A LA FOLIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A LA FOLIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.388.132

Publication

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 11.06.2013 13181-0518-018
04/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Le 1i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0837,388.132

Benaming

(voluit) : A LA FOLIE

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ROGIERLAAN 62 - 8400 OOSTENDE

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerleggen verslagen quasi-Inbreng

Verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de zaakvoerder in toepassing van artikel 220 Wetboek Vennootschappen.

Getekend,

Standaert Lindsey

zaakvoerder

Op de laatste plz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111211A11 171 IV

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Nedergeiegc: t enst

rechfiba, en lcocia4teld«

Brugg -  afdeling tma

on 3 MU 2812

Griffi p, cintrer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/02/2015
ÿþMol Won! 11.1

kn» In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie e akte



IIIRiuw~ii1j11iiaIWi

Ondernemingsnr: 0837.388A32

Benaming LA. RoLtE (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Rogierlaan 62, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 01/12/2014 blijkt

111

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

12 JAN 2015

Gent Afdelingeh$

Eie_grifficr

1. Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 8400 Oostende, Rogierlaan 62 naar 8400 Oostende, Koningstraat 19.

Niets meer op de dagorde hebbende, wordt de vergadering geheven om 19h30.

Oostende, 01/12/2014

Lindsey Standaert

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2011
ÿþMO 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

Onderrerring_nr Qg3q , 3 e. A 3 t (yohrit) . A La Folie

Rechsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Rogierlaan, 62

Orae4nve;r shz. : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck te Oostende op 25.06.2011, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, blijkt:

Dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken:

- Oprichter: Mevrouw STANDAERT Lindsey, geboren te Torhout op 29 maart 1981, rijksregisternummer 810329 158-15, ongehuwd, wonende te 8490 Jabbeke, Koning Albertstraat, 14;

- Naam: "A La Folie"

- Zetel: 8400 Oostende, Rogierlaan, 62;

- Doel: De vennootschap heeft tot doel :

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

Het uitbaten van een gespecialiseerde kledingzaak in designer-kledij.

Het geven of organiseren van workshops inzake kleur- en stijladvies.

Het deelnemen aan of organiseren van modeshows.

Het organiseren van stockverkopen.

Detailhandel in :

-textielwaren

-boven- en onderkleding voor heren, dames, kinderen, baby's

-schoeisel

-kledingaccessoires, handtassen, sieraden, juwelen, ...

De aan- en verkoop, huur en verhuur, in- en uitvoer, van om het even welke goederen die in verband staan met de verwezenlijking van haar doel.

Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

Het verwerven van participaties, in eender welke vorm; in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Il. Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

lVedergelegisi ter griffie van de

rgc{ritenn#c v oophend®I te Brug - afdeling OOSTENDr

Z 9 ipmijrn

op

111141111.1111JIMIIIII

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden " R~~fio : ISiaFm en hoedanigheid fEn c'. i:ist'i" münGSrensie notaris, rietzij van de persorQ'tr(tin:

bevoegd de sechisraersoan aar,t.en van ricrden t2 vertegenwoordigen

Vorap 7 Naam en handtelsening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

III. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, of op welke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg voor verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Duur: Voor onbeperkte duur vanaf 1 juli 2011;

- Kapitaal: is vastgesteld op 20.000 EUR verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en is volstort (Landbouwkrediet) ten belope van 12.500 EUR door Mevrouw STANDAERT Lindsey, die intekent op 100 aandelen. Mevrouw STANDAERT Lindsey dient aldus nog 7.500 EUR te volstorten.

- Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december van elk jaar;

- Jaarl ijkse Algemene Vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op 20 juni om 20H00 op de maatschappelijke zetel;

- Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij aile bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

- Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Algemene Vergadering

De komparant verklaart vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en neemt, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering stelt aan tot bezoldigde niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

Mevrouw STANDAERT Lindsey, geboren te Torhout op 29 maart 1981, rijksregisternummer 810329 158-15,

ongehuwd, wonende te 8490 Jabbeke, Koning Albertstraat, 14;

Mevrouw STANDAERT Lindsey, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk haar mandaat.

2. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar start vanaf 1 juli 2011 en zal afgesloten worden op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op 20 juni 2013 gehouden worden.

3. Benoeming commissaris.

De vergadering verklaart dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

5. Volmacht.

"

b_ pct De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten,

3ti§i:v:¬ I en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen

bla ;eziaeji op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, vestigingsgetuigschriften, belastingen & ondernemingsloketten, alle BTW-formaliteiten te vervullen en aan te vragen, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren, met name: De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA BOEKHOUDING FISCALITEIT FEYS, te 8000 Brugge  Koolkerke, Brugse Steenweg, 121.

---- Voor eensluidend analytisch uittreksel

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte; (getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de taaiste biz van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoe'7aoigneid van de instrumenterende nota;¬ s rietzu t,an de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te ve^ eger:' dFgen

Verso Naam en hanctat hing

14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.09.2015, NGL 02.10.2015 15643-0535-017
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.08.2016, NGL 30.08.2016 16531-0345-017

Coordonnées
A LA FOLIE

Adresse
KONINGSTRAAT 19 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande