ADVOCAAT FRANCKY VEREECKE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT FRANCKY VEREECKE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.218.824

Publication

05/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 30.11.2012 12652-0281-014
05/01/2011
ÿþ Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

.Mo=ana.

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : ADVOCAAT FRANCKY VEREECKE

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8820 Torhout, Bruggestraat 15

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Bij akte verleden voor notaris HENRY DECLERCK te Lichtervelde op drie en twintig december twee duizend

en tien, is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht:

OPRICHTER:

Heer VEREECKE Francky Julien, advocaat, geboren te Torhout op acht-tien februari negentien honderd

" zeven en vijftig, wettelijk gescheiden, wonende te Torhout, Bruggestraat 15.

RECHTSVORM - BENAMING: een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een Besloten: Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "ADVOCAAT FRANCKY VEREECKE".

ZETEL: 8820 Torhout, Bruggestraat 15

DOEL: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechts-vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen. Zij heeft de uitoefening van louter: burgerrechtelijke activiteiten tot doel en verkrijgt zodoende niet de hoedanigheid van koopman of handelaar.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advo-caat, alsook alle activiteiten die! verenigbaar zijn met de hoedanigheid van advo-caat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het; uitoefenen van man-daten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, het aanvaarden van: aanstellingen als curator, het aanvaarden van onderwijsopdrachten, het verzor-gen van publicaties en het: optreden als scheidsman.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele en deontologische regels en richtlijnen eerbiedigen die opgelegd worden door de Balie te Brugge en van de wettelijke erkende Ordes van: Advocaten.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of; groepering van natuurlijke en/of rechtspersonen die het beroep van advocaat uitoefenen.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt mogelijk wijze te beheren en haar: actiefbestanddelen optimaal te rendabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen; verrichten, zowel roerende als onroerende. De vennootschap mag ook aile handelingen verrichten van: burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,; zelfs indien ze er niet rechtstreeks in verband mee staan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondememingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van' derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of In pand te geven, inclusief de eigen: handelszaak.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zes honderd euro (18.600; euro).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nomi-nale waarde, die ieder; éénhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het kapitaal werd ingeschreven door.

- Heer Vereecke Francky voor een bedrag van achttien duizend zes hon-derd euro (18.600,- euro) of op honderd (100) aandelen en volstort ten bedrage van twaalf duizend vier honderd euro (12.400,- euro).

Het bankattest werd bezorgd aan notaris Dederck Henry en berust in zijn dossier.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die kunnen worden: benoemd door de algemene vergadering van vennoten en door haar te allen tijde kunnen worden ontslagen. Zolang de vennootschap eenhoofdig is, zal de enige vennoot zaakvoerder zijn.

Aile zaakvoerders moeten de hoedanigheid van vennoot en advocaat hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

0g3a.e,2,1 2- Saj-

veaergeregd ter grutte van tge

rechtbank van koophandel Brugge -- afdeling te Oostende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat van de zaakvoerder(s) van onbepaalde duur.

De eventuele vergoeding van de zaakvoerder(s) wordt eveneens vastge-steld door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt niet de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

MACHTEN:

1) Interne bestuursbevoedheid:

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaak-voerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

2) Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid:

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

3) Bijzondere volmachten:

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegd-heden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

4) Eén enkele zaakvoerder:

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

TOEZICHT: Zolang de vennootschap daartoe niet verplicht is, wordt geen commissaris benoemd, maar beschikt elke vennoot over een individueel onderzoeks- en controlerecht, waarvoor hij zich mag laten bijstaan door een accountant.

Zolang geen commissaris werd benoemd, dient de jaarrekening van de vennootschap nagezien te worden door een bedrijfsrevisor, een accountant of een erkend boekhouder.

ALGEMENE VERGADERING: De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehou-den worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennoot-schap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen vóór de algemene vergadering, aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, opgestuurd.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, een afschrift toege-zonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking gesteld moeten worden.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders die aan de vergadering deelneemt of er zich laten vertegen-woordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaak-voerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algeme-ne vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij vol-wachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

Elke algemene vergadering, zowel de jaarlijkse als de buitengewone, kan tijdens de zitting, verdaagd worden met drie weken door de zaakvoerder(s), zelfs indien het niet de jaarrekening betreft.

Deze verdaging doet alle genomen besluiten vervallen.

De volgende vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen. De toelatingsvoorschriften die werden vervuld voor de eerste vergadering, alsook de volmachten gelden tevens voor de tweede vergadering.

"

De toelatingsvoorschriften kunnen opnieuw nageleefd worden met het oog op de tweede vergadering; deze neemt definitief besluiten.

- Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden. " De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

E. De jaarrekening en inventaris worden opgemaakt en gepubliceerd con-form de van kracht zijnde wettelijke

bepalingen.

WINSTVERDELING: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke

bepalingen. "

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

BIJZONDERE BEPALINGEN:

De aansprakelijkheid van de venno(o)t(en) en zaakvoerder(s) tegenover de cliënten waarvoor de enige venno(o)t(en) en zaakvoerder(s) is (zijn) opgetre-den als advoca(a)t(en), is beperkt in overeenstemming met en : voor zover als toegelaten door de toepasselijke deontologische regels.

De venno(o)t(en) en zaakvoerder(s) zal (zullen) ervoor zorgen dat de be-roepsaanprakelijkheidsverzekering geldt zowel in hoofde van de venno(o)t(en) en zaakvoerder(s) als van de vennootschap.

" OVERGANGSBEPALINGEN. " " De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wet-boek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Alle verrichtingen en/of verbintenissen aangegaan door de oprichters van de vennootschap vanaf één juli twee duizend en tien voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden geacht te zijn aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap vanaf die datum in toepassing van het wetboek vennootschappen, ze beslist tevens dat alle gedane kosten of baten vanaf één juli twee duizend en tien ten bate of ten laste vallen van de vennootschap in oprichting. Conform het wetboek vennootschap, worden alle voormelde gestelde handelingen geldig verklaard.

1. Eerste boekjaar: " " Bij uitzondering ging het eerste boekjaar in op één juli laatst en eindigt op eenendertig december tweeduizend elf.

2. Jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend twaalf, over-eenkomstig de statuten.

BENOEMING.

Er werd beslist geen commissaris te benoemen.

Overeenkomstig artikel 256 van het wetboek van vennootschappen, wor-den door de verschijners, tot

zaakvoerder benoemd, de Heer Vereecke Francky, voornoemd.

Heer Vereecke Francky verklaarde te aanvaarden en bevestigde dat hij niet getroffen is door een besluit dat

zich daartegen verzet.

Hij wordt benoemd voor onbepaalde duur.

VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid "Fiduciaire B & S" met zetel te 8800 Roeselare, Oostnieuwkerksesteenweg 122

! evenals zijn me-dewerkers, aangestelden of lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle

nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot KBO,

administratie der belastingen, vergunningen en andere overheidsdiensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 24.08.2015 15477-0168-014

Coordonnées
ADVOCAAT FRANCKY VEREECKE

Adresse
BRUGGESTRAAT 15 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande