ADVOCATENKANTOOR INA TAILLAERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR INA TAILLAERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.688.290

Publication

10/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 03.03.2014 14059-0168-011
31/01/2014
ÿþ~~ ~."~' Modzo

ii In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~

f.'~~I

' i

~~



ONi tu --

~ aE'°s )1ti

ISBLAD

Kr'ti vGri~ïe ~ ,,;' ; '











I



Ondernerningsni : 0842.688.290

Benaming

rvr1h,ai : ADVOCATENKANTOOR INA TAILLAERT

Rechlsvorm : Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Zetel : EIBEYSTRAAT 39 - 9990 MALDEGEM

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

1.

Verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden ter maatschappelijke zetel op 01.12.2013.

Onder voorzitterschap van Mevrouw Taillaert Ina wordt de bijzondere algemene vergadering voor open verklaard,

Er wordt beslist de zetel van de vennootschap vanaf heden te verplaatsen naar : .

a Legeweg 420 - 8200 Brugge (Sint-Andries).

p

,y , Dit wordt met éénparigheid goedgekeurd.

rq Maldegem, 01.12.2013CID

o

TAILLAERT INA

ZAAKVOERDER

11

e

g CA

op de ;a" ar tv b4' wan Luik P veemelden ; Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, riet.Íj van de perso(o)n(en}

bevoegd de r¬ .chtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtehening.

19/07/2013
ÿþMod Woei 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*131 2498*

NEERGELEGD

i 0 JULI 28~3

i'~EC hOQP

NK VAN EL TE GENT

Ondernemingsnr : 0842.688.290

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR INA TAILLAERT

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eibeystraat 39, 9990 Maldegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vennootschap - statutenwijziging

Er blijkt uit akte verleden voor geassocieerd notaris Francis Moeykens te Brugge ( Sint-Kruis) op twee juli; tweeduizend en dertien, ter registratie, dat de vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVOCATENKANTOOR INA TAILLAERT, na beraadslaging de volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLISSING

1/ De vergadering beslist dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één oktober om te eindigen op dertig september van het volgende jaar.

2/ De vergadering beslist het lopend boekjaar ingegaan op de datum dat de vennootschap de, rechtspersoonlijkheid verkreeg te verkorten zodat dit boekjaar, ingegaan op datum verkrijging', rechtspersoonlijkheid om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien, zal eindigen op dertig september tweeduizend en dertien.

3/ De vergadering beslist de eerste zin van titel 4 van de statuten te vervangen door:

"Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgende kalenderjaar."

TWEEDE BESLISSING

Aangezien zonet werd besloten tot verkorting van het huidig boekjaar, wordt de datum van de, jaarvergadering dienvolgens tevens verplaatst zodat de jaarvergadering vanaf heden, zal plaatsvinden, ieder; jaar op de eerste zaterdag van de maand maart op plaats en tijdstip te bepalen in de oproeping.

De eerstvolgende vergadering zal dus plaatsvinden op eerste zaterdag van de maand maart 2014 op plaats en tijdstip te bepalen in de oproeping.

De vergadering beslist vervolgens de eerste alinea van artikel 14 van de statuten te vervangen door:

"De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de eerste zaterdag van de maand maart van ieder, jaar om veertien uur, op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrief. Indien de hierboven bepaalde datum

VOOR BEREDENEERD UITREKSEL opgemaakt door geassocieerd notaris Francis Moeykens met zetel te Brugge ( Sint-Kruis)

--Fecés4. eea3 e~

(-, c

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

16/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Advocatenkantoor Ina Taillaert (verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9990 Maldegem, Eibeystraat 39

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Francis Moeykens met zetel te 8310 Brugge (Sint-Kruis) op 12 januari 2012, ter registratie blijkt dat:

Ondernemingsnr :

II. STATUTEN

Titel 1. Vorm  Naam  Zetel  Doel  Duur Artikel 1. De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA). Haar naam luidt:  Advocatenkantoor Ina Taillaert . Artikel 2  Maatschappelijke zetel  De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9990 Maldegem, Eibeystraat 39. De zetel kan, zonder statutenwijziging, verplaatst worden in het Nederlandstalig landsgedeelte alsmede in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s). Iedere verandering van de zetel wordt, door toedoen van de zaakvoerder(s), bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen en kantoren vestigen in België en het buitenland. Artikel 3  Doel  De vennootschap heeft tot doel:

3.1. Algemeen

A. De uitoefening door de vennoot of vennoten van het beroep van advocaat voor haar rekening, alsook het vervullen door de vennoot of vennoten voor haar rekening van gerechtelijke mandaten, arbitrageopdrachten en andere mandaten die aan de vennoten in hun hoedanigheid van advocaat worden opgedragen, het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies de rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel. Dit alles in de meest ruime zin.

B. Het verwerven van participaties, in eender elke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkelingen van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

C. Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel, fiscaal of administratief vlak.

Een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  ADVOCATENKANTOOR INA TAILLAERT , met zetel te 9990 Maldegem, Eibeystraat 39. Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Mevrouw TAILLAERT Ina, voornoemd verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volstort ten belope van twee/derden, hetzij ten belope van

TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400 EUR), waarvoor honderd (100) aandelen worden toegekend. De comparante verklaart dat op ieder aandeel ten minste één/vijfde gestort is. Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de ING, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advocatenkantoor Ina Taillaert" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 11 januari 2012, dat door mij, notaris in ontvangst wordt genomen om te worden bewaard in het vennootschapsdossier. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Mevrouw TAILLAERT Ina, Advocate, geboren te Oostende op veertien december negentienhonderd drieënzeventig, nationaal nummer 73.12.14 034-96, ongehuwd, wettelijk samenwonende partner van de heer Sebastiaan Pot ingevolge een verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd voor de ambtenaar van de burgerlijke stand te Maldegem op 30 december 2011, wonende te 9990 Maldegem, Eibeystraat 39.

*12300403*

0842688290

Griffie

Neergelegd

12-01-2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

3.2. Voor eigen rekening

A. De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering rechtstreeks verwerven, en dit in verband alle daden van beheer en beschikking stellen, zoals onder meer de aankoop, de oprichting, de verhuring en ter beschikking stelling van onroerende goederen, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van advocaat, doch zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, voor zover die eveneens beantwoorden aan de in de huidige statuten opgelegde verplichtingen en beperkingen die verband houden met het uitoefenen van het beroep van advocaat. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals vastgelegd door de bevoegde

instanties, eerbiedigen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse

emittenten.

3.3. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke beskluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het

beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving op elke andere wijze in ondernemingen verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van haar eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen zaak.

Bij de verwezenlijking van het doel zal steeds moeten worden gehandeld met inachtneming van de regelen van de behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regelen en reglementen aangenomen door de orden van advocaten.

Artikel 4. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum waarop ze rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Titel 2. Maatschappelijk kapitaal - Aandelen

Artikel 5. Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht zonder nominale

waarde, met een breukwaarde van één/honderdste ieder.

...

Titel 3. Organen van de vennootschap

Artikel 13. De Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen.

Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt

die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bewaard.

Artikel 14 : Vergaderen van de Algemene Vergadering

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de eerste zaterdag van de maand juni van ieder jaar

om veertien uur, op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de

oproepingsbrief.

Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

...

Artikel 17 : Het bestuur

De vennootschap wordt bestuurd, ofwel door één zaakvoerder, die verplicht een vennoot dient te zijn, ofwel

door een college van zaakvoerders, die verplicht vennoten dienen te zijn. Alle zaakvoerders moeten lid zijn

van de Orde van Advocaten. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt het zaakvoerderschap

waargenomen door de enige vennoot die advocaat is. Indien er meerdere zaakvoerders benoemd worden,

vormen zij een college van zaakvoerders, dat beraadslaagt en besluiten neemt overeenkomstig de

regels van de beraadslagende vergaderingen, voor zover de wet en de statuten geen bijzondere regels

opleggen en welk college verplicht wordt voorgezeten door een voorzitter die verplicht een statutair

zaakvoerder dient te zijn.

De zaakvoerder(s) wordt/worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur

van hun opdracht bepaalt. De zaakvoerder(s) kan/kunnen alle handelingen

stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder(s) kan/kunnen voor één of meerdere handelingen de bevoegdheid overdragen aan een derde persoon  niet vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepelijke volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de verleende volmacht. De zaakvoerder(s) heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, beheer en bestuur te stellen dien de vennootschap aanbelangen. Al wat door de wet of de onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd is deze zaakvoerder, afzonderlijk optredend, bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

Indien er een college van zaakvoerders werd benoemd, is de voorzitter van het college van zaakvoerders, alleen optredend, bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Mevrouw TAILLAERT Ina, Advocate, geboren te Oostende op veertien december negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 9990 Maldegem, Eibeystraat 39, wordt benoemd tot statutair zaakvoerder van de vennootschap

In de akten waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelde van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

...

Artikel 21 : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

Titel 4. Boekjaar en jaarrekeningen

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting, zij vormt één geheel. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De zaakvoerder stelt jaarlijks een verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid.

Artikel 22 : Winstverdeling

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat van de vennootschap. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van een wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en rekening houdend met de regels van de deontologische code. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Titel 5. Ontbinding

Artikel 23

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere Algemene Vergadering. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 24 : Benoeming van vereffenaars

Bij ontbinding is de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar te beschouwen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op advocaten voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de cliënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Titel 6. Wijzigingen

Artikel 25: Kennisgeving van wijzigingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ieder wijziging aan onderhavige statuten zowel wat betreft het doel en het bestuur van de vennootschap en

in verband met de bijzondere verplichtingen van de vennoten dient verplicht te worden onderworpen aan de

goedkeuring van de Orde van Advocaten.

Titel 7 Bijzondere bepalingen

Artikel 26: Deontologie

De advocaat-vennoot is verder onderworpen aan al de deontologische regels door de Orde der Advocaten

opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten.

Artikel 27 Bijzondere verplichtingen voor de vennoten

Elke vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of

administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De vennoot, geschorst in het recht het beroep van advocaat uit te oefenen, verliest de voordelen van de

vennootschap voor de duur van de schorsing.

Noch de vennootschap, noch de vennoot mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger

aanstellen.

...

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend dertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen

aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De comparant verklaart bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 1 januari 2012 tot de dag waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

IV. SLOTBEPALINGEN

De verschijners hebben bovendien besloten: a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot de functie van statutair zaakvoerder in bovenbeschreven statuten: mevrouw TAILLAERT Ina, voornoemd, die verklaart het mandaat te aanvaarden.

Ondergetekende notaris heeft partijen ingelicht over de vereiste diploma s, getuigschriften en vergunningen die in hoofde van de zaakvoerder vereist zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel van de op te richten vennootschap.

c. het mandaat van de statutair zaakvoerder niet te vergoeden.

d. geen commissaris te benoemen.

...

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd notaris Francis Moeykens. Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR INA TAILLAERT

Adresse
LEGEWEG 420 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande