AGRI DECLERCQ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGRI DECLERCQ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.618.378

Publication

10/10/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

~}~

~~.~ *~< ~

Mod word 77.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r---,_-_..,,.

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

-1 OKT. 2014

Agifr eVEURNE

beh

aE

Be

Star

Ondernemingsnr : 0436.618.378

Benaming

(voluit) : AGRI DECLERCQ

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Steenbakkerijstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING  VEREFFENING - SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Serge Van Damme te De Panne op 30 september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AGRI DECLERCQ", met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Steenbakkerijstraat 13, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VERSLAGEN

Het verslag van de zaakvoerder wordt voorgelezen. Dit verslag geeft een toelichting hij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per eenendertig juli tweeduizend veertien. De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag de dato zestien september tweeduizend veertien, opgesteld door de heer VANHASSEL Frank, extern accountant, kantoorhoudend te 8670 Koksijde, Kerkstraat 38, over de samenvattende staat en over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder. Het besluit van het verslag luidt letterlijk als volgt:

"12. BESLUIT

De staat van activa en passiva van de BVBA "AGRI DECLERCQ", waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te Steenbakkerijstraat 13, 8670 Koksijde, dewelke werd opgesteld In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht door de zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 31 juli 2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op van driehonderd achttienduizend vierhonderdtien euro en zevendertig cent (318.410,37 EUR) en een gecorrigeerd resultaat van vierhonderdvijfendertigduizend vierendertig euro en tweeëntwintig cent (435.034,22 EUR). Het netto-actief bedraagt zevenhonderd eenendertigduizend zeshonderdentwee euro en negenentachtig cent (731.602,89 EUR). Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen. Op grond van de informatie die ons door de zaakvoerder werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IAB, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 77.846,25 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd. Gezien wij de laatste stukken mochten ontvangen op datum van 8 september 2014 konden wij niet voldoen aan de wettelijke termijn inzake afleveren van ons verslag. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Koksijde, 16 september 2014, (getekend) Frank Vanhassel, Extern Accountant"

Onmiddellijk aansluitend onderzoekt de vergadering het aanvullend controleverslag de dato dertig september tweeduizend veertien, opgesteld door voornoemde extern accountant, en waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

"3. BESLUIT

Ter aanvulling op het verslag omtrent de ontbinding van de BVBA Agri Declercq per 16 september 2014, heb ik kunnen vaststellen dat er op datum van de ondertekening van dit bijkomende verslag geen schulden zijn ten aanzien van derden welke niet terugbetaald of geconsigneerd werden. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Koksijde, 30 september 2014, (getekend), Frank Vanhassel, Extern Accountant"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze verslagen blijven niet aan onderhavige akte gehecht, doch zullen samen met een afschrift van deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT: KENNISNAME BIJKOMENDE INFORMATIENERKLARINGEN ZAAKVOERDER

De algemene vergadering neemt kennis van de bijkomende informatie haar verstrekt door de zaakvoerder wegens het niet van toepassing zijn van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen, zijnde: - de bewijzen van betaling van aile schulden aan derden, die blijken uit de staat van activa en passiva of uit de bijkomende informatie meegedeeld aan de extern accountant, of van de consignatie ervan bij de Deposito- en Consignatiekas; - de verklaring van de zaakvoerder dat er tot op heden geen andere schulden aan derden zijn dan deze die opgenomen zijn in de staat van activa en passiva en deze die blijken uit de bijkomende informatie meegedeeld aan de extern accountant.

DERDE BESLUIT: VERVROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP  GEEN BENOEMING VEREFFENAAR

De algemene vergadering besluit met éénparigheid, van stemmen, na kennisname en bespreking van de voomoemde verslagen en bijkomende verstrekte informatie, de vennootschap vervroegd te ontbinden en dit vanaf heden. De algemene vergadering beslist uitdrukkelijk om geen vereffenaar aan te stellen ingevolgde de bepalingen van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering en de zaakvoerder erkennen ingelicht te zijn over de inhoud van artikel 185 in fine van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT: GOEDKEURING VERDELINGSPLAN EN MANDAAT

De algemene vergadering keurt het verdelingsplan met de berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto-aandeel van de vennoten in de vereffening goed. Vervolgens keurt de algemene vergadering het aan de heer DECLERCQ Leopold gegeven mandaat voor de betaling van de roerende voorheffing en voor de afgifte van het netto-aandeel van de vennoten in de vereffening goed.

ViJFDE BESLUIT: AFGIFTE ONROEREND GOED

In het bijzonder verklaart de vergadering:

* dat het maatschappelijk vermogen van de ontbonden vennootschap volgend onroerend goed bevat: BESCHRIJVING ONROEREND GOED

Gemeente KOKSIJDE -- VIJFDE Afdeling  Voorheen OOSTDUINKERKE

Een villa met medegaande grond en tuin, staand en gelegen te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Steenbakkerijstraat, nummer 13, gekend ten kadaster volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel sectie C nummer 175 C 2 voor een oppervlakte van elf aren achttien centiaren (1.118m2).

Kadastraal inkomen: duizend honderdvijftien euro (¬ 1.115,00).

* afgifte te doen van voormeld onroerend goed, zijnde het enige onroerend goed van de ontbonden besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AGRi DECLERCQ, middels toebedeling aan alle vennoten, zijnde de heer DECLERCQ Leopold en zijn echtgenote mevrouw DEUWEL Lucienne, in verhouding tot hun aandelenbezit, voor de geheelheid in volle eigendom, als volgt:

1)Voorschreven goed wordt toebedeeld, wat door aile vennoten, de heer DECLERCQ Leopold en zijn echtgenote mevrouw DEUWEL Lucienne, wordt aanvaard, onder de wettelijke vrijwaring en ondermeer:

a)voor vrij en onbelast van alle schulden, voorrechten, inschrijvingen, bezwarende overschrijvingen en rechten van hypotheek hoegenaamd, met uitzondering van hetgeen hierna vermeld.

- De comparanten sub nummers 1 en 2, zijnde de heer DECLERCQ Leopold en zijn echtgenote mevrouw DEUWEL Lucienne, verklaren dat zij op voormeld onroerend goed een hypothecaire inschrijving hebben genomen op het hypotheekkantoor te Veurne op 17 maart 1993, boek 1.729, nummer 46, voor een bedrag van twee miljoen tweehonderdduizend belgische frank (2.200.000,00 Fr.), zijnde vierenvijftigduizend vijfhonderdzesendertig euro achtenvijftig cent (¬ 54.536,58), in hoofdsom en tweehonderdtwintigduizend belgische frank (220.000,00 Fr,), zijnde vijfduizend vierhonderddrieënvijftig euro zesenzestig cent (¬ 5.453,66), in toebehoren, in het voordeel van de naamloze vennootschap Kredietbank (thans KBC) te Antwerpen en dit blijkens akte hypotheekvestiging verleden voor het ambt van Meester Raymond Deeren, destijds notaris te Roesbrugge-Haringe op zevenentwintig januari negentienhonderd drieënnegentig. De comparanten sub nummers I en 2 verklaren dat zij destijds, na voormelde hypotheekvestiging, voormeld onroerend goed hebben verkocht aan de vennootschap, zoals voormeld, met behoud van voormelde hypothecaire inschrijving. Alle comparanten verklaren dat de afgifte van voormeld onroerend goed op heden gebeurt met behoud van voormelde hypothecaire inschrijving. Comparanten verklaren dat de lening die betrekking heeft op voormelde inschrijving inmiddels volledig is terugbetaald.

- De comparanten verklaren verder dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AGRI DECLERCQ nooit is opgetreden ais lastgever in een akte hypothecaire volmacht inzake voorschreven onroerend goed.

b) in de feitelijke toestand waarin het zich bevindt, met aile zichtbare en verborgen gebreken, met alle heersende en lijdende, zichtbare en niet-zichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden, alsook met de mandeligheden en zakelijke rechten en verplichtingen, De comparanten verklaren dat de vennootschap nooit erfdienstbaarheden heeft gevestigd noch verkregen en geen kennis te hebben van andere erfdienstbaarheden. De vennoten-overnemers zullen van de erfdienstbaarheden genieten of ze moeten gedogen, voor zover ze thans nog van enig nut of betekenis kunnen zijn.

2)De voornoemde echtgenoten Leopold DECLERCQ-DEUWEL Lucienne, worden eigenaars van het hen toebedeelde onroerend goed vanaf heden. Zij bekomen eveneens het genot vanaf heden.

3)De overnemende vennoten, de voornoemde echtgenoten Leopold DECLERCQ-DEUWEL Lucienne, worden erop gewezen dat de brandverzekeringspolis van rechtswege vervalt drie maanden na de datum

~

4.,

I

e ,%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

waarop de notariële akte verleden is, tenzij de verzekeringsovereenkomst eerder werd beëindigd. Zij erkennen een exemplaar van de brandverzekeringspolis te hebben ontvangen of ingelicht te zijn omtrent de voorwaarden hiervan. Zij zullen in voorkomend geval onmiddellijk het nodige doen voor het aangaan van een nieuwe polis, indien zij tegen brand en andere risico's wensen verzekerd te zijn.

4)De overnemende vennoten, de voornoemde echtgenoten Leopold DECLERCQ-DEUWEL Lucienne, zullen gehouden zijn de onroerende voorheffing en alle andere belastingen en retributies betreffende de toebedeelde goederen te dragen en betalen te rekenen vanaf heden, in voorkomend geval pro rata temporis,

De vennootschap, bij monde van haar vennoten en zaakvoerder, verklaart dat voorschreven onroerend goed met geen enkele verhaalbelasting bezwaard is.

5)De overnemende vennoten, de voornoemde echtgenoten Leopold DECLERCQ-DEUWEL Lucienne zijn verplicht aile bestaande contracten betreffende gas-, water- of elektriciteitsvoorziening of enige andere distributiedienst over te nemen. De tellers, leidingen, toestellen en andere installaties hoegenaamd, zich bevindend in voorschreven goed en die zouden toebehoren aan derden of aan concessiehoudende maatschappijen, zijn niet inbegrepen.

6) Zowel de kadastrale gegevens als de grondop-pervlakte worden meegedeeld ter verduidelijking en situering', ze worden echter niet gewaarborgd.

ZESDE BESLUIT: TERUGNAME RESTEREND ACTIEF OVERNAME TOEKOMSTIGE ACTIVA EN PASSIVA EN ALLE RECHTEN EN PLICHTEN  ONDERZOEK EN GOEDKEURING REKENINGEN EN VERRICHTINGEN

De algemene vergadering neemt kennis van de verklaring van alle vennoten, de voornoemde echtgenoten Leopold DECLERCQ-DEUWEL Lucienne, dat zij het resterend actief terugnemen, bij toepassing van artikel 184, §5, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering neemt verder kennis van de verklaring van alle vennoten, de voomoemde echtgenoten Leopold DECLERCQ-DEUWEL Lucienne, dat zij in voorkomend geval alle toekomstige activa en passiva, alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen. De algemene vergadering onderzoekt de rekeningen ter vereffening van de vennootschap, afgesloten op heden, nadat alle vennoten hebben verzaakt aan de termijn voorgeschreven door artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen voor de neerlegging van voormelde rekeningen. De algemene vergadering keurt vervolgens de rekeningen en verrichtingen van het lopende boekjaar tot op datum van heden goed.

ZEVENDE BESLUIT: ONTSLAG & KWIJTING ZAAKVOERDER

Ingevolge de ontbinding neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag vanaf heden van de zaakvoerder, zijnde de heer DECLERCQ Johan, wonende te 9800 Deinze, Zomerstraat 36. Er wordt hem algemene en onvoorwaardelijke kwijting verleend over het door hem uitgeoefende mandaat.

ACHTSTE BESLUIT: SLUITING VEREFFENING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap na, overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, te hebben vastgesteld dat

1)Er geen vereffenaar wordt aangeduid.

2)Alle schulden ten aanzien van derden, zoals die blijken uit de staat van activa en passiva de dato 31/07/2014 en uit de bijkomende informatie meegedeeld aan de extern accountant, werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

3)De op heden nog niet gekende passiva, die later gebeurlijk zouden opduiken, ten laste zullen vallen van alle vennoten en dit tot beloop van het actief dat zij uit de vennootschap hebben verkregen, zodat de sluiting van deze vereffening in geen enkel opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van eventuele derden-schuldeisers,

4)Dat alle vennoten op deze algemene vergadering aanwezig zijn en met áénparigheid van stemmen besluiten.

5)De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf, en wat betreft het onroerend goed

op de wijze zoals voormeld, zodat de vereffening door deze vermogensvermenging onmiddellijk gesloten is. 6)Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat de vereffening hierdoor gesloten is en de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AGRI DECLERCQ definitief heeft opgehouden te bestaan. NEGENDE BESLUIT: BEWARENDE MAATREGELEN

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorziene termijn bewaard worden door de heer DECLERCQ Leopold, voornoemd, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Steenbakkerijstraat 13. De algemene vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen en die hun niet konden worden afgegeven. Voor zover er bij de vereffening activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan alle vennoten, zijnde de echtgenoten Leopold DECLERCQ-DEUWEL Lucienne.

TIENDE BESLUIT: VOLMACHT

De algemene vergadering gelast 1/ de heer DECLERCQ Leopold, voornoemd, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Steenbakkerijstraat 13 en 21 Kantoor Vercruysse, te 8630 Veurne, leperse Steenweg 16, met het verrichten van de laatste fiscale en administratieve verrichtingen alsook met het uitvoeren van de genomen besluiten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Notaris Serge Van Damure

Afgeleverd váár registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek der registratierechten. Tegelijk hiermee neergelegd:

,r - ti



Voor- - expeditie van het proces-verbaal van ontbinding-sluiting vereffening

abehou4en -verslag en bijkomend verslag extern accountant

aan het -verslag zaakvoerder

E3elgisch - staat van activa en passiva

Staatsbie







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013 : VE031466
02/07/2013 : VE031466
02/08/2012 : VE031466
19/04/2011 : VE031466
01/06/2010 : VE031466
29/05/2009 : VE031466
19/06/2008 : VE031466
21/08/2007 : VE031466
04/04/2006 : VE031466
19/04/2005 : VE031466
11/06/2004 : VE031466
13/08/2003 : VE031466
04/10/2002 : VE031466
29/12/2001 : VE031466
07/11/2001 : VE031466
13/07/2000 : VE031466
01/10/1999 : VE031466
01/01/1995 : VE31466
01/01/1992 : VE31466
18/02/1989 : VE31466

Coordonnées
AGRI DECLERCQ

Adresse
STEENBAKKERIJSTRAAT 13 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande