4K INTERIEUR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : 4K INTERIEUR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 548.699.009

Publication

31/03/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad IuhI 1III I II I lUl lI

*1A069945*

i





~NEERGELEGDTER GRIFFIEVAN DE RECHTBANK VAN KOOFHANDELTE BRUGGE(AFDELINGBRLIGGE)

op: 18 Men* Zaal

" Griffie Degfifiol" .

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : 4K INTERIEUR

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lieverstedestraat 23 - 8020 Oostkarnp (Moerbrugge)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN BESTUURDERS

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op twaalf maart tweeduizend en veertien:

1) Dat een naamloze vennootschap werd opgericht tussen :

a) De naamloze vennootschap RIGOLE GROEP, met zetel te 8509 Kortrijk (Bissegem), Bissegemsestraat 86, met als ondememingsnummer 0827.904.502, ingeschreven in het rechtspersonertregister te Kortrijk, en b) de gewone commanditaire vennootschap WOET, met zetel te 8020 Oostkamp, Lieverstedestraat 23, met ais ondememingsnummer 0542.765.478, ingeschreven in het rechtspersonenregisterte Brugge (Afdeling Brugge).

2) De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap, De maatschappelijke benaming luidt: 4K INTERIEUR.

3) De vennootschap heeft tot doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland:

Alle aannemingen en uitvoeringen van timmer en schrijnwerk.

Vervaardigen en plaatsen van ramen en deuren in plastiek en aanverwante stoffen. Leveren en plaatsen

van keukenmeubelen en alle aannemingen van winkelinrichtingen.

De restauratie en renovatie van gebouwen en monumenten.

De algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf.

Het uitvoeren van werken al dan niet in coordinatie met onderaannemers.

Geluids en warmte-isolering.

Timmer- en schrijnwerken (houten, metalen, aluminium en PVC).

Installeren van geblindeerde en brandwerende deuren.

Montage van serres en veranda's,

Binnenhuisinrichting.

Winkel-en kantoorinrichtingen.

Lichte scheidingswanden, valse plafonds en blinde vloeren.

Plaatsen tussenwanden van gipsplaten.

Plaatsen vloer-, plafond- en wandbekleding in allerhande materialen.

Plaatseniherstellen van schrijnwerken.

Algemeen schrijnwerk.

Algemeen Aannemer.

Studie- en raadgevend bureau.

Interieurinrichting, en  advies.

De vennootschap zal, zowel in binnen-als buitenland, in het algemeen alle commerciële, burgerlijke,

industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks,

geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking

ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, zowel in binnen-als buitenland, door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of

om op het even elke andere wijze deelnemen in aile ondernemingen en vennootschappen, hebbend een

gelijkaardig of daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend voorwerp. Deze deelneming kan

geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook. De

vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden

borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming Is niet beperkend doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge " 4 Bovendien zal de vennootschap alle mogelijke financiële operaties kunnen doen teneinde de verrichtingen vallende binnen haar maatschappelijk doel te vergemakkelijken, zelfs in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers.

Bovengenoemde opsommingen zijn niet beperkend doch eerder aanwijzend.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats in België of in het buitenland op om het even welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt zijn.

Bovendien mag de vennootschap deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming, evenals aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel of de uitbreiding ervan vergemakkelijken, verrichtingen van industriële, financiële, roerende en onroerende aard.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door inbreng, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen in België en in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

De vennootschap Is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de bestuurder zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

4) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp(Moerbrugge), Lieverstedestraat 23.

5) De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf haar oprichting,

6) Kapitaal :

Het kapitaal is vastgesteld op tweehonderd duizend euro (200.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, genummerd van één (1) tot duizend (1.000), die elk één/duizendste van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen, onderverdeeld in twee categorieën:

-achthonderd (800) aandelen categorie A,

-tweehonderd (200) aandelen categorie B.

De naamloze vennootschap RIGOLE GROEP heeft ingetekend op achthonderd (800) aandelen van de categorie A, volledig volstort, ter vergelding van haar inbreng in geld ten bedrage van honderd zestig duizend euro (¬ 160.000,00).

De commanditaire vennootschap WOET heeft ingetekend op tweehonderd (200) aandelen van de categorie B, volledig volstort, ter vergelding van haar inbreng in geld ten bedrage van veertig duizend euro (¬ 40.000,00).

7)

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers aandeelhouders, bezoldigingen aan de bestuurders en commissarissen, de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen voor risico's en kosten, vormt het resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen

worden : Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds, Deze voorafname is niet

meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst zal aangewend worden overeenkomstig het besluit van de algemene vergadering, genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Deze kan ondermeer het uittoten van aandelen bevatten overeenkomstig artikel 9 van de statuten.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren met inachtname van de bepalingen voorzien in de artikelen 618 en 619 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde raad van bestuur, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

9) Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

10) De jaarvergadering wordt gehouden de eerste donderdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De algemene vergaderingen, zowel de jaar als de buitengewone algemene vergaderingen, moeten plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Om tot de jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, het bewijs verstrekken waaruit blijkt dat zij hun aandelen minstens zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaats in het bericht van bijeenroeping aangeduid, hebben neergelegd. De houders van aandelen op naam minstens zeven dagen vôór de datum van de algemene vergadering in het aandelenregister ingeschreven, worden zonder formaliteiten lot de vergadering toegelaten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge A Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat ze hebben neergelegd wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde, bij zijn intrede, ondertekend.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders en naar de eventuele commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van aile aandeelhouders met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. leder aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde die slechts één aandeelhouder mag vertegenwoordigen.

Onverminderd artikel 10, laatste lid van de statuten, en eventuele wettelijke beperkingen, beschikt elk aandeel over één stem.

11) De vennootschap wordt bestuurd door een raad, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, aandeelhouders of niet, benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders, als volgt samengesteld :

(i)twee bestuurders zullen verkozen worden uit de lijst van kandidaten voorgedragen door de naamloze vennootschap RIGOLE GROEP(ondememingsnummer 0827.904.502); en

(ii)één bestuurder zal verkozen worden uit de lijst van kandidaten voorgedragen door de commanditaire vennootschap WOET (ondememingsnummer 0542.765.478); en

(iii) één bijkomende bestuurder kan verkozen worden uit een lijst van kandidaten gezamenlijk voorgedragen door de naamloze vennootschap RIGOLE GROEP en de commanditaire vennootschap WOET als extem/onafhankelijk bestuurder.

Ingeval een van de voormelde vennootschappen geen aandelen meer zou hebben van de vennootschap, is het voorgaande niet van toepassing.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel, krachtens artikel 20 en de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend voor daden van dagelijks bestuur krachtens artikel 22 van de statuten, is de vennootschap in de handelingen en in rechte vertegenwoordigd en zijn al de akten die de vennootschap verbinden slechts geldig ondertekend door twee bestuurders samen optredend, waarvan één bestuurder voorgedragen door de naamloze vennootschap RIGOLE GROEP en één bestuurder voorgedragen door de gewone commanditaire vennootschap WOET. Ingeval een van voormelde vennootschappen geen aandelen meer zou hebben van de vennootschap, is de vennootschap in de handelingen en in rechte vertegenwoordigd en zijn al de akten die de vennootschap verbinden slechts geldig ondertekend door twee bestuurders die gezamenlijk handelen,

Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan leden van de raad van bestuur krachtens artikel 20 en artikel 21 van de statuten, kan door de raad van bestuur, bij besluit genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen, het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur of van bepaalde afdelingen van de vennootschap aan één of meer directeurs opgedragen worden, die alleen mogen optreden.

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt toegekend, kunnen eveneens in het kader van dit bestuur bepaalde bijzondere en bepaalde machten overdragen aan één of meer personen, naar hun keuze.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN :

1. Het eerste boekjaar begint vanaf heden om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en veertien.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en vijftien.

BENOEMINGEN

De vergadering besluit nu de statuten zijn vastgesteld, over te gaan tot de samenstelling van de eerste

raad van bestuur.

Na beraadslaging besluit de algemene vergadering voor de eerste maal het aantal leden van de raad

van bestuur vast te stellen op drie (3).

Worden in die hoedanigheid voor een periode van zes jaar benoemd

1.Twee (2) bestuurders verkozen worden uit de lijst van kandidaten voorgedragen door de naamloze vennootschap RIGOLE GROEP, met name ;

a)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHA-VA INVEST, met zetel te 8500 Kortrijk, Sint-Denijseweg 83, met als ondememingsnummer 0453.665.436, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk;

b) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BVA3, met zetel te 9800 Deinze, Kouterlosstraat 66, met als ondernemingsnummer 0862.870.263, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent.

2. Eén (1) bestuurder verkozen worden uit de lijst van kandidaten voorgedragen door de gewone commanditaire vennootschap WOET, met zetel te 8020 Oostkamp, Lieverstedestraat 23, met als ondernemingsnummer 0542.765.478, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (Afdeling Brugge), met name: de gewone commanditaire vennootschap WOET, met zetel te 8020 Oostkamp, Lieverstedestraat 23, met als ondememingsnummer 0542.765.478, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (Afdeling Brugge).

Vervolgens stelt de vergadering vast

1 dat de heer LEBBE Karel Gerard Marcel Cornelius, wonende te 8500 Kortrijk, Sint-Denijseweg 83, werd aangesteld tot vast vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHA-VA INVEST (besturende vennootschap) voor de naamloze vennootschap 4K INTERIEUR (bestuurde vennootschap) door beslissing van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHA-VA INVEST van heden.

2. dat de heer VANDER MIJNSBRUGGE Johan Maria Cornelius, wonende te 9800 Deinze, Kouterlosstraat 66, werd aangesteld tot vast vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BVA3 (besturende vennootschap) voor de naamloze vennootschap 4K INTERIEUR (bestuurde vennootschap) door beslissing van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BVA3 van heden.

3, dat de heer DE POURCQ Evert Hans Marianne, wonende te 8000 Brugge, Peperstraat 77, werd aangesteld tot vast vertegenwoordiger van de gewone commanditaire vennootschap WOET (besturende vennootschap) voor de naamloze vennootschap 4K INTERIEUR (bestuurde vennootschap) door beslissing van de zaakvoerders van de gewone commanditaire vennootschap WOET van heden.

De heren LEBBE Karel, VANDER MIJNSBRUGGE Johan, DE POURCQ Evert Hans Marianne, allen voornoemd, verklaren in hun hoedanigheid van vast vertegenwoordiger te aanvaarden dat respectievelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHA-VA INVEST, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BVA3, de gewone commanditaire vennootschap WOET tot bestuurders worden benoemd van de naamloze vennootschap 4K INTERIEUR.

Hun opdracht vervalt met de jaarvergadering van tweeduizend negentien.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk hierna en onder opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid van de vennootschap zijn aile bestuurders, allen aanwezig, in vergadering van de raad van bestuur bijeengekomen en wordt met eenparigheid van stemmen besloten te benoemen:

- tot gedelegeerd bestuurders:

*de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHA-VA INVEST, voormeld, hier vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger, de heer LEBBE Karel, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden,

* de gewone commanditaire vennootschap WOET, voormeld, hier vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger, de heer DE POURCQ Evert Hans Marianne, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

- tot voorzitter van de raad van bestuur: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHA-VA 1NVEST, voormeld, hier vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger, de heer LEBBE Karel, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd

Expeditie van de akte dd. 12 maart 2014;

Voor-

behcuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 22.06.2016 16208-0285-032

Coordonnées
4K INTERIEUR

Adresse
LIEVERSTEDESTRAAT 23 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande