4FABCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 4FABCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.531.814

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.10.2013, NGL 24.12.2013 13698-0524-012
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 18.10.2014, NGL 17.12.2014 14695-0056-012
19/12/2011
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uh1l1R~u~mMum~im8~u

" 19010

MONITEUR r i

DIRECTION

V , 1

T 1-

t%~ ;~ ~~p+.~-;-ï-~.~~.~~ .

BELGISCH~ TÛAIA~SBi_f1D~ G " aiifie-~, "' ~ ='

~9 12- 2011

Ondernemingsnr: * S44 S3-1 O l

Benaming (voluit) :4FabCo

(verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Loofstraat 80

8500 Kortrijk

Onderwerp akte :OPRICHTING

Tekst : Uittreksel uit een akte (D17160) verfeden voor Dirk VAN HAESEBROUCK, geassocieerde notaris te KORTRIJK, op 22 november 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

i; 1. Rechtsvorm en naam :

De vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvoren van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "4FabCo".

2. Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Loofstraat 80.

3. Duur :

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichter - Nog niet volgestorte bedragen :

1) De heer COORNAERT Pieter Alexander Didier Patrick Jef Ida, geboren te Kortrijk op 19 juli 1974, met woonplaats te 8500 Kortrijk, Ten Houtedreef 14.

2) Mevrouw DE CLERCK Sylvie Marie Michèle Albert, geboren te Kortrijk op 27 februari 1974, echtgenote van de heer Pieter COORNAERT, voornoemd, met woonplaats te 8500 Kortrijk, Ten Houtedreef 14.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal :

Het kapitaal bedraagt één miljoen en negentigduizend euro (¬ 1.090.000,00).

5.B. Gestorte bedrag :

Één miljoen en negentigduizend euro (¬ 1.090.000,00).

6.A. Samenstelling van het kapitaal :

Deels in geld, deels in natura.

6.B. Conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbrengen in natura : "8. BESLUIT

De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA 4FabCo bestaat uit de inbreng door de heer Pieter COORNAERT en mevrouw Sylvie DE CLERCK van twee aandelenpakketten voor een totale inbrengwaarde van 1.075.000,00 EUR, zijnde:

- enerzijds 179 aandelen van CENTRUM VOOR PARADONTOLOGIE EN IMPLANTOLOGIE B. V. naar Nederlands recht, dewelke ingeschreven zijn in het aandelenregister op naam van de heer Pieter COORNAERT alleen en waarvan de vermogenswaarde behoort aan de huwelijksgemeenschap, voor een inbrengwaarde van 765.700,00 EUR, en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- anderzijds 708 aandelen van COORNAERT TANDARTSEN BV o.v.v.e. BVBA, dewelke ingeschreven zijn in het aandelenregister op naam van de heer Pieter COORNAERT en mevrouw Sylvie DE CLERCK in gezamelijke naam, voor een inbrengwaarde van 309.300, 00 EUR.

De totale inbreng in natura zal vergoed worden door toekenning aan de inbrengers van 10.750 aandelen van de op te richten BVBA 4FabCo, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 100,00 EUR per aandeel.

Voor-

behouden

aan het

' Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de op te richten vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2. De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt, tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Opgesteld te goeder trouw te Kortrijk, 18/11/2011

(getekend)

BOES & Co BEDRIJFSREVISOREN

BV o.v.v.e. BVBA,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder

de heer Joseph-Michel BOES,

bedrijfsrevisor"

7. Begin en einde van het boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het

volgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 22 november 2011 tot 30 juni 2013.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten

vennootschap hebben plaatsgehad.

8. Bei alinnen betreffende:

A. het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst :

Van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd (5 %) afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, eermeer: derd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding ;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de -jaar-rekening,- het nog -niet afgeschreven-bedrag van de-kosten van onderzoek en ontwikkeling.___ - ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

rnod 11.1

B. de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo :

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden : Zijn benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, de heer Pieter COORNAERT, geboren te Kortrijk op 19 juli 1974 en mevrouw Sylvie DE CLERCK, geboren te Kortrijk op 27 februari 1974, die hun opdracht hebben aanvaard.

De opdracht van de statutaire zaakvoerders is onbezoldigd.

9.8. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen :

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ieder zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

10. Aanwijzing van de commissarissen) : geen.

11. Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

a. Het aanhouden, het verhandelen van aandelen van vennootschappen, welke doel deze vennootschappen ook mochten hebben.

b. Het besturen van vennootschappen, welke doel deze vennootschappen ook mocht hebben.

c. Het verlenen van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe behoren ondermeer het stellen van borgstelling voor rekening van derden, financieel, administratief, commercieel, technisch en sociaal beheer en advies.

d. Het uitgeven en verspreiden van allerlei drukwerken, zowel van publicitaire als wetenschappelijke aard, de oprichting en het beheer van aankooporganisaties, de vertegenwoordiging, zowel in binnen-als in buitenland van elke handelsvorm die werkzaam is op industrieel vlak, op de markt van onroerende goederen of in andere sectoren, de bestudering van diverse problemen in verband met i het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel in binnen- als in buitenland, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische, planografische of technische ' aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in medebeheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het ter beschikking stellen en/of verhuren van goederen, tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in het kadervan de in haar doel genoemde activiteiten. De vennootschap kan haar diensten verlenen onder elke vorm, aan alle personen zowel rechtspersonen als natuurlijke personen en kan elke hiertoe strekkende handelstransactie of financiële verrichting doen.

e. Het patrimonium van de vennootschap te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag investeren in activa, dienstig voor eigen gebruik of ter verlening in natura van de zaakvoerders.

f. De-vennootschap.kan optreden als tussenpersoon inzakehandel. in de ruimste zin -van het-woord,-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagenbij het BëIgiscli Stààts6Iid - tYt1212011- Annexes duMnniteur tiëlgé

mod 11.1

waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse markt.

In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, be- E staande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap mag leningen en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn,

" spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in

verband staan met haar doel.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere

{ vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of

vereffenaar.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van

vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen

rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

12.A. Plaats, dag en uur van delaarvergadering van de vennoten :

De gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar

gehouden de derde zaterdag van de maand oktober om 11.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke

andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht :

Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde aeaevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmachtlen): geen

" volmacht(en).

14. Deponering van het gestorte kapitaal :

De instrumenterende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, het voormeld bedrag van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00), voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-0974519-97, geopend op

" naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap "ING België", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 21 november 2011 afgeleverd bankattest, dat hem werd overhandigd.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

een expeditie van de akte oprichting.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

Dirk Van Haesebrouck

Notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 17.10.2015, NGL 16.12.2015 15691-0535-012

Coordonnées
4FABCO

Adresse
LOOFSTRAAT 80 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande