ADVOKATENKANTOOR ALAIN GHEKIERE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOKATENKANTOOR ALAIN GHEKIERE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.822.645

Publication

22/05/2014
ÿþe. "

Ondernemingsnr : 0827.822.645

Benaming (voluit) : Advokatenkantoor Alain Ghekiere

(verkort) : *

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Baronielaan 3

8870 Izegem

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

"ADVOKATENKANTOOR ALAIN GHEKIERE"

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Met zetel te 8870 Izegem, Baronielaan, 3

RPR Kortrijk

Ondememingsnummer 0827,822.645

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm!

:, van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOKATENKANTOOR ALAIN GHEKIERE"

:, met zetel te 8870 Izegem, Baronielaan, 3 ..

II. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Vennoten

ii Is aanwezig de hierna genoemde vennoot die verklaart titularis te zijn van het achter zijn naam vermeld;

aantal aandelen:

Heer GHEKIERE Alain Corinne Rudy, geboren te Izegem op 7 augustus 1968, nationaal nummer 68.08.07-; i 075.35, wonende te 8870 Izegem, Baronielaan, 3; Gehuwd met mevrouw Machteld Van Neste onder het stelsel der scheiding van goederen blijkens! huwelijkscontract verleden voor notaris Luc Sagan, te Izegem, op 27 april 1994.

Eigenaar van 186 aandelen, zijnde de totaliteit van de bestaande aandelen van de vennootschap. Zaakvoerder

Voornoemde heer Alain Ghekiere is hier eveneens aanwezig in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de;

vennootschap. "

IIl. UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

A. Agenda

IV. VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat` : ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en; te besluiten.

V. AFHANDELING VAN DE AGENDA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

2014 AATSBLF,n SELGENEERGELEGD (]üesti

13& q5. 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL 4e. KOGri;ffit1



BELGISCH S

MOMI7ElJ

~ 5 -05

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN

KAPITAALVERHOGINGEN

STATUTENWIJZIGIGEN

OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

In het jaar TWEE DUIZEND EN VEERTIEN.

Op TWINTIG MAART om vijftien uur.

Voor mij, Tom CLAERHOUT, notaris te Izegem.

Ten kantore.

s

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging, met eenparigheid van stemmen, volgende' besluiten:

EERSTE BESLUIT AFSCHAFFINGNOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal voortaan vertegenwoordigd wordt door 186 aandelen die ieder 1 i186ste van hel kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLUIT - KENNISNAME VAN HET VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 10 december 2013 die beslist heeft tot toekenning van een dividend voor een bruto-bedrag van 112.000 euro, te verminderen met een bedrag van de roerende voorheffing van 10 procent in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992, zijnde 11.200 euro, in totaal 100.800 euro netto dividend,

DERDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt,

5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA ADVOKATENKANTOOR ALAIN GHEKIERE, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de Burg. BVBA ADVOKATENKANTOOR ALAiN GHEKIERE zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 100.800,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 100.800,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bednjfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng In natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 176 aandelen van de Burg. BVBA ADVOKATENKANTOOR ALAiN GHEKIERE, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg, BVBA ADVOKATENKANTOOR AMIN GHEKIERE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt

Roeselare, 6 december 2013

BDO Bednjfsrevisoren Burg. Ven. CVBA Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder. Neerlegginq verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

Na verzaking aan het voorkeurrecht, voor zoveel als nodig, besluit de vergadering een eerste kapitaalverhoging ad 17.600 euro door te voeren om het kapitaal te brengen van 18.600 euro op 36.200 euro, door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van 176 nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven mits de globale prijs van 100,800 euro, inbegrepen een globale uitgiftepremie ad 83.200 euro, die geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inbreng

De heer Alain Ghekiere, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering van 100.800 euro, bedrag dat voorkomt van het betaalbaar zijn van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering de dato 10 december 2013,

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt geschat op 100.800 euro, zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van 176 nieuwe kapitaalsaandelen op naam aan voornoemde heer Alain Ghekiere uitgegeven aan de globale prijs van 100.800 euro.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze 176 nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de' resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklarinq

Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaat uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hem ingevolge de inbreng wordt toegekend.

VIERDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING - UITGIFTEPREMIES

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ad 83.200 euro om het kapitaal te brengen van 36.200 euro op 119.400 euro, door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLUIT - VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans 119.400 euro bedraagt, vertegenwoordigd door 362 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/362ste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal.

Dienovereenkomstig wordt de tekst van artikel 5 van de statuten geschrapt en vervangen door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 119.400 euro, vertegenwoordigd door 362 aandelen zonder bepaling van de nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/36e van het kapitaal."

WAARVAN PROCES  VERBAAL

Opgemaakt en verleden op plaats en datum zoals voormeld.

Nadat onderhavig proces-verbaal integraal werd voorgelezen en toegelicht heeft de verschijner samen met

mij, notaris, getekend.

(Volgen de handtekeningen)

Geregistreerd, 4 bladen, geen renvooien, te Izegem, op 24 maart 2014, Reg, 5, Boek 267, Blad 11, Vak 18,

Ontvangen vijftig euro. De EA inspecteur (getekend) B. PLANCKAERT.

VOOR EXTRAKT t _

Notaris Tom Claerhout

Tegelijk hiermee neergelegd ;

1. Expeditie van de akte ;

2, Verslag van de bedrijfsrevisor.

3. Verslag van het bestuursorgaan

4, Gecoördineerde statuten

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.03.2013, NGL 19.07.2013 13328-0512-012
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 23.08.2012 12449-0570-012

Coordonnées
ADVOKATENKANTOOR ALAIN GHEKIERE

Adresse
BARONIELAAN 3 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande