ADVOCATENKANTOOR NELE GALLOO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR NELE GALLOO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.058.069

Publication

05/03/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12301382*

Neergelegd

29-02-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0844058069

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Advocatenkantoor Nele Galloo

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8870 Izegem, Meensesteenweg 192

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Sabine Destrooper te Ledegem op negenentwintig februari tweeduizend twaalf, te registreren dat door Mevrouw GALLOO Nele Maria Anna Leona, ongehuwd, wonende te Izegem, Meensesteenweg 192, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. Artikel één  Naam:  Advocatenkantoor Nele Galloo .

Artikel twee  Zetel: 8870 Izegem, Meensesteenweg 192.

Artikel drie - Doel.-

De vennootschap is van burgerlijke aard en heeft als doel het uitoefenen van het beroep van advocaat en ook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat, zoals o.a. en niet beperkend: het geven van onderwijscursussen en lezingen allerlei, het verzorgen van publicaties allerlei, het optreden als scheidsrechter of bemiddelaar, het uitoefenen van mandaten als bestuurder, vereffenaar of curator in vennootschappen, het aanvaarden van gerechtelijke opdrachten zoals voorlopig bewindvoerder, voogd ad hoc, schuldbemiddelaar ...

Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag alleen of in samenwerking met anderen, ofwel rechtstreeks ofwel onrechtstreeks zowel in binnen- en buitenland alle andere handelingen stellen gelijk van welke aard en geen uitgezonderd die op welke wijze dan ook de uitoefening van het beroep van advocaat en van de hiermee verband houdende activiteiten, kunnen bevorderen.

De vennootschap mag ook roerend als onroerende goederen als investering of belegging verwerven en hierbij alle daden van beheer en beschikking stellen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

Zij mag bovendien alle handelingen (burgerlijk, roerend, onroerend...) stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te beveiligen of te bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Er zal bij het verwezenlijken van het doel moeten worden gehandeld met inachtneming van de regels van behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regels en reglementen aangenomen door de Orde van Advocaten.

Artikel vier  Duur: een onbeperkte duur.

Artikel vijf  Kapitaal: twintigduizend Euro (20.000 EUR) vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen zonder nominale waarde, doch die elk een gelijke fractiewaarde van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Op de aandelen wordt door comparant in geld ingeschreven ten belope van het volledige geplaatste kapitaal, hetzij twintig duizend euro .

Ieder aandeel waarop in speciën ingeschreven werd, werd volledig afbetaald werd door storting in geld, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 630-1305065-86 op naam van de vennootschap-in-oprichting bij de ING.

Zo het kapitaal niet volstort is, zal de zaakvoerder de fondsen invor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel elf - Aansprakelijkheid van de vennoten

Boven het bedrag waartoe de vennoot zich door de onderschrijving van aandelen verbonden heeft, is deze vennoot niet aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, noch gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap.

De vennoot of vennoten, die een dossier hebben behandeld of ermede werden belast, zijn met de vennootschap hoofdelijk gehouden voor de verbintenissen van de vennootschap tegenover de cliënt. Het zal de vennoten en de vennootschap wel toegelaten zijn, mits overeenkomst met de cliënt, hun aansprakelijkheid te beperken tot het door de polis professionele aansprakelijkheid, verzekerde bedrag.

Artikel twaalf - Benoemen en uittreden van de zaakvoerder.-

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meerdere natuurlijke of rechtspersonen, vennoot of niet-vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten, hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten wordt de vennootschap bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

De zaakvoerders dienen steeds advocaat te zijn aan de balie te Kortrijk, of zo geoorloofd door de Orde, van een andere Belgische Balie te zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon en die eveneens advocaat is aan de Balie te Kortrijk. Deze zaakvoerder mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijkertijd in zijn vervanging te voorzien. De vennootschap kan zich alleen om gegronde redenen verzetten tegen de aanstelling van een vaste vertegenwoordiger.

Artikel dertien - Bevoegdheid - Vertegenwoordiging.-

Ieder zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet (of deze statuten) de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder alleen, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De zaakvoerder of zaakvoerders mogen één of meerdere lasthebbers aanduiden voor bepaalde handelingen of voor een reeks bepaalde handelingen.

De zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar is wel verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht.

BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDER

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder zonder beperking van duur:

Mevrouw GALLOO Nele, [RR 801116-082-31] voornoemd, die aanvaard heeft.

De aldus benoemde statutaire zaakvoerder heeft verklaard het haar toegekende mandaat te

aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit

mandaat.

Artikel veertien - Tegenstrijdig belang.-

Heeft een zaakvoerder een "tegenstrijdig belang", dan dient het Wetboek van Vennootschappen

nageleefd te worden.

Artikel zestien - Controle.-

Voor zover wettelijk vereist, wordt de controle op de vennootschap uitgeoefend door een

bedrijfsrevisor die commissaris wordt genoemd.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van drie jaar.

Zo de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek

van Vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van

een commissaris, gebeurlijk met bijstand van een accountant; onverminderd het recht ter vervanging

van het individueel controlestelsel een commissaris te benoemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel achttien  Jaarvergadering: in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping de eerste zaterdag van de maand juni om 10 uur.

Artikel éénentwintig - Stemrecht.-

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Artikel vijfentwintig  Boekjaar: één januari - eenendertig december

Artikel zevenentwintig - Wettelijke reserve - Bestemming van de winst.-

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerder kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgende boekjaar of aanwenden tot het spijzen van een reservefonds van algemene of bijzondere aard, en mits inachtneming van de beperkingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

Deze besluiten worden genomen bij gewone meerderheid.

Artikel dertig - Vereffening.-

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, wordt de verdeling door de bevoegde rechtbank van koophandel goedgekeurd.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De oprichter verklaart dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die zijn aangegaan in naam van de vennootschap-in-oprichting. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel. Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

2. De opgenomen deontologische beperkingen (o.a. beperkingen ten opzichte van niet-advocaten) kunnen steeds gewijzigd of aangepast worden, dit steeds conform de op dat moment van toepassing zijnde deontologische regels.

3. Eerste boekjaar: 1 maart 2012 tot eenendertig december tweeduizend dertien.

4. Eerste jaarvergadering: eerste zaterdag van de maand juni 2014.

5. Er werd geen commissaris benoemd. VOOR UITTREKSEL,

Sabine Destrooper, geassocieerd notaris.

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 10.08.2015 15420-0422-010

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR NELE GALLOO

Adresse
MEENSESTEENWEG 192 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande