AFSLUITINGEN LAMBRECHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AFSLUITINGEN LAMBRECHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.933.471

Publication

08/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-01-2015

Griffie

*15300288*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507933471

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Afsluitingen Lambrecht

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp, op 30 december 2014, BLIJKT dat door :

1. De Heer LAMBRECHT Luc Cyriel, geboren te Beernem op 4 maart 1963, nationaal nummer 63.03.04-253.01, wonende te 8750 Wingene, Raveschootsveldstraat 3C, echtgenoot van mevrouw Strobbe Hilde Frieda Jacqueline, met wie hij gehuwd is onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Jan De Mey te Brugge op 31 december 1999, sedertdien ongewijzigd gebleven.

2. De Heer LAMBRECHT Lieven Daniel, geboren te Brugge op 9 juli 1989, nationaal nummer 89.07.09-211.79, wonende te 8020 Oostkamp, Lieverstedestraat 9, ongehuwd wettelijk samenwonend met Mevrouw De Smedt Jana Virginne Peter, ingevolge een verklaring van wettelijke samenwoning, afgelegd te Oostkamp op 17 januari 2013.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als :

NAAM : Afsluitingen Lambrecht

ZETEL : 8020 Oostkamp, Lieverstedestraat 9

DUUR : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, alle onderschreven in geld door de oprichters en volledig afbetaald zodat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij FINTRO BVBA SPINVEST te Oostkamp, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De comparanten, aanwezig en/of vertegenwoordigd als gezegd, schrijven in op het kapitaal voor zijn volledig bedrag en kwijten hun inschrijvingen bij middel van betaling in geld, en wel als volgt : - de Heer Lambrecht Luc, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke alle volledig worden afbetaald door inbreng in geld, hetzij een storting door hem van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) ; - de Heer Lambrecht Lieven, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke alle volledig worden afbetaald door inbreng in geld, hetzij een storting door hem van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00).

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Reserves-winst-vereffeningssaldo: De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het

Onderwerp akte :

Lieverstedestraat 9 8020 Oostkamp

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

bestuursorgaan.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden, door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging ; met dien verstande dat, geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over alle door de wet voorziene machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient deze een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder, en die, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, aansprakelijk is alsof hij zelf de opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Wordt de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder in een vennootschap benoemd, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt en ze ten alle tijde kan afzetten. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Bezoldiging

Het bedrag van de eventuele (vaste of veranderlijke) bezoldigingen van elke zaakvoerder wordt vastgesteld of bekrachtigd door de algemene vergadering van vennoten en is te boeken bij de algemene kosten. Behoudens dergelijke vaststelling of bekrachtiging, wordt het mandaat van zaakvoerder op generlei wijze bezoldigd of vergoed.

BESTUURSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder :

- de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle rechtshandelingen, in en buiten rechte ;

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn. Nochtans is met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag vanaf twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) de handtekening van minstens twee, samen handelende, zaakvoerders vereist. Deze bevoegdheidsbeperking kan in beginsel niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat hij openbaar werd gemaakt.

In alle akten die de vennootschap verbinden, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid waarin de ondertekenende zaakvoerder optreedt, alsmede door de vermelding « voor de bvba  Afsluitingen Lambrecht ».

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht. Indien er tijdelijk geen zaakvoerder is, wordt het bestuur der vennootschap waargenomen door alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennoten samen, maar dient de algemene vergadering in elk geval binnen de kortst mogelijke tijd, één of meerdere zaakvoerders te benoemen; deze vergadering zal plaatshebben op eenvoudig verzoek van één van de vennoten.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening van derden:

- Het plaatsen van afsluitingen en hekkens;

- Fabricatie van cementagglomeraten, geprefabriceerde producten in cement of beton;

- Kleinhandel in alle begrafenis- en kerkhofbenodigdheden;

- Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder beperking;

- Het verwerven, beheren en waarderen van brevetten, octrooien, licenties en andere intellectuele rechten, het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, onder meer onder de vorm van vastgoed-consultancy, assistentie op het gebied van patrimoniumbeheer, commercieel- en financieel advies;

- Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen;

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen en zakelijke rechten op onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen. De vennootschap kan zowel in België ,als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura.

De vennootschap mag bestuursmandaten opnemen.

De onderneming kan zekerheid geven voor haar eigen verbintenissen voor de verplichtingen van anderen, bijvoorbeeld door het geven van een hypotheek op de goederen inclusief haar eigen goodwill in voorkomend geval.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteit attesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteit attesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

JAARVERGADERING: De jaarvergadering zal gehouden worden de de laatste zaterdag van de maand juni om veertien uur (14 uur). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de oproepingsbrieven.

De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Benoeming van zaakvoerder(s) en eventueel commissaris

- Benoeming van zaakvoerder(s)

En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap, opmerkende dat hun benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen :

1) de Heer Lambrecht Luc Cyriel, voornoemde comparant sub 01;

2) de Heer Lambrecht Lieven Daniel, voornoemde comparant sub 02;

Beiden alhier aanwezig en die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, en die verklaren de hen verleende opdracht te aanvaarden.

Aan hen worden de machten toegekend zoals voorzien in artikelen 12 en 13 van de statuten. Vergoedingen

De comparanten, beraadslagende als algemene vergadering, besluiten dat de opdracht van de zaakvoerder(s) tot latere andersluidende beslissing niet zal worden bezoldigd of vergoed.

- Eventuele benoeming van commissaris(sen)

En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen de wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op 1 januari 2015 en eindigen op 31 december 2015.

3. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden, de laatste zaterdag van de maand juni in het jaar

2016.

4. Verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 15 december 2014, overneemt. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60, en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vóór registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel)

Notaris Katia Denoo, Oostkamp

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.07.2016, NGL 30.08.2016 16530-0486-014

Coordonnées
AFSLUITINGEN LAMBRECHT

Adresse
LIEVERSTEDESTRAAT 9 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande