ADVOCATENKANTOOR BART CAMERLYNCK

Divers


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR BART CAMERLYNCK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.383.328

Publication

18/04/2014
ÿþOndememingsnr: 0832383328

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Bart Camerlynck

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Viollerstraat 69, 8800 Roeselare

Onderwerp akte: Kapitaalverhoging

Tekst

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten maatschappelijke zete van de vennootschap dd. 27/12/2013 :

Het bestuursorgaan stelt voor om gebruik te maken van de tijdelijke regeling opgenomen in art. 637 van het wetboek van inkomstenbelastingen, dat voorziet in een verlaagd tarief van 10% inzake roerende voorheffing van toepassing op de in het kapitaal geïncorporeerde dividenden. Alle aandeelhouders stemmen hiermee in. Alle aandeelhouders wensen over te gaan tot de toekenning van een tussentijds dividend van bruto 40000 euro, dat voldoet aan de voorwaarden van artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen.

Hierop is 10% roerende voorheffing verschuldigd, te storten binnen een termijn van 15 dagen na de toekening. Het netto dividend bedraagt bijgevolg 36000 euro, Tevens verbinden aile aandeelhouders zich ertoe om het netto dividend van 36000 euro in geld in te brengen in het kapitaal van de vennootschap met een inbrengwaarde van 36000 euro zonder creatie van nieuwe aandelen. Alle aandeelhouders stemmen in met deze kapitaalverhoging.

Artikel 8 van de statuten wijzigt als gevolg van de hierboven beschreven kapitaalverhoging: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 37000 euro bestaande uit 1000 aandelen.

Bart Camerlynck

Behere.nd vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MITA

MA 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BEL EERGELEGD

11 -04- 2014 GISCH STAATS

H

II

II

-4. 04. 2014

BE

111111181111181611111

ifBANK KOQPJUNDEL esa. KORTMelnie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/01/2011
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- i II~IIIUIII~~IIB ia

behoudt ~iioo~~ae"

aan he

Belgisc

Staatsisi.





NtEl-3GELEGD

31. 12. 2010

RECHTBANK KOOPHANDEL

,-- --, .C.r.iffe~I~IJK

Ondernemingsnr : Q e3Z. 373.3

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Bart Camerlynck

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Violierstraat 69, 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

Bij onderhandse akte dd. 20 december 2010 heeft de heer Bart Camerlynck, wonende te Violierstraat 69 , 8800 Roeselare, tesamen met een stille vennoot, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een', gewone commanditaire vennootschap opgericht.

HOOFDSTUK I  Benaming, zetel, duur, doel

Artikel 1

De vennootschap wordt aangegaan tussen de beherende vennoot, zijnde de heer Bart Camerlynck en een

stille vennoot

Artikel 2

De vennootschap handelt onder de benaming: "Advocatenkantoor Bart Camerlynck".

De maatschappelijke zetel is thans gevestigd te Violierstraat 69, 8800 Roeselare, maar kan door' eenvoudige beslissing van de beherende vennoot worden overgebracht naar om het even welke plaats in', België. Door eenvoudige beslissing van de beherende vennoot, kunnen in België en in het buitenland bijhuizen: worden opgericht.

Artikel 3

De vennootschap bestaat met ingang van heden voor onbeperkte duur binnen de perken van de wet.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel : het uitoefenen van het beroep van advocaat, middels haar vennoten, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten (rechtskundige dienstverlening, advocatenkantoor en juridische', adviseurs), het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met de' uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

Het vervullen van bestuursopdrachten in andere vennootschappen, met handels- of burgerlijk karakter, voor: zover verenigbaar met het statuut van advocaat.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel de handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep: van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan aile handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter de handelsactiviteit mogen uitmaken. Daartoe kan de vennootschap: samenwerken met, deelnemen in, of op welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen die de verwezenlijking van het statutair doel van de vennootschap kunnen bevorderen (zoals samenwerken met advocatenkantoren of advocatenassociaties door middel van een E.S.V., een E.E.S.V. of' ander samenwerkingsverband), en ook alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 14/0-1/2011.. - Annexes du Moniteur belge

Voor- derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, dit met inachtname van de ter zake geldende wettelijke en reglementaire bepalingen, en voor zover verenigbaar met het statuut van advocaat.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



HOOFDSTUK Il - Beheer, kapitaal, aansprakelijkheid van de vennoten, overdracht van aandelen

Artikel 5

De vennootschap wordt thans beheerd door de beherende vennoot, zijnde de heer Bart Camerlynck aan wie de exclusieve bevoegdheid toekomt om de vennootschap te verbinden voor alle zaken die hem aanbelangen met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Artikel B

De heer Bart Camerlynck schrijft in op negenhonderd negenennegentig (999) aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van 999,00 euro.

De stille vennoot schrijft in op één (1) aandeel, dewelke volledig volstort wordt door inbreng van een bedrag van 1,00 euro. Derhalve bedraagt het totaal van de inbrengen 1.000,00 EURO, zijnde honderd percent van de thans aangegane verbintenissen tot inbreng.

HOOFDSTUK V  Inventaris, jaarrekening, winstverdeling

Artikel 19

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste jaar is een verlengd

boekjaar en nadien sluit het telkens jaarlijks af.

Op 31 december stellen de beherende vennoten de inventaris op van de activa en passiva van de "

vennootschap, sluiten zij de rekeningen af en stellen zij een staat van het vermogen op.

Artikel 20

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de algemene onkosten, de maatschappelijke lasten en de delgingen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van de winst. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te boeken op een reservefonds. Indien de algemene vergadering beslist tot uitkering van de winst, wordt deze verdeeld in verhouding tot de stortingen der vennoten op de rekening van het maatschappelijk kapitaal.

HOOFDSTUK VI  Ontbinding, vereffening

Artikel 22

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden of uit welke oorzaak ook, geschiedt de vereffening door de beherende vennoten of, bij hun ontstentenis, door één of meer vereffenaars door de stille vennoten aangesteld bij gewone meerderheid van stemmen.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap of na consignatie voor de aanzuivering, wordt het netto actief verdeeld onder al de vennoten in verhouding tot hun werkelijk gestort aandeel in het

" maatschappelijk kapitaal.

HOOFDSTUK IX  Overgangsbepalingen

Artikel 25

Het eerst boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2011 De eerste algemene vergadering

wordt gehouden in juni 2012

Artikel 26

Alle handelingen gesteld door de beherende vennoot worden geacht te zijn verricht voor rekening van de

vennootschap en dit met ingang van 1 juli 2010

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaart de vennootschap alle verbintenissen die in naam van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, over te nemen, en dit onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van uittreksel uit de oprichtingsakte.

Bart Camerlynck

Beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r.

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR BART CAMERLYNCK

Adresse
VIOLIERSTRAAT 69 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande