4 AD

Association sans but lucratif


Dénomination : 4 AD
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 433.573.370

Publication

07/01/2013
ÿþVoor

behoud

aan h(

Belgisi II!

Staatsti I

Illwiiiiiii~~uM

*13004 2*

II lII

'e u MU

Mod Word 11.1

RECETBAP,11, "4 AN 1.4". ü:i;:'MANTAIla

Z 4 DEC. 2012

vEUP.:NE

Griffie



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie_.... ..

~tt EKir, : E ; GRucedg

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0433573370

Benaming

(voluit) : 4AD

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Kleine Dijk 57 - 8600 Diksmuide - België

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming en ontslagen bestuurders/statutenwijziging

De algemene vergadering van de verèniging zonder winstoogmerk 4AD, Kleine Dijk 57, 8600 Dikamulde, heeft op haar samenkomst van 2 december 2012 rechtsgeldig en unaniem besloten-om volgende zaken in de statuten aan te passen:

-'schriftelijk' of 'aangetekend schrijven' wordt in alle artikels aangevuld met 'email'

- De vereniging heeft besloten om artikel 18 van haar statuten ais volgt te wijzigen:

. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Ze is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Ze treedt op als eiser en verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

De raad van bestuur kan haar bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op haar verantwoordelijkheid overdragen aan -één van de bestuurders of zelfs, mits machtiging van de algemene vergadering, aan een ander persoon die geen lid is van de vereniging.

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die zij nodig acht en nuttig oordeelt.

De raad van bestuur kan indien zij dit nodig oordeelt, uit haar leden een afgevaardigd bestuurder of directeur benoemen die met het dagelijkse bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover de post, openbare en private bankinstellingen en aile andere belangrijke instellingen.

Voor alle administratieve zaken is de handtekening van de gedelegeerd bestuurder enfof de voorzitter (indien de zaken de afgevaardigd bestuurder betreffen) vereist. De afgevaardigd bestuurder is vrijgesteld in lopende financiële verrichtingen tot en met ¬ 2.500 (met uitzondering van loonkosten) en ¬ 10.000 voor artistieke zaken zonder dat hiervoor goedkeuring ontvangen dient te worden van de raad van bestuur. Tussen de ¬ 2.500 en ¬ 5.000: goedkeuring voorzitter en/of secretaris en/of schatbewaarder (minimum twee personen), boven de ¬ 5.000: goedkeuring vereist van de raad van bestuur. Tevens mag de gedelegeerd bestuurder betalingen uitvoeren via internetbankieren.

-Zijn aangesteld als voorzitter: Sander Hindryckx; als secretaris: Kristien Depootter; als schatbewaarder: Tom Vandenberghe; als afgevaardigd bestuurder: Patrick Smagghe.

De Algemene Vergadering heeft rechtsgeldig en unaniem besloten het ontslag van te aanvaarden van bestuurder Klaas Baert, Leopold 1-laan 104, 8000 Brugge; bestuurder Jan Tamsin, Viconiastraat 39, 8600 Diksmuide; bestuurder Marjan Dewuif, Krijgslaan 147, 9000 Gent, bestuurder Patrick Smagghe, Kwadestraat 5, 8600 Diksmuide en bestuurder Thierry Devos, Reuzemolenstraat 4, 8600 Diksmuide en benoemt Siike Willaert, Kleiputstraat 35, 8680 Koekelare; Annemie Naessens, Prof. Dewulfstraat 9, 8970 Poperinge; Ann Lemaire, Houtemstraat 31, 8630 Beauvoorde en Christine Vanthuyne, Adm. Ronarchstraat 11, 8600 Diksmuide rechtsgeldig als nieuwe bestuurders van vzw 4AD,

De wijzigingen werden goedgekeurd door de algemene vergadering.

Patrick Smagghe, Afgevaardigd Bestuurder

Coordonnées
4 AD

Adresse
KLEINE DIJK 57 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande