ADMINISTRATIEKANTOOR VAN ACKER & CO

Société en commandite simple


Dénomination : ADMINISTRATIEKANTOOR VAN ACKER & CO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 432.414.122

Publication

13/01/2014
ÿþMotl Word 11.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ON1TEUR

0 7 -01-BELGISCH STA

i

In MigHW tll

M

ELGE

014 NEERGELEGD TFP r.~

-~1(" ~IF ~lnc ' ^.-

RECHTBANK VAN KC~CP~-iA~~il:~t~ ~~. ~TSB~ A

-op: BRUGGE (AFDELING BRUGGE

k Gef"

~EÇIIDIKi~t

Ondernemingsnr : 0432.414.122

Benaming

(voluit) : Administratiekantoor Van Acker & Co

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Graaf Pierre de Brieylaan 54 - 8200 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Er blijkt uit de notulen dat de buitengewone algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap "Administratiekantoor Van Acker & Co", met zetel te 8200 Brugge, Graaf Pierre de Brieylaan 54,`

" op 18/12/2013 met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste BESLUIT Tussentijdse dividenduitkering.

De algemene vergadering beslist gebruik te willen maken van de Programmawet van 28 juni 2013, inzonderheid van de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 92.

De algemene vergadering beslist een tussentijds dividend uit te keren van tweehonderdenzevenduizend euro (207.000,00 EUR); hiertoe wordt tweehonderdenzevenduizend euro (207.000,00 EUR) onttrokken aan de beschikbare reserves.

De algemene vergadering beslist dat voormeld dividend zal worden uitgekeerd aan de vennoten In verhouding tot hun deelname in het kapitaal en dat hun recht op voornoemd dividend, na afhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 92, als een vordering in rekening-courant zal worden geboekt bij de vennootschap.

De voorzitter zet uiteen dat,

voormelde dividenduitkering betrekking heeft op uitkeerbare, belaste reserves zoals deze blijken uit de jaarrekening per 31 december 2012, die op 20 februari 2013 door de algemene vergadering werd goedgekeurd;

- dat de vennootschap sindsdien, op basis van alle bekende informatie, geen verlîezen heeft geboekt, zodat voormelde belaste reserves geacht mogen worden zich op datum van deze vergadering nog steeds in het vermogen van de vennootschap te bevinden;

- de vorderingen in rekening-courant ingevolge voormelde dividenduitkering, na inhouding van tien ten honderd (10 %) roerende voorheffing overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelasting 1992, onmiddellijk worden opgenomen in het kapitaal zoals hierna uiteengezet.

Tweede BESLUIT Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura,

Vervolgens verklaren alle vennoten gebruik te maken van hun voorkeurrecht voorzien door het Wetboek van vennootschappen en in te schrijven op de kapitaalverhoging pro rata hun huidig aandelenbezit als volgt.

Alle aanwezige en vertegenwoordigde vennoten zetten individueel uiteen dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben jegens de vennootschap in de vorm van een vordering in rekening-courant ten gevolge van voornoemde dividenduitkering. Het gezamenlijk totaal netto-bedrag van al die individuele vorderingen in rekening-courant bedraagt honderdzesentachtigduizend driehonderd euro (186.300,00 EUR).

Alle aanwezige en vertegenwoordigde vennoten, verklaren individueel en uitdrukkelijk hun aldus verkregen saldo in rekening-courant volledig in te brengen in de vennootschap als kapitaalverhoging in natura. Het gezamenlijk totaal netto-bedrag van al die vorderingen in rekening-courant, dat aldus als kapitaalverhoging in natura wordt bestemd en ingebracht, bedraagt honderdzesentachtigduizend driehonderd euro (186.300,00 EUR).

Alle inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met de volledige inbreng in natura van hun hiervoor bedoelde vordering in rekening-courant op de vennootschap. Zij verklaren zich bovendien uitdrukkelijk akkoord dat er ten gevolge van deze kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, aangezien hun onderlinge aandelenverhouding ongewijzigd is gebleven.

Derde BESLUIT  Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal, thans bepaald op duizend tweehonderd negenendertig euro zevenenveertig eurocent (1,239,47 EUR), te verhogen met honderdzesentachtigduizend driehonderd euro (186.300,00 EUR), volgestort, om het kapitaal te brengen op honderdzevenentachtigduizend

vijfhonderd negenendertig euro zevenenveertig eurocent (187.539,47 EUR). door inbreng in natura van de

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

vorderingen in rekening-courant ten gevolge van voornoemde dividenduitkering (na afhouding van tien procent roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 WIB 92) beslist in het eerste besluit, zonder creatie van nieuwe aandelen.

Oe algemene vergadering stelt vervolgens vast dat de kapitaalverhoging ten bedrage van honderdzesentachtigduizend driehonderd euro (186.300,00 EUR), volledig werd onderschreven en volstort in natura, waardoor het kapitaal werd gebracht op honderdzevenentachtigduizend vijfhonderd negenendertig euro zevenenveertig eurocent (187.539,47 EUR), vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vierde BESLUIT  Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

pe algemene vergadering beslist, ten gevolge van de voormelde kapitaalverhoging, artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdzevenentachtigduizend vijfhonderd negenendertig euro zevenenveertig eurocent (187,539,47 EUR). Het is verdeeld in vijftig (50) gelijke aandelen , zonder nominale waarde,"

Vijfde BESLUIT  Machtiging van de zaakvoerder tot coordinatie van de statuten en tot uitvoering van de genomen beslissingen i.v.m. voorgaande agendapunten.

pe algemene vergadering beslist alle machten te verlenen aan de zaakvoerder van de vennootschap voor de uitvoering van de genomen besluiten, inzonderheid om over te gaan tot:

de bijwerking en de coördinatie van de statuten;

' - het vervullen van de nodige formaliteiten inzake publicatie van alle hiervoor genomen beslissingen; de nodige verrichtingen in de boekhouding van de vennootschap, ter uitvoering van alle hiervoor genomen beslissingen tot dividenduitkering, onmiddellijk gevolgd door een kapitaalinbreng in natura.

Getekend, Beatrice Van Acker

Eveneens hierbij neergelegd:

een originele akte van kapitaalverhoging in natura d.d. 18/12/2013

een kopie van de gecoördineerde statuten vanaf 18/12/2013

" r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

B jjlagen bid het Belgisc 1Staatsblad -13101/2014 A exesdu Moniteu-belge

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden " Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/11/1987 : BG65950

Coordonnées
ADMINISTRATIEKANTOOR VAN ACKER & CO

Adresse
GRAAF PIERRE DE BRIEYLAAN 54 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande