A & F INDUSTRYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A & F INDUSTRYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.679.796

Publication

29/11/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
10/11/2011
ÿþf.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

tetikeLEGD têt teef

d+~

aE~ev ~ ~ 8sW9~~

~ Ga~~~º%~ oxt" .

Oe «Mt Griffie

l 11111111 1 In1IIB1n111l

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit): A&F 1NDUSTRYS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Geldmuntstraat 25, 8000 Brugge

4Q675796

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst :

Uit een akte, verleden voor ons, meester Thomas DUSSELIER, notaris te Knokke-Heist, neergelegd voor de formaliteit van de registratie, blijkt dat :

De heer VANDENBUSSCHE Mike Lue Danielle, geboren te Knokke op twaalf december I negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Keuvelhoekstraat 42

Mevrouw BLAEVOET Stefanie Odette Marcel, geboren te Brugge op vier februari I negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Keuvelhoekstraat 42

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "A&F INDUSTRYS".

Î

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénhonderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer VANDENBUSSCHE Mike, wonende te 8300 Knokke-Heist, Keuvelhoekstraat 42, titularis van negenennegentig (99) aandelen

2. Mevrouw BLAEVOET Stefanie, wonende te 8300 Knokke-Heist, Keuvelhoekstraat 42, titularis van één (1) aandelen

Totaal : honderd (100) aandelen. De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van 6200. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00)

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend j namens de vennootschap in oprichting bij BNP Fortis bank. Een bankattest, gedateerd op zesentwintig oktober tweeduizend en elf, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. ZETEL De zetel is gevestigd te 8000 Brugge, Geldmuntstraat 25.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de j

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B -

zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad.

DOEL De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

-De kleinhandel, de groothandel en de fabricage van geassorteerde textielwaren, kleding en schoeisel; kinderconfectie; parfumerieën en bijhorende artikelen, alles in de ruimste zin van het woord.

-Het beheren van een horeca-bedrijf zowel in België als in het buitenland, meer in het bijzonder het uitbaten van een eethuis, snackbar, verbruiksalon, tearoom, taverne, cafetaria en brasserie, hotel; dit alles in de meest ruime zin van het woord, evenals de uitbating van een traiteurszaak.

-De kleinhandel, de groothandel, de fabricage, de invoer en de uitvoer, dit zowel in binnen-als in buitenland van artikelen voor :

1. Antiquiteiten; schilderijen en gravures; muntstukken en medailles voor verzamelaars; postzegels voor verzamelaars; tweedehandse auto's en onderdelen; tweedehandse moterrij-wielen en onderdelen; oude kleren en tweedehandse goederen; oude boeken.

2. Meubilering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting; in luxeartikelen, precisieartikelen, kunstvoorwerpen en fantasieartikelen; artikelen voor sport, visvangst en jacht; speelgoed en 1 kinderartikelen.

-De uitbating van buitenlandse vestigingen betrekking houdend op textiel, horeca, antiquiteiten, meubilering, in de breedst mogelijke zin.

-Het optreden als tussenpersoon in de handel.

-Het uitbaten van een café zowel in België als in het buitenland; klein en groothandel in bloemen en planten; het verhuren van kamers met ontbijt, verhuren van chambres d'hôtes, het verschaffen van logies met maaltijden zowel in België als in het buitenland; het in- en uitvoeren van goederen; verhuring van alle materiaal, machines, uitrustingen of'vervoermiddelen ; het verzorgen van binnenhuisinrichting; dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap kan alle immobiliën activiteiten uitoefen, en dit in de ruimste zin van het woord.

-Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, I aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met I betrekking tot de sector van van textiel, horeca, antiquiteiten, meubilering.

- Het optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen. Managementactiviteiten.

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven I door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk; voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieonderenemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

jDe vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in

Voor-

behouden

aan het

i3eigiscfi

Staatsblad

Luik B -

 -----------------------------------------

rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard

zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader j van de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten,...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten of zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of! wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, die een gelijkaardig, I soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg tot', verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief haar eigen handelszaak.

DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

BESTUUR Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar! vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. * Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college! kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of i vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te' verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen, elk afzonderlijk, de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van . bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten alleen uitoefenen en I kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand maart om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de

Voor-

behouden aan net Belgisch

Steatsbiad

Luik B -

vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden. Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder i of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van dc algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

BOEKJAAR Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der! statuten.

In geval van vereffcning wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s). GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. OVERGANGSBEPALINGEN 1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op dertig september tweeduizend dertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de

statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten jen dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige

vennootschap dit vereist. Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende del i dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene

Luik B -

oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name Ivan de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

i De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van

j Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden

nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

1- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één. j

b. te benoemen tot deze functie: de Heer VANDENBUSSCHE Mike Luc Danielle, wonende te 8300 Knokke-Heist, Keuvelhoekstraat 42

die verklaart te aanvaarden en bevestigt uitdrukkelijk dat hij niet getroffen is door een besluit Ç dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

Id. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van

j indeplaatsstelling, de Heer VANDENBUSSCHE Mike, voornoemd, en aan kantoor `MoRBEE-

BALLEGEER', te 8300 Knokke-Heist, Bayauxlaan 12, en alle bedienden en aangestelden, aan

wie de macht verleend wordt om afzonderlijk handelend de nodige formaliteiten te vervullen t

voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor

Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Thomas DUSSELIER.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

"

. " `

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

31/07/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
A & F INDUSTRYS

Adresse
GELDMUNTSTRAAT 25 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande