4D TRANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 4D TRANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.106.319

Publication

27/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111 111,.111,g1111111111

NEERGELD

Griffie Rechtbank Koophandel

16 OKT 2014

-Bijlagen biniet Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gri

Gent Afdelina 0

Ordernemingsnr: 0.839.106.319

Benaming

(voluit) : 4D TRANS

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Zwaluwstraat 20 - 8820 Torhout

(volledig adres)

Onderwerp akte Adres wijziging maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering beslist met algemeenheid van stemmen de maatschappelijke zetel per 14/10/2014 te verplaatsen naar 'Roeselaarseweg 30 - 8820 Torhout.

Opgemaakt te Torhout 14 oktober 2014

COYDENS WIM

zaakvoerder

Du-çyriei Ier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 29.07.2013 13371-0470-015
09/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305345*

Neergelegd

07-09-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): 4D TRANS

0839106319

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8820 Torhout, Zwaluwstraat 20

Onderwerp akte: Oprichting

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Notaris Paul Lommée te Zedelgem op zeven september, eerstdaags te registreren, blijkt de oprichting der BVBA "4D TRANS"

1.VENNOTEN : 1. De Heer BOYDENS Wim Kurt, geboren te Oostende op twintig juni duizend negenhonderdzesenzeventig, wonende te 8820 Torhout, Zwaluwstraat 20.

Hij heeft rijksregisternummer 760620-171-91.

2. Mevrouw DESRUELLE Kati Emma, geboren te Torhout op negenentwintig februari duizend negenhonderdtweeënzeventig, wonende te 8820 Torhout, Zwaluwstraat 20.

Zij heeft rijksregisternummer 720229-214-54.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel verleden voor notaris Ryckaert Christian te Torhout op twee november tweeduizend en vier, niet gewijzigd op heden zo verklaard.

2.NAAM en VORM:" 4D TRANS", BVBA;

3.ZETEL: Torhout, Zwaluwstraat 20

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel:

- het uitvoeren van alle activiteiten in verband met transport langs de weg, het water of in de lucht, van goederen, afval, personen, dieren, e.a., koerierdienst, tractie, verhuisonderneming, goederenbehandeling en opslag, groeperen en manipuleren en verdelen van goederen, containervervoer, expeditiebedrijf, vervoercommissionair, verhuur van voertuigen met chauffeur, taxibedrijf, ziekenwagen, en dit alles voor eigen rekening als voor derden.

- Verhuur van voertuigen met chauffeur, onderneming voor personenvervoer, onderneming voor goederenvervoer.

- het uitvoeren van alle activiteiten in verband met een douaneagentschap.

- het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, de productie, de assemblage, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, het opslaan, de verdeling, de herstelling, het onderhouden, het spuiten, het takelen, het slopen, de klein- en groothandel, het huren en verhuren, het leasen en in leasing geven van allerhande voertuigen, motorvoertuigen, vaartuigen, vliegtuigen, personenwagens, bedrijfswagens, vrachtwagens, opleggers, containers, heftoestellen, rupsvoertuigen, heftoestellen gemonteerd op rollend materieel, alle koetswerken, landbouwvoertuigen, tractoren, verreikers, heftrucks, koelinrichtingen, vriesinstallaties en alle accessoires, wisselstukken, onderdelen, componenten en toebehoren en alle aanverwante producten, zowel nieuw als tweedehands.

- het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, het opslaan, de verdeling, de klein- en groothandel in brandstoffen, smeermiddelen, alle artikelen die in een benzinestation kunnen verkocht worden en alle aanverwante producten, zowel nieuw als tweedehands.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

- het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, deze oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader:

a) het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen van onroerende goederen;

b) zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

c) alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van de eigen roerende en onroerende goederen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en handelingen van roerende, onroerende en financiële aard verrichten, zowel in België als in het buitenland, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen vergemakkelijken of bevorderen.

De vennootschap mag belangen nemen door middel van deelneming, inbreng, fusie, onderschrijving, financiële tussenkomst, of gelijk welke andere wijze in andere Belgische of buitenlandse maatschappijen of ondernemingen bestaande of nog op te richten en die een gelijkwaardig of aanverwant doel hebben, die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk het doel van de vennootschap kan bevorderen.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voldaan.

Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen zowel in België als in het buitenland oprichten. Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt en volledig is geplaatst, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

7.SAMENSTELLING : ) De Heer BOYDENS Wim, voornoemd, negenennegentig (99) aandelen zonder

nominale waarde of achttienduizend vierhonderd veertien euro: ¬ 18.414,00, volstort

ten bedrage van zesduizend honderd achtendertig euro (6.138,00 euro)

2) Mevrouw DESRUELLE Kati, voornoemd, één (1) aandeel zonder nominale waarde of honderd zesentachtig

euro ¬ 186,00, volstort ten bedrage van tweeënzestig euro (62,00 euro).

8.BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

De Heer BOYDENS Wim, wonende te 8820 Torhout, Zwaluwstraat 20, voornoemd, die verklaren dit mandaat te aanvaarden en verklaren dat zij niet getroffen zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Hun mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

9.JAARVERGADERING : Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de derde maandag van de maand juni om negentien uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand juni van het jaar tweeduizend dertien om 19 uur.

10.JAARREKENING : Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf zeven september tweeduizend elf tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

BIJZONDERE VOLMACHT - ONDERNEMINGSLOKET EN BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE

Door de oprichters wordt met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan de medewerkers van Accountantskantoor  Brouns & Laloo BVBA met zetel te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 89, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig is voor : het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 07 september 2011, eensluidend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/06/2015
ÿþB

`mod 11.1 ,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GELtu

Griffie Rechtbank Koophandel

2 9 ME! 2095

Ondememingsnr : 0839.106.319 jBenaming (voluit) : 4D TRANS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Roeselaarseweg 30

8820 Torhout

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "4D TRANS", met zetel te 8820 Torhout, Roeselaarseweg 30, gehouden voor Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem op 27 mei 2015, eerstdaags te registreren, dat met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

1.Besluit tot Kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap, thans bepaald op achttienduizend

;; zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te verhogen met twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en het aldus te

brengen op achtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 38.600,00) door inbreng in contanten ten "

belope van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en door uitgifte van 105 nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, genummerd van 101 tot 205.

Al deze nieuwe aandelen zullen a pari worden ingeschreven en volledig afbetaald. Deze nieuwe aandelen zullen delen in de winsten vanaf heden.

2. Vaststelling.

Mevrouw Kati Desruelle verklaart individueel te verzaken aan het voorkeurrecht dat zij heeft met betrekking tot de hierboven besliste kapitaalsverhoging door inbreng in contanten en verzoekt de notaris dit te notuleren.

3. Inschrijving afbetaling - vergoeding.

Is alhier tussengekomen, de heer Wim Boydens, voornoemd, die na voorlezing te hebben aanhoord van het voorgaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en van haar financiële toestand en verklaart dat hij, ten titel van wederbelegging van eigen middelen, een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) in contanten en volstort, inbrengt, vergoed door

;;105 aandelen zonder vermelding van waarde; ;

Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, werd deze inbreng volledig volstort en voor de kapitaalsverhoging gedeponeerd bij overschrijving op een bijzondere rekening onder nummer BE92 7360 1323 6423 bij KBC te Zedelgem, ten name van de vennootschap, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 22 mei 2015. Dit bewijs van deponering werd i overhandigd aan ondergetekende notaris die het in zijn dossier zal bewaren.

Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden.

4. Besluit tot Statutenwijziging.

De vergadering beslist artikel vijf van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengenii

met de voormelde kapitaalsverhoging en te vervangen door volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

OMM u~

~o

d,o

09/06/2015

et

ii Artikel 5. Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achtendertigduizend

i.

zeshonderd euro (¬ 38.600,00). ..

Het is verdeeld in tweehonderd en vijf (205) aandelen zonder vermelding van waarde. Alle aandelen il hebben stemrecht

Gent AfderiWiDost- ,d

e uriffler

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

5. Vaststelling dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt.

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging ten belope van twintig duizend euro (E 20.000,00) volledig werd verwezenlijkt door inbreng in contanten, en dat het kapitaal aldus werd verhoogd tot achtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 38.600,00), vertegenwoordigd door driehonderd en vijf (305) aandelen zonder vermelding van waarde.

Bijgevolg stelt de vergadering vast dat de wijziging van artikel 5 van de statuten definitief geworden is.

6. Volmacht coördinatie en publicatie

De vergadering verleent volmacht aan geassocieerde notarissen Paul Lommée en Virginie Daems te Zedelgem om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten en de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige akte met het oog op de publicatie.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE.

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd. 27 mei 2015; gecoordineerde statuten.

mod11.1r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 24.06.2016 16215-0563-017

Coordonnées
4D TRANS

Adresse
ROESELAARSEWEG 30 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande