ADP

Divers


Dénomination : ADP
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 849.684.267

Publication

26/05/2014
ÿþ Mal Mid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

%...1 KOOp

F" - ie \

I,

0

0

r 15 KU 2014

o

r77

_.

`)' Griffie

P te'

e

*14106475*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0849.684.267

Benaming

(voluit).: ADP

(verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke Vennootschap ovv Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: 8908 Vfamertinge - Bellestraat 21

(volledig adres)

Onderwerp akte Wijziging rechtsvorm en uitbreiding doel

Op de bijzonder algemene vergadering van 15/02/2014 werd beslist de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen naar een handelsvennootschap onder de vorm van gewone commanditaire vennootschap en dit vanaf ' heden.

Op de bijzondere algemene vergadering van 15/02/2014 werd beslist om de vennootschap uit te breiden

met volgende doelen

- Import en export, klein- en groothandel van wijnen, alcoholische dranken, aanverwante producten en

voedingswaren.

- vertegenwoordigen van binnenlandse en buitenlandse distributeuren.

- Organiseren van evenementen en tentoontstellingen die verband houden met de activiteiten van de

vennootschap, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Marc Lemenu

beherend vennoot

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

26/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11.1M1,31J1J1. I11

Qe-

GHZBANK kpoQ

1~ OKr,2012

Griffi

P>r%

Ondernemingsnr : p ü

9 6 p 4 2 6

Benaming r~

(voluit) : AD P

(verkort) : ADP

Rechtsvorm : een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap

Zetel : 8908 Vlamertinge - Bellestraat 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Bij onderhandse overeenkomst de dato 01/09/2012, blijkt dat

1.De Heer Marc Lemenu, Bellestraat 21, 8908 Vlamertinge, beherend vennoot

2.Mevr Marleen Hollebeke, Bellestraat 21, 8908 Vlamertinge, beherend vennoot

3.Stefanie Lernenu, Jules Deconinckstraat 10, 8560 Wevelgem, stille vennoot

4.Lemenu Ward, Nonnebossen Noord 36b, 8980 Zonnebeke, stille vennoot

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap hebben

opgericht.

HOOFDSTUK I  Benaming, zetel, duur, doel

Artikel 1

De vennootschap wordt aangegaan tussen de beherende vennoten, zijnde de heer Marc Lemenu en mevr

Marleen Hollebeke

Artikel 2

De vennootschap handelt onder de benaming: "ADP".

De maatschappelijke zetel is thans gevestigd te Bellestraat 21, 8908 Vlamertinge maar kan door

eenvoudige beslissing van de beherende vennoot worden overgebracht naar om het even welke plaats in

België. Door eenvoudige beslissing van de beherende vennoot, kunnen in België en in het buitenland bijhuizen

worden opgericht

Artikel 3

De vennootschap bestaat met ingang van heden voor onbeperkte duur binnen de perken van de wet.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagenbiij liët Sélgisel S ààtsblad . 267Tü72ll 2 - Annexes cTü Moniteur belge

J º% ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4

De vennootschap, ADP , heeft tot doel,

. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen.

" alle activiteiten van consultancy voor de sector (advies met betrekking tot financiering, bedrijfsorganisatie, administratieve organisatie, productontwikkeling, marketing, enz.) en inzake toepassing van deze consultancy; het leveren ven alle aanverwante diensten, producten, grondstoffen en hulpgoederen en/of -diensten;

" het kopen, verkopen, verhuren van onroerende goederen zowel in België als in het buitenland. Alle noodzakelijke activiteiten voor het beheren van een onroerend patrimonium.

" het nemen van participaties en deelnemingen onder welke vorm ook in andere vennootschappen of ondernemingen; het uitwisselen van personeel met en tussen deze vennootschappen;

" het verlenen van persoonlijke als zakelijke, roerende als onroerende waarborgen ten voordele van derden;

" het verwerven, beschermen, exploiteren en vervreemden van alle rechten van intellectuele en/of industriële eigendom, daaronder begrepen al dan niet gepatenteerde knowhow;

" het beleggen, het beheren en uitbaten van alle soorten roerende waarden en bezittingen, dit alles voor eigen rekening, het financieren van investeringen, het verlenen van waarborgen en zekerheden; alle verrichtingen betreffende leningen, geldplaatsingen, trusts en alle andere financiële verrichtingen mits voorafgaandelijk elke nodige autorisatie te hebben bekomen; het aangaan, bemiddelen en afsluiten van leningen en ontleningen in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger;

" de vennootschap kan alle onroerende en roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen; het uitvoeren of doen uitvoeren in verband met ondernemingen van research op alle technische, marketing en productiegebieden, ondernemingstechnieken en dergelijke, het geven of doen geven van adviezen op het gebied van management, begeleiding, dit alles in de meest ruime zin van het woord;

" het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen; het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel verband houden; het verwerven en (door-) leasen van bedrijfsmiddelen;

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die ïn rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend,

HOOFDSTUK EI - Beheer, kapitaal, aansprakelijkheid van de vennoten, overdracht van aandelen

Artikel 5

De vennootschap wordt thans beheerd door de beherende vennoten, zijnde de heer Marc Lemenu en mevrouw Marleen Hollebeke aan wie de exclusieve bevoegdheid toekomt om de vennootschap te verbinden voor alle zaken.

Artikel 6

Aan de beherende vennoot kan al dan niet periodieke bezoldiging worden toegekend.

Artikel 7

De stille vennoot draagt in de schulden en verliezen van de vennootschap slechts bij tot beloop van de gelden welke hij in de vennootschap heeft beloofd in te brengen.

Artikel 8

De heer Marc Lemenu doet een inbreng in speciën van 490,00 euro, mevr Marleen Hollebeke doet een inbreng van 490,00 euro. Mevrouw Stefanie Lemenu en de heer Ward Lemenu doen ais stille vennoten-oprichters een inbreng in speciën van 10,00¬ . Derhalve bedraagt het totaal van de inbrengen, als kapitaal 1.000,00 EURO, zijnde honderd percent van de thans aangegane verbintenissen tot inbreng.

Artikel 12

De afstand en de overdracht van aandelen kunnen enkel plaatsvinden tussen vennoten. Geen enkele vennoot kan zijn rechten, al dan niet onder bezwarende titel, onder levenden afstaan aan een persoon die geen vennoot is, tenzij nadat de afstand werd goedgekeurd door minstens de helft van de vennoten die minstens 3/ van het maatschappelijk kapitaal bezitten, met uitzondering van de rechten waarvan de afstand wordt voorgesteld.

De eigendom van een aandeel betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten en met de beslissingen die regelmatig werden genomen door de algemene vergadering.

HOOFDSTUK V Inventaris, jaarrekening, winstverdeling

Artikel 20

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar. Het eerste boekjaar is een verlengd boekjaar, daarna wordt het normaal regime gevolgd.

Op 30 juni stellen de beherende vennoten de inventaris op van de activa en passiva van de vennootschap, sluiten zij de rekeningen af en stellen zij een staat van het vermogen op.

VOLMACHTEN

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABC Verhelst Fiduciaire", met zetel te 8980 Zonnebeke (Passendale), Passendalestraat 55, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer VERHELST Jürgen, te 8980 Zonnebeke (Passendale), Passendalestraat 55, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Aldus opgemaakt te Vlamertinge op 01 september 2012 in vijf exemplaren. Iedere vennoot verklaart één exemplaar ervan te hebben ontvangen. 1 exemplaar bestemd voor neerlegging ter griffie van Rechtbank van Koophandel te leper.

Marc Lemenu

Zaakvoerder - Beherend vennoot

Maneen Hollebeke

Zaakvoerder - Beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ADP

Adresse
BELLESTRAAT 21 8908 VLAMERTINGE

Code postal : 8908
Localité : Vlamertinge
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande