ADVOCATENKANTOOR JOHAN VANSUYT

Divers


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR JOHAN VANSUYT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 477.884.950

Publication

31/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEUR BE np



II 1 111.1,L1,1,111,11li



24 -10- 2O4 NEERGELEGD

1 5 SU, 2014

BELGISCH STAATISEI-Ma-

mecirmankvan KOOPHANDEL Gent, afeilflifORTRIJK











Ondernemingsnr 0477.884.960

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR JOHAN VANSUYT

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8930 Menen (Lauwe), Lauwbergstraat 110

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding -vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guiliemyn te Menen (Lauwe) op 10 september 2014 inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR JOHAN VANSUYT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8930 Menen (Lauwe), Lauwbergstraat 110:

De voorzitter stelt vast:

a) op 22 augustus 2014 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen; bij het verslag werd een staat van activa en passive van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

b) op 22 augustus 2014 heeft BDO Bedrijfsrevisoren Burg.Ven. CVBA, vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE, te 8800 Roeselare, Kwaciestraat 153/5 overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit ais volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voor-zien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap Burg. BVBA ADVOCATENKANTOOR JOHAN VANSUrr met zetel te 8930 Lauwe (Menen), Lauwbergstraat 110, een boekhoudkundige staat afgesloten op 19 augustus 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 646.315,57 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 646.315,57 EUR. ln toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennoot-schappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden voor de ont-binding en sluiting van de vereffening in één akte, zoals voorzien in artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, werden aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag terugbetaald.

Bovendien willen wij er op wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 62.776,56 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij, onder voorbehoud van de inbaarheid van een aantal lang openstaande klantenvorderingen (12.905,88 EUR), welke hun oorsprong vinden in voorgaande boek-ja(a)r(en), en onder voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over de waarde van de aandelen geboekt op de balans voor een boekwaarde van 8.000,00 EUR, bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 19 augustus 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passive.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kade van de voorgenomen ontbinding van de Burg. BVBA ADVOCATENKANTOOR JOHAN VANSUYT en mag nie voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 22 augustus 2014

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg.Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

NOTARIËLE WETTIGHEIDSVERKLARING

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle formaliteiten, voorzien door de wet, werden nageleefd. Overeenkomstig artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt hij eveneens het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG KAN BERAADSLAGEN

De enige vennoot is aanwezig zodat het bewijs van zijn oproeping niet moet worden voorgelegd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend.

BERAADSLAGING  BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

- De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door BDO Bedrijfsrevisoren Burg.Ven. CVBA, vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE, te 8800 Roeselare, Kwadestraat 15315, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 19 augustus 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passive, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan en de revisor alsmede de staat van activa en passive blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

- De vergadering beslist met unanimiteit tot de ontbinding van de vennootschap. De comparant verklaart dat de activiteiten van de vennootschap reeds werden stopgezet en dat gemelde vennootschap thans reeds feitelijk vereffend is. Er wordt dan ook geen vereffenaar aangesteld.

De vergadering verklaart aldus beroep te willen doen op de procedure van ontbinding-vereffening in één akte en verklaart daartoe dat aile voorwaarden hiervoor voldaan zijn conform artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De comparant verklaart erover te zijn ingelicht dat zij overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden, voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk zijn voor gebeurlijke tekortkomingen.

- Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de comparant bevestigt voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de ontbinding-vereffening.

De zaakvoerder brengt verslag uit over het beheer en het gebruik van de maatschappelijke activa en verklaart dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVOCATENKANTOOR JOHAN VANSUYT thans geen passive meer bezit (met name schulden ten aanzien van derden). Hij verklaart zich voor zoveel ais nodig persoonlijk borg te stellen voor de eventuele later opduikende passive.

De algemene vergadering verklaart dat in onderhavige vennootschap geen commissaris is aangesteld. De vennoot verklaart kennis te hebben van zijn individueel onderzoeksrecht, zoals bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist kwijting te geven aan de zaakvoerder voor hun bestuur voor de afgelopen periode.

De overblijvende activa komen toe aan de enige vennoot. De zaakvoerder verklaart dat de vennootschap tevens eigenaar was van volgend onroerend goed, welk bijgevolg ook toekomt aan de enige vennoot alsook aan diens echtgenote (hierna "de verkrijger' genoemd) ingevolge de werking van hun huwelijksvermogensstelsel (ingevolge het onderscheid tussen de lid-maatschapsrechten en vermogensrechten van de aandelen in toepassing van artikel 1401,5° van het Burgerlijk Wetboek).

BESCHRIJVING ONROEREND GOED

Gemeente Menen  derde afdeling - Lauwe

Een klein ingesloten deel van een woonhuis, op en met grond gelegen te Menen (Lauwe), Lauwbergstraat 108 volgens titel ten kadaster gekend sectie B, deel van nummer 328/Mf7 en thans (ten onrechte) volgens kadaster gekend sectie B, deel van nummer 0328/N/8 en met een gemeten oppervlakte volgens titel van 28 m2 50 dm2.

VERKLARING PRO FISCO

De waarde van het onroerend goed wordt geschat op 6.101,25 euro.

Met de oog op de vrijstelling van het evenredig registratierecht en de onderwerping aan het algemeen vast recht, zoals voorzien in artikel 129 2* van het Wetboek der Registratierechten, verklaart de verschijner-overnemer evenwel:

-dat voorschreven goed door de overdragende vennootschap werd verkregen met betaling van het voor de verkopingen bepaalde registratierecht;

-dat de verschijner-overnemer die persoonlijk eige-naar van voorschreven goed is geworden, deel uitmaakte van de overdragende vennootschap toen laatstgenoemde voorschreven goed verkreeg.

- De algemene vergadering beslist dat de vereffe-ning is afgesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR JOHAN VANSUYT" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De algemene vergadering besluit dat de maatschappe-lijke bescheiden en documenten gedurende minstens zeven jaar zullen bewaard worden door de heer Johan Vansuyt op zijn domicilie.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moesten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen (nog) niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent voor zoveel als nodig vol-macht op de bankrekeningen van de vennootschap aan de heer Johan Vansuyt teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan hemzelf in zijn hoedanigheid van enige vennoot.

Voor-,

Èehouden aan het Etelgisch

Staatsbiad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan

verslag bedrijfsrevisor



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013 : KOA021437
04/07/2012 : KOA021437
21/06/2011 : KOA021437
10/06/2010 : KOA021437
01/07/2009 : KOA021437
26/06/2008 : KOA021437
05/07/2007 : KOA021437
28/06/2005 : KOA021437
02/07/2004 : KOA021437
24/07/2002 : KOA021437

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR JOHAN VANSUYT

Adresse
Zetel: 8930 Menen (Lauwe), Lauwbergstraat 110

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande