ADVOCATENKANTOOR VAN GHELUWE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR VAN GHELUWE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.708.810

Publication

05/09/2013
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

iII

N

mod 1 i.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eultikkOKEN TBtc URIPtilie RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

27 An 2013

r

~

IA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : ADVOCATENKANTOOR VAN GHELUWE

(verkort) :

jÉ Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Strandlaan 295

8670 Koksijde

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bruno VAN DAMME te Nieuwpoort op negentien augustus tweeduizend dertien, geregistreerd te Nieuwpoort, acht bladen, geen renvooien op 20 augustus 2013, boek 5/116, blad 37, vak 11. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De e.a. inspecteur a.j. (getekend) Luc De Bergh, houdende oprichting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR VAN GHELUWE", met zetel te 8670 Koksijde Strandlaan 295:

1) Dat door: "

1) Mevrouw VAN GHELUWE Nathalie Rachel, advocate, geboren te Kortrijk op zeven mei negentienhonderd vierenzestig, echtgenote van de heer WEERBROUCK Patrick Raphaël Julien, geboren te Veurne op één ji december negentienhonderd vierenzestig, wonende te 8670 Koksijde, Karel Rathéstraat 8, en

2) Mevrouw VANWALLEGHEM Roos Margriet Hermien Renate, advocate, geboren te Roeselare op tien oktober negentienhonderd drieënzeventig, echtgenote van de heer MAENE Stefaan Gilbert Linda, geboren te Brugge op negen januari negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 8810 Lichtervelde, Vandewallestraat 6,;

:; een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam «ADVOCATENKANTOOR VAN GHELUWE» draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8670 Koksijde, Strandlaan 295.

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de oprichtingsakte. _ 5) de vennootschap volgend doel heeft :

De vennootschap heeft als doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals, maar niet uitsluitend, het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, juridisch expert, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van adviezen, cursussen, lezingen, voordrachten en het; publiceren van artikels en boeken in de meest ruime zin, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap kan onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren zonder evenwel de functie van' makelaar uit te oefenen,

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep h van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen,

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld in duizend aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste (1/100e) van het kapitaal; vertegenwoordigen, en werd onderschreven door :

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r

R

,

- Mevrouw Van Gheluwe Nathalie, voornoemd, die inbreng in geld deed van een bedrag van achttienduizend vijfhonderd eenentachtig euro veertig cent (18.581,40 EUR), volstort ten belope van zesduizend honderd drieënnegentig euro tachtig cent (6.193,80 EUR), waarvoor haar negenhonderd negenennegentig aandelen werden toegekend;

- mevrouw Van Walleghem Roos, voornoemd, die inbreng in geld deed van een bedrag van achttien euro zestig cent (18,60 EUR), volstort ten belope van zes euro twintig cent (6,20 EUR), waarvoor haar één aandeel werd toegekend.

De verschijners verklaarden dat op ieder aandeel één/derde werd volstort, hetzij voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

7) De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering die de duur van zijn opdracht bepaalt.

De zaakvoerder dient steeds advocaat te zijn en opgenomen op het tableau.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichter tot gewone niet-statutaire zaakvoerder benoemd: mevrouw VAN GHELUWE Nathalie, wonende te 8670 Koksijde, Karel Rathéstraat 8, die bevestigde dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaarde de haar verleende opdracht te aanvaarden. De niet-statutaire zaakvoerder zal pas haar taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de vennootschap ter griffie.

De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de Iaatste vrijdag van de maand september om negentien uur, in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand september tweeduizend veertien om negentien uur.

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig maart tweeduizend en veertien.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd..

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en

belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Stemafisk, die woonstkeuze doet op het kantoor te 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 403, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichter verleende deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan tiet 13eigisch Staatsblad

r-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch aatsblad

mod 11.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Bruno Van Damme

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

4

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 26.10.2015 15655-0412-010

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR VAN GHELUWE

Adresse
STRANDLAAN 295 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande