ADDTONIC

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ADDTONIC
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 500.670.646

Publication

20/11/2012
ÿþ -i r ~ ~ .1,11~ -,C Mod Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1TEU;

f2-11-

Le1scH sT,

NEERGELEGD

21;k2 -5. 11. 2012

\ A,TS si_. HTepii0OK HANDEL

XORTRIJ

flOU UI II I lIIl 1 1fl

*12187619"

111 BE

Ondernemingsnr: ,jQD 6k 6Ç

Benaming

(voluit) : ADDTON1C

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Nachtegaallaan 6, 8520 Kuurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte van 15 oktober 2012 opgemaakt te kuurre blijkt dat een vennootschap onder firma werd opgericht.

Titel I  OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden,

1.Deswarte Mathias, geboren te Menen op 10 januari 1989, met rijksregistemummer 89.01.10-161,57 en

wonende te Waterven 14, 8501 Heule, ongehuwd;

2.Costeur Lukas, geboren te Kortrijk op 12 september 1986, met rijksregisternummer 86.09.12-093.58 en

wonende te Nachtegaallaan 6, 8520 Kuurne, ongehuwd.

Hierna genoemd "de oprichters of "vennoten",

De oprichters wensen hun professionele activiteiten gezamenlijk onder gemeenschappelijke naam uit te oefenen binnen het kader van een vennootschap met rechtspersoonlijkheid.

De oprichters zullen daartoe een VOF oprichten onder de naam "ADDTONIC" met maatschappelijke zetel te Nachtegaallaan 6, 8520 Kuume, waarvan het geplaatst kapitaal 200,00 EUR zal bedragen, verdeeld in 20 gelijke aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Alle oprichters zullen hoofdelijk aansprakelijk zijn voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan.

Titel Il  STATUTEN

Artikel 1  Rechtsvorm en naam

De vennootschap is opgericht als een vennootschap onder firma onder de naam:

"ADDTOMC". De naam van de vennootschap zal gebruikt worden in alle akten, facturen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap onmiddellijk voorafgegaan of vervolgd door de woorden "vennootschap onder firma", of de afkorting "VOF".

Artikel 2  Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Haar werkzaamheden zullen aanvangen op datum van oprichting. Zij zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de wettelijke voorgeschreven neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nien:

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3  Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8520 Kuurne, Nachtegaallaan 6. Bij eenvoudige gezamenlijke beslissing van de zaakvoerders kan de zetel naar elke andere plaats in België worden overgebracht. Er kunnen bijhuizen of agentschappen worden gevestigd waar de zaakvoerders het nuttig oordelen.

Artikel 4  Doel

De vennootschap heeft tot doel:

A. Algemeen.

-Het uitwerken van totaalprojecten naar communicatie van bedrijven toe en dit In de breedste zin van het

woord

-het verlenen van management, zowel algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch of

anderszins;

-het waarnemen van bestuursopdrachten in andere vennootschappen;

-het optreden als tussenpersoon in de handel;

f.Voor eigen rekening

-Actief te zijn als publiciteitsonderneming en adviesbureau op het gebied van nationale en internationale marketing en promotionele communicatie. In dit kader biedt de vennootschap volgende diensten aan: strategische marketingplanning, integraal communicatie-advies, marktonderzoek en doelgroep identificatie, uitvoering van advertentie- en public- relations campagnes, beheer van reclamebudgetten, publishing, promotie, allerhande drukwerken, webdesign, .... Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, het aankopen, verkopen, ruilen, verhuren, huren, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen of rechten in onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtsreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend financieel patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

-De vennootschap kan overgaan tot de aankoop, het huren en/of leasen van alle apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen (en ook de constructie van gebouwen ), kortom een volledige materiele infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de manager/zaakvoerder/werkende vennoot.

C.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

-het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, en in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin , met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, het verlenen van bijstand en diensten verlenen, rechtsreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante duurzame activa.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtreeks of onrechtreeks verband staan met haar doel, De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt, De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5  Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd (200,00) euro. Het wordt vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal van de vennootschap is bij de oprichting volledig onderschreven en volledig volstort door middel van inbrengen in geld. De beide oprichters, voornoemd, hebben ingetekend op elk 10 aandelen en betaalden hierop elk honderd (100,00) euro.

Elke wijziging van het kapitaal moet met eenparig besluit van alle vennoten worden beslist.

De aandelen zijn steeds op naam. Op de zetel van de vennootschap wordt een register van de vennoten gehouden, waarin worden aangetekend

1.Nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2.De gedane stortingen;

3.De overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Artikel 6  Wijzigen van kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal kan verschillende keren worden verhoogd of verminderd bij een beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals voor de wijziging van de statuten, Voor de verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de formaliteiten en voorwaarden, voorgeschreven voor de oprichting van de vennootschap eveneens worden vervuld.

In geval van Kapitaalsverhoging door geldelijke inbrengen hebben de vennoten de voorkeur om in te tekenen naar verhouding van het aantal deelbewijzen dat ze reeds bezitten. De wijze waarop dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend, zal door de algemene vergadering bepaald worden.

Artikel 7  ondeelbaarheid

De deelbewijzen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap. Indien een deelbewijs aan verschillende personen toebehoort, mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen, tot één enkele persoon aangewezen is, om ten haren aanzien de eigenaar van het deelbewijs te zijn. Is het eigendomsrecht op een deelbewijs gesplitst ln blote eigendom en vruchtgebruik, dan zal, behoudens afwijkende overeenkomst tussen eigenaar en vruchtgebruiker, alleen de vruchtgebruiker de aan dit deel verbonden rechten mogen uitoefenen.

Artikel 8  Aard van de aandelen

Alle deelbewijzen zijn op naam, deze zijn niet verhandelbaar en hun overdracht is slechts mogelijk mits naleving van de voorwaarden in de wet en de statuten voorzien.

Artikel 9  Overdracht van de deelbewijzen

De deelbewijzen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, in geen geval worden afgestaan onder levenden, noch overdraagbaar wegens overlijden, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en naakte eigendom, dan met toestemming van de houders van al de deelbewijzen waarvan de opdracht niet wordt vastgesteld.

Deze vennoten dienen zich uit te spreken over de goedkeuring van een afstand of overdracht, in voorkomend geval op straf van schadevergoeding, binnen de maand na de aanvraag tot goedkeuring, gedaan bij aangetekend schrijven door de afstanddoende vennoot of zijn rechthebbenden.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de deelbewijzen worden overgedragen of overgemaakt aan een vennoot.

In geval van weigering van een overgang bij overlijden, is het volgende van toepassing; dat elk der overblijvende vennoten de deelbewijzen van de afkoop is gevraagd zal kunnen aankopen in verhouding tot het aantal deelbewijzen dat hij reeds bezit;

Dat de afkoop zal geschieden mits een prijs berekend op basis van het netto-actief, na winstverdeling der vennootschap, zoals dit blijkt uit de laatste twee voor overlijden door de algemene vergadering goedgekeurde balansen;

Dal de prijs betaalbaar zal zijn contant bij het ondertekenen, in het register der vennoten, van de meldingen van de overdracht;

Dat de ontbinding van de vennootschap za! kunnen gevraagd worden door de erfrechtigden waarvan niet al de toegevallen deelbewijzen, krachtens een schriftelijke verbintenis binnen de zes maanden na de aanvraag lot afkoop, zijn overeengekomen.

c., , '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10 - zaakvoerder

Wat beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd twee zaakvoerders, welke derden of vennoten kunnen zijn.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, te alle tijde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan.

Artikel 11 -- Machten van de zaakvoerders

Iedere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat

de som van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500) overschrijdt is evenwel de gezamenlijke handtekening

van de twee zaakvoerders vereist. Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derdBn, tenzij bewezen is dat dezen daarvan kennis droegen of gezien de omstandigheden niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten is hiertoe geen voldoende bewijs,

Artikel 12  Bezoldiging

De algemene vergadering beslist over de bezoldiging en van de zaakvoerders

Artikel 13  Toezicht

Het toezicht over het beheer van de vennootschap wordt zonder enige beperking uitgeoefend door de vennoten, die daartoe van alle boeken en geschriften mogen kennis nemen.

Artikel 14 Algemene vergadering van vennoten

§1. Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van juni om 14uur op de maatschappelijke zetel. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur. De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerders, telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door een vennoot.

§2. Bijeenroepingen.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerders. De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar. De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de acht dagen na het strekkende verzoek, wanneer een vennoot het vraagt, bij aangetekende brief of op elektronische wijze.

§3. Formaliteiten

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering aangetekend of op elektronische wijze, verzonden naar hun adres, zoals dit in het vennotenregister is genoteerd. Bij algemeen mondeling akkoord tussen de vennoten evenwel, kan afgezien worden van deze formaliteit doch dient hiervan melding gemaakt te worden in het verslagboek, te ondertekenen door alle vennoten.

§4. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op een stem. Enkel de volle eigenaar of vruchtgebruiker van het aandeel kan het stemrecht uitoefenen

§5, Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald. Bij staken van stemmen is het voorstel verworpen.

§6. Wijziging statuten.

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd, evenals de besluiten inzake wijzigen firmanaam, kapitaal, het aannemen van nieuwe vennoten, de uitsluiting van vennoten, de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen van alle vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15  Boekjaar  inventaris  winstverdeling  reservering en jaarrekening

§1. Boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt uitzonderlijk aan op de oprichtingsdatum van de vennootschap en zal eindigen op 31 december 2013. Op het Einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de jaarrekening

Op.

§2. Winstverdeling  reservering - verliezen

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt vijf (5) procent voorgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. Zo kan zij besluiten van dit geheel of gedeeltelijk te reserveren. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerders. Aangezien aan géén der aandelen voorrechten zijn verbonden, zal de winstverdeling evenredig zijn aan het aantal aandelen dat door de respectieve vennoten wordt gehouden.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 16  Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij ingevolge een rechterlijke beslissing die kracht heeft van gewijsde, hetzij ingevolge een besluit van de algemene vergadering. Voor vervroegde vrijwillige ontbinding is steeds een eenparig akkoord van alle vennoten vereist. De vennootschap blijft na haar ontbinding voortbestaan ols rechtspersoon voor de vereffening tot de sluiting ervan.

Artikel 17 -- Vereffening - vereffenaar

De vereffening zal geschieden door één of meerdere vereffenaars, door de algemene vergadering te kiezen. Zijn geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vernield in artikels 186 tot en met 188 van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Zij oefenen in voorkomend geval hun functie uit tegen een vergoeding waarvan het bedrag wordt bepaald door de algemene vergadering bij hun aanstelling. Het netto provenu van de vereffening en de aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of de consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, wordt door de vereffenaars verdeeld onder de vennoten overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

Artikel 18 -- Diverse bepalingen

§1. Aanstelling zaakvoerders

Alle zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde tijd

Voornoemde;

Mathias Deswarte, Waterven 14, 8501 Heule, die aanvaardt bij deze zijn mandaat

Lukas Costeur, Nachtegaallaan 6, 8520 Kuurne, die aanvaardt bij deze zijn mandaat

§2. Overname verbintenissen

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die de zaakvoerders in naam en voor rekening van de

vennootschap in oprichting werden aangegaan.

§3. Huishoudelijk reglement

De algemene vergadering stelt een huishoudelijk reglement op waarbij alles kan geregeld worden wat niet in de statuten is voorzien, Het reglement kan door de algemene vergadering steeds gewijzigd worden. Het reglement en alle wijzigingen eraan, wordt door de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

4*

r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Opgemaakt te Kuurne op 15 oktober 2012, waarvan elke partij erkent één origineel te hebben ontvangen.



Mathias DESWARTE Lukas COSTEUR

Oprichter Oprichter

Tegelijk hierbij neergelegd : originele oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en: bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADDTONIC

Adresse
NACHTEGAALLAAN 6 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande