A.I.M.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.I.M.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.555.739

Publication

31/10/2014
ÿþ 1.4Dd Word 11.1

ti d '1.1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111111J111j1U1,11111111111

b

1111

BE

OMTEUR

24 -10-GISCH STAAT

BELGE

NEERGELEGD

Griffle Flechtbank Koophandel

Griffie

LAD 1 5 OKT

2014

a

A.I.M.C.

Ondernerningsnr : 0456.555.739 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Caent Afdeling Brugge De griffier

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Hortensialaan 58 te 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding

Uit een akte verleden voor notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op zesentwintig september

tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie te Brugge, blijkt dat de algemene vergadering volgende

beslissing heeft genomen

EERSTE en TWEEDE BESLUIT:

- De voorzitter ontslaat de Instrumenterende notaris voorlezing te geven van:

a. het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato 01 augustus 2014, overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder. verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 31 juli 2014 aangehecht;

De vennoten erkennen een afschrift van het verslag van de zaakvoerder houdende toelichting van het voorstel tot ontbinding met hieraan toegevoegd een staat van activa en passive, te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. Zij maken erop geen opmerkingen, verzaken aan de termijn van inzage, en sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat.

b. Verslag van de burgerlijke vennootschap 'Vander Donckt Roobrouck Christiaens Bedrijfsrevisoren', die de vorm van een CVBA heeft aangenomen, vertegenwoordigd door de Heer Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor, de dato 24 september 2014, eveneens opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, hier aangewezen door de zaakvoerder, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De vennoten erkennen een afschrift van het verslag van de bedrijfsrevisor te hebben ontvangen, en er Kennis van genomen te hebben. Zij maken erop geen opmerkingen, verzaakt aan de termijn van Inzage, en sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat.

DERDE BESLUIT

Ontbinding  ontslag zaakvoerder.

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. De vennootschap bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt met ingang van heden een einde gesteld aan het mandaat van de zaakvoerder, waarvoor op de eerstvolgende jaarvergadering of bij de sluiting van de vereffening zal beraadslaagd worden over de eventuele kwijting.

VIERDE BESLUIT

Benoeming vereffenaar  vaststelling onbezoldigd mandaat

De vergadering benoemt als vereffenaar:

De Heer VANHOUTTE Jos, voornoemd, die terstond op de vergadering is tussengekomen en het hem toevertrouwde mandaat aanvaardt en die verklaart niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet..

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen verklaart de Heer VANHOUTTE Jos, voornoemd, dat hij:

- niet werd veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafvvetboek dan wel wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen;

- als enige bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige geenszins niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en geenszins niet tijdig heeft afgerekend.

- niet failliet werd verklaard (zonder rehabilitatie te hebben verkregen);

Op de laatste bij- van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- geen gevangenisstraf, zelfs met uitstel, heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

Evenwel dient deze benoeming te worden bevestigd door de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Zodoende is zijn benoeming slechts definitief bij het bekomen van het vonnis tot bevestiging van deze voormelde benoeming.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Benoeming plaatsvervangende vereffenaar  vaststelling onbezoldigd mandaat

De vergadering beslist een plaatsvervangende vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van de Heer VANHOUTTE Jos voornoemd, door de rechtbank van koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd.

De plaatsvervangende vereffenaar is:

Mevrouw POPIEUL Gerda, voornoemd.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Deze vereffenaar treedt slechts in functie onder de opschortende voorwaarde van de niet-bevestiging of homologatie van de benoeming als vereffenaar van de Heer VANHOUTTE Jos voornoemd, door de Rechtbank van Koophandel.

VIJFDE BESLUIT

Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaanclelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar, met macht om alleen op te treden.

ZESDE BESLUIT

Machtiging

De vergadering beslist de Heer VANHOUTTE Jos voornoemd, aan te stellen als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar te ondertekenen en teneinde aan de rechtbank van koophandel te verzoeken de handelingen die de vereffenaar heeft gesteld tussen zijn benoeming en de bevestiging ervan, waaronder de afgifte van de hierna vermelde onroerende goederen aan de vennoten, te bevestigen, overeenkomstig artikel 184, §1, tweede lid van het wetboek van vennootschappen.

ZEVENDE BESLUIT

Onroerende goederen; afgifte door de vereffenaar.

De vergadering verklaart en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat de vennootschap eigenares is van de hierna vernielde onroerende goederen;

BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN

A.de geheelheid in voile eigendom van:

GEMEENTE KNOKKE-HEIST, eerste afdeling In een appartementsgebouw "MIAMI BEACH" gelegen te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk nummer 639, op een perceel grond, gekadastreerd of het geweest, sectie A, volgens titel en volgens kadaster nummer 744/C met een oppervlakte volgens titel van veertien are zesenvijftig centiare achtenvijftig decimilliare (14a 56c2 58ce) en volgens kadaster van dertien are zesentachtig centiare (13a 86ca).

Een appartement op de gelijkvloerse verdieping, nummer "KR", inhoudende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom:

hall, badkamer, keuken, living en twee slaapkamers. In de kelderverdieping de kelder onder nummer "KR".

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

honderd en dertien/duizendsten (104/1.000sten) van de gemene delen waaronder de grand.

Zoals uitvoerig beschreven in de basisakten waarvan hierna sprake.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorbeschreven goederen behoort toe aan de vennootschap bij aankoop jegens de Heer POPIEUL André

René, en zijn echtgenote Mevrouw DEVOS Maria, bij akte verleden voor notaris Lucas Vanden Bussche te

Knokke-Heist op 30 november 2006, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge op 15

december 2006, formaliteitennummer 61-T-15/12/2006-17200.

B.negenennegentig procent in voile eigendom van;

GEMEENTE KNOKKE-HEIST, derde afdeling

Een woonhuis te 8300 Knokke-Heist, Hortensiataan 58, volgens titel gekend onder de sectie I delen van nummers 773, 774, 776, 778 en 780/a, groot volgens meting duizend honderd vierenzestig vierkante meters drie vierkante decimeters (1.164,03 m2), thans gekadastreerd volgens het kadastraal uittreksel de dato 07 februari 2014 onder de sectie I nummer 773/M, voor een oppervlakte van elf aren achtenzestig centiaren (11a 68ca).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven goed behoort de vennootschap toe om de grond voor negenennegentig/honderdsten te hebben aangekocht als lot 20 jegens de naamloze vennootschap GHEPAR te Melle, blijkens akte verleden voor notaris Lucas Vanden Bussche te Knokke-Heist op 28 januari 2000, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge op 24 februari 2000, boek 9273 nummer 12, één/honderdste aangekocht door de Heer VAN HOUTTE Jos voornoemd; de constructies bij nieuwstichting.

AFGIFTE

De vergadering verklaart dat de Heer VAN HOUTTE Jos, voornoemd, handelend in zijn hoedanigheid van vereffenaar van onderhavige vennootschap, of dat Mevrouw Mevrouw POPIEUL Gerda, voornoemd, handelend in haar hoedanigheid van (plaatsvervangend) vereffenaar van de vennootschap, wiens respectievelijke benoeming nog dient te worden bevestigd door de bevoegde rechtbank van koophandel, afgifte wenst te doen van aile voormelde onroerende goederen aan de huidige vennoten, zijnde:

1/ De Heer VAN HOUTTE Jos;

2/ Mevrouw POPIEUL Gerda;

allen voornoemd, meer bepaald in de verhouding tot hun participatie in het kapitaal, namelijk:

1/ De Heer VAN HOUTTE Jos: voor tweeduizend vierhonderd/tweeduizend vijfhonderdsten (2.400/2.500sten);

2/ Mevrouw POPIEUL Gerda; voor honderd/tweeduizend vijfhonderdsten (100/2.500sten);

De afgifte van voormelde onroerende goederen wordt door de Heer VAN HOUTTE Jos, voornoemd, handelend in zijn hoedanigheid van vereffenaar van onderhavige vennootschap gedaan en aanvaard onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Het onroerend goed wordt toebedeeld voor vrij zuiver en onbelast van alle inschrijvingen

2. Het onroerend goed wordt toebedeeld in de staat waarin ze zich bevinden, zonder waarborg van maat, hoe groot het verschil ook moge wezen, met actieve en passieve, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden.

3. De vennoten zijn gehouden van heden de lasten betreffende voormeld onroerend goed te voldoen.,

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de vereffenaar om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

NEGENDE BESLUIT

VOLMACHT

De vergadering verleent aan Meester Thomas DUSSELIER, notaris te Knokke-Heist, aile machten om de

gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen,

overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering beslist ten slotte, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling

te verlenen aan het kantoor MORBEE-BALLEGEER Accountants en belastingconsulenten, te 8300 Knokke-

Heist, Leopoldiaan 67, evenals diens medewerkers, alleen handelend en met bevoegdheid tot

indeplaatsstelling, om de wijziging van de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de BTW-Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.

--------voor eensluidende analytisch uittreksel----------

Worden hierbij tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte

- verslag van de bedrijfsrevisor

- beschikking

(getekend) notaris Thomas Dusselier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

11/10/2013 : BG083248
19/09/2013 : BG083248
25/01/2013 : BG083248
18/12/2012 : BG083248
20/01/2012 : BG083248
21/12/2011 : BG083248
22/12/2010 : BG083248
17/11/2009 : BG083248
16/12/2008 : BG083248
18/12/2007 : BG083248
17/12/2007 : BG083248
16/11/2006 : BG083248
23/01/2006 : BG083248
12/04/2005 : BG083248
07/03/2005 : BG083248
17/09/2004 : BG083248
23/01/2004 : BG083248
09/01/2004 : BG083248
04/12/2002 : BG083248
03/11/2015 : BG083248
21/12/2001 : BG083248
09/08/2001 : BG083248
25/10/2000 : BG083248
08/02/2000 : BG083248
03/04/1997 : BG83248
09/03/1996 : BG83248
14/12/1995 : BG83248

Coordonnées
A.I.M.C.

Adresse
HORTENSIALAAN 58 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande