ABELAG HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ABELAG HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 890.113.075

Publication

01/12/2014
ÿþry Mol wwd 11.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Millignol11111111

Ondernemingsnr : 0890.443.075 Benaming

(voluit) : ABELAG HOLDING (verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijkstraat 317, 8560 Wevelgem (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

NEERGELEGD

MoN,r,çURB~ -1 OKT, 2014

24

B ~~~~ 20

~~GiScySrm

rSeLitio

ledi§iltbank van KOOrHANDEL Gent,fdlf~RTRiJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 1 september 2014 blijkt hetgeen volgt:

De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder, voorgedragen door de aandeelhouders, houders van de aandelen B, aangeboden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SERENITY MANAGEMENT, met zetel te 1080 Sint-Jans-Molenbeek (Brussel), Mariemontkaal 11.

De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal tevens kwijting inhouden voor door deze vennootschap uitgeoefende bestuursmandaat tot op heden.

Vervolgens besluit de vergadering te benoemen als bestuurder, op voordracht van de aandeelhouders, ' houders van de aandelen categorie B: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OVATION MANAGEMENT, met zetel te 1150 Sint-Pieters-Woluwe (Brussel), Bosstraat 380, bus 57.

Het voormelde mandaat zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018, samen met het mandaat van de andere bestuurders van de vennootschap.

De vergadering neemt ook kennis van het besluit van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid OVATION MANAGEMENT, voornoemd, van heden voorafgaandelijk aan dezer,: waarbij de heer Hervé LAITAT, wonende te 1080 Sint-Jans-Molenbeek (Brussel), Mariemontkaai 11, werd aangeduid als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap, voor het uitoefenen van het mandaat van bestuurder in de naamloze vennootschap "ABELAG HOLDING".

De heer Hervé LAITAT, voornoemd, is alhier tussengekomen en verklaart dit mandaat in zijn voormelde hoedanigheid namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OVATION MANAGEMENT, voornoemd, te aanvaarden.

Uit de notulen van de daarop aansluitend gehouden vergadering van de raad van bestuur bijkt hetgeen volgt:

De vergadering besluit te benoemen tot gedelegeerd bestuurder:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OVATION MANAGEMENT", met zetel te 1150 Sint-Pieters-Woluwe (Brussel), Bosstraat 380, bus 57, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Hervé LAITAT, wonende te 1060 Brussel, Quai de Mariemont 11.

Die, vertegenwoordigd als voormeld, verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Overeenkomstig artikel 20 van de statuten wordt de vennootschap, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door elke gedelegeerde bestuurder, afzonderlijk optredend.

Voor eensluidend uittreksel

OVATION MANAGEMENT B.V.B.A.., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Hervé

LAITATt

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/10/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0890.113.075

Benaming

(voluit) : ABELAG HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijkstraat 317, 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 16 september 2013 blijkt hetgeen volgt:

De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder, voorgedragen door de aandeelhouders, houders van de aandelen B, aangeboden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SKY SERVICE, met zetel te 8560 Wevelgem, Vliegveld 79 (BTW-nummer BE 0473.668.618).

De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal tevens kwijting inhouden voor door deze vennootschap uitgeoefende bestuursmandaat tot op heden.

Vervolgens besluit de vergadering te benoemen ais bestuurder, op voordracht van de aandeelhouders, houders van de aandelen categorie B: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SKY SERVICE, met zetel te 8560 Wevelgem, Vliegveld 79 (BTW-nummer BE 0537.195.896).

De vergadering neemt ook kennis van het besluit van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SKY SERVICE, (BTW-nummer BE 0537.195.896), voornoemd, van heden voorafgaandelijk aan dezer, waarbij de heer Barth FOUCART, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Grote Moerstraat 59, werd aangeduid als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap, voor het uitoefenen van het mandaat van bestuurder in de naamloze vennootschap "ABELAG HOLDING".

De heer Barth FOUCART, voornoemd, is alhier tussengekomen en verklaart dit mandaat in zijn voormelde hoedanigheid namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SKY SERVICE, (BTW-nummer BE 0537.195.896), voornoemd, te aanvaarden.

De vergadering neemt vervolgens kennis van het ontslag ais onafhankelijk bestuurder, aangeboden door de heer Denis SOLVAY, wonende te 1470 Genappe, Pavillon de Bal 1.

De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal tevens kwijting inhouden voor het hem uitgeoefende bestuursmandaat tot op heden.

Vervolgens besluit de vergadering te benoemen als onafhankelijk bestuurder, op voordracht van de aandeelhouders, houders van de aandelen categorie A en B: de naamloze vennootschap "DEGESTEN", met zetel te 6830 Bouillon, Les Amerois 1.

De beide voormelde mandaten zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018, samen met he mandaat van de andere bestuurders van de vennootschap.

De vergadering neemt ook kennis van het besluit van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "DEGESTEN", voornoemd, van heden voorafgaandelijk aan dezer, waarbij de heer Denis SOLVAY, wonende te 1470 Genappe, Pavillon de Bal 1, werd aangeduid als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap, voor het uitoefenen van het mandaat van bestuurder in de naamloze vennootschap "ABELAG HOLDING".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

i

*13151 42*

NEERGELEGD

26. 09. 2013

iL=ejHTBraNi: KOOPHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De heer Denis SOLVAY, voornoemd, is alhier tussengekomen en verklaart dit mandaat in zijn voormelde hoedanigheid namens de naamloze vennootschap "DEGESTEN", voornoemd, te aanvaarden.

De raad van bestuur wordt uitdrukkelijk gemachtigd tot uitvoering en publicatie van de genomen besluiten.

Uit de notulen van de daarop aansluitend gehouden vergadering van de raad van bestuur blijkt verder: De vergadering besluit te benoemen tot gedelegeerd bestuurder:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SKY SERVICE", met zetel te 8560 Wevelgem, Vliegveld 79, (BTW-nummer BE 0537.195.896), hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Barth FOUCART, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Grote Moerstraat 59.

Die, vertegenwoordigd als voormeld, verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Overeenkomstig artikel 20 van de statuten wordt de vennootschap, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door elke gedelegeerde bestuurder, afzonderlijk optredend.

Voor eensluidend uittreksel

SSERENITY MANAGEMENT B.V.B.A.., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Hervé LAITATt

gedelegeerd bestuurder

Y

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/09/2013
ÿþ Nad Word 11.1

à in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(LUtnu~~~~a~iu~11

*13190395

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) .

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

O derwerp akte : Ontslagen en benoemingen

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 27 augustus 2013 blijkt hetgeen volgt:

De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder, voorgedragen door de aandeelhouders, eigenaars van de aandelen categorie A, aangeboden door de heer Knut REINERTZ.

De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal tevens kwijting inhouden voor het hem, uitgeoefende bestuursmandaat tot op heden.

Vervolgens besluit de vergadering te benoemen ais bestuurder A, op voordracht van de aandeelhouders,, houders van de aandelen categorie A;

De heer Alexey BAZHENOV, wonende te 11 Compton Way, Farnham, Surrey, GU101QY (Verenigd Koninkrijk).

Die alhier is tussengekomen en verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Zijn mandaat zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018.

Het mandaat is onbezoldigd.

Voor eensluidend uittreksel

SSERENITY MANAGEMENT B.V.B.A.., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Hervé LAITATt

gedelegeerd bestuurder



NEERGEL

091 2013

RECHT~~~#TR OKHAND

0890.113.075

ABELAG HOLDING

naamloze vennootschap

Kortrijkstraat 317, 8560 Wevelgem

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 02.07.2013 13271-0371-031
09/07/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 02.07.2013 13271-0372-034
08/07/2013
ÿþ ~., M cd Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NITEUR EELGFNEERGELEGD

*13109256*

111111111

01 -07- 2013 'L 1SCH STAATSB

21 06. 2013

.ebti 13ArdK kCiE7F'HAtdDEL

rif¬ ie

bef

;

BE ; sta

1

Ondernemingsnr : 0890.113.075

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

ABELAG HOLDING

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijkstraat 317, 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 13 juni 2013 blijkt hetgeen volgt:

De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder, voorgedragen door de aandeelhouders, eigenaars van de aandelen categorie A, aangeboden door:

De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder, voorgedragen door de aandeelhouders, eigenaars van de aandelen categorie A, aangeboden door:

- De naamloze vennootschap "SOFINDEV III", met zetel te 1831 Diegem, Lambroekstraat 5D, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Eric VAN DROOGENBROECK, hierna genoemd.

- De naamloze vennootschap "SOFINDEV MANAGEMENT", met zetel te 1831 Diegem, Lambroekstraat 5D, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Ghislain THIJS, hierna genoemd,

- De heer Ghislain THIJS, wonende te 3270 Scherpenheuvel, Mechelse Baan 15G;

- De heer Eric VAN DROOGENBROECK, wonende te 1950 Kraainem, Magnoliasdreef 1. Hierdoor komt ook een einde aan het mandaat als voorzitter van de raad van bestuur van laatstgenoemde.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder, voorgedragen door de aandeelhouders, eigenaars van de aandelen categorie B, aangeboden door:

- De naamloze vennootschap "DEGESTEN", met zetel te 6830 Bouillon, Les Amerois 1, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Denis SOLVAY, wonendete 1470 Genappe, Pavillon de Bal 1. Hierdoor komt ook een einde aan het mandaat ais gedelegeerd bestuurder van deze bestuurder

Vervolgens besluit de vergadering als nieuwe bestuurders te benoemen:

A)AIs bestuurders, voorgedragen door de aandeelhouders, eigenaars van de aandelen categorie A: a)de heer Patrick HANSEN, wonende te 35A, Boulevard J.F. Kennedy, 1855 Luxembourg (Luxembourg), b)de heer Philippe KAUFFMAN, wonende te 35A, Boulevard J.F. Kennedy, 1855 Luxembourg

(Luxembourg),

c)de heer Knut REINERTZ, wonende te 35A, Boulevard J.F. Kennedy, 1855 Luxembourg (Luxembourg), d)de heer Claude MACK, wonende te 35A, Boulevard J.F. Kennedy, 1855 Luxembourg (Luxembourg),

B)Als bestuurders, voorgedragen door de aandeelhouders, eigenaars van de aandelen categorie B:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SERENITY MANAGEMENT', met zetel te 1080 Brussel, Quai de Mariemont 11, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Hervé LA1TAT, wonende op zelfde adres.

C)Als onafhankelijke bestuurder, voorgedragen door de totaliteit van de aandeelhouders: - de heer Denis SOLVAY, wonendete 1470 Genappe, Pavillon de Bal 1.

Deze mandaten zullen eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018, Deze mandaten zijn onbezoldigd.

Op de iaatsle blz van Luik B vermelden Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij 2an ae perso(o),1(enJ

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegemw.00rdigen

Verso Naam en handtekening.

De vergadering neemt kennis van de volgende benoeming van een vaste vertegenwoordiger voor een vennootschap-bestuurder in de vennootschap:

- de benoeming van de heer Hervé LAITAT, wonende te 1080 Brussel, Quai de Mariemont 11, als vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SERENITY MANAGEMENT', met zetel te 1080 Brussel, Quai de Mariemont 11, bij besluit van de zaakvoerder van de voormelde vennootschap de dato 13 1 uni 2013,

Uit de notulen van de daarop aansluitend gehouden vergadering van de raad van bestuur bijkt hetgeen volgt:

De vergadering besluit te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur: de heer Patrick HANSEN, wonende te 35A, Boulevard J.F. Kennedy, 1855 Luxembourg (Luxembourg), die verklaart dit mandaat te aanvaarden,

De vergadering besluit vervolgens te benoemen tot gedelegeerd bestuurder:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SERENITY MANAGEMENT', met zetel te 1080 Brussel, Quai de Mariemont 11, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Hervé LAITAT, wonende zelfde adres..

Overeenkomstig artikel 20 van de statuten wordt de vennootschap, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door elke gedelegeerde bestuurder, afzonderlijk optredend.

Voor eensluidend uittreksel

- ~ 1

SSERENITY MANAGEMENT B.V.B.A.., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer

Hervé LAITATt

gedelegeerd bestuurder

4  Voorp behouden c+ in hot Belgisch 3taalsblad















Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetztl van de perso(o noen} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoaidigen

Verso - Naam en handtekening

21/09/2012 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 20.09.2012 12567-0480-035
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 27.07.2012 12341-0348-031
17/07/2012
ÿþMod Wood 11.1

100) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

., ,~#l:, " ~

~



MONITEUR BES

NEERGELEGD

" iziaeiso* E

10 -07- 2012

ELGISCH STAATSBLA r

29, 06, 2012

Griffie

s r~nn+K KC1ClPHANr7FL

` - #KORTRt JK

Ondernemingsnr. : 0890.113.075

Benaming

(voluit) : ABELAG HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijkstraat 317, 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoemingen

Uit de notulen van de jaarvergadering de dato 27 juni 2012 blijkt hetgeen volgt

De vergadering stelt vast dat de mandaten van de bestuurders vervallen zijn en besluit de volgende personen te herbenoemen als bestuurder van de vennootschap:

a) Ais bestuurders A, op voordracht van de aandeelhouders, houders van de aandelen categorie A:

- de naamloze vennootschap "SOFINDEV Ill', met zetel te 1831 Diegem, Lambroekstraat 5D,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Eric VAN DROOGENBROECK, hierna

genoemd.

- de naamloze vennootschap "SOFINDEV MANAGEMENT, met zetel te 1831 Diegem, Lambroekstraat 5D,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Ghislain THIJS, hierna genoemd.

- De heer Ghislain THIJS, wonende te 3270 Scherpenheuvel, Mechelse Baan 15G.

- De heer Eric VAN DROOGENBROECK, wonende te 1950 Kraainem, Magnoliasdreef 1.

b) Als bestuurders B, op voordracht van de aandeelhouders, houders van de aandelen categorie B:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `SKY SERVICE', met zetel te 8560 Wevelgem, Vliegveld 79, vertegenwoordigd docr haar vaste vertegenwoordiger, de heer Barth FOUCART, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Grote Moerstraat 59.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "N.W. MANAGEMENT' met zetel te 8377 Meetkerke, Klinkestraat 5, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Nicolas WILLEMOT, wonende op zelfde adres.

- De naamloze vennootschap "DEGESTEN", met zetel te 8830 Bouillon, Les Amerois 1, vertegenwoordigd

door haar vaste vertegenwoordiger, heer Denis SOLVAY, wonende te 1950 Kraainem, Patrijzenlaan 10.

Hun mandaat zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en achttien.

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de commissaris ten einde is gekomen en besluit vervolgens om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT voorheen genaamd `BEDRIJFSREVISOREN BUYCK, GODEFROIDT 8. C" met maatschappelijke zetel te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jacky GODEFROIDT, te herbenoemen tot commissaris, met ingang van heden, 27 juni 2012 en dit tot onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2015.

Uit de notulen van de daarop aansluitend gehouden vergadering van de raad van bestuur bijkt hetgeen volgt:

De vergadering besluit te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur. de heer Eric VAN DROOGENBROECK, wonende te 1950 Kraainem, Magnoliasdreef 1, die verklaart dit mandaat te aanvaarden. De vergadering besluit vervolgens te benoemen tot gedelegeerd bestuurder:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SKY SERVICE', met zetel te 8560 Wevelgem, Vliegveld 79, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Barth FOUCART, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Grote Moerstraat 59.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "N.W. MANAGEMENT' met zetel te 8377 Meetkerke, Klinkestraat 5, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Nicolas WILLEMOT, wonende op zelfde adres..

- De naamloze vennootschap "DEGESTEN", reet zetel te 6830 Bouillon, Les Amerois 1, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, heer Denis SOLVAY, wonende te 1950 Kraainem, Patrijzenlaan 10.

Overeenkomstig artikel 20 van de statuten wordt de vennootschap, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door elke gedelegeerde bestuurder, afzonderlijk optredend,

Voor eensluidend uittreksel

SKY SERVICE B.V.B.A.., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Barth Foucart gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/09/2011 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2010, GGK 22.06.2011, NGL 08.09.2011 11538-0555-033
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.06.2011, NGL 27.07.2011 11339-0077-030
20/07/2010 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2009, GGK 23.06.2010, NGL 10.07.2010 10306-0181-032
12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.06.2010, NGL 02.07.2010 10277-0417-030
03/09/2009 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2008, GGK 24.06.2009, NGL 31.08.2009 09697-0187-025
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.06.2009, NGL 31.07.2009 09508-0134-029
03/09/2008 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 30.08.2008 08674-0006-025
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 05.07.2008 08381-0122-031
16/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0890.113.075

Benaming

(voluit) : ABELAG HOLDING

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijkstraat 317, 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de jaarvergadering de dato 24 juni 2015 blijkt hetgeen volgt:

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de commissaris ten einde is gekomen en besluit vervolgens om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT' met maatschappelijke zetel te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jacky GODEFROIDT, te herbenoemen tot commissaris, met ingang van heden, 24juni 2015 en dit tot onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018.

De commissaris wordt aangesteld voor de controle van de boekjaren die afsluiten op 31 december 2015, 31 december 2016 en 31 december 2017.

De bezoldiging bedraagt 10.000 EUR per jaar, jaarlijks indexeerbaar.

Voor eensluidend uittreksel

Hervé Laitat, vaste vertegenwoordiger van OVATION MANAGEMENT BVBA Gedelegeerd bestuurder

Op de t"antste blz iari Luik 6 vernielden Recto Naam en hoedan2aheid van dF instrumenterende notaris hetal; ,..an àe pessoriin,eni

be,oegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te ver3egfr,v.00rd,gen

Verso hhaarn en handtekening

lo

*15102691 _cixH SU'

G~

S{ i 5

~ I ~ ~ ~ ~ M

-

~

1 QhCbLn.<ven K rr~~:~~'Ai'4DCL G nt, ,ícl. i1(JnTFe

BEL

2015

,ATS

ONITEUR

0 9 -07-

BE

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.06.2016, NGL 08.07.2016 16313-0593-033

Coordonnées
ABELAG HOLDING

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 317 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande