A & J VERSTRAETE


Dénomination : A & J VERSTRAETE
Forme juridique :
N° entreprise : 406.931.925

Publication

20/05/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Voorbehouden ~ 19 2096

aan het 1111

Belgisch Staatsblad





Ondernemingsnr :0406.931.925

Benaming (voluit) :A. & J. VERSTRAETE

(verkort): '

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 8 MEI 2014

Gent Griffie

ttggEL

 Oe griffier

Zetel :Filips Wielantstraat 9, 8310 Brugge (Assebroek)

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :ONTBINIING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Steven Fieuws te Brugge dop 27 maart 2014, te registeren, dat de buitengewone algemene vergadering Ivan de NV A. & J. VERSTRAETE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP, met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

1. Lezing, bespreking en goedkeuring van het verslag van het bestuursorgaan opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van ;vennootschappen, waarin het voorstel tot ontbinding op gemotiveerde wijze toegelicht wordt

Aan dit verslag is een samenvattende staat van activa en passiva gehecht, opgemaakt per 31 december 2013.

Lezing, bespreking en goedkeuring van het verslag van de ~bedrijfsrevisorJohnny Blommaert, met kantoor te Gent, Brusselse Steenweg 555/302, op 24 maart 2014, met betrekking tot de voormelde staat van activa en passiva.

De conclusie van dit verslag luidt als volgt :

"De staat van activa en passiva per 31 december 2013 van de A. & J. iVerstraete NV, met zetel te 8310 Assebroek, Filips Wielantstraat 9, werd door de raad van bestuur in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen opgesteld. Deze staat van activa en passiva, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, houdt rekenin g met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en vertoont een balanstotaal van EUR 655.372,40 en een netto actief van EUR 650.043, 70.

Op basis van onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd volgens de toepasselijke professionele normen, kunnen wij besluiten dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en in zoverre de vennootschap gevrijwaard zal blijven van verplichtingen die mogelijks rusten op de vennootschap maar die tot op heden niet gekend zijn.

Gentbrugge, 24 maart 2014

Blommaert & Co Bedrijfsrevisor BV ovv BVBA

Vertegenwoordigd door

= Johnny Blommaert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11 le ; e gt aa s s as - I I I - nnexes su ` om eur s e ge

Luik B - vervolg

Bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van de voormelde verslagen

bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor, en keurt deze goed.

(vereffening te stellen. 3. De vergadering verleent alle bestuurders ontslag en verleent hen kwijting voor de door hen uitgeoefende opdracht in het jaar 2014, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening, en beslist de heer VERSTRAETE Jacques Pierre Arthur, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Filips jWielantstraat 9, aan te stellen als vereffenaar van de vennootschap.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van haar Ibenoeming.

De algemene vergadering machtigt de vereffenaar om al het nodige te doen teneinde de bevestiging en/of homologatie van zijn benoeming te bekomen.

De vereffenaar beschikt over de ruimste bevoegdheden voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag alle handelingen voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen stellen zonder de goedkeuring van de algemene vergadering te behoeven in de gevallen waar deze vereist is.

i Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, !hypotheken, vorderingen tot ontbinding, handlichting geven met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, (overschrijvingen, beslagen, verzetten of andere beletsels.

De vereffenaar is vrijgesteld een inventaris op te maken en mag zich houden aan de bescheiden van de vennootschap.

Behoudens bijzondere delegatie, worden alle akten die de vennootschap (in vereffening verbinden met inbegrip van de akten waaraan een openbaar of iministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door

1de vereffenaar, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven Ivan een voorafgaand besluit van de algemene vergadering. De opdracht van de vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

3. De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de vereffenaar met 1het oog op de uitvoering van de genomen besluiten.

4. Volmacht wordt verleend aan de BVBA ICI, met zetel te 8310 Brugge l(Sint-Kruis), Bisschopsdreef 39, BTW BE 0860.012.391 RPR Brugge, om enig !welke handelingen en formaliteiten bij fiscale, sociaalrechtelijke en !administratieve overheden, voortvloeiende uit de ontbinding en linvereffeningstelling, af te handelen, en daartoe alle nodige stukken te ondertekenen en in te dienen.

1 BEVESTIGING BENOEMING VEREPPENAAR

De hiervoor beschreven vereffenaar is in functie getreden door (bevestiging van de voorzitter van de rechtbank van koophandel van Brugge, conform artikel 184 van het wetboek van vennootschappen, van zijn benoeming ingevolge beslissing van de algemene vergadering. Het beschikkend gedeelte Ivan de Voorzitter van de Rechtbank van koophandel luidt als volgt . Î"Beslissend op eenzijdig verzoekschrift ; Gelet op de artikelen 2 en volgende van de wet van 15 juni 1935 op het gebruik der talen in gerechtszaken, (bevestigt de benoeming van de heer VERSTRAETE Jacques Pierre Arthur, wonende ke 8310 Brugge, Filips Wielantstraat 9, geboren te Brugge op 06/12/1934, als (vereffenaar van A. & J. VERSTRAETE NV, met maatschappelijke zetel te 8310 Brugge, Filips Wielantstraat 9, met als ondernemingsnummer 0406.931.925, bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, gehouden o" 27/03/2014.

Voor- behouden aan he ti te-ridai" Statiblad

2. De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden

van het

en in

Voorbehouden aan net ,

$tabsblad

Luik B - vervolg

ihet Gerechtelijk Wetboek.

Aldus beslist en gegeven in raadkamer op veertien.

VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, EN ENKEL BESTEMD VOOR INEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK EN PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD

-samen hiermede neergelegd: expeditie akte ontbinding van 27 maart 2014, -kopij homologatie vereffenaar.

r - ~

Verwijs verzoekstrer in de kosten, te begroten op 60,00 euro rolrecht;

Deze beschikking is uitvoerbaar bij voorraad overeenkomstig artikel 1029 van

vierentwintig april tweeduizend en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

11/09/2014 : BG003456
27/10/2014
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

ION ITEU R

Reclitbarw Kcophance

1

1H lI 1 1I II I1!I 11H1

*14196618*

20 -10- 2014

G1SCH STAATS81

OKT 2(1111

Gent Afeiin Sruggse

D ce9P

11

BEL

Ondernemingsnr :0406.931.925

Benarning(mluit):A,8tJARTerFtAETE

(verkort):

Rechtsvorm:NaamlozeVennootschap

Zetel:FilipsWielantstraat9,8310Brugge(Assebroek)

(volledig adres)

Onderwerp(en)akte:

SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Steven Fieuws te Brugge op 29 september 2014, te registreren, dat door de buitengewone algemene vergadering van de NV A. & J. VERSTRAETE de volgende besluiten werden genomen :

Eerste beslissing

Gelet op de eenvoud van de vereffeningverrichtingen, hebben de vennoten verklaard elk ten individuele titel te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikken betreffende de vereffeningrekeningen en de daarbij behorende stavingstukken.

Tweede beslissing

De vergadering heeft beslist de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van de vereffeningrekeningen en de daarbij behorende stavingstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar.

De vergadering heeft beslist de vereffenaar tevens te ontslaan van de voorlezing van het akkoord-vonnis over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering heeft verklaard kennis te hebben genomen van gezegde documenten, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en heeft verklaard geen opmerkingen te willen formuleren.

Derde beslissing

De vergadering heeft verklaard zonder enig voorbehoud of reserve de vereffeningrekeningen goed te keuren.

Vierde beslissing

De vergadering heeft beslist de onroerende en roerende activa van de vennootschap ingevolge de vereffening toe te bedelen als volgt:

Dientengevolge is de vennootschap geheel vereffend.

Vijfde beslissing

De vergadering heeft verklaard zonder enig voorbehoud of reserve

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Lulk B - vervolg

Voorbehouden aan het e gisc Staatsblad

kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningopdracht.

zesde beslissing

De vergadering heeft beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Vervolgens heeft de vergadering vastgesteld dat de naamloze vennootschap A. & J. Verstraete definitief opgehouden heeft te bestaan. zevende beslissing

De vergadering heeft beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op de woonplaats van de heer Jacques Verstraete te 8310 Brugge (Assebroek), Filips Wielantstraat 9.

achtste beslissing

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan lnslegers Accountants & Belastingconsulenten te 8310 Brugge, Bisschopsdreef 39, om in naam van de vennootschap, de nodige stukken te ondertekenen in verband met de schrapping van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen via een ondernemingsloket naar keuze, alsook alle andere wettelijke formaliteiten te vervullen.

VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, EN ENKEL BESTEMD VOOR NEERIEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK EN PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD

samen hiermede neergelegd:

-expeditie akte sluiting vereffening

-kopie verdelingsplan en akkoordvonnis

25/03/2013 : BG003456
07/09/2012 : BG003456
07/09/2011 : BG003456
09/09/2010 : BG003456
28/08/2009 : BG003456
09/09/2008 : BG003456
29/08/2007 : BG003456
19/04/2007 : BG003456
18/07/2006 : BG003456
28/06/2005 : BG003456
14/10/2004 : BG003456
16/06/2003 : BG003456
21/05/2003 : BG003456
29/10/2002 : BG003456
11/10/2002 : BG003456
22/02/2001 : BG003456
03/03/2000 : BG003456
01/01/1997 : BG3456
10/12/1994 : BG3456
01/01/1993 : BG3456
01/01/1992 : BG3456
20/07/1990 : BG3456
01/01/1989 : BG3456
01/01/1988 : BG3456
01/01/1986 : BG3456
20/12/1985 : BG3456

Coordonnées
A & J VERSTRAETE

Adresse
FILIPS WIELANTSTRAAT 9 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande