4CC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 4CC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.262.884

Publication

23/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.04.2014, NGL 19.05.2014 14129-0349-026
31/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELrI= N 1ER L, C L ~~~ l.) I

24 -31- 201i; BELGISCH

16. 01. 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL

) QQRTRIJK

Ll7i lL' 

v beh aa Be Stag

111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Il. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

11 De heer CLEMENT Jan Daniël Antoon, wonende te 8300 Knokke, Driehoeksplein 2 bus 1.1.

Titularis van tweehonderd en vier (204) aandelen (zijnde tevens de deelgerechtigheden in het vennootschapsvermogen).

2/ Mevrouw VANDECAPPELLE Els Maria Cornelia, wonende te 8870 Izegem (Kachtem), Kachtemsestraat 56/3.

Titularis van tweehonderd en vier (204) aandelen (zijnde tevens de deelgerechtigheden in het vennootschapsvermogen).

Samen: vierhonderd en acht (408) aandelen, hetzij de totaliteit van de bestaande aandelen.

Iii. UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

A. Agenda

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de'. volgende agendapunten te beraadslagen en te besluiten:

1/ Wijziging en herformulering van het doel door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de tekst hierna:

"De vennootschap heeft als doel:

I, Specifieke activiteiten

AI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

BI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen: bestuur.

CI Beheer van een eigen roerend en eigen onroerend vermogen

CI1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle; verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de: huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

C/2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0895.262.884

Benaming

(voluit) : 4CC

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kachtemsestraat 56/3, 8870 Izegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELWIJZIGING - OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  ONTSLAG -- VASTSTELLING STATUTEN  BENOEMING  MACHTEN

In het jaar TWEEDUIZEND EN DERTIEN. Op DRIEËNTWINTIG DECEMBER om veertien uur dertig. Voor mij, Stefaan LAGA, notaris met standplaats te Izegem. Te Izegem, ten kantore.

IS BIJEENGEKOMEN: De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "4CC", waarvan de zetel gevestigd is te 8870 Izegem (Kachtem), Kachtemsestraat 56/3, BTW BE-0895.262.884, RPR Kortrijk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

IL Algemene activiteiten

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen,

CI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

DI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

E/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

FI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Bijzondere bepalingen

Dé vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.".

2/ Kennisname van het verslag van de zaakvoerder en van een bedrijfsrevisor aangaande de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld.

3/ Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam, het doel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan de activa-en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal (zoals vermeld in de statuten en op de hiervoor vermelde staat van activa en passiva) en de reserves, onveranderd zullen behouden worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijzigingen ondergaat.

Toekenning aan elke vennoot van één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in ruil voor één (1) aandeel van de omgezette gewone commanditaire vennootschap en waarbij er geen beherende en stille vennoten meer zullen zijn maar enkel gewone vennoten ingevolge de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal van tweehonderd en tweeduizend vijfhonderd euro (E 202.500,00) zal vertegenwoordigd zijn door vierhonderd en acht (408) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

41 Ontslag van en kwijting aan de zaakvoerder en beslissing om geen statutair (opvolgend) zaakvoerder te voorzien in de statuten.

5/ Vaststelling van de statuten ten gevolge van de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelljkheid.

61 Benoeming niet-statutaire zaakvoerder.

V. BERAADSLAGINGEN EN BESLUITEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten.

EeRSTE BESLUIT DOELWIJZIGING

Besluit het doel van de vennootschap te wijzigen en te herformuleren door vervanging,van de huidige tekst

van artikel drie van de statuten door de tekst zoals vermeld in het eerste agendapunt.

TWEEDE BESLUIT KENNISNAME VERSLAGEN INZAKE OMZETTING

Kennisname van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag van een bedrijfsrevisor aangaande de

omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van een staat

van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"Onze werkzaamheden in het kader van onze verslaggeving van de omzetting van de gewone

commanditaire vennootschap "4CC" in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zijn er enkel

op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief of passief, zoals blijkt uit de

boekhoudkundige staat per 30 september 2013, heeft plaatsgehad.

alb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van 30 september 2013 bedraagt 457.248,22 EUR en is groter dan het maatschappelijk kapitaal van 202,500,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor en is bestemd om voorgelegd te worden bij de akte van omzetting van de gewone commanditaire vennootschap "4CC.

Het wordt gedagtekend en ondertekend op de dag dat de controlewerkzaamheden zijn beëindigd.

Roeselare, 19 december 20'13

"VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS"

BV o.v.v.e. CVBA Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT  OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Besluit de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam, het doel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal (zoals vermeld in de statuten en op de hiervoor vermelde staat van activa en passiva) en de reserves onveranderd zullen behouden worden.

Het kapitaal van tweehonderd en tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 202.500,00) zal vertegenwoordigd zijn door vierhonderd en acht (408) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De omzetting geschiedt op grond van:

AI de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

B! artikel 121 van het Wetboek der Registratie-, hypotheek- en griffierechten.

VIERDE BESLUIT  ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ontslag van de heer CLEMENT Jan, voornoemd, als zaakvoerder van de gewone commanditaire "4CC"

wegens de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Algehele kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

VIJFDE BESLUIT  VASTSTELLING STATUTEN

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de vergadering de statuten van de omgezette

vennootschap vast als volgt.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming: "4CC".

Zetel: 8870 Izegem/Kachtem, Kachtemsestraat 5613,

Doel: De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

N Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

BI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

CI Beheer van een eigen roerend en eigen onroerend vermogen

C/4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

C/2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

II. Algemene activiteiten

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

C/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

D/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

E/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

FI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen

Ili. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doei,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: onbepaald vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: tweehonderd en tweeduizend vijfhonderd euro (242.500,00 EUR).

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Machten: De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Voor volgende verrichtingen en/of besluiten zal echter de voorafgaande goedkeuring van alle vennoten vereist zijn:

- het aangaan en toestaan van leningen en kredieten;

- het verlenen van waarborgen en zekerheden;

- alle onroerend goedverrichtingen en verrichtingen met betrekking tot handelsfondsen;

- de overdracht en het verwerven op welke wijze ook van financiële vaste activa (onder meer participaties in bestaande en op te richten ondernemingen),

- het verlenen van volmachten/aanstellen van lasthebbers voor het uitvoeren van opdrachten en/of het toevertrouwen van mandaten met beslissingsrecht van gelijk welke aard, ongeacht de financiële impact, aan andere (rechts)personen dan vennoten van de vennootschap, met uitzondering van volmachten/opdrachten voor administratieve gelegenheden

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de zaakvoerder(s).

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste zaterdag van de maand april om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht. De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber of schriftelijk hun stem uitbrengen. Behoudens andersluidend unaniem akkoord van alle vennoten dient deze lasthebber gekozen te worden onder de andere vennoten. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.. Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de

E

balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2, behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Vereffeningsaldo: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

ZESDE BESLUIT  BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Benoeming van mevrouw VANDECAPPELLE Els, voornoemd, tot niet-statutaire zaakvoerder.

Voorbehouden gaan het Belgisch Staatsbias[

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Volmacht : Aanstelling van de hierna genoemde personen als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151: 1/ de heer Wouter Quaghebeur, 2C mevrouw Eveline Christiaens.

BESLUIT VAN DE ZAAKVOERDER

De aldus benoemde zaakvoerder, mevrouw VANDECAPPELLE Els, voornoemd, besluit:

1° het mandaat van vaste vertegenwoordiger van de heer Jan CLEMENT, voornoemd, in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "4CC" voor de uitvoering van de respectieve bestuursmandaten in volgende vennootschappen:

- de NV "CLEMENT PHARMA", met zetel te 8870 Izegem, Lodewijk de Raetlaan 16/2, BTW BE-0423.344.820, RPR Kortrijk,

- de NV "O.C.I ", met zetel te 8870 Izegem, Kachtemsestraat 5613, 0424.509.810, RPR Kortrijk,

- de NV "A.C.I. , met zetel te 8870 Izegem, Lodewijk de Raetlaan 16, BTW BE-0458.634.212, RPR Kortrijk, - de NV "A.C.N.", met zetel te 5004 Bouge (Namur), Chaussée de Louvain 484, BTW BE-0829.935.166, RPR Namur,

met ingang van 24 december 2013 te beëindigen.

2° in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, zichzelf, mevrouw Els VANDECAPPELLE, voornoemd, te benoemen als vaste vertegenwoordiger, die in naam en voor rekening van de vennootschap, belast wordt met de uitvoering van:

- het bestuurdersmandaat van de BVBA "4CC" in de NV "CLEMENT PHARMA", voornoemd, met ingang van 24 december 2014;

- het bestuurdersmandaat van de BVBA "4CC" in de NV "O.C.I.", voornoemd, met ingang van 24 december 2014;

- het bestuurdersmandaat van de BVBA "4CC" in de NV "A.C.I.", voornoemd, met ingang van 24 december'; 2014;

- het bestuurdersmandaat van de BVBA "4CC" in de NV "A.C.N.", voornoemd, met ingang van 24 december 2014.

S" LUITING VAN DE VERGADERING

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een beslissing

genomen werd met eenparigheid van stemmen.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten.

WAARVAN AKTE

Gedaan en verleden op plaats en datum als hiervoor gezegd.

Na vervulling van alles wat hierboven staat, hebben de comparanten, met mij, notaris, getekend.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd :

-expeditie van de akte dd. 23/12/2013

-verslag vande zaakvoerder omtrent de omvorming

-verslag van de bedrijfsrevisor omtrent omvorming

-gecoördineerde statuten met lijst publicatiedata.,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
4CC

Adresse
KACHTEMSESTRAAT 56, BUS 3 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : Kachtem
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande