ADVOCAAT MARLEEN DE SOETE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT MARLEEN DE SOETE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.218.939

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.08.2014, NGL 22.08.2014 14439-0099-011
30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 22.05.2013 13130-0220-010
24/11/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11306851*

Neergelegd

22-11-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841218939

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

4. de vennootschap tot burgerlijk doel heeft het uitoefenen van:

- het vrije beroep van advocaat, alleen of samen met medewerking van anderen;

- alle aanverwante activiteiten die deontologisch verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals onder meer: het geven van advies en bijstand aan particulieren, ondernemingen, vennootschappen en overheden; het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar, verzoener, gerechtelijk mandataris, bestuurder, jurisconsulent, vereffenaar en curator; het uitoefenen en uitvoeren van alle andere gerechtelijke mandaten en opdrachten; de professionele samenwerking en het bevorderen ervan met andere binnen- en buitenlandse advocaten en andere vrije beroepen; het occasioneel verstrekken van opleidingen en het geven van lezingen, cursussen en voordrachten over juridische of gerechtelijke onderwerpen; het schrijven en laten publiceren van juridische artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden, alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat of tot het ontwikkelen ervan kunnen bijdragen, of die passen in het kader van een voorzichtig beheer van haar vermogen, voor zover deze werkzaamheden niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat, deze geen handelsactiviteit uitmaken, en in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van advocaten.

De vennootschap mag, in acht genomen de deontologische beperkingen van de plichtenleer eigen aan het beroep van advocaat, samenwerken met of deelnemen in andere associaties en/of professionele vennootschappen van beoefenaars van zelfstandige beroepen met hetzelfde of met een aanvullend karakter aan haar doel, alsook deelnemen in of samenwerken met dezen in het kader van (inter)professionele samenwerkingsverbanden of vennootschappen, voor zover deze werkzaamheden niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat en in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van advocaat.

Bij de verwezenlijking van het maatschappelijk doel zal steeds dienen gehandeld te worden met inachtneming van regels van behoorlijke beroepsuitoefening, van de vigerende deontologische regels en reglementen aangenomen door de Orde van de Balie waar de vennootschap haar zetel heeft, de Orde van de Vlaamse Balies, de (voormalige) Belgische Nationale Orde van Advocaten, van de gedragscode voor de advocaten van de Europese Gemeenschap, ook die betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten.

Benaming (voluit): ADVOCAAT MARLEEN DE SOETE

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8420 De Haan, Nieuwe Steenweg 146

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Henri Baeke te Oostende op 8 november 2011, nog te

registreren op het Registratiekantoor Oostende I, blijkt dat:

1. er door Mevrouw De Soete, Marleen Maria Marcella, geboren te Blankenberge op 5 april 1974,echtgenote van de heer Bouwens Dennis, wonende te 8420 De Haan, Nieuwe Steenweg 146, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2. de vennootschap de naam "ADVOCAAT MARLEEN DE SOETE" draagt.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8420 De Haan, Nieuwe Steenweg 146.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door natuurlijke en/of rechtspersonen die de hoedanigheid hebben van advocaat, erkend als lid van de Orde der Advocaten of die in een ander land een hoedanigheid bezitten die gelijkwaardig is met deze van advocaat en die zich onderwerpen aan de toepasselijke regels van de Orde der Advocaten.

Indien geen enkele vennoot deze hoedanigheid nog bezit dient beslist te worden tot doelwijziging of ontbinding van de vennootschap tenzij de aandelen vooralsnog worden overgedragen aan één of meer vennoten die wel de voormelde hoedanigheid bezitten mits naleving van de daartoe voorzien voorwaarden.

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbeperkte duur.

6. het geheel geplaatste kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder 1/186ste van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend en onderschreven in speciën

Door Mevrouw Marleen De Soete, tot beloop van de totaliteit of 18.600,00 EUR, waarvoor haar alle aandelen werden toegekend. Alle aandelen worden ten belope van twee/derden (2/3den) volgestort bij de KBC Bank nummer BE42 7380 3384 6554.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders,

natuurlijke personen, die verplichtend vennoot dienen te zijn. Dit laatste geldt niet voor de plaatsvervangende zaakvoerder.

Slechts advocaten, lid van de Orde der Advocaten, kunnen zaakvoerder zijn.

Tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap wordt benoemd, mevrouw DE SOETE Marleen, voornoemd.

De algemene vergadering zal altijd nieuwe zaakvoerders mogen benoemen zonder hierom de voorgeschreven vormen en vereisten voor de wijzigingen aan de statuten te moeten naleven.

In geval van benoeming van nieuwe zaakvoerders door de algemene vergadering zal deze hun bevoegdheid, bezoldiging en de duur van hun mandaat vaststellen.

Indien, om welke reden ook, het bestuur van de vennootschap niet wordt waargenomen door de zaakvoerder en door de algemene vergadering niet in zijn vervanging wordt voorzien of de algemene vergadering geen plaatsvervangende zaakvoerder heeft benoemd, kan de stafhouder van de Orde der Advocaten van het arrondissement waar de vennootschap is gevestigd op verzoek van ieder belanghebbende en zelfs ambtshalve een plaatsvervangende zaakvoerder benoemen en diens opdracht bepalen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om, alleen handelend, alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser als verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen ervan overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder dient de regels van een behoorlijke beroepsuitoefening na te leven gezien alle deontologische regels die het beroep van advocaat beheersen geacht worden deel uit te maken van deze statuten.

Elke vennoot verbindt zich ertoe ingeval er tuchtsancties tegen hem genomen worden de andere vennoten hiervan onverwijld in kennis te stellen.

Iedere zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen en afgevaardigden, al dan niet vennoten, waarvan hij tevens de bezoldigingen zal vaststellen, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard weze en de uitoefening van het beroep van advocaat zelf niet als voorwerp heeft, tenzij het mandaat gegeven wordt aan iemand die gerechtigd is om dit beroep uit te oefenen.

8. Elk jaar op de derde zaterdag van de maand mei om 18 uur, of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2012.

Luik B - Vervolg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

10. Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voorbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden en mits homologatie door de bevoegde rechtbank van deze benoeming.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op advocaten.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie oprichtingsakte.

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 17.07.2015 15313-0101-011

Coordonnées
ADVOCAAT MARLEEN DE SOETE

Adresse
NIEUWE STEENWEG 146 8420 DE HAAN

Code postal : 8420
Localité : DE HAAN
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande