@DOMUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : @DOMUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.101.567

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 02.08.2013 13393-0229-008
20/09/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 0 7 SEP. 2011

Griffie De griffier,

*11142069*

V

beh aa Bel

stag

III

Ondernemingsar : 0839101567

Benaming : @Domus

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogstraat 26

8000 Brugge

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Anthony WITTSAELE te Tielt, vervangende notaris Bernard D'HOORE te Beernem, wettelijk belet, op 5 september 2011, die ter registratie is aangeboden, blijkt dat:

1. de Heer DE CLERCK Frederick Georges Albert, geboren te Gent op 28 december 1965, wonende te 8000 Brugge, Hoogstraat 26, echtgenoot van Mevrouw D'HOORE Véronique, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Hogeweg 158;

2. de Heer BOVIJN Peter Koen, geboren te Torhout op 23 mei 1973, echtgenoot van Mevrouw WATELLE Sophie, wonende te 8000 Brugge, Cornelis Everaertstraat 72 ,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht, waarvan de oprichtingsakte en de statuten ondermeer volgende bepalingen bevatten:

RECHTSVORM EN NAAM  De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met ais benaming « @Domus ».

ZETEL - De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8000 Brugge, Hoogstraat 26.

DOEL - De vennootschap heeft tot doet, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening :

Het stofferen en decoreren van binnenhuisinterieurs in de ruimste betekenis.

De klein- en groothandel in allerlei interieur- en decoratieartikelen en benodigdheden. De klein- en groothandel in antiquiteiten, schilderijen en gravures. De klein- en groothandel in meubelen in de meest ruime zin voor huis en tuin.

Tekenwerk, het begeleiden en het verstrekken van advies met betrekking tot het uitvoeren van binnenhuisarchitectuur, interieurwerken, verbouwingen en alle soorten aanpassingswerken aan onroerende goederen.

Activiteiten van tussenpersoon in de handel.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verlenen van administratieve, commerciële, financiële en technische bijstand aan personen en vennootschappen.

Aannemingswerken met onder andere het proefboren en boren, vlechten van ijzeren aanbrengen van bekisting, baggerwerken, de installatie van antennes en bliksemafleiders, de installatie van verlichtings- en signaleringssystemen voor wegen en spoorwegen, in havens en luchthavens, de aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten enz., waterbouw, isolatiewerkzaamheden, de bouw van daken, de plaatsing van al dan niet verplaatsbare wanden, plafonds, enz. in metaal, in hout of in kunststof, de bouw van individuele huizen en appartementen volgens de formule 'sleutel op de deur', het aanbrengen van chape, de aanleg van leidingen voor het vervoer en de distributie van elektrische energie, het snoeien van bomen en heggen, de montage van binnen- en buitenschrijnwerk van metaal, van hout of van kunststof, de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties, de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal, hout of kunststof, het graven en mijnschachten, het aanleggen en het onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden, het ruimen van bouwterreinen, het uitvoeren van voegwerken, het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden, gevelreiniging, grondverzet, het bouwen van funderingen, inclusief heien, de aanleg van waterdistributienetten en rioleringen, de installatie van stores en zonneschermen, garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken enz.,het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms, het monteren van niet-zeifvervaardigde metalen constructiewerken, het reinigen van nieuwe gebouwen, algemene bouwinstallatie, afwerking van gebouwen, de bouw van autowegen en andere wegen, vliegvelden en sportfaciliteiten, de installatie van accessoires, de montage van serres, veranda's, het bouwen van schoorstenen en industriële ovens.

Het schilderen van schepen en boten.

Het reinigen van treinen; bussen, vliegtuigen, schepen enz., inclusief olietankers.

Verhuur van machines voor de bouwnijverheid.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, verhuren of huren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële, of commerciële eigendommen dier er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap en zij mag haar investeringen ook belenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

mad 2.1

~

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DUUR - De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf haar oprichting, maar kan ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering, handelend zoals voor een statutenwijziging.

Zij wordt geacht haar activiteiten te hebben aangevangen op 1 juli 2011. Zij verkrijgt pas rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift en een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vennootschap is niet ontbonden door het overtijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van kennelijk onvermogen van een vennoot.

in geval van overlijden van de enige vennoot, worden, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Het is volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), en onderschreven in geld als volgt:

1. De Heer De Clerck Frederick, voornoemd, heeft ingeschreven voor vijftig (50) aandelen en heeft daarop drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) volstort, zodat hij nog ¬ 6.175,00 dient bij te storten;

2. De Heer Bovijn Peter, voomoemd, heeft ingeschreven voor vijftig (50) aandelen en heeft daarop drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) volstort, zodat hij nog ¬ 6.175,00 dient bij te storten.

De fondsen bestemd tot de afbetaling van de inbrengen in geld werden, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd bij storting of overschrijving op de bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank, agentschap Brugge-Centrum. Een attest dat van deze deponering blijk geeft blijft bewaard in het dossier van de Notaris.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de eraan verbonden rechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

BESTUUR - De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen, wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn vormen deze een college.

De zaakvoerders kunnen hun mandaat kosteloos uitoefenen, en dit bij beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; elke zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, is de handtekening van elke zaakvoerder vereist voor alle rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan vijftienduizend euro (¬ 15.000,00).

Elke zaakvoerder kan bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te verbinden.

De Heer Frederick Georges Albert De Clerck, wonende te 8000 Brugge, Hoogstraat 26 en de Heer Peter Koen Bovijn, wonende te 8000 Brugge, Comelis Everaertstraat 72, werden benoemd als statutaire zaakvoerders.

BOEKJAAR - Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december; het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVE - Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent (5%) voorafgenomen voor de oprichting van de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende (1/1Ode) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, en zij ontstaat opnieuw wanneer, om gelijk welke reden, het reservefonds werd verminderd.

Het overblijvend saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die beslist over de bestemming.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het maatschappelijk kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief wordt verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

ONTBINDING EN VEREFFENING - Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden bepalen. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij liée Belgisch Staatsblad - 20/09/I011- Annexes du Moniteur belge

~ ..,, r"

mod 2.1

van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vernield in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Wijze van vereffening

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

JAARVERGADERING - De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de tweede zaterdag van juni om 17.00 uur, in de zetel van de vennootschap, tenzij in de oproepingsbrief een andere plaats wordt vermeld; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

VOLMACHT- Bijzondere volmacht met macht van substitutie werd verleend aan T Business Coaching BVBA, met zetel te Blankenberge, De Smet de Naeyerlaan 132, RPR (0)466.420.540 en haar aangestelden, die elk afzonderlijk en alleen kunnen optreden, om het nodige te doen voor :

- inschrijving en latere wijzigingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen (KBO);

- inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde (BTW).

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

Anthony Wittesaeie

Notaris te Tielt

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 29.09.2015 15618-0324-009
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 30.08.2016 16512-0273-009

Coordonnées
@DOMUS

Adresse
HOOGSTRAAT 26 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande