ACCOUNTANTSKANTOOR PECK DIRK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCOUNTANTSKANTOOR PECK DIRK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.926.780

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 31.07.2014 14369-0077-015
06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 31.08.2013 13545-0374-016
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 30.07.2012 12348-0448-016
11/01/2012
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8700 Tielt (Aarsele), Appelstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Partiële splitsing

Uit een proces-verbaal afgesloten door notaris Anthony Wittesaele, te Tielt, op veertien december, tweeduizend en elf, neergelegd voor registratie blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: Accountantskantoor Dirk Peck B.V.B.A. Burgerlijke vennootschap, met unanimiteit besliste:

EERSTE BESLUIT  SPLITSINGSVOORSTEL - VERSLAGEN

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de artikelen 745, 746 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen niet toe te passen, in zover dit laatste naar de verslagen verwijst.

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen bedoeld' onder punten 1 en 4 op de agenda.

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten.

De vergadering beslist vervolgens een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

Uit de verklaring van heden gedaan door de zaakvoering' overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van: huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

TWEEDE BESLUIT  VERRICHTING MET SPLITSING GELIJKGESTELD

A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering besluit tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak; bestaande uit het nemen van participaties en verlenen van managementsbijstand van de vennootschap in een: eerste nieuw op te richten vennootschap, te weten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ABC-Leve, en door overgang van de bedrijfstak bestaande uit het beheer van onroerende goederen van de vennootschap in een tweede nieuw op te richten vennootschap, te weten de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid Zes-A, zoals deze bedrijfstakken nader worden omschreven in de statuten van de' vennootschappen ABC-Leve en Zes-A.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

1. in de op te richten vennootschap ABC-Leve

Volgende goederen worden overgedragen aan een nieuw op te richten vennootschap ABC-Leve: a) Tweehonderd achtentwintig aandelen (228) van de naamloze vennootschap Cleveland, met zetel te 9800: Deinze, Nieuwstraat 39, RPR Gent, ondernemingsnummer 0448.556.308.

opgericht voor het ambt van notaris Patrick Maere, te Deinze, op veertien oktober negentienhonderd. tweeënnegentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van elf november daarna onder' nummer 921111-642.

waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, verleden voor notaris Patrick Maere, voornoemd, op één oktober tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de. bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achttien oktober daarna, onder nummer 04146041.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de netto-waarde van de afgesplitste bestanddelen die door de overdragende vennootschap "Accountantskantoor Dirk Peck B.V.B.A. Burgerlijke, Vennootschap" wordt ingebracht in de nieuw op te richten vennootschap "ABC-Leve" op grond van de tussentijdse cijfers van de overdragende vennootschap per eenendertig december tweeduizend en tien, gelijk aan driehonderd vijfennegentig duizend tweehonderd vierendertig euro achtentachtig cent (¬ 395.234,88).

Op de laatste" blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

u~~;;( E.~

i

i

i

n

al

Itll

EERGELEGD ter GRIFFIE der

C~' - i ï RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

3ELGISnH STA,;T SE:LAE 1

BjS1-L'(.r'=.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

F Md F EUR E,EL GEE

DIRECTION

*12009218*

Ondernemingsnr : 0438.926.780

Benaming

(voluit) : Accountantskantoor Dirk Peck

2 6 DEC ampie

P (lnffip-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

b) Liquide middelen, voor een totaal bedrag van vierduizend euro (¬ 4.000,-)

2. In de op te richten vennootschap Zes-A

Volgende goederen worden overgedragen aan een nieuw op te richten vennootschap Zes-A:

a) onroerende goederen:

STAD TIELT, zesde afdeling/Aarsele

Een woonhuis met alle aanhorigheden en medegaande grond, gestaan en gelegen te Tielt (Aarsele), Appelstraat 6A, kadastraal gekend volgens titel en volgens uittreksel uit de kadastrale legger afgeleverd op twaalf oktober tweeduizend en elf onder Tielt, zesde afdeling/Aarsele, sectie D, nummer 97/M, met een oppervlakte van elf are zevenenzestig centiare (11a 67ca).

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de netto-waarde van de afgesplitste bestanddelen die door de overdragende vennootschap "Accountantskantoor Dirk Peck B.V.B.A. Burgerlijke Vennootschap" wordt ingebracht in de nieuw op te richten vennootschap "Zes-A" op grond van de tussentijdse cijfers van de overdragende vennootschap per eenendertig december tweeduizend en tien, gelijk is aan zeventienduizend zevenhonderd negenenvijftig euro tien cent (¬ 17.759,10), welke waarde wordt verkregen ais volgt:

voormeld onroerend goed wordt afgesplitst op een bedrag van zevenenveertig duizend vijfhonderd en vijf euro drieënveertig cent (¬ 47.505,43), welk bedrag blijkt uit de tussentijdse cijfers van de overdragende vennootschap zoals voormeld;

- voormelde hypothecaire kredietopening wordt afgesplitst op een bedrag van negenentwintig duizend zevenhonderd zesenveertig euro drieëndertig cent (¬ 29.746,33), welk bedrag blijkt uit de tussentijdse cijfers van de overdragende vennootschap zoals voormeld.

b) Liquide middelen, voor een totaal bedrag van vierduizend euro (¬ 4.000,-)

C. Kosten

De vergadering besluit dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting ten laste zijn van de betrokken (bestaande of op te richten) vennootschappen in verhouding tot het verkregen of behouden netto-actief.

D. Niet-toegekende bestanddelen

De vergadering besluit dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan één der nieuwe vennootschappen of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschappen.

E. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap  ruilverhouding.

De vergadering beslist dat de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Dirk Peck B.V.B.A. Burgerlijke Vennootschap, voornoemd, in ruil voor zevenhonderd vijftig (750) huidige aandelen in de voornoemde vennootschap Accountantskantoor Dirk Peck B.V.B.A. Burgerlijke Vennootschap, het volgende worden toegekend:

-behoud van zevenhonderd vijftig (750) bestaande aandelen in de voornoemde vennootschap Accountantskantoor Dirk Peck B.V.B.A. Burgerlijke Vennoot-schap;

-honderd zesentachtig (186) aandelen in de hierna genoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ABC-Leve;

-honderd zesentachtig (186) aandelen in de hierna genoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zes-A.

F. Deelname in de winst

De vergadering besluit dat de aandelen van de op te richten vennootschappen in de winst - met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf één januari tweeduizend en elf voor rekening van de nieuw op te richten vennootschappen  zullen deelnemen vanaf de oprichting van de vennootschappen.

G. Boekhoudkundige datum

Aile verrichtingen vanaf één januari tweeduizend en elf uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschappen.

DERDE BESLUIT  OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID ABC-LEVE

De vergadering besluit tot oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ABC-Leve.

VIERDE BESLUIT - OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID ZES-A

De vergadering besluit tot oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zes-A. VIJFDE BESLUIT STATUTENWIJZIGING KAPITAALVERHOGING IN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit tot een kapitaalverhoging met dertien duizend vijfhonderd vijfentwintig euro drieënnegentig cent (¬ 13.525,93) om het kapitaal te brengen van vijfduizend vierenzeventig euro zeven cent (¬ 5.074,07) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), door inlijving van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van ieder aandeel.

ZESDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,-) bedraagt, vertegenwoordigd door

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

zevenhonderdvijftig (750) aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLUIT - VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de heer Dirk Peck, voornoemd, eveneens aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen, zo onder andere inzake inschrijving, wijziging, en schrapping van het handelsregister, aanvragen van nodige vestigingsattesten en vergunningen, aanvraag en wijziging van BTW-nummer, alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten.

















Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony WITTESAELE, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaalfakte van 14/12/2011

Gecoördineerde tekst der statuten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - annexes du Moniteur belge

























Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/09/2011
ÿþ" Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afder:g Brugge)

op: 1 2 SEP, 2011

Da [griffier,

Griffie

I b ~ii~3 ai uiigo, " Uid

bel a; Be Sta

Ondernemingsnr : 0438.926.780

Benaming

(voluit) : Accountantskantoor Dirk Peck

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Appelstraat 4, 8700 Tielt

Onderwerp akte : Mededeling neerlegging splitsingsvoorstel

Neerlegging splitsingsvoorstel inzake de partiële splitsing van de BV BVBA Accountantskantoor Dirk Peck

Dirk Peck

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 05.07.2011 11249-0502-019
18/06/2010 : BGT000816
04/08/2008 : BGT000816
10/06/2008 : BGT000816
25/06/2007 : BGT000816
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 12.06.2015 15165-0328-015
08/06/2005 : BGT000816
14/10/2004 : BGT000816
31/10/2003 : BGT000816
19/11/2002 : BGT000816
14/08/2002 : BGT000816
04/01/2002 : BGT000816
06/10/2001 : KOT000252
17/06/2000 : KOT000252
15/06/1999 : KOT000252
22/03/1997 : KOT252
03/08/1993 : KOT252

Coordonnées
ACCOUNTANTSKANTOOR PECK DIRK

Adresse
APPELSTRAAT 4 8700 AARSELE

Code postal : 8700
Localité : Aarsele
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande