A.T.R.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.T.R.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.746.060

Publication

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.04.2013, NGL 28.06.2013 13247-0017-013
07/06/2013
ÿþr,wd 21

-~.1. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

N~~ ~ ~~"

2013 2 4. 05. 2013

ATSBLAD

RECHTg1y~OPNANDEL

IaK



Ondernemingsnr : 0447.746.060

Benaming

(volup} ; A.T.R.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Meensesteenweg 301 te 8800 Roeselare

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

~

Hh1I III IIIU1 11 11IIIu1 1II

*isoesz9e*

(TEUR

3 i -05-

SCH ST'

~

Uit een akte verleden op vijftien april tweeduizend en dertien, voor mij, Caroline VANLERBERGHE, notaris-i plaatsvervanger, vervangende Geert Vanwijnsberghe, notaris met standplaats te ROESELARE (Beveren), aangewezen bij beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Kortrijk op 4 december 2012, dragende volgende melding van registratie : 'Geregistreerd drie bladen drie verzendingen op 25 april 2013 te Roeselare; Boek 535 Blad 78 Vak 12, Ontvangen: vijfentwintig euro (ê 25,00) De Inspecteur Bij delegatie F. Allossery (getekend)".

BLIJKT :

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A.T,R.", met zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 301; RPR Kortrijk 0447.746.060 na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AVECO", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 301, rechtspersonenregister Kortrijk 0429.892.122, en van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A.T.R." de dato achttien februari tweeduizend en dertien, volgende besluiten heeft genomen

a) De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel waarin voorgesteld wordt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A.T.R." door fusie overgenomen wordt door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'AVECO".

De bestuursorganen van de desbetreffende vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van het fusieverslag en de datum van huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b) De vergadering keurt het aangekondigde fusievoorstel goed.

De algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A.T.R.' besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AVECO" en zonder omwisseling van aandelen op basis van een boekhoudkundige staat per één januari tweeduizend dertien.

Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A.T.R." vijfentwintigduizend achthonderdeenennegentig euro drieëntwintig cent (E 25.891,23) bedraagt Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A.T.R." zijn sedert die datum tot op de dag van verwezenlijking van de fusie voor rekening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AVECO". De schulden van de Besloten Vennootschap met' Beperkte Aansprakelijkheid "A.T.R." gaan over op Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AVECO".

c) Ais gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A.T.R" met alle rechten en plichten over op de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AVECO". Re aandelen van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A.T.R." in het bezit van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AVECO' zullen door het bestuursorgaan van deze laatste vennootschap vernietigd worden.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op één januari tweeduizend dertien waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap vijfentwintigduizend achthonderdeenennegentig euro drieëntwintig cent (E 25.891,23) bedraagt.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum van één januari tweeduizend dertien worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AVECO". De schulden van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A.T.R," gaan over op Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

"

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

"AVECO". Aile rechten, kosten en erelonen voortvloeiden Uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AVECO" .

d) Tenslotte stellen de algemene vergaderingen vast dat enerzijds de fusie door overneming door de

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AVECO", met zetel te 8800 Roeselare,

Meensesteenweg 301 van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A.T.R." met zetel te

8800 Roeselare, Meensesteenweg 301 werd verwezenlijkt en anderzijds de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid "A.T.R." definitief opgehouden heeft te bestaan.

Deze besluiten worden door de vergadering in al zijn onderdelen met eenparigheid van stemmen

goedgekeurd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier ter inlassing in de bijlage tot het

Belgisch Staatsblad.

Caroline Vanlerberghe

Notaris-plaatsvervanger te Roeselare (Beveren)

Tegelijk hiermee neergelegd :

expeditie van de akte wijziging van de statuten;

aanwezig

gecoördineerde tekst van de statuten;

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ti

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2013
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

 %

thiMillitelaIMPS,

1111111 IM11,1,11M 11111

2 2 02, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

KORTKLIK

V beh

aa

Bel Stan

Ondernemingsnr : 0447.746.060

Benaming

(voluit) : ATR

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MEENSESTEENWEG 301 -- 8800 ROESELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL-OPGESTELD TER UITVOERING VAN ART. 719 W.VENN.

De zaakvoerders van de BVBA AVECO en de zaakvoerders van de BVBA ATR hebben de eer hierbij het fusievoorstel neer te leggen, opgesteld in uitvoering van artikel 719 van het W. Venn.

Identificatie van de over te nemen vennootschap:

-ATR

- Rechtsvorm: BVBA

-Zetel: Meensesteenweg 301, 8800 Roeselare

- Rechtspersonenregister Ger. arrondissement Kortrijk 0447.746.060

identificatie van de overnemende vennootschap:

- AVECO

- Rechtsvorm: BVBA

- Zetel: Meensesteenweg 301, 8800 Roeselare

Rechtspersonenregister Ger, arrondissement Kortrijk 0429.892,122

Door de zaakvoerders van de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap werd een; fusievoorstel uitgewerkt met het oog op de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de BVBA ATR door de BVBA AVECO. Dit fusievoorstel zal aan de respectievelijke algemene vergaderingen worden voorgelegd.

Door deze fusie zal het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel activa als passiva,; inclusief alle rechten en verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaan naar de overnemende vennootschap,

Het doel van de fusie is binnen de overnemende vennootschap alle activiteiten en alle activa en passiva te; centraliseren. Deze verrichting van fusie door overneming gelijkgestelde verrichting maakt bovendien deel uit van een algemene herstructurering van de groepsstructuur,

Gezien de BVBA AVECO reeds houdster is van alle aandelen van de BVBA ATR en gezien er binnen deze laatste vennootschap geen andere effecten zijn waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden,: vindt er geen omwisseling plaats van (nieuwe) aandelen van de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-b~~+eh

,~o{~uden 4e f

Belgisch Staatsblad

De verdere formaliteiten inzake de fusie worden als volgt vastgelegd:



- Alle handelingen van de over te nemen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

- Er zijn geen vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, of houders van andere effecten dan aandelen.

- Aan de zaakvoerders van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen, worden geen bijzondere voordelen toegekend,

De kosten van de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

- De overnemende vennootschap zal de over te nemen vennootschap vrijwaren van elk verhaal



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge De BVBA AVECO zal op deze wijze zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld zijn in alle rechten en verplichtingen van de BVBA ATR.

De algemene vergadering die over de fusie moet beslissen, zal worden bijeengeroepen kort na het verstrijken van de termijn van zes weken na de neerlegging van het fusievoorstel en bekendmaking bij uittreksels overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, De aandeelhouders en zaakvoerders zullen nog schriftelijk worden uitgenodigd.

Onderhavig fusievoorstel wordt door de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen. De neerlegging zal automatisch de bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad voor gevolg hebben, waardoor derden van de fusievoorbereiding op de hoogte worden gebracht,



Roeselare, 18 februari 2013

De zaakvoerder van de over te nemen vennootschap,

De heer Depla Filip



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 29.08.2012 12476-0468-013
15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 14.07.2011 11289-0148-015
08/12/2010 : OU037082
28/06/2010 : OU037082
01/07/2009 : OU037082
22/08/2008 : OU037082
12/07/2007 : OU037082
05/07/2006 : OU037082
15/12/2005 : OU037082
28/06/2005 : OU037082
15/07/2004 : OU037082
02/07/2003 : OU037082
14/08/2002 : OU037082
15/07/2000 : OU037082
13/07/2000 : OU037082
23/07/1999 : OU037082
25/07/1992 : OU37082

Coordonnées
A.T.R.

Adresse
MEENSESTEENWEG 301 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande