ADDABOX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADDABOX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.815.991

Publication

16/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo. De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden. De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling vereffeningsaldo  Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten. Zaakvoerders  Vertegenwoordigingsmacht -: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder(s), vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Tot gewone zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur 

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADD SKILLS, met zetel te 8710 Wielsbeke (Ooigem), Kapitein Commandant Vinckestraat 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0833.850.404. Bij besluit van het bestuursorgaan van voormelde vennootschap gedateerd 9 december 2014 werd mevrouw DEPREZ Ann Sophie Germaine Estelle,geboren te Kortrijk op 4 juli 1971, wonende te 8710 Wielsbeke (Ooigem), Kapitein Commandant Vinckestraat 33, aangeduid om in naam en voor rekening van voormelde vennootschap de opdracht van zaakvoerder in deze vennootschap uit te oefenen. 2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RADAR CONSULT, met zetel te 9940 Evergem, Kromveldstraatje 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0847.692.007. Bij besluit van het bestuursorgaan van voormelde vennootschap gedateerd 9 december 2014 werd mevrouw STEENBEKE Katrijn Maria Hubert,geboren te Eeklo op 27 december 1969, wonende te 9940 Evergem, Kromveldstraatje 4, aangeduid om in naam en voor rekening van voormelde vennootschap de opdracht van zaakvoerder in deze vennootschap uit te oefenen.

3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THINK M, met zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Bareel 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer 0502.269.166. Bij besluit van het bestuursorgaan van voormelde vennootschap gedateerd 9 december 2014 werd mevrouw MULLENDERS Isabelle Anne, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 7 mei 1973, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Bareel 13, aangeduid om in naam en voor rekening van voormelde vennootschap de opdracht van zaakvoerder in deze vennootschap uit te oefenen.

Iedere zaakvoerder aanvaardt zijn mandaat. Het mandaat is onbezoldigd.

De vennootschap kan maar verbonden worden door de zaakvoerder(s) vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen; tot aan deze datum treden de oprichters namens de vennootschap op.

Commissarissen - geen

Doel  De vennootschap heeft tot doel:

Het zoeken, selecteren, testen en plaatsen van personeelsleden voor ondernemingen en organisaties

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa

Het organiseren van elke vorm van culturele en commerciële evenementen

Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen in België of in het buitenland zonder onderscheid. het beheren, valoriseren en ten gelde maken van deze belangen of deelnemingen. De vennootschap kan rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, controle en vereffeningen van de vennootschappen waarin ze een belang of deelneming heeft

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Horeca

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden

Het geven van consultancy, bedrijfsadvies en managementadvies op alle domeinen: commercieel, administratief, financieel, infrastructureel, organisatorisch, planning, e.d.

Project management & interim management

Tolk- en vertaalwerk

Communicatie & copywriting

Algemene dienstverlening ten behoeve van bedrijven en organisaties.

Het geven van en de organisatie aangaande coaching, training, opleidingen e.d. m.b.t. bovenvermelde activiteiten.

Het schrijven en publiceren m.b.t. bovenvermelde activiteiten.

Het op zich nemen van de dagelijkse leiding of deelaspecten hiervan in andere ondernemingen. Het optreden als agent, commissionair of als tussenpersoon in de handel en diensten.

Handel, groothandel, kleinhandel, import en export van roerende goederen.

Het deelnemen in onroerend goed projecten, op basis van volle en gedeelde eigendom.

Het voor eigen rekening investeren in, aankopen van en verkopen van zakelijke rechten op onroerende goederen. Het voor eigen rekening aankopen, renoveren en verkopen van onroerende goederen.

De verhuring of de terbeschikkingstelling van onroerende goederen.

De ontwikkeling van onroerend projecten.

De opbouw van een vastgoedpatrimonium.

De opbouw van een roerend patrimonium.

Dit alles in de meest ruime zin genomen.

De vennootschap mag in het algemeen, alle commerciële, industriële, publieke, roerende en roerende, financiële of andere handelingen stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of dit zouden kunnen bevorderen.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in andere vennootschappen en mag alle leningen van gelijk welke vorm verstrekken voor deze vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in contanten of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, zowel in binnen als buitenland.

De vennootschap mag kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in pand of hypotheek te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag zich ten voordele van derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen. De vennootschap kan alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen verhuren, verkopen of omwisselen.

Plaats, dag en uur jaarvergadering  op 15 maart om 19.00 uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maal in 2017. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden

Voorwaarden uitoefening stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgeëiste volstorting niet werden verricht, wordt geschorst. Iedere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande zin.

Volmacht:

Worden aangesteld om alle formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving bij de kruispuntbank der ondernemingen, het ondernemingsloket, de registratiecommissie aannemers, de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen: Callens, Pirenne & Co, met zetel te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 10, vertegenwoordigd door mevrouw NACHTERGAELE Gerda, of één van haar aangestelden, éénieder met de macht afzonderlijk te handelen.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

notaris Luc Bracke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

Coordonnées
ADDABOX

Adresse
KAPITEIN COMMANDANT VINCKESTRAAT 33 8710 OOIGEM

Code postal : 8710
Localité : Ooigem
Commune : WIELSBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande