A.F.D.A.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.F.D.A.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.791.754

Publication

02/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304856*

Neergelegd

29-08-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537791754

Benaming (voluit): A.F.D.A.

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8957 Mesen, Armentiersstraat 22

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Benoit CLOET, notaris te Herseaux-Moeskroen, op 29 augustus 2013 die eerstdaags geboekt zal worden op het tweede registratiekantoor te Moeskroen, dat

a) De heer WIEDER Thierry Raymond, geboren te Armentières (Frankrijk) op zestien februari negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 59280 Armentières (Frankrijk), Rue Montaigne, 2,

b) De heer KARKOUSSE Louis Charles Joseph, geboren te Bougie (Algerije) op zeven januari negentienhonderd vierenveertig, wonende te 59930 La Chapelle- d Armentières (Frankrijk), Rue du Maréchal Foch, 9,

c) Mevrouw FOUQUART Valérie Claire, geboren te Auchel (Frankrijk) op dertig juli negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 59280 Armentières (Frankrijk), Rue Montaigne, 2, en

d) De heer WIEDER Maxime, geboren te Lille (Frankrijk) op drie december negentienhonderd

tweeënnegentig, wonende te 59280 Armentières (Frankrijk), Rue Montaigne, 2, hier vertegenwoordigd door de heer WIEDER Thierry, voornoemd, overeenkomstig een onderhandse volmacht die hieraan gehecht zal blijven,

onder hen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan de zetel gevestigd is te 8957 Mesen, Armentiersstraat, 22, en waarvan de statuten onder andere volgende beschikkingen bevatten:

Vorm - Naam.

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de

naam:  A.F.D.A. .

Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit

van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten

zijn gesteld.

Zetel.

De zetel van vennootschap is gevestigd te 8957 Mesen, Armentiersstraat, 22.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoering.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het uitbaten en inrichten van één of meerdere hotels, motels, logementshuizen, « Bed & Breakfast », restaurants, spijshuizen, snack-bars, verbruikerssalons, tea-rooms, milk-bars, café, bar's, bodega's en taverne's evenals alle drankgelegenheden allerhande met al of niet alcoholhoudende dranken en sterke dranken, wijnbar, dancings en discotheken, night-clubs,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

feestzalen, sport- en fitnesscentrum, kortom alle aktiviteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen.

- Het inrichten van schouwspelen van om het even welke aard zoals ballet-, dans- en toneelvoorstellingen en mode-shows.

- Het organiseren van feesten allerhande recepties, diverse manifestaties, evenementen, seminaries, publiciteitsacties, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

- Het ter beschikking stellen van allerhande ruimten, de uitbating van speel- en sportterreinen.

- Alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en alle toebehoren, de activiteit van catering in het algemeen.

- De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren en dranken, het uitbaten van een kruidenierzaak.

- De aan- en verkoop, im- en export, groot- en kleinhandel, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, onderhoud, installatie en uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en bijbehoren.

- Het begeleiden van en adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

Dit alles voor zover als wettelijk toegelaten of voor zover de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet.

De vennootschap mag hiervoren vermelde verrichtingen uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Zij mag in algemene regel, alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële verrichtingen doen, die een rechtstreeks of zelfs onrechtstreeks verband hebben met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, onder meer te dien einde, alle roerende, onroerende goederen aankopen, in huur nemen, verhuren, ruilen, brevetten, licenties en handelsmerken verwerven, afstaan en verhuren, geld lenen en ontlenen, alle plaatsingen in roerende waarden en alle geldplaatsingen doen; belangen nemen door middel van associatie, inbreng of samensmelting, onderschrijving of andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, waarvan het voorwerp gelijkaardig of aansluitend zou zijn bij het hare of van aard zou zijn de afzet van haar producten en haar bevoorrading te bevorderen.

De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen bezit, hypotheek vestigen, zich borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Zaakvoering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, benoemd door de algemene vergadering die de duur der mandaten bepaalt.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Een zaakvoerder.

De enige zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur. Al de akten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser of als verweerder.

Meerdere zaakvoerders

Zijn er twee of meer zaakvoerders dan vormen zij samen een college dat beraadslaagt, beslist en

handelt zoals de raad van bestuur in naamloze vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De beraadslagingen van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in een bijzonder register. De notulen worden ondertekend door de zaakvoerders die deelnamen aan de beraadslaging. De kopijen en uittreksels van de notulen, in gelijk welke omstandigheid af te leveren, worden gelijkvormig verklaard en ondertekend door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

Is er een college van zaakvoerders dan wordt de vennootschap jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend, onverminderd de eventuele delegatie van machten en onverminderd de daden van dagelijks bestuur waarvoor elke zaakvoerder afzonderlijk kan handelen.

De zaakvoerders kunnen binnen het college van zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Delegatie van machten

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, machten te verlenen voor bepaalde doeleinden. Zij bepalen de vergoedingen verbonden aan deze delegatie van machten.

Gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vierde woensdag van de maand juni om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar - jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig

december van hetzelfde jaar.

Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

Vereffening - benoeming en bevoegdheid vereffenaars.

a) Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag opgesteld door de zaakvoering en vermeld in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt er een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is opgesteld, waarover de commissaris, een bedrijfsrevisor of een accountant verslag uitbrengt.

De algemene vergadering spreekt zich dan uit over de voorgestelde ontbinding.

b) In geval van ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening gedaan op de wijze aangeduid door de algemene vergadering, die één of meer vereffenaars benoemt en hun machten en hun vergoedingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit, rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht. Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

Compensatie

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van vijftien december tweeduizend en vier betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

INSCHRIJVING - VOLSTORTING.

- De heer WIEDER Thierry, voornoemd, verklaart in te schrijven op zevenennegentig (97) aandelen aan de prijs van honderd vijfentachtig euro vijftig cent (185,50 EUR) per aandeel

- De heer KARKOUSSE Louis voornoemd, verklaart in te schrijven op één (1) aandeel aan de prijs van honderd vijfentachtig euro vijftig cent (185,50 EUR) per aandeel

- Mevrouw FOUQUART Valérie voornoemd, verklaart in te schrijven op één (1) aandeel aan de prijs van honderd vijfentachtig euro vijftig cent (185,50 EUR) per aandeel

- De heer WIEDER Maxime, voornoemd, verklaart in te schrijven op één (1) aandeel aan de prijs van honderd vijfentachtig euro vijftig cent (185,50 EUR) per aandeel

De verschijners verklaren en erkennen dat alle en ieder van de aldus ingeschreven aandelen gedeeltelijk afbetaald werden door storting in speciën van tweeënzestig euro (62,00 EUR) per aandeel op een bijzondere rekening geopend bij de bank BELFIUS zodat een totaal bedrag van zes duizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) ter vrije beschikking staat van de vennootschap zoals wordt bevestigd door ondergetekende notaris aan de hand van het attest opgemaakt door voormelde bank op negenentwintig augustus tweeduizend en dertien.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en vijftien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend veertien.

Benoeming zaakvoerders.

Worden benoemd als niet statutaire-zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur:

- De heer WIEDER THIERRY Raymond, geboren te ARMENTIERES (Frankrijk) op zestien februari duizend negenhonderdvijfenzestig, wonende te 59280 ARMENTIERES (Frankrijk), RUE MONTAIGNE 2.

- De heer KARKOUSSE LOUIS, geboren te BOUGIE (Algerije) op zeven januari duizend negenhonderdvierenveertig, wonende te 59930 LA CHAPELLE-D'ARMENTIERES (Frankrijk), RUE DU MARECHAL FOCH 9.

Hun mandaat wordt effectief bij het verwerven door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid.

Het mandaat van de heer Louis KARKOUSSE zal onbezoldigd zijn, en het mandaat van de heer WIEDER bezoldigd.

De zaakvoerders, hier aanwezig, verklaren dat hen geen verbod werd opgelegd tot het uitoefenen van een mandaat van bestuurder of zaakvoerder in een handelsvennootschap.

Overname van verbintenissen

Ondergetekende notaris geeft lezing en uitleg aan comparanten van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen betreffende verbintenissen aangegaan in naam van een vennootschap in oprichting. De verschijners verklaren dat alle verrichtingen gedaan sedert één juli tweeduizend en dertien voor rekening van de vennootschap in wording thans door de vennootschap overgenomen en bekrachtigd worden. Deze overname en bekrachtiging dienen bevestigd te worden door de zaakvoering na het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Benoit CLOET, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Luik B - Vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
A.F.D.A.

Adresse
ARMENTIERSSTRAAT 22 8957 MESEN

Code postal : 8957
Localité : MESSINES
Commune : MESSINES
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande