A-RESINS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A-RESINS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.953.535

Publication

18/02/2014
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'me

11111

9044918*

Ondernemingsnr : 0521.953.535

Benaming

(voluit) : A-RESINS

(verkort) :

NEERGELEGD

7, 02, 2014

RECFieiffib KOOPHANDEL Kt3P,TRj.tK

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Etienne Sabbetaan 51 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap zal vanaf 01/02/2014 verplaatst worden naar Belgicastraat 3 te 9042 Gent.

Callewaert Kristof

zaakvoerder

Jackers Geert

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301661*

Neergelegd

13-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0521953535

Benaming (voluit): A-RESINS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Etienne Sabbelaan(Kor) 51

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ronny Van Eeckhout, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Nathalie Desimpel - Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen , met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van zeven maart tweeduizend dertien, dat onder de naam "A-RESINS", door:

1) De Heer CALLEWAERT Kristof, geboren te Deinze op éénentwintig juli negentienhonderd vijfenzeventig, (identiteitskaart nummer 591-129230677, nationaal nummer 750721-155-63), ongehuwd, wonende te 8720 Dentergem, Oostrozebekestraat 25.

2) De Heer JACKERS Geert Jozef, geboren te Hasselt op achttien april negentienhonderd vierenzeventig, ( identiteitskaart nummer 591-628981044, nationaal nummer 740418-257-09), echtgenoot van Mevrouw DANAU Karlien Katrien, wonende te 9550 Herzele, Kruisveldstraat 24. Gehuwd te Herzele op éénendertig augustus tweeduizend en twee onder het wettelijk stelsel krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Marc Sobrie, te Zwalm, op negenentwintig augustus tweeduizend en twee, en sindsdien ongewijzigd, aldus verklaart.

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de zetel gevestigd is te 8500 Kortrijk, Etienne Sabbelaan(Kor) 51.

WEDERBELEGGING

De Heer Geert JACKERS, voornoemd, heeft verklaart dat deze inbreng gebeurt als wederbelegging van eigen gelden, welke hij bezat voor zijn huwelijk, zodat de aandelen, die hij aldus verkrijgt, eigen zijn en uit de huwelijksgemeenschap die tussen hemzelf en Mevrouw Karlien DANAU, voornoemd, bestaat gesloten blijven.

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt en ondermeer:

ARTIKEL 1.

De vennootschap wordt opgericht in de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "A-RESINS",

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Etienne Sabbelaan(Kor) 51 .

Hij mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), die over alle machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit elektronica, mijnbouw, chemie, machine-en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, elektrotechniek, enz.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging en/of

commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- De vervaardiging, de omvorming en de verkoop van

chemische producten van om het even welke aard alsmede alle daarbij horende activiteiten, daarin

begrepen kunststoffen in de meest ruime zin van het woord; hetzij zelf hetzij in onderaanneming

- Het verlenen van consultancy en advies in de meest

ruime zin van het woord aan vrije beroepen, bedrijven, ondernemingen en rechtspersonen van alle aard, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met al het voorgaande, alsmede op het vlak van management, investeringen, financieel beleid evenals het overnemen, verkopen en oprichten van bedrijven.

- Het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

- Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

- De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

- De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratief.

- De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

- De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

- Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken.

- Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en ondermeer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen; belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijzen, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

- De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het doel uit te breiden en te verklaren.

ARTIKEL 4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor de statutenwijziging. ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Er werd een bedrag van 9.300,00 Euro volstort.

ARTIKEL 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die vennoot zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder benoemd wordt in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Tot statutair zaakvoerder wordt aangesteld:

- De Heer Kristof CALLEWAERT, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

- De Heer Geert JACKERS, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te

verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van:

- financiële handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tienduizend (10.000,00) euro overschrijdt, in welk geval de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders vereist is. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden;

- voor beslissingen inzake aan- en verkoop van onroerende goederen, lening, hypotheekstelling en inpandgeving is er een eensluidend akkoord nodig van alle zaakvoerders. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden;

- die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL 16.

De jaarvergadering wordt gehouden de tweede vrijdag van de maand mei van elk jaar om achttien (18.00) uur in de zetel van de vennootschap.

Indien deze datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de maatschappelijke belangen het vereisen, of wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 19.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zal de zaakvoering de inventaris en de jaarrekening opmaken. ARTIKEL 20.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de nodige afschrijvingen maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Luik B - Vervolg

Op deze winst wordt ieder jaar vijf percent voor de wettelijke reserve voorafgenomen. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot van de winsten zal door de jaarvergadering, bij meerderheid van drie/vierden van de wettige uitgebrachte stemmen worden geregeld.

Moest geen enkel voorstel tot aanwending van de winsten de hierboven voorziene meerderheid bekomen, dan zal het batig saldo, na aftrek van de jaarlijkse voorafneming voor de wettelijke reserve, de volgende bestemming krijgen :

a) een dividend gelijk aan vijf percent van het bedrag ten belope waarvan de aandelen afbetaald waren gedurende het boekjaar zal eerst aan de vennoten worden uitgekeerd.

b) Het overschot zal dienen tot het vormen of het spijzen van een buitengewoon voorzienings- of reservefonds.

ARTIKEL 21.

De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

ARTIKEL 22.

Vervoegde ontbinding kan mits inachtname van de wettelijke beschikkingen en de regels opgenomen in de statuten.

In geval van ontbinding, zal de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) geschieden, hiertoe aangesteld door de algemene vergadering, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen.

Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen zal de vereffenaar pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de datum van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volstort en nog niet terugbetaald bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden naar rato van hun respectievelijke aandelen, welke ieder gelijk recht geven.

VERKLARINGEN - OVERGANGSMAATREGELEN.

1/ Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend veertien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de zetel op de tweede vrijdag van de maand mei van het jaar tweeduizend vijftien, om achttien (18.00) uur.

Volmacht wordt verleend aan de BVBA LD Boekhouding & Fiscaliteit, 9550 Herzele, Stationsstraat 196, om in haar naam op te treden voor het vervullen van de formaliteiten in verband de Belasting over de Toegevoegde Waarde, met de aanvraag van het uniek ondernemingsnummer en het verrichten van andere formaliteiten in het kader van onderhavige oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte.akte oprichting dd. 7 maart 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
A-RESINS

Adresse
ETIENNE SABBELAAN 51 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande