A7M

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A7M
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.313.536

Publication

20/11/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : bv-bvba

Zetel : Messem 7 - 8200 Sint-Andries

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag Zaakvoerder

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 1/8/2012 blijkt dat alle vennoten zich akkoord verklaren met het ontslag van Mevrouw Lieve Gheleyns als zaakvoerder.

De Bijzondere Algemene Vergadering verleent kwijting voor de opdracht en de uitvoering van het mandaat.

Jim GOEDBLOED

Vennoot

NE El-RákLLtdL)

Griffie Rechtbank Koophandel

i0 NOV 2014

Gent Afdeling Brugeiffie

De griffier

II

Ondernemingsnr : 0456313536

Benaming

(voluit) : A7M

(verkort)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 09.10.2013 13624-0338-012
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 03.09.2012 12553-0178-010
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 31.08.2011 11520-0306-009
17/08/2011
ÿþVoor behouc

aan h'

Belgis Staatsb

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0456.313.536

Benaming : Omega Business services & Solutions

(voluit)

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maalsesteenweg 200

8310 Brugge (Sint-Kruis)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  WIJZIGING NAAM, ZETEL en DOEL - WIJZIGING VAN DE VORM VAN DE VENNOOTSCHAP 

ONTSLAG en BENOEMING - (HER)FORMULERING MODALITEITEN  AANNEMING NIEUWE STATUTEN.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 26 juli 2011, geregistreerd te Brugge, tweede kantoor op 1 augustus daarna, boek 265 blad 41 vak 12 dat de enige vennoot, de Heer GOEDBLOED Jimmy Johnny Peter, geboren te Brugge op 21 januari 1963, niet meer gehuwd, wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Maalse Steenweg 169 bus 301 (Identiteitskaart nummer 590-5618203-86, rijksregister nummer 63.01.21-191.24), handelend als Buitengewone Algemene Vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OMEGA BUSINESS SERVICES & SOLUTIONS", opgericht onder de benaming "Interface" bij akte verleden voor ondergetekende notaris Henry Van Caillie op 20 oktober 1995, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 951115-416 en waarvan de statuten gewijzigd werden bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door zelfde notaris Henry Van Caillie op 22 september 1999, bekendgemaakt alsvoren onder nummer 19991014-236, inhoudende ondermeer de wijziging van de naam in huidige benaming,' navolgende beslissingen genomen heeft:

(1) de naam van de vennootschap te wijzigen in "A7M" vanaf heden.

Tengevolge van voormelde beslissing zal artikel 1 van de statuten aangepast worden zoals hierna in

de nieuwe statuten zal bepaald worden.

(2) de zetel van de vennootschap te brengen van 8310 Brugge (Sint-Kruis), Maalse Steenweg 200 naar 8200 Brugge (Sint-Andries), Messem 7.

Tengevolge van voormelde beslissing zal artikel 2 van de statuten aangepast warden zoals hierna in de nieuwe statuten zal bepaald worden.

(3) het maatschappelijk doel te wijzigen en de tekst vast te stellen zoals hierna in de nieuwe statuten zal worden bepaald.

(4) de vennootschap voortaan een burgerlijke vennootschap zal zijn onder de vorm van een" Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Tengevolge van voormelde beslissing zal artikel 1 van de statuten aangepast worden zoals hierna in de nieuwe statuten zal bepaald worden.

(5)a) de Heer GOEDBLOED Jimmy,voornoemd, te ontslaan ais niet-statutair zaakvoerder van de. vennootschap met ingang vanaf 26 juli 2011.

b) de Heer GOEDBLOED Jimmy, voornoemd, te benoemen tot statutair zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 26 juli 2011, die aanvaardt.

c) Mevrouw NAEYAERT Carine, geboren te Brugge op 1 juli 1963, thans wonende te 8020 Oostkamp, Kampveidstraat 2, te ontslaan als statutair zaakvoerder-opvolger, met ingang vanaf heden.

Tengevolge van voormelde beslissingen zal artikel 11 van de statuten aangepast worden zoals hierna in de nieuwe statuten zal bepaald worden.

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brugge)

Op' o 4 4r»

Q'~ nriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

IlI II JI !I I 11111 I IIll I II I II

*ivaeaai*

Op de iaatsie biz van Luik E3 versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor - behouden

aan ,het

Belgisch Staatsblad

mod 2.1

(6) de modaliteiten van: wijziging van het maatschappelijk kapitaal, bescherming van het kapitaal, rechten en plichten verbonden aan de aandelen, overdracht van aandelen onder levenden en bij

" overlijden; bestuur van de vennootschap, de algemene vergadering, ontbinding en vereffening, geschillenbeslechting en huishoudreglement te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het zevende besluit hierna.

(7) volledig" nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de enige vennoot dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

Artikel 1. Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en zal als maatschappelijke naam dragen "A7M".

Artikel 2. Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Messem 7, met gevolg dat het vennootschapsdossier wordt bijgehouden op de zetel van de rechtbanken te Brugge. Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft ais doel:

" Managementsvennootschap voor het uitvoeren van alle door derden opgedragen taken op het vlak van algemeen management en/of in niet-beperkende zin opgenoemd in verband met de administratie, financiën, marketing, verkoop, human resources, productie, enzovoort.

" Patrimonium- en beheersvennootschap voor het beheren, de aankoop, verkoop, huur, verhuur, het ter beschikking stellen, het verlenen van concessies, het financieel of operationeel leasen van roerende en onroerende goederen in om het even welke vorm zoals daar zijn en niet-beperkend opgenoemd: als volle eigenaar, mede-eigenaar, in naakte eigendom of als vruchtgebruiker.

" Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals ondermeer en niet-beperkend opgenoemd het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimtes, secretariaatsdienst, telesecretariaat en onthaal.

" Holdingmaatschappij voor het beheer van minderheids- of meerderheidsparticipaties in bestaande of op te richten ondernemingen, vennootschappen, verenigingen, stichtingen of instellingen van welke aard dan ook en via alle mogelijke vormen van participatie en deelneming.

" Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, juridische, economische en sociale aangelegenheden; inzake informatie & communicatietechnologie; inzake algemeen, interim- en crisismanagement; alsmede alle analyses, audits en expertises in voornoemde aangelegenheden, inbegrepen de uitvoering van alle mogelijke gerechtelijke en overheidsopdrachten.

" Administratief en organiserend secretariaat voor het beheer van personeels- en bedrijfsleiders-dossiers en de berekening van lonen, fiscale en andere heffingen, sociale en aanverwante bijdrages, de inning en doorstorting ervan aan de bevoegde instelling of betrokken partijen, alsmede het opstellen en indienen van alle noodzakelijke documenten dewelke hieraan inherent zijn.

" Organisatie, productie en realisatie, in eigen beheer, voor rekening van derden, via uitbesteding of door middel van onderaanneming van publicitaire of informatieve evenementen, van workshops, cursussen en opleidingen.

" Managementbureau en bookingsagentschap voor artiesten.

" Projectontwikkelaar en/of bouwpromotor inzake vastgoed.

" Syndicus en/of beheerder van onroerende goederen.

" Administratief en organiserend secretariaat teneinde arbitrale Uitspraken, dadingen en minnelijke schikkingen tot stand te brengen van geschillen die voor arbitrage vatbaar zijn.

" Scheidsrechter, adviseur of expert in de beslechting van geschillen door middel van arbitrage inbegrepen de uitvoering van alle mogelijke gerechtelijke en overheidsopdrachten.

" Optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake arbitrage, mediatie, bemiddeling en minnelijke schikkingen.

" De vennootschap zal voor eigen rekening, voor rekening van derden of als tussenpersoon alle handelsfondsen, octrooien, patenten, licenties of portefeuilles kunnen verwerven, kopen of verkopen, huren en verhuren met inbegrip van het nemen of verstrekken van franchises of concessies.

" Het uitoefenen van de functie van zaakvoerder, bestuurder of van vereffenaar in ondernemingen, vennootschappen, verenigingen, vzw's, stichtingen of instellingen van welke aard dan ook.

" Het ter beschikking stellen van personeel en medewerkers, rechtstreeks of onrechtstreeks, hetzij in onderaanneming of in samenwerkingsverband onder vaste voogdij van de vennootschap.

Op de laatste biz van Luik B verlreiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ntef} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

' asoor- z,

behouden aan het Befgisch Staatsblad

motl 2.1

" De vennootschap kan ten voordele van haar vennoten, haar zaakvoerders, bedrijfsleiders, medewerkers en derden, binnen de wettelijke beperkingen, leningen en kredieten toestaan en alle persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht en die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal zelf of door tussenkomst van derden alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan te vergemakkelijken.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 20 oktober 1995.

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal is volledig in geld onderschreven en betaald.

Artikel 11. Bestuur van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen,

" al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij een college vormen. De oudste zaakvoerder treedt in dat geval steeds als Voorzitter op van het college. Indien de oudste zaakvoerder afstand doet van zijn aanduiding wordt onder de leden een andere Voorzitter gekozen. De Voorzitter zal alle vergaderingen leiden en staat in voor de organisatie der bijeenkomsten van het college.

Het college van zaakvoerders vergadert op de zetel van de vennootschap tenzij de Voorzitter anders heeft beslist.

Elke zaakvoerder heeft in het college één stem. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel of agendapunt verworpen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De opdracht van elke zaakvoerder is kosteloos tenzij de algemene vergadering er anders over beschikt.

De volgende persoon treedt op als statutaire zaakvoerder en dit voor de ganse duur van de vennootschap: De Heer GOEDBLOED Jimmy, voornoemd, die het mandaat aanvaardt.

Artikel 12. Bevoegdheden van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de algemene vergadering der vennoten bevoegd is.

Artikel 13. Vertegenwoordiging van vennootschap.

Een zaakvoerder kan steeds alleen in feite en in rechte de vennootschap vertegenwoordigen en verbinden.

Het college van zaakvoerders kan beslissen dat voor handelingen die een bepaalde waarde overstijgen, de goedkeuring en handtekening dient bekomen te worden van twee of meerdere zaakvoerders, van het voltallige college of van één zaakvoerder.

Evenwel kan deze beperking niet aan derden worden tegengeworpen.

De zaakvoerder die een handeling stelt waarvoor hij géén toestemming had gekregen, conform de

" modaliteiten vastgesteld door het college, is hoofdelijk en persoonlijk aansprakelijk voor aile

gevolgen die deze handeling heeft tegenover de vennootschap, de andere zaakvoerders en de

vennoten.

Tegen deze zaakvoerder zal in dergelijk geval steeds een verhaalsrecht bestaan.

Artikel 15. Delegatie van machten.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)ntenj bevoegd de rechtspersoon jen aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam er; handtekening

r

" Voorbehouden aalt het Belgisch Staatsblad r---;

mod 2.1

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders, zo er meerdere zijn, kan onder zijn verantwoordelijkheid aan een of meerdere directeurs, gevolmachtigden of procuratiehouders, vennoten of niet, zijn machten gedeeltelijk overdragen of bepaalde bevoegdheden toewijzen.

Artikel 18. Algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste woensdag van de maand juni van elk jaar om vijftien uur dertig. Indien op dit uurtijdstip één of meerdere vennoten verhinderd zouden zijn, kan besloten worden om de jaarvergadering op een later uur te laten plaatsvinden, dit in onderling overleg tussen alle vennoten, gecoordineerd door de oudste zaakvoerder. Indien die dag echter een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende woensdag gehouden worden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort te beraadslagen en te besluiten.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeenroeping.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen warden gehouden op de zetel van de

" vennootschap of op een andere plaats in het rechtsarrondissement waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeenroeping.

Aile eigenaars van aandelen, gekend in het aandelenregister, worden toegelaten op de Algemene Vergadering. De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de Algemene Vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de vennootschap niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

De bijeenroepingen geschieden door de oudste zaakvoerder of door de Voorzitter van het college van zaakvoerders, per aangetekend schrijven, dewelke verstuurd wordt tenminste vijftien (15) kalenderdagen voor de datum waarop de vergadering zal plaatsvinden.

Wanneer alle leden van de Algemene Vergadering bijeengekomen zijn na mondelinge oproeping, kan er rechtsgeldig een bijzondere, buitengewone of gewone algemene vergadering plaatsvinden, indien dit door alle leden met éénparigheid van stemmen goedgekeurd en vastgelegd wordt in de notulen van de vergadering. In dergelijk geval zullen alle vennoten, op straffe van nietigheid van de genomen beslissingen, verplicht zijn het verslag van de vergadering te ondertekenen.

Artikel 19. Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op een. stem.

Artikel 22. Maatschappelijk boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 24. Winstverdeling.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent (5%) voorafgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds.

Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf procent (5%) op de netto-winst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien procent (10%) van het " maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het deel van de winst dat volgens de wettelijke voorzieningen mag uitgekeerd warden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het bezit van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning

aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht. "

Evenwel mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen dat geheel of een gedeelte van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds, of voor vergoedingen aan de zaakvoerder(s) of personen die ingevolge artikel 15 van huidige statuten zijn aangesteld.

Artikel 26. Ontbinding en Vereffening.

Op de ;aasre b z van L ik B vermeiden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoCo'sn(e!1) bevoegd de rechtspersoon yen aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naah- en handtekening

Voorbehouden aarfhet Belgisch Staatsblad

nod 2.1

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering, dewelke dient te geschieden zoals bij

statutenwijziging, kan er tot ontbinding worden overgegaan.

De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen.

Ingeval van ontbinding zal de vereffenaar aangeduid worden door de buitengewone algemene

" vergadering.

Daarbij dient rekening gehouden te worden dat, conform de op dat ogenblik vigerende wetgeving, de benoeming van de vereffenaar eventueel nog door de bevoegde rechtbank gehomologeerd dient te worden.

De buitengewone algemene vergadering beslist steeds soeverein over de machten en bezoldiging van de vereffenaar.

De machten van de algemene vergadering blijven behouden gedurende de vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen. VOLMACHT

De hier aanwezige zaakvoerder stelt de hierna genoemde rechtspersoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de

" Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de

" Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Omega Consulting", kantoorhoudend te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Maalse Steenweg 200, ondernemingsnummer 0438.552.440.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor de inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd.

Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 26 juli 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laarste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ien aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam er. hangtekening

03/06/2011
ÿþMoc1.2.1

Ondernemingsnr 0456.313.536 Benaming

(\rem) Omega Business Services & Solutions

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Maalse Steenweg 200, 8310 Sint-Kruis Brugge

Onderwerp akte : Benoeming Zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 13 mei 2011 werd beslist om met onmiddellijke ingang te benoemen als zaakvoerder, de heer Goedbloed Jim, thans wonend te 8310 Sint-Kruis, Maalse Steenweg 169/0301.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Verslag van de Zaakvoerder van 13 mei 2011.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\Ç" l'

EGI-11-5e1}01.-1" 5re.C)0.PAI\iieF1-.E (AI:eg Brugg0)

e A "Â" ie) 23 MEIJ..

Griffie

11111(1A111,111J1111

be

a

B

1111

Luik B

" ,

"

Gheleyns Lieve' Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Billegertsij -het -Betegeh. Stants-b1a-d-1- 03/0612011. Annexes -cru Moniteur belg

06/09/2010 : BG083490
11/09/2009 : BG083490
03/09/2008 : BG083490
04/09/2007 : BG083490
22/11/2006 : BG083490
04/10/2006 : BG083490
05/09/2006 : BG083490
15/09/2005 : BG083490
09/08/2004 : BG083490
03/10/2003 : BG083490
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 27.08.2015 15490-0132-014
11/10/2002 : BG083490
20/10/2001 : BG083490
24/02/2000 : BG083490
11/06/1996 : BG83490
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 01.09.2016 16576-0320-011

Coordonnées
A7M

Adresse
MESSEM 7 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande