ACRV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACRV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.569.120

Publication

20/01/2012
ÿþ1 .

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor

behouc

aan h,

Belgis,

Staatsb

d 1I I I11 I I VIII

*12018797*







Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : ACRV (verkort)

0 óy .X120

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spermaliestraat 106 te 8431 Middelkerke (Wilskerke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Philippe De Jonghe te Oostende, op negenentwintig december

tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, blijkt dat :

De heer Verburgh, René Martin, geboren te Nieuwpoort op 30 januari 1973 en zijn echtgenote mevrouw

Cuylle, Adelgonde Alexandra Hilde, geboren te Oostende op 18 november 1972, samenwonende te 8431

Middelkerke (Wilskerke), Spermaliestraat 106.

"Gehuwd te Middelkerke op 29 mei 1999 onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract tot op

heden ongewijzigd, zoals zij het verklaren."

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "ACRV" hebben opgericht.

De statuten bepalen ondermeer hetgeen volgt:

ZETEL.

De zetel is gevestigd te 8431 Middelkerke (Wilskerke), Spermaliestraat 106.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

I. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- Het aankopen en verkopenn, importeren en exporteren van recreatiemateriaal in de ruimste zin, daarbij

inbegrepen doch niet uitsluitend, caravans en mobilhomes, en onderdelen, accessoires en toebehoren van

caravans en mobilhomes, alsmede tenten, sanitaire stukken en onderdelen, en kampeerartikelen;

- Het leveren, installeren, plaatsen en vervoeren van caravans en mobilhomes, en onderdelen, accessoires

en toebehoren van caravans en mobilhomes, alsmede tenten, sanitaire stukken en onderdelen, en

kampeerartikelen;

- Het leveren en plaatsen van drank- en snackautomaten.

Il. Uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen; en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

C. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

D. Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, of

administratief vlak; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van andere rechtspersonen of

ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die zij daartoe geschikt acht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J a ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De algemene vergadering is gemachtigd het doel van de vennootschap uit te breiden en te wijzigen.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (E 20.000,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen werden a pari in speciën onder-schreven.

Er werd verklaard en erkend dal elk der aandelen volgestort is ten belope van honderd procent, zodat de som van twintigduizend euro (E 20.000,00) ter beschikking is van de vennootschap.

BESTUUR.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

* Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

CONTROLE.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om 14.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

De oproeping tot de algemene vergadering gebeurt overeenkomstig de wet.

AANTAL STEMMEN.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

r ~ 1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan iedere vennoot zelf of bij .volmachtdrager, die al dan niet vennoot' is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. De

maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke

bepalingen.

VERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergade-'ring.

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de

bevestiging van zijn (hun) benoeming.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2. Eerste gewone algemene vergadering:

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien, overeenkomstig de

statuten.

SLOTBEPALINGEN.

Er werd bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee;

b. te benoemen tot deze functie:

1. de heer Verburgh, René, voornoemd;

2. mevrouw Cuylle, Adelgonde, voornoemd;

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur;

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering;

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht.

Er werd daarop aangesteld als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de heer

Verburgh, René en mevrouw Cuylle, Adelgonde, voornoemd aan wie de macht verleend wordt om de nodige

formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen,

bij het rechtspersonenregister en bij de B.T.W.-administratie.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Notaris Philippe De Jonghe

Gelijktijdige neerlegging : expeditie + bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/10/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ACRV

Adresse
SPERMALIESTRAAT 106 8431 WILSKERKE

Code postal : 8431
Localité : Wilskerke
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande