ADVANI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVANI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.916.946

Publication

30/04/2014
ÿþ(Pq

Ondernemingsnr : 0873.916.946 Benaming (voluit) : ADVAN1

mod i i.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

NEERGELEGD

M. ITEUR BE

3 -04- ZU BELGI. CH STraA

Griffie Rechtbank Koophandel 10 APR 2014

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ter Zale 30

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op; 31 maart 2014:

11 De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van;; vennoten waarbij: vastgesteld werd dat de belaste reserves, zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd;; door de algemene vergadering van de vennootschap, vijfentachtigduizend zeshonderd vijftig euro;ï zesenzestig cent (¬ 85.650,66) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 30 juni 2012;

*vastgesteld werd dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van art.617 W.; Ven, vijfentachtigduizend zeshonderd vijftig euro zesenzestig cent (¬ 85.650,66) bedraagt;

* besloten werd over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van'; vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00);

* de vennoten het engagement aangingen om het netto-dividend, zijnde het uitgekeerd bedrag van vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00) verminderd met de roerende voorheffing van 10% of,~ achtduizend vijfhonderd euro (¬ 8.500,00) hetzij netto zesenzeventigduizend vijfhonderd euro (¬ 76.500,00), onmiddellijk in te brengen in het kapitaal via een kapitaalverhoging door middel van; inbreng in geld.

Voormeld stuk wordt door de voorzitter overhandigd aan de instrumenterende notaris die dit zal;; neerleggen en bewaren in zijn dossier.

111 De vergadering beslist unaniem, ingevolge het voorgaande en onder de voorwaarden en; bepalingen van nieuw artikel 537 WIB92, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te;; verhogen met een bedrag van zesenzeventigduizend vijfhonderd euro (¬ 76.500,00), zijnde het,; netto-tussentijds dividend, om het kapitaal te brengen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) op honderd en één duizend vijfhonderd euro (¬ 101.500,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld,;; zonder creatie van nieuwe aandelen, doch door het optrekken der fractiewaarde van de bestaande;? aandelen en dit gelet op intekening der bestaande vennoten in dezelfde verhouding als; aandelenbezit vóór kapitaalverhoging.

Notariële verklarinci

Ondergetekende notaris heeft voorafgaand dezer gewezen op het Wetboek van vennootschappen;; inzake kapitaalverhogingen door inbreng in speciën en de vergoeding door aandelen conform zelfde;; Wetboek. Ondergetekende notaris acteert dan ook dat de algemene vergadering, heeft beslist;; geen nieuwe aandelen op naam te creëren, gezien de beide vennoten intekenen in compleet;; dezelfde mate zoals zij reeds vóór de kapitaalverhoging deel in het kapitaal hadden en; bijgevolg enkel de fractiewaarde wordt opgetrokken per aandeel.

Ilil Onderschrijving en kwijting.

A. INBRENG

De ONDERSCHRIJVING EN KWIJTING.

INSCHRIJVING

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



1/ De heer Bart SYRYN, geboren te Brugge op 16 september 1969, echtgenoot van hierna genoemde mevrouw Liesbet Goegebeur, wonende te 8200 Brugge Sint-Andries, Ter Zale 30, verklaart in de vennootschap in te schrijven op zevenendertigduizend en zestien euro dertien cent (¬ 37.016,13) en behoudt zijn zelfde aantal aandelen op naam, doch met verhoogde fractiewaarde.

21 Mevrouw Liesbet GOEGEBEUR, geboren te Brugge op 9 april 1972, echtgenote van voornoemde heer Bart Syryn, wonende te 8200 Brugge Sint-Andries, Ter Zale 30, verklaart in de vennootschap in te schrijven op negenendertigduizend vierhonderd drieëntachtig euro zevenentachtig cent (¬ 39.483,87) en behoudt haar zelfde aantal aandelen op naam, doch met verhoogde fractiewaarde.

B/ VERGOEDING

Deze inschrijvingen worden bijgevolg niet vergoed door toekenning van nieuwe aandelen, doch vergoed door verhoging der fractiewaarde der in bezit zijnde aandelen der inschrijvers.

CI AANVAARDING

De hiervoor beschreven inschrijvingen worden door de comparanten, zijnde eveneens inschrijvende partijen, aanwezig als gezegd, aanvaard en de vergadering besluit dienvolgens dat gezien er geen uitgifte nieuwe aandelen is, de fractiewaarde der reeds in bezit zijnde aandelen telkens wordt verhoogd zodat de huidige vennoten zoals voordien het zelfde aantal aandelen bezitten, als volgt:

De heer Bart SYRYN behoudt zijn vijftien (15) aandelen op naam;

Mevrouw Liesbet GOEGEBEUR behoudt haar zestien (16) aandelen op naam;

IVI De vergadering stelt vast met algemeenheid van stemmen dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal thans gebracht is op HONDERD EN EEN DUIZEND VIJFHONDERD EUR (¬ 101.500,00) vertegenwoordigd door éénendertig (31) aandelen op naam, met een fractiewaarde van éénféénendertigste van het kapitaal.

Vf De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel vier van de statuten te vervangen door volgende tekst om het in overeenstemming te brengen met voormelde kapitaalverhoging

ARTIKEL VIER -- Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op HONDERD EN EEN DUIZEND VIJFHONDERD EUR (¬ 101.500,00) vertegenwoordigd door éénendertig (31) aandelen op naam, met ieder een breukwaarde van één/éénendertigste.

VII De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder; alsmede van de staat van activa en passiva per 31 december 2013, aangezien iedere aanwezige of vertegenwoordigde vennoot erkent een afschrift ervan ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het doel der vennootschap te wiizigen met toevoeging van de eerste drie alinea's en bijgevolg het artikel 2 te wiizigen zodat het thans luidt als volgt:

ARTIKEL TWEE

- Klein- en groothandel van elektronische apparatuur (inclusief computerapparatuur);

- Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan en die van aard zijn om de opbrengst van haar onroerend vermogen te bevorderen zoals onder meer de aan- en verkoop, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen zo roerende als onroerende, het onderhoud, de verbouwing, de ontwikkeling, de oprichting, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door personen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het genot zouden hebben of verkrijgen van deze onroerende goederen, met uitzondering van verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven. Het uitvoeren van werken in onroerende staat in coördinatie met onderaannemers.

Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een roerend vermogen dat kan bestaan uit onder meer waardepapieren, opties, kunstwerken, staatsfondsen, aandelen, obligaties, kasbons, vastrentende en niet vastrentende effecten, vastgoedcertificaten, certificaten van gemeenschappelijke onderhandse leningen, edelmetalen, edelstenen, antiek en andere materiële en immateriële activa welke voor een belegging in aanmerking kunnen komen.

Het waarnemen en uitoefenen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen.

Het voeren van consulting activiteiten inzake bedrijfseconomische, financiële, sociale, informatica en aanverwante aangelegenheden.

-Het verwerven van participaties en vastgoed in alle commerciële en niet-commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse.

De controle op hun beheer of het participeren door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen.

Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden tevertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten, en van alle mogelijke roerende en onroerende waarden.

De vennootschap kan om het even welke management-, organisatie- of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen, welke hiervoor noodzakelijk zijn.

Voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid

-Het verlenen van bedrijfsadvies

-Het verlenen van ICT-advies

-het begeleiden van bedrijfskundige veranderingsprocessen

-het verlenen van HR advies

-het opleiden, vormen en trainen van personeel.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten, het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig of uit de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

VIII De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen, om de datum der algemene vergadering te wijzigen van 20 november om 20.00 naar de voorlaatste vrijdag van de maand december om twintig uur en bijgevolg artikel 19 der statuten te wijzigen als volgt:

ARTIKEL NEGENTIEN  De datum der jaarvergadering dient gebracht te worden op de voorlaatste vriidaq van de maand december om twintig uur. Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats. Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

VIII/ De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om de bezoldiging van de zaakvoerders zowel in speciën ais in voordelen van alle aard te laten gebeuren en bijgevolg tot wijziging van artikel 12, vierde laatste alinea der statuten door deze aan te vullen als volgt :



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Ingeval van bezoldiging van de zaakvoerders, kan deze zowel in speciën als in voordelen van aile aard gebeuren.

1X1 De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om ten gevolge van wetswijzigingen het artikel 22 der statuten betreffende de ontbinding, als volgt te wijzigen

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG

Ingeval van ontbinding zal de vereffening der vennootschap geschieden door de zorgen van de zaakvoerders, ten ware de algemene vergadering, waarvan zij de machten en de vergoeding zou bepalen indien nodig, te dien einde één of meer vereffenaars aanduidde.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen treden de vereffenaars pas ira functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r mod 11.1

+.r



p Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



De algemene vergadering bepaalt de manier van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Het batig saldo der vereffening na betaling der schulden en lasten van de vennootschap zal verdeeld worden tussen de vennoten ingevolge het aantal hunner wederzijdse aandelen, ieder aandeel een gelijk recht toekennende.

X/ De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen.

VOLMACHT

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd, in algemene vergadering, verklaren hierbij uitdrukkelijk volmacht te verlenen aan boekhoudkantoor Dfisc BVovvBVBA kantoorhoudende te 8200 Brugge Sint-Andries, Kardinaal Cardiinstraat 14 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het rechtspersonen register of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesel, geassocieerd notaris,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Neergelegd

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- Verslag van de zaakvoerders

Gecoördineerde statuten







Op de laatste blz. van Luik _B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

KfP In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van da instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bef aa Be Sta. 111111H11#1,11111 Griffie Rechtbank Koophandel 1J4E 2014

Gent Afdeederugge

ier





Ondernemingsnr : 0873.916.946

Benaming

(voluit) : Advani

(verkort)

Rechtsvorm; BVBA

Zetel: Ter Zale 30 - 8200 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging maatschappelijke zetel

Résumé verslag college van zaakvoerder 15/05/2014

Na bespreking wordt unaniem beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatse naar: Ter Zale 16  8200 Sint-Andries.

Getekend de zaakvoerder

Dhr. Syryn Bart

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 05.02.2014, NGL 26.02.2014 14048-0555-013
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.11.2014, NGL 19.12.2014 14696-0260-013
08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.11.2012, NGL 28.02.2013 13057-0336-010
07/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 20.11.2011, NGL 29.02.2012 12052-0376-010
04/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.11.2010, NGL 26.02.2011 11049-0003-010
09/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 20.11.2009, NGL 27.02.2010 10059-0274-011
02/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.11.2008, NGL 25.11.2008 08828-0019-010
17/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 20.11.2007, NGL 11.12.2007 07829-0109-008
13/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 20.11.2006, NGL 07.12.2006 06903-2131-009

Coordonnées
ADVANI

Adresse
TER ZALE 16 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande