AL MOHCEN & CO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : AL MOHCEN & CO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 537.299.331

Publication

14/03/2014
ÿþ Mod tlPoo111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 1 06193

Iq

i

Ondememingsnr : 0537.299.331

Benaming

(volalt) : AL MOHCEN & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Plettinckplaats 6, 8760 Meulebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toetreding nieuwe leden in de vennootschap

Op 1 oktober 2013 werd er een buitengewone Algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke

zetel met als doel:

Toetreding van nieuwe leden als werkend vennoot in de vennootschap, namelijk:

Mevrouw Zitouni Soumya geboren op 16/07/1981 te Kenitra (Marokko) wonende te 1020 Laken,

Rue Marie Christine 118

Mijnheer Jeoid Lameti geboren op 28/06/1977 te Marruecos (Marokko) wonende te 1020 Laken,

Rue Marie Christine 118

Voor eensluitend uittreksel

Al Mohcen Mohammed

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

14/08/2013
ÿþmat won] 1i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: p~~~ ~ ar3c, 311.

Benaming

(voluit) : AL MOHCEN & Co

(verkort) :

1111 1 fui2 imuiAi

85,"

i

MON!TEI, R BELG NEERGELEGD

0 7 w0 g- 2013 2 6. 07. 2013

ELGfSCH STAATSB Me.1=-,,H7B4AOR~~~p~ANDEL

tll RI

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Plettinckplaats 6 - 8760 Meulebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER

Op 20 juli 2013 zijn volgende personen bijeengekomen:

1)A` MOHCEN Mohammed, geboren te Alexandrië (Egypte) op 10 oktober 1870 met Belgiische nationaliteit en rijksregistemummer 701010/575-83, wonende te 9200 Dendermonde, Vfotgras 8

2)BHUJEL Binu Kuma, geboren te Pokhara (Nepal) op 05 oktober 1970, met nationaliteit van Nepal met rijksregisterenum mer 7010051566-48 wonende te 9200 Dendermonde, mevrouw Courtmanspark 10

Comparanten hebben besloten akte op te stellen van de statuten van een vennootschap onder firma die zij als volgt verklaren op te richten:

Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder Firma opgericht onder de benaming "AL MOHCEN & Co" en met cornmeriëfe benaming "Max-2"

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8760 Meulebeke, Plettinckplaats 6

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurzetels, bijhuizen, , agentschappen, zowel in België ais in het

buitenland op te richten.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland: Het schoonmaken, het onderhoud, het reinigen van kantoren, glaswerk, tapijten, industriegebouwen, klinieken, hospitalen, zowel in de privésector ais bij openbare besturen.

Het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden, alierhande gebouwen, lokalen, meubels, stoffering en allerhande voorwerpen.

Dit doel mag worden bereikt door inbreng "fusie", deelneming of financiële tussenkomst in aile andere vennootschappen.

Groot  en kleinhandel, in  en uitvoer kledingstoffen, modeartikelen, confectie voor heren en dames, baby-uitezet, textielwaren, uitzet voor heren en jongens, uitzet voor dames en meisjes, kinderkleding, kinderconfectie.

De uitbating van hotels, restaurants, feestzalen, banketzalen, frituren, cafés, tavernes, bars, dancings, snackbars, tearooms, drank  en eetgelegenheden en ontspanningsgelegenheden of gelijkaardige inrichtingen in het algemeen.

De uitbating van traiteurzaken met of zonder thuisbestelling, de aan  en verkoop van alle bereide en niet-bereide, warme en/of koude gerechten;

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar

goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

De heer Al Mohcen. brengt in de vennootschap een som ter grootte van £ 900,- in, die gestort werd in de maatschappelijke kas.

De heer Bhujel B. brengt in de vennootschap een som ter grootte van ¬ 100,- in, die gestort werd in de maatschappelijke kas.

Buiten de toestemming van de andere vennoten mogen de fondsen gestort op de zichtrekening enkel teruggevorderd worden mits men zes maanden vooraf de vennootschap verwittigt per aangetekende brief.

Buiten de toestemming van aile medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die In naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van de maatschappelijk doel. Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap de heer Al Mohcen Mohammed die de vennootschap zal vertegenwoordigen tegenover derden en dewelke het mandaat van zaakvoerder aanvaard.

Mevrouw Bhujel Binu blijttwerkend vennoot en zal bezoldigd worden overeenkomstig artikel 12.

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels  of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

leder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en een winst  en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover

de vennoten alleen kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld ais volgt indien het resultaat niet overgedragen wordt naar het volgende boekjaar.

Aan de heer At. MOHCEN Mohammed 90%

Aan de heer BHUJEL Binu 10%

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Bij beslissing van de vennoten met twee derde meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald warden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winst

iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Al Mohcen Mohammed. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot, geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer den één mandaat

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaaldrin artikel 16 hierna.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot voor de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4..

De erfgenamen van de overledene nemen als vennoot gezamenlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, Kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 16.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 179 en volgende van de vennootschappenwet. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal

worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 11.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Volmacht

De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, de heer Erik De Blende wonende te 9200 Dendermonde, Bijlokestraat 39.

Aan wie de macht verleend wordt, met recht van de indeplaatsstelling en met macht voor leer vanhen en afzonderlijk te handelen, om aile verrichtingen te doen teneinde:

-De vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden en alle belastingenadministraties en ondernemingen, all andere administratieve overhedenen aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen

-Alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van aile documenten en formulieren.

-De formaliteiten te vervullen inzake registratie B1W, met name de aanvraag van het BTW nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

Voor eensluidend uittreksel

Al Mohcen - zaakvoerder

Voorbehouden aap het Belgisch Staatsblad

Staatsbïad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bljlugezi-lsij'liérBélgisch

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2015
ÿþMcd Word 51.1.

M ~º%

t 1:10

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITEU 01-o

BELGISCH

III III I IflhI II II II

*15080690*

E

p BELG

- 2015

TAATSBI

22Pi;i'tx~

cci,tu311, van KOO , ; f" i`'DEL

`'="' tirifff~-rr:i

Ondernemingsnr : 0537.299.331

Benaming

(voluit) : AL MOHCEN & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Plettinckplaats 6, 8760 Meulebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toetreding nieuwe leden in de vennootschap - uittreden van werkende leden

Op 31/03/2015 werd een buitengewone algemene vergadering gehouden in de maatschapelijke zetel met

als doel:

Toetreding van nieuw lid op 1/1012013:

Mijnheer Vahik Aramian Khoygani als werkend vennoot, geboren 4/12/1969 te Teheran (Iran) wonende

te 9300 Aalst, Vrijheidstraat 74

Toetreding van nieuwe leden als werkend vennoot in de vennootschap vanaf 01/01/2014.

Namelijk: mijnheer Ghemataqui Sald geboren op 18/01/1956 te Bordj Menaiel (Algerié) wonende

te Reggio Neli P. Muighetti, 2/00 - Italië

Mijnheer Gartite Nabil, geboren op 7/09/1978 te Marruecos (Marokko) wonende te Bacelona,

Avola Barcelona 110, P021 - Spanje

Uittredende leden: £ihugel Binu Kumari wonende te 9200 Dendermonde, mevr. Courtmanspark 10

vanaf 30/06/2014

Zitouni Soumya wonende te 1020 Laken, Rue Marie Christine 118 vanaf 01/01/2015

Mijheer Jaoid Lameti wonende te 1020 Laken, Rue Marie Christine 118 vanaf 31/3/2015

Voor eensluitend uittreksel

Al Mohcen Mohammed

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Juik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
AL MOHCEN & CO

Adresse
PLETTINCKPLAATS 6 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande