaat. Bij gemis aan dusdanige woonstkeuze, behoorlijk betekend aan de vennootschap, zal de woonstkeuze van rechtswege aanzien worden als gedaan zijnde in de zetel, waar alle betekeningen, aanmaningen en berichten regelmatig zullen worden gedaan.

UITVOERINGSBEPALINGEN.

1.Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan bij de neerlegging van de statuten op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

2, Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering van de aandeelhouders zal plaats hebben op de in de statuten voorziene datum, die volgt op de afsluiting van het eerste boekjaar.

3. Benoeming zaakvoerder.

De oprichters hebben als niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap :

De heer Serge ULRICH, voornoemd, wonende te 8480 Ichtegem, Torhoutbaan 122, bevestigt dat hij niet

getroffen werd door enige maatregel, die zich hiertegen verzet.

Dit mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

De zaakvoerder zal zijn taak kunnen opnemen vanaf het ogenblik van de neerlegging van het uittreksel van

de oprichtingsakte op de griffie.

4. Bevestiging artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf een januari tweeduizend veertien.

Deze overneming zal maar effect hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Volmacht

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer Duerinck Jurgen, wonende te 9120 Kallo, J.F.

Faveletstraat 30 met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te verrichten die nodig zijn voor

het ondememingsioket en andere overheidsinstellingen en ondermeer alle formaliteiten te vervullen voor de

inschrijving en latere wijzigingen in het rechtspersonenregister.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Yves Van Noten

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

* afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
3D CAD-CAM-CNC

Adresse
TORHOUTBAAN 122 8480 ICHTEGEM

Code postal : 8480
Localité : ICHTEGEM
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande