AGRO- EN TUINCENTER SYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGRO- EN TUINCENTER SYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.481.181

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 16.07.2014 14312-0209-011
16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 10.07.2013 13295-0514-010
06/06/2011
ÿþMd 2.1

tg. Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111!!!!)11111!1!111

" i

FLá1-...rYi2Eiaii

2 4 MEI 20t1

V7.171-7 Grt.,~

ffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

c83(e 484 AA

AGRO- EN TUINCENTER SYS

Besloten Venootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 8680 Koekelare, Catstraat 34

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christophe VANDEURZEN te Koekelare op 20 mei 2011, ter registratie op het registratiekantoor te Torhout aangeboden dat er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De heer SYS Kristof Bart, ingenieur, geboren te Torhout op 15 september 1986, rijksregisternummer 86.09.15 403-46, identiteitskaartnummer 590-5654182-78, echtgenoot van mevrouw BEUSELINCK Jolijn Maria, nagenoemd, wonende te 8600 Diksmuide, Oude Keiemweg 30.

Gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, naar verklaring ongewijzigd tot op heden.

2. Mevrouw BEUSELINCK Jolijn Maria, boekhoudster, geboren te Oostende op 22 juli 1985, rijksregisternummer 85.07.22 208-93, identiteitskaartnummer 591-0379826-76, echtgenote van de heer SYS Kristof Bart, voornoemd, wonende te 8600 Diksmuide, Oude Keiemweg 30.

Gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, naar verklaring ongewijzigd tot op heden.

De vennootschap draagt de naam "AGRO- EN TUINCENTER SYS".

Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of BVBA te worden toegevoegd.

De zetel is gevestigd te 8680 Koekelare, Catstraat 34.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime. De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

* De vennootschap heeft tot doel:

1. De aan- en verkoop van, de vertegenwoordiging in, het opslaan van, de in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in meststoffen, voeders, bloem, plastiek, fytofarmaceutische producten, ontsmettingsmiddelen, zaden, pootgoed, granen, afsluitingen, alle landbouwproducten, dieren, land- en tuinbouwmachines en toebehoren, materialen voor uitrusting van stallen, materialen voor verzorging van dieren, stro, planten, bloemen, bomen, struiken, allerlei tuinbenodigdheden, grondverbeteringsmiddelen, teelaarde, turf, vaste brandstoffen (zoals steenkool, brandhout, houtskool, enzovoort), vloeibare en gasvormige brandstoffen, bouwmaterialen, tuinmeubelen, geschenkartikelen, ijzerwaren, huishoudelijke artikelen, artikelen voor sport en visvangst, speelgoed, kleding, schoeisel, papierwaren, brood, gebak, deegwaren, snoep, bakkerijproducten, bakbenodigdheden, diepvriesproducten, zuivelproducten, vlees, fruit, groenten, dranken, decoratieartikelen, onderhoudsproducten.

2. Kweken van dieren zowel voor hobbykweek als voor industriële kweek.

3. Akkerbouw en tuinbouw in de brede zin van het woord zijnde het kweken van allerlei teelten: akkerbouwgewassen, groenteteelt, fruitteelt, sierteelt en dergelijke.

4. Goederenvervoer over de weg zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, dierenvervoer, vervoer van bulkgoederen.

5. Uitvoeren van land- en tuinbouwwerken, grondwerken, in de brede zin van het woord.

6. Aanleggen en onderhouden van sportvelden, parken en tuinen.

7. Huur en verhuur van land- en tuinbouwmachines en/of werktuigen en andere voertuigen.

8. Mengen en vervaardigen van meelmengsels, veevoeders, meststoffen, compost, teelaarde.

9. De bestrijding van ongedierte in en om gebouwen en het ontsmetten van ruimtes.

10. Vervaardigen, herstellen en plaatsen van metalen constructies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

11. Het optreden als tussenpersoon in handel.

12. Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, techhisch, commercieel en administratief beheer en advies, en dit steeds in relatie of verband met de bovenstaande activiteiten.

13. Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een degelijk zakelijk beleid te verschaffen. Daaronder vallen het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van gebouwen, terreinen, apparatuur, materialen en installaties.

14. Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur, en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

15. Het verwerven, in stand houden, beheren en oordeelkundig valoriseren en uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen. Daaronder vallen onder andere:

a) het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals - ten exemplatieve titel - het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten. Het beheer van onroerende goederen kan gebeuren alleen of in participatie, zowel van Belgische als buitenlandse, en zowel van gebouwde als ongebouwde onroerende goederen;

b) het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld, en waarvoor onder meer een hoger kapitaal vereist is;

c) het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning of attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet worden voldaan, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der aandeelhouders ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging der statuten zijn gesteld; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

" Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZEVENTIGDUIZEND EURO (70.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door TWEEHONDERD (200) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder ééntweehonderdste (11200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

1) De heer SYS Kristof Bart, schrijft in op honderd (100) aandelen, door storting van een bedrag van vijfendertigduizend euro (35.000,00 EUR);

2) Mevrouw BEUSELINCK Jolijn Maria, schrijft in op honderd (100) aandelen, door storting van een bedrag

van vijfendertigduizend euro (35.000,00 EUR).

Alle aandelen zijn aldus volledig volstort.

Als vergoeding voor de inbreng, worden de tweehonderd (200) aandelen, volstort zoals voormeld,

toegekend als volgt:

1) aan de heer SYS Kristof Bart: honderd (100) aandelen;

2) aan mevrouw BEUSELINCK Jolijn Maria honderd (100) aandelen;

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De heer SYS Kristof Bart, en mevrouw BEUSELJNCK Jolijn Maria, worden aangesteld als statutaire zaakvoerders van de vennootschap. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerders is onbeperkt, en hun afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.



.. e'Qo r-behouden Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

aan het Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Belgisch Staatsblad Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Plaatsvervangend zaakvoerder

In geval van overlijden, ontslag of bestendige onbekwaamheid van een zaakvoerder, zal hij van rechtswege en automatisch worden opgevolgd door de plaatsvervangende niet-statutaire zaakvoerder, die bij buitengewone algemene vergadering zal worden aangesteld als opvolgend niet-statutair zaakvoerder zonder beperking van duur.

Interne bestuursbevoegdheid

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 juli 2011 en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

" De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur (18h). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van juni tweeduizend dertien.

Overname verbintenissen

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan door comparanten voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting sinds 1 april 2011.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Welboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

voor analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 173 punt 1° bis. van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van de oprichtingsakte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AGRO- EN TUINCENTER SYS

Adresse
CATSTRAAT 34 8680 KOEKELARE

Code postal : 8680
Localité : KOEKELARE
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande