ADVOCATENKANTOOR LEYSEN & LOONTJENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR LEYSEN & LOONTJENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.511.411

Publication

12/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ri3EI_.OE NEERGELEGD

'w Pi112

TAAÏSf3l /,'

Z 1 02, 2012

~EC~jT6ANr< KOt?PHAi`1QEL

ri ie KORTRIJK

bi 111 I*12054033* 1111 MONITE

E 0 1 -0

st BELGISCH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0476.511.411

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR LEYSEN in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koning Albertstraat 24 bus 1, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 09/02/2012 blijkt dat de vereffening definitief gesloten werd op basis van de cijfers per 30/09/2011 en dat de vereffenaar, de heer Charles Leysen, wonende te 8500 Kortrijk, Bosstraat 11, de rekeningen met de stukken tot staving op de zetel van de vennootschap neergelegd heeft.

Uit dezelfde notulen blijkt dat de algemene vergadering beslist heeft dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen, gezien alle aan schuldeisers of aan vennoten toekomende gelden en waarden aan de rechthebbenden afgegeven zullen worden.

De boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen gedurende een periode van tien jaar bewaard worden te 8500 Kortrijk, Koning Albertstraat 24 bus 1.

Opgesteld te Kortrijk, op 09/02/2012.

Getekend:

De heer Charles Leysen

Vereffenaar

Op de laatste blz. ven Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/04/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1

" iiosasii"

Ondernemingsnr : 0476.511.411

Benaming : Advocatenkantoor Leysen

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koning Albertstraat, 24 bus 1

8500 Kortrijk

Onderwerp akte :Vervroegde ontbinding van de vennootschap en invereffeningstelling Benoeming van de vereffenaar(s)

ii Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppemolle :i te Kortrijk op dertig maart tweeduizend elf, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR LEYSEN", onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

De enige vennoot verklaart kennis te hebben van de volgende verslagen :

- het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding;

wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van onderhavige algemene vergadering. í' Aan dit bijzonder verslag is een staat van actief en passief afgesloten volgens ?: boekhoudkundige toestand op 31 december 2010 gehecht;

?i - verslag van bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm vani een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Bie & C°" met zetel te 8500 Kortrijk, Wolvendreef, 61D, vertegenwoordigd door de heer Michel De Bie, bedrijfsrevisor, door de zaakvoerder aangewezen over de staat van actief en passief met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze 1: weergegeven, opgemaakt op 31 december 2010.

Diens besluiten luiden als volgt:

" In het kader van de procedure van het voorgenomen voorstel tot de ontbinding voorzien;; !door het Wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBAii "ADVOCATENKANTOOR LEYSEN" een boekhoudkundige staat op 31 december 20101' opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van dei: vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.395, 53 EUR en een negatief boekhoudkundig;; eigen vermogen van 6.451, 72 EUR - P.M.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de staat van!; activa en passiva de vennoten een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-actief en dit in het perspectief van de realisatie, rekening houdend met de onvermijdelijk aleatoire aard van de realisatievooruitzichten van de activa in het kader van de voorgestelde vereffe-:; ning.

Op basis van de controlewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitgevoerd;,

______ ; _overe_enkam.. tig=de_to_elrasselejk eeeeee es ionele_nQrmen, .kern _ eeergeeelende_ke_ee, tigen_dat_ee

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

mod2.1

Voorbehouden aan het Balgisch Staatsblad



deze boekhoudkundige staat op een juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap op 31 december 2010. Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de betreffende staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2010 maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot een mogelijke herziening met betrekking tot de vennootschapsbelasting, RSZ en bedrijfsvoorheffing voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd

Gelet op het negatief eigen vermogen per 31 december 2010 zal de vennoot het door hem onderschreven kapitaal niet terugkrijgen. Door de zaakvoerder werd aan ondergetekende verklaard dat de vennoot de nodige fondsen ter beschikking zal stellen teneinde "ADVOCATENKANTOOR LEYSEN" BVBA toe te laten alle schulden te voldoen.

De door de vennoot ter beschikking gestelde fondsen teneinde de schulden van de vennootschap aan te zuiveren, zullen blijvend op het passief van de balans van "ADVOCATENKANTOOR LEYSEN" BVBA worden geboekt zodat de vereffening een deficitair karakter zal vertonen.

Op basis van hetgeen voorafgaat en het volkomen nazicht dat ik uitvoerde op de staat van activa en passiva per 31 december 2010 van de BVBA "ADVOCATENKANTOOR LEYSEN" kan ik besluiten, dat deze staat op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft rekening houdend met het hiervoor geformuleerde voorbehoud en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Het huidige controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van het voorgenomen voorstel tot de ontbinding van de BVBA "ADVOCATENKANTOOR LEYSEN" en het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden. "





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

EERSTE BESLISSING.

De enige vennoot beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden met ingang vanaf heden. Zij bestaat vanaf heden enkel nog voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING

Onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van de benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel in toepassing van artikel 184 van het wetboek van vennootschappen, beslist de enige vennoot de heer Charles Leysen, wonende te 8500 Kortrijk, Bosstraat 11, als vereffenaar aan te stellen.

Hij bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat zijn benoeming door de rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Ingeval de rechtbank van koophandel de benoeming van de heer Leysen Charles tot vereffenaar niet zou bevestigen of homologeren, benoemt de enige vennoot, de heer Leysen Jan, wonende te 8500 Kortrijk, André Devaerelaan, 62, tot vereffenaar. De heer Leysen Jan, voornoemd, treedt pas in functie nadat zijn benoeming door de rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

DERDE BESLISSING.

De enige vennoot beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide machten zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien in het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffmg verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen.



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 2.1

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken en geschriften van de vennootschap.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

Aan de vereffenaar wordt voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht verleend, teneinde het eenzijdig verzoekschrift in te dienen bedoeld in artikel 184 van het wetboek van vennootschappen, dit met het oog op de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar bedoeld onder het tweede besluit van onderhavige buitengewone algemene vergadering. VIERDE BESLISSING.

De enige vennoot beslist de statuten te wijzigen als volgt om deze aan te passen aan de genomen beslissingen :

Artikel 1 : in fine van dit artikel wordt de volgende tekst toegevoegd :

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld."

Artikel 4 : in fine van dit artikel wordt de volgende tekst toegevoegd :

"Zij werd ontbonden en invereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 30 maart 2011 voor Maggy Vancoppernolle, geassocieerd notaris te Kortrijk."





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit een beschikking van de rechtbank van koophandel te Kortrijk de dato 4 april 2011 blijkt dat de benoeming van voornoemde vereffenaar zoals beslist door de buitengewone algemene vergadering van 30 maart 2011 bevestigd werd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 30 maart 2011; gecoördineerde tekst der statuten; kopie van de beschikking van de rechtbank van koophandel te Kortrijk dd. 4 april 2011.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.02.2011, NGL 08.04.2011 11080-0273-014
21/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 20.05.2010 10122-0016-014
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 12.06.2009 09217-0199-013
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.07.2008, NGL 30.07.2008 08486-0393-013
15/10/2007 : KOT000904
27/06/2007 : KOT000904
14/04/2006 : KOT000904
14/06/2005 : KOT000904
02/07/2004 : KOT000904
06/06/2003 : KOT000904

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR LEYSEN & LOONTJENS

Adresse
KONING ALBERTSTRAAT 24, BUS 1 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande