ACTIV ELECTRO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTIV ELECTRO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.442.091

Publication

16/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 10.10.2014 14645-0465-029
02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 26.12.2013 13700-0469-018
11/01/2013
ÿþ mod 91.1



Luïk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



,

Ondernemingsnr: 0458.442.091

Benaming (volgit) : ACTIV ELECTRO

(verkort) :

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gotevlietstraat 86 8000 Brugge

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - ontslag en benoeming _ statutenwijziging

;,

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op tien december tweeduizend en

i? twaalf , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene, vergadering werd gehouden van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; « ACTIV ELECTRO » te 8000 Brugge, Gotevlietstraat 86, waarbij volgende beslissingen werden:

1 genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering besloot om aile huidige vennoten die elk één aandeel bezitten van del vennootschap toe te wijzen in het vast gedeelte van het kapitaal.

Bijgevolg besloot de vergadering het vast kapitaal van de vennootschap te verhogen met: negentienduizend euro (¬ 19.000,00), zodat het vast kapitaal verhoogd zal worden van

?; negentienduizend euro (¬ 19.000,00) tot achtendertigduizend euro (¬ 38.000,00), doori incorporatie in het vast kapitaal van het variabel kapitaal, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.; De vergadering besloot vervolgens over te gaan tot verhoging van het vast gedeelte van het:

1' maatschappelijk kapitaal door inbreng in geld, door het vast gedeelte van het kapitaal (hetzij;

1' thans achtendertigduizend euro (¬ 38.000,00)) te verhogen met een bedrag van;

i! honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00), en dit middels uitgifte van honderdvijftig (150); nieuwe aandelen tegen een waarde van duizend euro (¬ 1.000,00) per kapitaalaandeel, dewelke

'; van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande: kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Eri zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen' de prijs van duizend euro (¬ 1.000,00) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal' onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100%).

ii 2. De algemene vergadering stelde vast dat er geen statutaire, noch contractuele, noch andere; (in het kader van een kapitaalverhoging) voorkeurrechten zijn voor de bestaande aandeelhouders.

11 Voor zoveel als nodig, voor zover er toch zouden zijn, verklaren aile vennoten,; vertegenwoordigd als gezegd, elk individueel, te verzaken aan de uitoefening van hun' eventueel voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het; Wetboek van vennootschappen.

3. 1/ Vervolgens heeft de Naamloze Vennootschap "CONNeCr +", met zetel te 8200 Brugge (Sint-1 Andries), Lieven Bauwensstraat 37, ondernemingsnummer 0464608818.

Vennootschap opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij akte; ii verleden voor notaris Bruno GERIN, destijds te Brugge, op drie november negentienhonderd i achtennegentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig]

november daarna, onder nummer 19981128-266.

;i Waarvan de statuten werden gewijzigd waaronder de vorm van de vennootschap naar een'

naaloze vennootschap en waarvan de zetel werd verplaatst naar huidige zetel, blijkens akte; ;'verleden voor ondergetekende geassocieerd notaris Michel VAN DAMME, te Brugge (Sint-Andries),' ;' op zeventien februari tweeduizend en negen, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch;

Staatsblad van twaalf maart daarna, onder nummer 20090312-0037219.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MONITE(1

03 -01 LGISCH S

NEe,

RG~~~Ctf

g~G~~ k~~,~ ji~~" , ,

- 20r3tgf,f~~~,~~

,,~,

TFlATSÉ2A6 DEC. 2Q~riffie

*13007805*

14

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mari 11.1

Vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen handelend volgens artikel 17 van de statuten:

a/ De heer HEULEN Wim, geboren te Herentals op elf oktober negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 2440 Geel, Velveken 57;

b/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VELA MANAGEMENT", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Rombaut de Dopperestraat 17, met ondernemingsnummer 0809.847.654, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger, de Heer LANCKRIET Olivier Etienne Angèle, geboren te Brugge op eenendertig mei negentienhonderd zeventig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Rombout de Dopperestraat 17.

Beiden benoemd tot bestuurders, blijkens benoeming door de bijzondere algemene vergadering van achttien februari tweeduizend en negen, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig april daarna, onder nummer 20090429-0061494.

De Naamloze Vennootschap "CONNECT -F", voormeld, is alhier vertegenwoordigd door de Heer LANCKRIET Olivier Etienne Angèle, geboren te Brugge op eenendertig mei negentienhonderd zeventig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Rombout de Dopperestraat 17, die handelt in zijn hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager krachtens onderhandse volmacht de dato zeven december tweeduizend en twaalf, die aan dit proces-verbaal gehecht blijft.

De Naamloze Vennootschap "CoNNECT +", in hoedanigheid van haar bestuurders verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap «AcTiv ELEcTRO» en in te schrijven op alle honderdvijftig (150) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van duizend euro (C 1.000,00) per kapitaalaandeel, voor de totale prijs van honderdvijftigduizend euro (C 150.000,00).

2/ Ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven is volgestort ten belope van honderd procent (100%). De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van honderdvijftigduizend euro (C 150.000,00).

3/ De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij KBC Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd op tien december tweeduizend en twaalf dat aan ondergetekende notaris wordt overhandigd met verzoek tot bewaring in zijn dossier.

4. De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt werd en dat het kapitaal gebracht werd op honderdachtentachtigduizend euro (C 188.000,00), vertegenwoordigd door honderdachtentachtig (188) kapitaalaandelen met een nominale waarde van duizend euro (C 1.000,00) per aandeel.

5. Beperking van het totale kapitaal.

De vergadering besloot vervolgens om het totale kapitaal (vast en variabel gedeelte) te beperken tot een bedrag ad. tweehonderdvijftigduizend euro (C 250.000,00), waarvan honderdachtentachtigduizend euro (C 188.000,00) ais vast gedeelte en tweeënzestigduizend euro (C 62.000,00) als variabel gedeelte.

6. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, besloot de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de tekst zoals verder vermeld onder het tiende besluit.

7. De vergadering besluit om artikel 14 van de statuten met betrekking tot het scheidingsaandeel volledig te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 14. -Scheidingsaandeel

De uittredende, zich terugtrekkende of uitgesloten vennoot heeft recht op de nominale waarde van zijn aandelen, zoals deze blijkt uit de gegevens van de door de algemene vergadering goedgekeurde balans van het lopende boekjaar, in verhouding tot de anciënniteit van zijn lidmaatschap t.o. v. de andere vennoten. Voor de bepaling van deze anciënniteit wordt de datum van effectieve volstorting van het aandeel van iedere vennoot in aanmerking genomen.

De regelmatig goedgekeurde balans is verbindend voor de vennoot, zelfs wat betreft de schattingen voor de activa, behoudens bedrog. De ontslagnemende of uitgesloten vennoot kan geen enkel ander recht tegenover de vennootschap laten gelden.

Geen uitkering van een scheidingsaandeel kan gedaan worden indien als gevolg daarvan het netto-actief van de vennootschap zou dalen beneden het bedrag van het vaste gedeelte van het kapitaal vermeerderd met de wettelijk en onbeschikbare reserves.

Bij de uitbetaling van het scheidingsaandeel is de vennootschap gerechtigd om de nog door de dealer aan de vennootschap verschuldigde bedragen te compenseren met de door de vennootschap aan de dealer verschuldigde bedragen.

Voorts wordt in het algemeen bepaald dat indien meerdere dealers gelijktijdig of in combinatie willen uittreden of worden uitgesloten in een periode van één boekjaar van de vennootschap, het totaal uit te keren bedrag aan bedoelde dealers door de uittredende of uitgesloten dealers zal worden omgezet in een lening aan de vennootschap.

Van het bedrag hiervan zal, samen met een intrest gelijk aan de wettelijkeintrest, jaarlijks twintig procent worden terugbetaald, tenzij de liquiditeiten van de vennootschap ontoereikend zijn, in welk geval het ritme van de aflossing zal worden bepaald in functie van de liquiditeiten. De volgorde van uittreding is bepalend voor de volgorde van uitbetaling."

8. De vergadering besloot om artikel 16 van de statuten met betrekking tot de samenstelling van de Raad van Bestuur volledig te vervangen zoals verder vermeld in het tiende besluit.

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

9. De vergadering besloot om artikel 18 van de statuten met betrekking tot de bevoegdheden van de Raad van Bestuur volledig te vervangen door de tekst verder vermeld in het tiende besluit.

10. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "ACTIV ELECTRO".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Gotevlietstraat 86.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het kapitaal is beperkt tot een bedrag van tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00), waarvan honderdachtentachtigduizend euro (¬ 188.000,00) als vast gedeelte en tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) als variabel gedeelte.

Het vaste gedeelte van het kapitaal, hetzij honderdachtentachtigduizend euro (C 188.000,00), is volledig geplaatst en volstort.

Een met dit vaste gedeelte van het kapitaal overeenkomend aantal aandelen moet steeds

onderschreven zijn. Dit vaste gedeelte van het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderdachtentachtig (188) aandelen met een nominale waarde van elk duizend euro (¬ 1.000,00).

Boven dit vaste gedeelte is het kapitaal ten belope van tweeënzestigduizend euro (C 62.000,00) veranderlijk zonder statutenwijziging als gevolg van intreding van nieuwe vennoten of van uittreding of uitsluiting en overlijden van vennoten, een en ander binnen de door deze statuten toegestane mogelijkheden.

Bij iedere verhoging van het vaste gedeelte van het kapitaal moeten alle vennoten, die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden.

5. Flet boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

6. De nettowinst van de vennootschap wordt gevormd door het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene en exploitatiekosten, alsook van de provisies, afschrijvingen en ristorno's, te verdelen onder de vennoten in functie van de verrichtingen die zij met de vennootschap hebben verricht gedurende het afgesloten boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht indien het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De Algemene Vergadering beslist over de aanwending van het resterende saldo. De winst kan evenzeer geheel of deels worden gereserveerd.

De vennoten, die op onregelmatige wijze uittreden, worden uitgesloten van deelname aan de winstuitkering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de. vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. vàn Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor- mod ni

behouden aan het Belgisch

StaatsbEad

s De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van Koophandel moeten warden goedgekeurd, wordt het netto actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volstort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

7. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan de Raad van Bestuur, samengesteld uit vier (4) leden, waarvan twee (2) vertegenwoordigers van `CONNEcr -I-' en 2 vertegenwoordigers van de leden/winkeliers. De leden van de Raad van Bestuur worden benoemd door de algemene vergadering voor een periode van drie jaar, en hun mandaat kan steeds vernieuwd worden door de Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering kan de leden van de Raad van Bestuur steeds afzetten zonder opzegtermijn en zonder gehouden zijn enige motivatie te geven.

Een vennoot-bestuurslid dat ontslag neemt als lid van de Vennootschap, is automatisch ontslagnemend als lid van de Raad van Bestuur, vanaf het moment dat hij zijn ontslag als lid heeft ingediend.

De Raad van bestuur duidt onder haar leden een Voorzitter en een gedelegeerd bestuurder aan en kan deze steeds vervangen zonder gehouden te zijn hiervoor enige reden of vooropzeg te geven. Beide functies kunnen niet gecumuleerd worden.

In aanvulling van de verplichtingen voorzien in de statuten, verbinden de leden van de Raad van bestuur zich ertoe hun beslissingen te allen tijde ten overstaan van de vennoten toe te lichten en te verdedigen. Zij verbinden zich ertoe, bij wijze van voorbeeld voor de anderen, de beslissingen genomen door de Raad van Bestuur zelf strikt toe te passen.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over zou beslissen. Evenwel hebben de leden van de Raad van Bestuur recht op een vergoeding van de kosten die uit het bestuur ontstaan, op basis van en onkostennota met voorlegging van de bewijsstukken.

Het bestuur is bevoegd tot alle handelingen van beheer en beschikking die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd :

1/ Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tienduizend euro (¬ 10.000,00) niet overschrijdt, is de handtekening van de Formule Manager vereist.

2/ Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag tussen tienduizend euro (¬ 10.000,00) en vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), is de handtekening van één gedelegeerd bestuurder vereist.

3/ Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) overschrijdt, is de gezamenlijke handtekening van één gedelegeerd bestuurder en de voorzitter vereist.

Deze beperkingen van bevoegdheden kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vennootschap ten overstaan van derden, en in rechte, ais eiser of verweerder.

De Raad van Bestuur mag een deel van zijn bevoegdheden delegeren aan volmachtdragers of directeuren en hun vergoeding bepalen. De Raad van Bestuur houdt toezicht op de directeur, die verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken.

Onverminderd de bijzondere delegatie verleend door de Raad van Bestuur, verbinden alle akten de vennootschap, wanneer ze ondertekend worden door de voorzitter en de gedelegeerd bestuurder van de Raad van Bestuur, samen optredend, die in geval een voorafgaande beslissing van de Raad van Bestuur moeten voorleggen, en die dus geldig de vennootschap vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0 Voorbehouden mod 11.1

aan het

Belgisch Staatsblad

, De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter of door diens plaatsvervanger zo' dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee leden van de Raad van Bestuur.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige ander plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

De oproepingsbrief tot de vergadering van de Raad van Bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, tenminste drie volle dagen voor de vergaderin verzonden, per post of e-mail. De oproepingsbrief bevat de agenda. Over de punten die daarin niet vermeld zijn, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten wanneer alle leden van de Raad van Bestuur aanwezig zijn en ermee instemmen. Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

De Raad van Bestuur benoemt bij elke vergadering een secretaris, die het proces-verbaal opstelt. Dit verslag wordt ten laatste bij aanvang van de volgende vergadering met of zonder toevoegingen en/of wijzigingen goedgekeurd en ondertekend.

De raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Een lid van het college kan zich laten vertegenwoordigen door een ander lid. Evenwel kan niemand meer dan twee volmachten hebben. Een lid kan ook stemmen per e-mail, telefax of per brief.

8. De controle op de vennootschap geschiedt overeenkomstig artikels 166, 167 en 385 van het Wetboek van Vennootschappen. In dien de vennootschap er wettelijk niet toe gehouden is een commissaris te benoemen, heeft elke vennoot de meest uitgebreide controle- en onderzoeksbevoegdheid.

9. De vennootschap heeft tot doel:

Op de Belgische markt een rol te spelen onder de benaming Expert.

Het marketingbeleid vindt plaats onder het Expert logo, dat door Expert International ter

beschikking wordt gesteld.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

De bevordering van de economische belangen van de leden door verhoging van het

prestatievermogen en verbetering van de concurrentiekracht en door het verlenen of verkrijgen

van rechtstreekse of onrechtstreekse voordelen voor haar leden.

Dit gebeurt ondermeer door:

" Verkoop van en bemiddeling bij de verkoop van alle huishoudelijke, elektrische en niet elektrische apparaten (electro, beeld, geluid, telecom, IT, verlichting,...), en alle andere overeenkomstige of hiermee verband houdende toebehoren, onderdelen en services;

" Bevordering van de verkoop door ontwikkeling en uitvoering van een efficiënt marketingconcept met passende publicitaire en sales promotion maatregelen;

" Uitwisseling van ervaringen en gemeenschappelijke rationalisatiemaatregelen, evenals intensieve informatie en communicatie tussen leden en coöperatieve vennootschap;

" Grondig advies en begeleiding van de leden in alle aangelegenheden met betrekking tot het leiden van de onderneming;

De vennootschap is bevoegd om alle roerende en onroerende goederen, die zij voor het verwezenlijken van haar doet nodig heeft, in eigendom te verkrijgen en alle andere zakelijke rechten erop uit te oefenen.

Zij mag beheren en vervreemden, en zij mag deze activiteiten geheel of gedeeltelijk ook als tussenpersoon of bemiddelingsagent uitoefenen.

In het algemeen zal zij aile daden mogen stellen en verbintenissen aangaan in verband met deze activiteiten. Zij mag eveneens alle financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

10. De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vénnoten, ook zij die afwezig waren of tegenstemden. Haar bevoegdheden worden bepaald door de wet en de statuten.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De gewone algemene vergadering wordt telkens gehouden op de eerste maandag van de maand juni om vijftien uur.

De vennoten worden in buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen, tlekens het belang van de vennootschap zulks vereist, alsook wanneer de vennoten die ten minste één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, hierom verzoeken. In dit laatste geval dient de vergadering te worden gehouden binnen de maand, volgend op het verzoek.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

s

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

v De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur door middel van' aangetekende brieven, verzonden ten minste acht dagen voor de vergadering , en ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of de voorzitter van de Raad van Bestuur. De oproepingen vermelden de agenda.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij zijn afwezigheid doro een doro de Raad aangeduide bestuurder, of bij gebrak aan dergelijke aanduiding, door de oudste der aanwezige bestuurders, op voorwaarde dat deze de hoedanigheid van vennoot heeft. De voorzitter wijst een secretaris aan, die geen aandeelhouder behoeft te zijn, alsmede een vennoot die als stemopnemer optreedt.

1/ Om tot de vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten of hun gevolmachtigde kennis geven van hun voornemen deel te nemen aan de vergadering bij gewone brief of mail te richten aan de vennootschap.

2/ Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn.

Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming zijn niet geoorloofd.

Alle vennoten zijn stemgerechtigd in de algemene vergadering; zij hebben ieder een stem per volgestort aandeel.

Behoudens de gevallen waarin de wet of de statuten een bijzonder quorum of een bijzondere meerderheid voorschrijven, beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Met uitzondering van de wettelijk bepaalde gevallen worden de besluiten voor een statutenwijziging genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. De algemene vergadering kan slechts geldig stemmen over de punten die in de agenda werden vermeld. De vergadering waarop geheel het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd is, kan evenwel met eenparigheid van stemmen beslissen over aangelegenheden die niet op de agenda werden vermeld. Daarvan wordt uitdrukkelijk melding gemaakt in de notulen van de vergadering. Indien alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, dient eveneens het bewijs niet te worden geleverd van de vervulling van de bijeenroepingsformaliteiten.

11. De vergadering nam akte van het ontslag van de voltallige raad van bestuur met ingang van heden, bestaande uit:

1/ De heer CROMBEZ Didier Hendrik Floris, geboren te Roeselare op vijf mei negentienhonderdvijfenvijftig, wonende te 8800 Roeselare, Ieperseweg 147.

Herbenoemd tot bestuurder door de bijzondere algemene vergadering van vier juni tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien oktober daarna, onder nummer 20121019-0173015.

2/ De heer LINDEN Ralph, geboren te Malmedy op dertig oktober negentienhonderdzesenzeventig, wonende te 4750 Bütgenbach, Burgstrasse 40.

Herbenoemd tot bestuurder door de bijzondere algemene vergadering van vier juni tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien oktober daarna, onder nummer 20121019-0173015.

3/ De heer DE SMET Frank Omer Yvonne, geboren te Zottegem op dertien september negentienhonderdvierenzestig, wonende te 9400 Ninove (Nederhasselt), Koffiestraat 2 Herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder door de bijzondere algemene vergadering van vier juni tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien oktober daarna, onder nummer 20121019-0173015.

De eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslagen over de kwijting voor hun mandaten.

De vergadering besluit tot de benoeming tot bestuurders met ingang vanaf heden, voor een periode van drie jaar, tot vlak na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en zestien:

1/ De heer CROMBEZ Didier Hendrik Floris, geboren te Roeselare op vijf mei negentienhonderdvijfenvijftig, wonende te 8800 Roeselare, Ieperseweg 147.

2/ De heer DE SMET Frank Omer Yvonne, geboren te Zottegem op dertien september negentienhonderdvierenzestig, wonende te 9400 Ninove (Nederhasselt), Koffiestraat 2.

3/ De heer LANCKRIET Olivier Etienne Angèle, geboren te Brugge op eenendertig mei negentienhonderdzeventig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Rombout de Dopperestraat 17.

4/ De heer HEYLEN Wim, geboren te Herentals op elf oktober negentienhonderdeenenzeventig, wonende te 2440 Geel, Velveken 57.

Die allen aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Hun mandaten zullen kosteloos worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen:

a/ tot voorzitter van de raad van bestuur:

De heer CROMBEZ Didier, voornoemd.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

b/ tot gedelegeerd bestuurder:

De heer DE SMET Frank, voormeld.

De gedelegeerde bestuurder zal in deze hoedanigheid de vennootschap in en buiten rechte

vertegenwoordigen zoals bepaald in artikel 18 van de statuten.

12. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de bestuurders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

13. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan ZENrro, kantoor houdende te 8000 Brugge, Sint-Clarastraat 48, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte statutenwijziging

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2012
ÿþM,dWord11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vara .k~~IxGD ter GRIFFIE der

11111111111,11111.1111111.111I11111

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugpa) op. 1 0 ©(î. 2012

gr ee=

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0458.442.091

Benaming

(voluit) : ACTIV ELECTRO

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gotevlietstraat 86 te 8000 Brugge

(volledig adres)

On.erwerp akte : Ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurders

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 26/01/1998, werd beslist om de ontslagprocedure in te zetten betreffende dhr. Cassefman Walter, ten gevolge van een faillissement.

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 28/06/1999, gehouden ten maatschappelijke

zetel, werd met eenparigheid van stemmen beslist :

- om met Ingang vanaf 28/06/1999 dhr. Balthau Jean te herbenoemen tot bestuurder en gedelegeerd

bestuurder voor een periode van drie jaar, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

- om met ingang vanaf 28/06/1999 dhr. Meys Paul te herbenoemen tot bestuurder voor een periode van drie

jaar, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

om met ingang vanaf 28/06/1999 dhr. Lottin Claudy te herbenoemen tot bestuurder voor een periode van

drie jaar, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

- om met Ingang vanaf 01/04/1999 het ontslag als bestuurder te aanvaarden van dhr. Moonen Guido.

_ om met Ingang vanaf 01/04/1999 het ontslag ais bestuurder te aanvaarden van dhr. Van Rysseiberghe

Roland,

- om met Ingang vanaf 01/04/1999 het ontslag ais bestuurder te aanvaarden van dhr. Vanbesfen Romio.

om met ingang vanaf 01/04/1999 het ontslag als bestuurder te aanvaarden van dhr. Vercauteren François.

- om met Ingang vanaf 01/04/1999 het ontslag ais bestuurder te aanvaarden van dhr. Marchand Bernard.

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 2610612000, gehouden ten maatschappelijke zetel werd met éénparigheid van stemmen beslist

- om met ingang vanaf 26/06/2000 mevr. Gewelt Denielle te herbenoemen tot bestuurder voor een periode van drie jaar, die verklaart haar mandaat te aanvaarden.

- om met ingang vanaf 26/06/2000 dhr. Levi Albert te herbenoemen tot bestuurder voor een periode van drie jaar, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 26/06/2006, gehouden ten maatschappelijke zetel, werd vastgesteld dat het mandaat ais bestuurder van dhr. De Decker Frans ten einde loopt op 26/06/2006. Zijn mandaat wordt niet verlengd.

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 25/06/2007, gehouden ten maatschappelijke zetel, werd bekendgemaakt dat dhr. Covents Christiaan ontslag neemt ais bestuurder.

Tevens werd vastgesteld dat het mandaat als bestuurder van dhr. Levi Albert ten einde loopt op 25/06/2007k Zijn mandaat wordt niet verlengd.

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 07/06/2010, gehouden te Essene, werd met éénparigheid van stemmen beslist

- om met ingang vanaf 07/06/2010 het mandaat ais bestuurder van dhr. Declerck Paul met één jaar te verlengen. Dhr. Declerck verklaart de verlenging van zijn mandaat te aanvaarden.

om met ingang vanaf 07/06/2010 het mandaat als bestuurder van dhr. Linden Ralph met één jaar te verlengen. Dhr, Linden verklaart de verlenging van zijn mandaat te aanvaarden.

- om met Ingang vanaf 07/06/2010 het mandaat als bestuurder van dhr. Crombez Didier met twee jaar te verlengen. Dhr. Crombez verklaart de verlenging van zijn mandaat te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

- om met ingang vanaf 07/06/2010 het mandaat als bestuurder van dhr. De Smet Frank met twee jaar te verlengen. Dhr, De Smet verklaart de verlenging van zijn mandaat te aanvaarden.

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 06106/2011, gehouden te Essene, werd met éénparigheld van stemmen beslist

- om met ingang vanaf 06/06/2011 het mandaat ais bestuurder van dhr, Linden Ralph te verlengen tot eind 2011. Dhr. Linden verklaart de verlenging van zijn mandaat te aanvaarden.

- om met ingang vanaf 06/06/2011 dhr. Declerck Paul te herbenoemen tot bestuurder voor een periode van drie jaar, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 24/11/2011, werd met éénparigheld van

stemmen beslist

- om met ingang vanaf 30/11/2011 het ontslag als bestuurder te aanvaarden van dhr. Declerck Paul.

- om met Ingang vanaf 24/11/2011 het mandaat als bestuurder van dhr. Linden Ralph te verlengen tot de

volgende algemene vergadering. Dhr. Linden verklaart de verlenging van zijn mandaat te aanvaarden.

Bovenstaande beslissingen werden bij vergetelheid niet gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 04/06/2012, gehouden te Ophain, werd met éénparigheid van stemmen beslist ;

- om met ingang vanaf 04/06/2012 het mandaat als bestuurder van dhr. Crombez Didier te verlengen tot de volgende algemene vergadering van juni 2013. Dhr. Crombez verklaart de verlenging van zijn mandaat te aanvaarden.

- om met ingang vanaf 04/06/2012 het mandaat ais bestuurder van dhr. Linden Raiph te verlengen tot de volgende algemene vergadering van juni 2013. Dhr. Linden verklaart de verlenging van zijn mandaat te aanvaarden.

- om met ingang vanaf 04/06/2012 het mandaat ais bestuurder en als gedelegeerd bestuurder van dhr. De Smet Frank te verlengen tot de volgende algemene vergadering van juni 2013. Dhr. De Smet verklaart de verlenging van zijn mandaat te aanvaarden.

Frank De Smet,

Gedelegeerd bestuurder

Voor-

bielciuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 07.09.2012 12559-0254-018
26/07/2012
ÿþ1 r,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

1Md wad 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGEI FGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brume)

')p' 1 7 JULI 2012

greee

Ondememingsnr : 0458.442.091

Benaming

(voluit) : ACTIV ELECTRO

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lieven Bauwensstraat 37 te 8200 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp aktes Verplaatsing maatschappelijke zetel.

Naar aanleiding van de bijeenkomst van de raad van bestuur, gehouden te Ophain dd. 04106/2012, blijkt dat werd beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 28/02/2011 over te brengen naar de Goteviletstraat 86 te 8000; Brugge.

Frank De Smet,

Gedelegeerd bestuurder

" i2i3azs

111

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

22/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 16.09.2011 11547-0072-019
10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 04.11.2010 10602-0312-020
11/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 29.06.2009, NGL 06.08.2009 09549-0077-020
19/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 30.06.2008, NGL 07.08.2008 08562-0204-028
14/03/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 25.06.2007, NGL 04.03.2008 08065-0390-016
06/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 26.06.2006, NGL 31.10.2006 06865-5330-014
28/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 27.06.2005, NGL 25.10.2005 05837-4695-014
15/06/2005 : BL605869
28/07/2004 : BL605869
14/07/2004 : BL605869
29/06/2004 : BL605869
15/04/2004 : BL605869
12/12/2003 : BL605869
12/12/2003 : BL605869
31/07/2003 : BL605869
19/09/2002 : BL605869
15/08/2001 : BL605869
01/01/2000 : BL605869
28/04/1999 : BL605869
29/07/1998 : BL605869
31/03/1998 : BL605869
04/07/1997 : BLA99300
23/07/1996 : GE182812
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 15.07.2016 16327-0309-029

Coordonnées
ACTIV ELECTRO

Adresse
GOTEVLIETSTRAAT 86 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande