ADC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.051.807

Publication

04/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303590*

Neergelegd

02-07-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847051807

Benaming (voluit): ADC (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8710 Wielsbeke, Rijksweg 440

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane Saey, Geassocieerd Notaris te Deerlijk, op achtentwintig juni tweeduizend en twaalf, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkeid werd opgericht door:

De Heer DE CLERCK Arnaud, geboren te Vilvoorde op 29 september 1980, met nationaal nummer 80.09.29-227.64), wonende te 1040 Etterbeek, Vrijwilligerslaan 8/bD32.

onder de naam  ADC , waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal wordt volledig door de comparant in geld onderschreven. De Heer DE CLERCK Arnaud schrijft bijgevolg in op de honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), die hij verklaart volstort te hebben in speciën uit eigen gelden, ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Het bedrag van de door hem nog niet volgestorte inbrengen bedraagt zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 W.Venn., gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE67 7380 3596 4487 bij KBC Bank te Gullegem zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 27 juni 2012 afgeleverd attest.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Artikel één : naam.

De vennootschap heeft de vorm van een BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Haar naam luidt :  ADC .

Artikel twee : zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8710

Wielsbeke, Rijksweg 440.

Hij mag naar elke andere plaats in het Nederlandstalig

gebied van België en in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad

worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder.

Artikel drie : doel.

De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

B/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies; E/ de fabricatie, de groot  en kleinhandel, invoer en uitvoer, vertegenwoordiging in motorrijvoertuigen, accessoires en aanverwante producten.

F/ de fabricatie, de groot  en kleinhandel, invoer en

uitvoer, vertegenwoordiging in vloerbekleding en

voedingsproducten (onder andere chocolade), alsmede grondstoffen.

G/ de fabricatie, aan- en verkoop, in- en uitvoer, de leurhandel, handel via internet of andere kanalen, de commissiehandel en vertegenwoordiging van alles hiervoor opgesomd en in om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in handel.

H/ Verhuur van voertuigen zowel met als zonder chauffeur, onderneming voor personenvervoer, onderneming voor goederenvervoer.

II. BEHEER VAN EIGEN ONROEREND EN ROEREND VERMOGEN:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- Het verkavelen van gronden, wouden en domeinen, het bebossen en ontbossen.

III. BEHEER VAN ONROEREND GOED VOOR REKENING VAN DERDEN

Het uitoefenen van het beroep van vastgoedmakelaar, inhoudende

het verrichten voor rekening van derden van:

1° activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop,

aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen,

onroerende rechten of handelsfondsen;

2° activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

a) ofwel het beheer van onroerende goederen of van onroerende rechten;

b) ofwel het syndicschap van onroerende goederen in medeeigendom.

c) het verkavelen van gronden, wouden en domeinen, het bebossen en ontbossen.

d) de huur, verhuur, koop en verkoop, tussenkomst bij huur en verhuur, koop en verkoop, oprichting en afbraak van onroerend goederen.

e) projectontwikkelaar en bouwpromotor voor onder andere woningbouw, kantoorbouw, enzovoort en infrastuurwerken.

IV. ALGEMENE ACTIVITEITEN:

A/het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

B/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

C/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

D/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

E/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

V. BIJZONDERE BEPALINGEN:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel vier : duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel vijf : kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op

achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),

vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het kapitaal.

Artikel tien : bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: de Heer DE CLERCK Arnaud, wonende te Wielsbeke, Rijksweg 440, die aanvaard heeft. Zijn mandaat kan slechts vroegtijdig herroepen worden door de algemene vergadering beraadslagende met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijzigingen en enkel in geval van wettige redenen.

Behoudens andersluidende bepaling van de algemene vergadering, is het mandaat onbezoldigd.

Artikel elf : bevoegdheden bestuur

Interne bestuursbevoegdheid

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene

vergadering voorbehouden. Ten aanzien van de handelingen

buiten de perken van het statutair doel kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden te kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten, dat het doel overschreden is. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Externe bestuursbevoegdheid

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel twaalf : bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap

aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor

bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap

binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel veertien : algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennootschap wordt ieder jaar gehouden op de derde maandag van mei om 14 uur op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel vijftien : verloop algemene vergadering

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste aanwezige zaakvoerder. Deze duidt een al of niet deelhebbende secretaris aan.

Iedere vennoot mag in persoon stemmen of zijn stem schriftelijk uitbrengen. Hij mag zich ook door een al dan niet vennoot laten vertegenwoordigen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel zestien : boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één januari tot éénendertig december daarop.

Artikel zeventien : winstverdeling

Het overschot op de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen is de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks tenminste vijf procent verplichtend voorafgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerders kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgend boekjaar of aanwenden tot het spijzen van reservefondsen van algemene of bijzondere aard.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel achttien : ontbinding  vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening vervolgd door de alsdan in functie zijnde zaakvoerders die de bevoegdheid van vereffenaars zullen hebben, tenzij de algemene vergadering bij drie/vierden van de stemmen beslist andere vereffenaars aan te stellen.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Het batig saldo van de vereffening wordt, na betaling van de schulden en lasten, verdeeld tussen de vennoten a rato van het aantal van hun aandelen, gebeurlijk na voorafgaande gelijkmaking van de aandelen, wat betreft hun afbetaling. De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de rechtbank van koophandel.

OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN.

Onmiddellijk na de oprichting heeft de oprichter volgende besluiten genomen:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31

december 2013.

2. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering komt bijeen in 2014.

3. Niet benoeming commissaris

Luik B - Vervolg

De oprichter beslist geen commissaris te benoemen daar de vennootschap er niet toe verplicht is.

4. Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn

aangegaan te rekenen van heden. Deze overneming zal maar

effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid

heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de

tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 W.Venn., en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Volmacht formaliteiten.

De oprichter verleent bijzondere volmacht aan PKF accountants en belastingconsulenten CVBA, met zetel te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de KBO, ondernemingsloket, alsook alle fiscale, administratieve en sociaalrechtelijke formaliteiten te verzekeren.

RECHTSPERSOONLIJKHEID

De voorgaande beslissingen zullen slechts in werking

treden op het ogenblik dat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Stéphane SAEY

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie overeenkomstig

artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ADC

Adresse
RIJKSWEG 440 8710 WIELSBEKE

Code postal : 8710
Localité : WIELSBEKE
Commune : WIELSBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande