AGEMY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AGEMY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 453.650.786

Publication

17/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

11111MIFI

llV'(3amt3me,. 3kle, CxR~i~

RECETBAI3I{ VAN KOOPHANDEL

- 6 fE8. 2011i

veuMfi

Ondernemingsnr : 0453.650.786

Benaming

(voluit) : AGEMY

(verkort)

Rechtsvoren : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BURGWEG 9, 8647 POLLINKHOVE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Francis Moeykens te Brugge (Sint-Kruis) van dertig januari tweeduizend en veertien, ter registratie, dat de algemene vergadering van de naamloze vennootschap "AGEMY" met zetel te 8647 Pollinkhove, Burgweg 9, volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter zet uiteen dat de aandelen van de vennootschap nooit werden gedrukt en een' aandelenregister is bijgehouden vanaf de oprichting van de vennootschap waardoor de aandelen op naam zijn overeenkomstig de huidige statuten en meer in het bijzonder artikel 8 van deze statuten dat letterlijk luidt als volgt:

"... Zolang de aandelen niet gedrukt zijn, zijn ze op naam, waartoe ze in een aandelenregister zullen worden ingeschreven...."

Ten bewijze van bovenstaande werd een verklaring van de gedelegeerd bestuurder samen met het aandelenregister voorgelegd ter registratie. De verklaring werd geregistreerd te leper op 28 december 2011, boek 43 blad 43 vak 15, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR) get. Eerstaanwezend inspecteur.

Na deze uiteenzetting heeft de vergadering beslist het artikel in de statuten betreffende de aard der aandelen aan te passen aan de huidige wetgeving en de actuele aard van de aandelen. Dienvolgens beslist de vergadering huidig artikel acht te vervangen door een nieuw artikel acht als volgt :

"Artikel acht - aard van de aandelen

De niet volstorte aandelen zijn aandelen op naam.

De volstorte aandelen zijn aandelen gedematerialiseerd of op naam

De titularis van de aandelen op naam kan op elk ogenblik, op zijn kosten, de omzetting vragen van zijn aandelen in gedematerialiseerde aandelen en de titularis van gedematerialiseerde effecten kan op elk ogenblik, op zijn kosten, de omzetting vragen van zijn aandelen in aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de, eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

De aandelen op naam worden aangetekend in een register van aandelen. In de zetel wordt dit register gehouden. Elke aandeelhouder alsook derden kunnen er inzage van nemen.

Dat register bevat : 1/ de nauwkeurige aanwijzing van elke aandeelhouder met opgave van het getal van zijn aandelen; 21 de vermelding van de gedane stortingen; 3/ de overdrachten

De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van de aandeelhouders, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun gevolmachtigde in geval van' overdracht onder levenden, en door de raad van bestuur en door de rechthebbenden in geval van overgang bij: overlijden. De raad van bestuur kan een overdracht erkennen en in het register inschrijven, wanneer dit blijkt uit: brieven of uit andere bescheiden, waarbij de toestemming van overdrager en de overnemer wordt vastgesteld,

TWEEDE BESLISSING - DOELWIJZIGING

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de Raad van Bestuur, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel, daar alle aanwezige aandeelhouders erkennen afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van bovengenoemd verslag van de Raad van Bestuur en van de staat van actief en passief zal met deze akte worden neergelegd ter griffie.

De vergadering beslist artikel 3 van de statuten te wijzigen door volgende tekst:

" ARTIKEL DRIE  DOEL

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden:

A) Goothandel in lederwaren, reisartikelen, modeaccessoires, regenschermen, schoeisel, kleding, geschenkartikelen, uurwerken en sieraden, feestartikelen, textielwaren, snuisterijen, kunst en decoratievoorwerpen, gadgets en reclameartikelen, speelgoed en aanverwante producten en op alle terreinen waarvan de producten volledig of gedeeltelijk passen in distributiekanalen van de vennootschap en dit zowel op het vlak van import, export, als commissionair, als vertegenwoordiger, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming, dit alles in de meest ruime zin.

- de kleinhandel in dezelfde producten zoals hiervoor vernield via alle distributiekanalen in de meest ruime zin waaronder uitbating van winkels, standplaatsen enz. zonder evenwel beperkend te zijn.

B) Groothandel in suiker, chocolade, snoepgoed en suikerwerk, deegwaren, brood en banketbakkerswerk, algemene en andere voedingsmiddelen, alcoholische en andere dranken, in tabaksproducten, cosmetica en toiletartikelen, parfums, drogisterijartikelen en onderhoudsproducten, en algemeen, in alle producten / goederen / zaken die passen en/of samengaan in het voorgaande gamma van artikelen en dit zowel op het vlak van import, export, als commissionair, als vertegenwoordiger, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming, dit alles in de meest ruime zin.

- de kleinhandel in dezelfde producten zoals hiervoor vermeld via aile distributiekanalen in de meest ruime zin waaronder uitbating van winkels, standplaatsen enz. zonder evenwel beperkend te zijn.

C) Net aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen zowel voor eigen uitbating, verhuur aan derden of wederverkoop en dergelijke, dit in de meest ruime zin; alle verrichtingen met betrekking tot onroerend goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen vanlaan derden, opstallvruchtgebruik geven, opstallvruchtgebruik verkrijgen, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan. Voorgaande in de meest ruime zin.

D) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, en algemeen, alle soorten beleggingen van welke aard ook, het geven van leningen en/of het ontlenen in welke vorm ook; voorgaande van/aan Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

ALGEMEEN

De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie, als commissionair, als tussenperscon, als vertegenwoordiger enz. en dit in de meest ruime zin.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen of aan alle activiteiten die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken of bevorderen.

Algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke, commerciële, industriële, roerende, onroerende en financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele, in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar activiteiten uitvoeren zowel in het binnen- als buitenland.

De vennootschap mag optreden als bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen.

De vennootschap mag zich borg stellen, haar goederen tot zekerheid geven voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De opsomming hiervoor is informatief en niet limitatief. Dit alles in de meest ruime zin,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet".

DERDE BESLISSING  KENNISNAME DIVIDENDENUITKER1NG

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 26 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van vierhonderd vierenveertig duizend driehonderd drieëndertig komma drieëndertig euro (444.333,33 EUR), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij vierenveertig duizend vierhonderd drieëndertig komma drieëndertig euro (44.433,33 EUR), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves en de overgedragen winst.

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op 26 december 2013, door boeking op schuldrekening van de respectieve aandeelhouders.

VIERDE BESLISSING  VOORAFGAANDE VERSLAGGEVING IN KADER INBRENG IN NATURA

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op 2 januari 2014, en de Burgerlijke Vennootschap CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle en de heer Kris Igodt, bedrijfsrevisoren, opgemaakt op 2 januari 2014, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: "Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV AGEMY, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de aandeelhouders van de NV AGEMY verkregen hebben, naar aanleiding van de

Voor-

behoudan

aan Met

Belgisch

Staatsblad

beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 399.900,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 399.900,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuilrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is ' voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering

leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven

aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 645 aandelen van de NV AGEMY, zonder vermelding

van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV AGEMY en mag niet voor andere

doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 2 januari 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door

Peter VANDEWALLE Kris IGODT'

VIJFDE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING

a) Kapitaalverhoging confer artikel 537 WIB

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderd negenennegentig duizend negenhonderd euro (399.900,00 EUR) om het te brengen van tweeënzestig duizend euro (62.000,00 EUR) op vierhonderd eenenzestig duizend negenhonderd euro (461.900,00 EUR), door inbreng in natura van één of meerdere schuldvordering gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van vierhonderd vierenveertig duizend driehonderd drieëndertig komma drieëndertig euro (444.333,33 EUR), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van vierenveertig duizend vierhonderd drieëndertig komma drieëndertig euro (44.433,33 EUR), hetzij aldus netto driehonderd negenennegentig duizend negenhonderd euro (399.900,00 EUR).

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van zeshonderd vijfenveertig (645) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen een uitgifteprijs gelijk aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Er zal geen uitgiftepremie worden gerekend.

Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%),

V" ergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden zeshonderd vijfenveertig (645) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot vierhonderd eenenzestig duizend negenhonderd euro (461.900,00 EUR).

b)" Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om de eerste alinea van het artikel 5 van de

statuten ais volgt te wijzigen;

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd eenenzestig duizend negenhonderd euro (461.900,00

EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijfenveertig (745) aandelen, zonder nominale waarde en met een

fractiewaarde van één/zevenhonderd vijfenveertigste (11745sten) van het maatschappelijk kapitaal.

Voor beredeneerd uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Annelles Vanquathem te Brugge (Sint-

Kruis)

Bijlage:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten

- verslag bedrijfsrevisor, en verslag bestuursorgaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 21.06.2013 13193-0580-015
10/01/2013 : IE133691
29/08/2012 : IE133691
15/06/2011 : IE133691
11/06/2010 : IE133691
13/07/2009 : IE133691
06/06/2008 : IE133691
11/01/2008 : IE133691
08/08/2007 : IE133691
22/08/2006 : IE133691
09/08/2006 : IE133691
27/06/2005 : KO133691
19/07/2004 : KO133691
13/08/2003 : KO133691
10/08/2002 : KO133691
12/08/2000 : KO133691
12/08/1999 : KO133691
03/05/1995 : KO133691
18/11/1994 : KO133691

Coordonnées
AGEMY

Adresse
BURGWEG 9 8647 POLLINKHOVE

Code postal : 8647
Localité : Pollinkhove
Commune : LO-RENINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande