ADVOCAAT KATRIEN LIEVENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT KATRIEN LIEVENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.660.463

Publication

20/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

16-04-2015

Griffie

*15306672*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628660463

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ADVOCAAT KATRIEN LIEVENS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

--Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare op 16 april 2015, ter registratie op het eerste registratiekantoor te Oostende aangeboden, dat er een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door Mevrouw LIEVENS Katrien Linda Jacqueline, advocaat, geboren te Oostende op 29 november 1984, rijksregisternummer 84.11.29 242-50, identiteitskaartnummer 591-1524755-17, geldig tot 26 augustus 2015, echtgenote van de heer DEPREITERE Bart, geboren te Torhout op 16 mei 1978, wonende te 8680 Koekelare, Zuidstraat 51. * De vennootschap is van burgerlijke aard en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  ADVOCAAT KATRIEN LIEVENS . Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden  Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of de afkorting  BV o.v.v. BVBA .

* De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8680 Koekelare, Zuidstraat 51. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

* De vennootschap heeft tot doel:

a) De uitoefening in haar naam en voor haar rekening van het beroep van advocaat, waarin

begrepen de functie van curator, vereffenaar, scheidsrechter, en alle mogelijke mandaten en opdrachten van juridische aard, daartoe aangesteld door de rechtbanken of particulieren en die deontologisch verenigbaar zijn met het beroep van advocaat.

Het beroep zal uitgeoefend worden door de vennoot-advocaat of geassocieerde advocaten bij middel van de organen van de vennootschap en onder toepassing van de reglementeringen geldend in de bevoegde Balie en van de wettelijke erkende Ordes van Advocaten.

Alle bepalingen vervat in de huidige statuten die strijdig zouden zijn met de bovenvermelde reglementeringen moeten als nietig beschouwd worden.

Het ereloon, betreffende de prestaties van de vennoot-advocaat en de geassocieerde advocaten, wordt bijgevolg geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap.

Aan de advocaat-vennoot en de geassocieerde advocaten wordt een vergoeding uitgekeerd a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan instaan voor de materiële gevolgen van de beroepsverantwoordelijkheid van de vennoot-advocaat en geassocieerde-advocaten.

De vennootschap is ook gerechtigd samenwerkingsverbanden aan te gaan, hetzij door deelneming in andere vennootschappen of maatschappen om het beroep van advocaat zoals hoger omschreven in samenwerking met andere advocaten of advocaat-vennootschappen uit te oefenen.

b) Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de advocaten.

c) Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

d) Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig

Onderwerp akte :

Zuidstraat 51 8680 Koekelare

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

beheer en verhandeling van de eigen onroerende en roerende goederen; zij mag onder meer onroerende goederen verwerven en vervreemden, huren en verhuren, bouwen, verbouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen; zij mag de beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen aan de advocaat-vennoot en de geassocieerde-advocaten mits vergoeding.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

* De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

* De enige vennoot respectievelijk vennoten zijn slechts verbonden door de schulden van de vennootschap ten belope van hun inbreng. De burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid zowel van de vennootschap als van de enige vennoot zal verzekerd worden en de dekking in aanvulling van de door de Orde afgesloten verzekering zal in een redelijke verhouding staan tot de aard van de praktijk van de verzekerde advoca(a)t(en).

* Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Mevrouw Katrien Lievens schrijft in op honderd (100) aandelen, door storting van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Alle aandelen aandelen zijn aldus volledig volstort.

Als vergoeding voor de inbreng, worden de honderd (100) aandelen, volstort zoals voormeld, toegekend aan mevrouw Katrien Lievens.

* De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur (20h00), op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid. Is deze dag een wettelijke feestdag, zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni 2017.

* De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die als er meer dan een zaakvoerder is ieder afzonderlijk bevoegd zijn voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn tot het bereiken van het vennootschapsdoel, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte als eiser of als verweerder, onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Elke zaakvoerder kan aan een lasthebber bevoegdheden, met inbegrip van de vertegenwoordiging, voor bijzondere of bepaalde aangelegenheden opdragen.

Tot statutaire zaakvoerder is benoemd, mevrouw Lievens Katrien Linda Jacqueline, voornoemd, wonende te 8680 Koekelare, Zuidstraat 51, voor de duur van de vennootschap.

De niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Telt de vennootschap maar één vennoot is deze noodzakelijk de zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Onverminderd een vergoeding van de kosten, kent de algemene vergadering aan de zaakvoerder een vergoeding toe voor de professionele activiteiten verricht door de zaakvoerder voor rekening van de vennootschap.

* Een zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is verplicht de vennoten daarvan in kennis te stellen en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc. Is de enige zaakvoerder ook de enige vennoot dan kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

* Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van

Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

Overname verbintenissen

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

* Er werd bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BOFISC VDP , met zetel te 8850 Ardooie, Polenplein 3, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

voor analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare

Overeenkomstig artikel 173 punt 1° bis. van het Wetboek van registratie-, hypotheek en

griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van de oprichtingsakte.

03/06/2015
ÿþ..«

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

e Î~ In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

'~bij g~ p~

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

2 2 MU 20e

Griffue

Afdèlïrïg VECJRNE

Ondernemingsar : 0628.660.463

Benaming

(voluit) : ADVOCAAT KATRIEN LIEVENS

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8680 Koekelare, Zuidstraat 51

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 27 april 2015 en van het controleverslag d.d. 27 april 2015 van de Burg. Ven. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, Accent Business Park, Kwadestraat 15315, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno POUSEELE.

Katrien Lievens, zaakvoerder

*15078096*

Til

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ADVOCAAT KATRIEN LIEVENS

Adresse
ZUIDSTRAAT 51 8680 KOEKELARE

Code postal : 8680
Localité : KOEKELARE
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande