ACECOMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACECOMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.753.087

Publication

05/02/2014
ÿþmod 11.1

ILLtelj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(111111111,1.11111111111 Itl

M NITEUR E

29b01-2 BEL jSCH STAi

ELGE NEERGELEGD TER GR1F1E VAN 0E RECHTBANKVAN KOOPHANDELTE

014 BRUGGE(AFDEL,INGBRUGGE)

OP: 1 3 JAN, 2,R14

TSSLAD egiffier.

Griffie

Ondernemingsnr :05 4~7- jr-3

Benaming (voluit) : ACECOMPANY

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Voldersstraat 4

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 9 januari 2014 , BLIJKT dat

door

De BVBA "SMALLE-VAN LOOCKE", met zetel te 8020 Oostkamp, Voldersstraat 4, met',

ondernemingsnummer 0453.781.143 en met BTW-nummer 0453.781.143.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 17 van de statuten door haar statutaire zaakvoerder, te,

weten de Heer SMALLE Ivan Marcel Jules, geboren te Brugge op 2 december 1961, nationaal nummer

' 61.12.02-175.63, wonende te 8020 Oostkamp, Voldersstraat 4, niet gehuwd, daartoe aangesteld in voormelde:

akte statutenwijziging verleden voor notaris Christian De Vos te Brugge op 6 mei 1999.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als :

NAAM:ACECOMPANY

ZETEL : 8020 Oostkamp, Voldersstraat 4

DUUR : De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ ',

" ; 18.600,00) verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder

één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen onderschreven in geld, en volledig afbetaald ten ;; belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf

heden beschikt over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Ondergetekende notaris bevestigt de deopnering van het gezegde gestorte kapitaal bij de KBC Bank, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Reserves-winst-vereffeningssaldo : De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan.

' Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden,

door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging ; met dien verstande dat, geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over alle door de wet voorziene machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of!i rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient deze een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon, te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam;, en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder, en die, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van: de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, aansprakelijk is alsof hij zelf de opdracht in eigen naam en voor,: eigen rekening zou volbrengen. Vaas de benoeming en beëindiging van de opdracht - van de vaste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

--------------

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Wordt de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder in een vennootschap benoemd, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en ' verplichtingen van een zaakvoerder.

Wordt als statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

De Heer Ivan SMALLE, voornoemd, die heeft aanvaard.

De machten van de statutaire zaakvoerder zullen slechts geheel of gedeeltelijk kunnen herroepen worden wegens ernstige redenen.

Andere zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt en ze ten alle tijde kan afzetten. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar. Bezoldiging

Het bedrag van de eventuele (vaste of veranderlijke) bezoldigingen van elke zaakvoerder wordt vastgesteld of bekrachtigd door de algemene vergadering van vennoten en is te boeken bij de algemene kosten. Behoudens dergelijke vaststelling of bekrachtiging, wordt het mandaat van zaakvoerder op generlei wijze bezoldigd of vergoed.

bestuursbevoegdheid

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder

- de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle rechtshandelingen, in en buiten rechte ; '

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens twee zaakvoerders vereist en/of voldoende zijn.

In alle akten die de vennootschap verbinden, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid waarin de ondertekenende zaakvoerder optreedt, alsmede door de vermelding « voor de BVBA "ACECOMPANY" ».

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Indien er tijdelijk geen zaakvoerder is, wordt het bestuur der vennootschap waargenomen door alle vennoten samen, maar dient de algemene vergadering in elk geval binnen de kortst mogelijke tijd, één of meerdere zaakvoerders te benoemen; deze vergadering zal plaatshebben op eenvoudig verzoek van één van de vennoten.

DOEL De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland;

De in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel, de transit, de agentuur, de vertegenwoordiging en de commissiehandel van menigvuldige goederen, en onder meer goederen van de textiel en kledingnijverheid, het verlenen van diensten en goederen aan bedrijven en consumenten zoals onder meer activiteiten van consulting, e-business, ontwikkeling software, commercialisatie van producten en diverse andere opdrachten inzake handels-, financiële, commerciële en organisatorische aangelegenheden, Eveneens is de aankoop van, hardware en software alsook de respectievelijke grondstoffen voor exploitatie voorzien. Deze opsomming is aldus exemplatief en geenszins beperkend.

Zij kan onder meer door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verkocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doek

De studie, het ontwerpen, het coördineren, het financieren en het raadgeven onder al zijn vormen van industriële- en handelsprojecten, zoals erotiek en aanverwanten, textiel, hard- en software, audio, video, multimedia, telecommunicatie, domotica, internet, data, businesagifts, verven en aanverwanten, gadgets, nieuwe technologieën en hun toepassingen, evenementen (organisatie).

Zij zal eveneens kunnen optreden als investeringsvennootschap.

De vennootschap heeft verder tot doel:

1. Het verwerven van participaties in om het even welke, al dan niet Belgische ondernemingen en projecten, teneinde haar vermogen te beleggen en/of derde ondernemingen waarin zij participeert bij te staan in de bedrijfsvoering op commercieel, administratief, industrieel, financieel en technisch gebied. Aldus kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert mede besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren. Zij kan participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

s Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

duur, aan deze laatsten toestaan of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken door deze vennootschappen.

2. Het beheren van haar roerend en onroerend patrimonium.

3. Het verlenen van financiële, administratieve, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname Van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder', enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

4. Het optreden als tussenpersoon bij de aankoop en verkoop van onroerende goederen, gelegen zowel in België als in het buitenland.

5. Het uitoefenen van aile verrichtingen met betrekking tot de onroerende sector, zoals:

a. De aankoop en verkoop van onroerende goederen en onroerende rechten;

b. Het in huur nemen en geven, ook onder de vorm van leasing;

c. Het in erfpacht of in opstal geven en nemen;

d. Het uitbaten en beheren;

e. Het in waarde brengen en het verhandelen;

f. Het verkavelen;

g. De uitoefening van toezicht;

h. Het uitvoeren van alle studies betreffende onroerend goed;

i. Het optreden als verhurings- of verkoopagent;

j. Het laten oprichten van alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken;

k. Het onderhouden; L Het afbreken;

m. Het aanvaarden en uitvoeren van allee aannemingen en werken;

n. Het instaan voor de coördinatie van aile aannemingen en onderaannemingen;

o. De ontwikkeling en de promotie van vastgoedprojecten.

Voorgaande opsomming is niet beperkend doch aanwijzend.

De vennootschap kan eveneens optreden als zaakvoerder, bestuurder, volmachtdrager, mandataris, vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen die de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen, dit alles in de meest ruime zin van het woord bedoeld.

Zij zal haar doel mogen verwezenlijken voor haar rekening en voor andermans rekening, in alle plaatsen, op aile manieren en op de wijzen die haar het best geschikt zullen blijken; zij zal in België en in het buitenland in het algemeen mogen uitvoeren, aile bewerkingen, industriële en commerciële, financiële en burgerlijke, roerende en onroerende, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en namelijk aanwerven, in huur nemen en verhuren, vervreemden en ruilen, alle roerende en onroerende goederen, handels- en nijverheidsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken, en belang nemen door middel van associatie, inbreng of fusie, inschrijving, deelnamen, financiële tussenkomst of andere in recht bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel gelijk of verwant zou zijn aan het hare of die van aard zouden zijn voor haar een bron van bevoorrading of afzet te vormen. De algemene vergadering, beraadslagende en stemmende zoals voor wijzigingen aan de statuten, mag het maatschappelijk doel uitbreiden of interpreteren. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

JAARVERGADERING: De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste woensdag van de maand maart om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de oproepingsbrieven.

De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eventuele benoeming van commissaris

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen de

wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 september 2015.

3. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

4. Verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, overneemt. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60, en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

5. Volmacht

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge





























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bij toepassing van artikel 13 van de statuten, wordt door de zaakvoerder bijzondere volmacht verleend aan,' Deloitte Fiduciaire, met zetel te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161 bus 11, vertegenwoordigd door Mevrcuw Eveline Christiaens, evenals aan haar aangestelden en/of bedienden en/of lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om al het nodige of nuttige te doen, alle verklaringen af te leggen, documenten en stukken te ondertekenen, teneinde de vervulling van de formaliteiten (inschrijving, wijziging, schrapping, ...) in verband met de bij deze opgerichte vennootschap te benaarstigen en te verzekeren, en zodoende onder meer volgende verrichting(en) uit te voeren : het aanvragen of schrappen van een ondernemingsnummer of vestigingseenheidsnummer, het wijzigen van een onderneming of vestigingseenheid, het activeren en/of aanvragen en/of wijzigen en/of schrappen van een BTW-nummer, van starterscheques of van vergunningen.

A

++ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd váôr registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel)

Notaris Katia Denoo, Oostkamp,

Tegelijk hiermee neergelegd : uitrite van de oprichtingsakte de dato 9 januari 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ACECOMPANY

Adresse
VOLDERSSTRAAT 4 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande