3LV CONCEPTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3LV CONCEPTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.817.241

Publication

21/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

haar doel of die van aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door :

- door de heer DESAEVER Laurent, voornoemd, die inbreng in geld deed van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00), waarvoor hem vijftig aandelen werden toegekend

- door mevrouw DESIMPEL Valérie, voornoemd, die inbreng in geld deed van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00), waarvoor haar vijftig aandelen werden toegekend

De verschijners verklaarden dat op ieder aandeel één/derde gestort is, hetzij in totaal zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichter tot gewone niet-statutaire zaakvoerder benoemd:

de heer DESAEVER Laurent, geboren te Oostende op 17 oktober 1974, wonende te 8620 Nieuwpoort, Kokstraat 40, die bevestigde dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaarde de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De niet-statutaire zaakvoerder zal pas zijn taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de vennootschap op de griffie.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, ieder jaar moet worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur, in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste maandag van juni 2016.

9) het boekjaar van de vennootschap ingaat op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2015.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, de zuivere winst van de vennootschap uit maakt.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

11) werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van 22 april 1999:

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Madou Vandromme Accountancy, met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Albert I laan 174, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0474.529.344, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend notaris Bruno Van Damme

Coordonnées
3LV CONCEPTS

Adresse
KOKSTRAAT 40 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande