ALEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.215.268

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 25.06.2014 14211-0312-037
26/09/2014
ÿþ Mcd Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblar

moNi 

11601111111111111 19 o 2W

*14176484* .GiscHsrmrs

Ondernemingsnr : 0885215268

Benaming

(voluit) : ALEX

(verkort):

NEERGELEGD

20 A. 2014

Llentbank variqteelANDEL

_ .

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8560 Wevelgem, Nijverheidslaan 70

(volledig adres)

Onderwerp akte Kapitaalverhoging

Uittreksel uit de akte verleden op 27 juni 2014 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag commissaris

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren", voornoemd en vertegenwoordigd als gezegd, betreffende de hierna vernielde inbreng in nature.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"6 Besluit

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de vennootschap BVBA Alex van in totaal EUR 4.000.000 bestaat uit een schuldvordering op lange termijn van EUR 2.000.000 en uit een gedeelte van een rekening-courant ten belope van EUR 2.000.000. De vergoeding voor de inbreng bestaat uit 61.481 nieuwe volledig volgestorte kapitaalaandelen van de BVBA Alex, zonder vermelding van nominale waarde.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichting zoals beschreven in dit verslag, zijn wij van mening dat:

" de controtewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het: Instituut der Bedrijfsrevisoren, waarbij het College van Zaakvoerders van de vennootschap verantwoordelijk is: voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van

het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

" de beschrijving van de inbreng in nature, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste:

overeen komen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Sint-Stevens-Woluwe, 25 juni 2014

De commissaris

PwC Bedrerevisoren CVBA

Vertegenwoordigd door

(Get.)

Mathy Doumen

Bedrijfsrevisor.

Verslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vier miljoen euro (¬ 4.000.000,00) om het te brengen van drie miljoen euro (¬ 3.000.000,00) op zeven miljoen euro (¬ 7.000.000,00) door inbreng in natura ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van eenenzestigduizend vierhonderdeenentachtig (61.481) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven mits de globale prijs van vier miljoen euro (¬ 4.000.000,00).

Inbreng

De naamloze vennootschap "E-max Aluminium Profielen", voornoemd en vertegenwoordigd als gezegd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van de hierna beschreven vorderingen die zij heeft jegens de vennootschap ten belope van een globaal bedrag van vier miljoen euro (¬ 4.000.000,00) en die blijkens het verslag van de commissaris d.d. 25 juni 2014 vier miljoen euro (¬ 4.000.000,00) beliepen en die op heden nog openstaan voor tenminste hetzelfde bedrag, meer bepaald te weten als volgt:

-Een schuldvordering op lange termijn ten bedrage van twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00);

-Een gedeelte van de rekening-courantvordering, ten belope van een bedrag van twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00).

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op vier miljoen euro (¬ 4.000.1300,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in nature vergoed wordt door toekenning, aan de inbrenger ervan, van eenenzestigduizend vierhonderdeenentachtig (61.481) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, uitgegeven aan de globale prijs van vier miljoen euro 4.000.000,00).

Deze eenenzestigduizend vierhonderdeenentachtig (61.481) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis. Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

De voormelde schuldvordering en het gedeelte van de rekening-courant worden ingebracht in voile eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of weikdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat haar ingevolge de inbreng wordt toegekend.

TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans zeven miljoen euro

(¬ 7.000.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderdenzevenduizend vijfhonderdtweeënnegentig (107.592) aandelen.

DERDE BESLUIT HERFORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit ingevolge gewijzigde wetgeving de modaliteiten van ontbinding en vereffening te herformuleren en dit zoals bepaald in het vierde besluit hierna.

VIERDE BESLUIT MNPASSING STATUTEN

Ais gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt

Artikel vijf, eerste zin wordt vervangen als volgt

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeven miljoen euro (¬ 7.000,000,00), en is verdeeld in honderdenzevenduizend vijfhonderdtweeënnegentig (107.592) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

Artikel vijfentwintig wordt vervangen als volgt

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In de gevallen en onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap tevens overgaan tot ontbinding en sluiting van de vereffening één akte."

VIJFDE BESLUIT: VOLMACHTEN

"

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten 1 en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, coördinatie, verslag bestuursorgaan, verslag revisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

e-

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/12/2014
ÿþ Mud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MIII 111111111 I1I 1II Il

*19216712*

bet

aa

Be Sta

i

NEERGELEGD

- 3 !OV, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL BELGISCH STAATSf3! Q;;t afd. KORTRIJK

MONITEUR BELG ~.

2 6 -11- 20111

Ondernemingsnr : 0885.215.268

E3enaming

(voluit) : ALEX

(verkort) ; 1

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Wevelgem, Nijverheidslaan 70

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 30 juni 2014, blijkt:

L De kennisname van het ontslag als zaakvoerder van de vennootschap, ter zitting aangeboden, met ingang van 30 juni 2014, door:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SECALU", met zetel te 8560 Wevelgem (Gullegem), Ter Eist 34, BTW BE 089 9.544.758, RPR Gent, afdeling Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Christine SEYNAEVE, wonende te 8560 Wevelgem (Gullegem), Ter Elst 34.

Il. De benoeming tot zaakvoerder van de vennootschap, voor een periode van onbepaalde duur, ingaand op 30 juni 2094, van:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARC ROOSEN CONSULTING", afgekort "MRC", met zetel te 3700 Tongeren, Verhenis 1, BTW BE 0879.744.567, RPR Antwerpen, afdeling Torigeren, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Marc ROOSEN, wonende te 3700 Torigeren, Verhenis 9.

BVBA "FOAL"

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door

Dimitri FOTIJ

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 03.07.2013 13258-0435-037
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 30.07.2012 12365-0590-037
30/07/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ViONITEUi?

2 3 -07-

GISCH ST

BELGE NEERGELEGD

C~`'~~~ ., \ATS[3Lf'.~

12. 07, 2012

RECHTBA1<0~`~N PHANDEL

Ondememingsnr : 0885.215.268

Benaming

(voluit) : ALEX

(verkort) 1

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Gullegem, Nijverheidslaan 70

(volledig adres)

Onderwerp akte : Beëindiging mandaat - benoeming commissaris

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 30 mei 2012, blijkt:

1. De vaststelling van de beëindiging van het mandaat als commissaris van de vennootschap, van: - de BV ovve CVBA "VANDER DONCKT  ROOBROUCK CHR1STIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "V.R.C. BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39 A, BTW BE-0462.836.191, RPR Brugge, vertegenwoordigd door de heer Bart ROOBROUCK, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42.

11. De benoeming tot commissaris van de vennootschap voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, meer bepaald de boekjaren 2011, 2012 en 2013, om van rechtswege te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die over het derde boekjaar beraadslaagt en besluit, van:

de BV ovve CVBA "PRICEWATERHOUSECOOPERS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "PWC BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 1932 Zaventem, Woluwedal 18, BTW BE-0429.501.944, RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Mathy DOUMEN, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1932, Zaventem, Woluwedal 18.

BVBA "FOAL"

zaakvoerder

vertegenwoordigd door

Dimitri FOTIJ

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0885.215.268. Benaming

(voluit) : ALEX

Uhll hll hill hill 1hfl II1I lli IflI lh lli

" 11154758

MONT ET t

DIRE

0 5 -i0

GrscH S sEsrt

8

R+~` i ._;

NEERGELEGD



- 2011 f Z 2. 09, 2011

AA~ ~EGhI~rl~fikeKtÿil~pI1ANDEL

g ~L

 ~ -,- __. . _une°ro, Ru

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Wevelgem, Nijverheidslaan 70

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uittreksel uit de akte verleden op vijf september tweeduizend elf voor Meester Herbert Houben, notaris te; Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij der buitengewone algemene vergadering van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALEX, met' zetel te 8560 Wevelgem, Nijverheidslaan 70, volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT -- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag commissaris:

Kennisname van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een. coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap BVBA Alex, bestaat uit een; schuldvordering die de vennootschap naar Nederlands recht "E-MAX BILLETS BV", met zetel te NL-6460 HB, Kerkrade (Nederland), Minervastraat, I, 6468 ET, PO Box 3070, ingeschreven in de Kamer van Koophandel: voor Limburg, onder nummer 52250482, voor een totaal bedrag van EUR 8.558.053,04, aanhoudt in de boeken; van de vennootschap.

" Als vergoeding voor de inbreng ontvangt E-MAX BILLETS BV. iri totaal 46.011 aandelen zonder nominale. waarde van de BVBA Alex.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichting zoals beschreven in dit verslag, zijn van mening dat:

-de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het:' Instituut der Bedrijfsrevisoren, waarbij het College van Zaakvoerders van de vennootschap verantwoordelijk is

voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van "

het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van de inbreng in natura, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch' verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen ten minste: overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de

inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende: de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting".

Verslag zaakvoerders

Kennisname van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Kapitaalverhoging

Een eerste kapitaalverhoging wordt doorgevoerd ten bedrage van acht miljoen vijfhonderd

achtenvijftigduizend drieënvijftig euro vier cent (¬ 8.558.053,04) om het te kapitaal te brengen van. achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op acht miljoen vijfhonderd zesenzeventigduizend zeshonderd' drieënvijftig euro vier cent (¬ 8.576.653,04) door de hierna beschreven inbreng in natura (schuldvordering in" rekening-courant) ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van zesenveertigduizend; en elf (46.011) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te' schrijven tegen de globale prijs van acht miljoen vijfhonderd achtenvijftigduizend drieënvijftig euro vier cent (¬ 8.558.053,04).

Inbreng

De besloten vennootschap naar Nederlands recht "E-Max Billets B.V.", voornoemd en vertegenwoordigd als: gezegd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die zij Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten belope van acht miljoen vijfhonderd achtenvijftigduizend

drieënvijftig euro vier cent (¬ 8.558.053,04).

Aanvaarding

De inbreng wordt aanvaard.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed

wordt door toekenning, aan de inbrenger ervan, van zesenveertig duizend en elf (46.011) nieuwe

kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van acht miljoen vijfhonderd achtenvijftigduizend drieënvijftig

euro vier cent (¬ 8.558.053,04).

Deze zesenveertigduizend en elf (46.011) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande

aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

De vordering in rekening-courant wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar

recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de

vennootschap thans acht miljoen vijfhonderd zesenzeventigduizend zeshonderd drieënvijftig euro vier cent (¬

8.576.653,04) bedraagt, vertegenwoordigd door zesenveertigduizend honderdenelf (46.111) aandelen.

TWEEDE BESLUIT  GELIJKSCHAKELING FRACTIEWAARDE

De fractiewaarde van aile aandelen worden uitdrukkelijk gelijkgeschakeld zodat het kapitaal ad acht miljoen

vijfhonderd zesenzeventigduizend zeshonderd drieënvijftig euro vier cent (¬ 8.576.653,04), vertegenwoordigd

wordt door zesenveertigduizend honderdenelf (46.111) aandelen, met een fractiewaarde van ieder 1146.111ste

van het kapitaal.

DERDE BESLUIT - KAPITAALVERMINDERING

Het kapitaal wordt verminderd met vijf miljoen vijfhonderd zesenzeventigduizend zeshonderd drieënvijftig

euro vier cent (¬ 5.576.653,04) om het kapitaal te brengen van acht miljoen vijfhonderd zesenzeventigduizend

zeshonderd drieënvijftig euro vier cent (¬ 8.576.653,04) op drie miljoen euro (¬ 3.000.000,00) en dit ter

aanzuivering van geleden verliezen ten belope van het overeenkomstige bedrag, bij voorrang aan te rekenen op

het werkelijk volstort kapitaal.

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerders om dit besluit te concretiseren en

inzonderheid om voor zoveel als nodig het aandelenregister aan te passen.

VIERDE BESLUIT  WIJZIGING EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De externe vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt gewijzigd in die zin dat de vennootschap voortaan in en

buiten rechte vertegenwoordigd wordt hetzij:

-door de enige zaakvoerder, afzonderlijk optredend;

-door het college van zaakvoerders;

-door één gedelegeerd zaakvoerder, afzonderlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van

voorafgaande machtiging moet leveren.

VIJFDE BESLUIT  (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van: zetelverplaatsing; benoeming en bevoegdheden zaakvoerder(s)

te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

ZESDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten worden de statuten aangepast als volgt:

Artikel 2, tweede alinea wordt vervangen als volgt:

"Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht

worden."

Artikel 5, eerste paragraaf wordt vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen euro (¬ 3.000.000,00) en is verdeeld in

zesenveertigduizend honderdenelf (46.111) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder

een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

ln artikel 12, vierde zin, worden tussen de woorden "bestuurders" en "of werknemers", de woorden ", leden

van de directieraad" gevoegd.

In artikel 13, subtitel 'Bestuursbevoegdheid', alinea 1, wordt vervangen als volgt:

"De enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die

de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig

zijn in het kader van het doel van de vennootschap."

Artikel 13, subtitel' Bestuursbevoegdheid', alinea 5, wordt aangevuld als volgt:

"Het college van zaakvoerders kan onder zijn midden een gedelegeerd zaakvoerder benoemen die belast

wordt met het dagelijks bestuur van de vennootschap."

Artikel 13, subtitel 'Vertegenwoordigingsbevoegdheid', alinea 1 tot en met 3, wordt vervangen als volgt:

"De vennootschap wordt in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar

(ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

-hetzij door de enige zaakvoerder, afzonderlijk optredend;

-hetzij door het college van zaakvoerders;

-hetzij door de gedelegeerde zaakvoerder, afzonderlijk optredend, die geen bewijs van een voorafgaandelijk

besluit van het college van zaakvoerders dient voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers, binnen de

grenzen van hun opdracht."

Artikel 16, laatste zin wordt vervangen als volgt:

"De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door de

" handtekeningsbevoegde overeenkomstig artikel 13 van de statuten.

Artikel 21, subtitel °Notulen en afschriften" wordt vervangen als volgt:

"Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden,

moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door de handtekeningsbevoegde overeenkomstig

artikel 13 van de statuten."

ZEVENDE BESLUIT:

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten "

en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

" ACHTSTE BESLUIT  BENOEMINGEN

De vergadering besluit over te gaan tot de benoeming van een nieuwe niet-statutaire zaakvoerder, ingaand op heden, met name: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE-AL, hier tussenkomend,' met zetel te 8531 Harelbeke, Hoogstraat 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0835.747.347, gekend bij de BTW-admistratie onder nummer BE 0835.747.347, gerechtelijk arrondissement Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dave Debosschere, wonende te 8531 Harelbeke, Hoogstraat 22.

VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS

De aldus benoemde zaakvoerders zijn in college verenigd met de bedoeling een voorzitter en gedelegeerd zaakvoerder te benoemen en zij benoemen hiertoe met eenparigheid van stemmen, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Foal, voornoemd en vertegenwoordigd zoals voormeld.

De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd als volgt.

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de het college van zaakvoerders, evenals door één gedelegeerd zaakvoerder, alleen optredend.

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd zaakvoerder, alleen optredend.

De persoon of personen gelast met het dagelijks bestuur zullen in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen " alle verrichtingen doen en goedkeuren, de ' rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

Het college van zaakvoerders neemt tevens akte van de beslissing van het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE-AL, voornoemd, vaststellende dat, in overeenstemming met " artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, het zaakvoerdersmandaat in onze vennootschap met ingang vanaf heden uitgevoerd wordt door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dave Debosschere, voornoemd.

Een kopie van de desbetreffende notulen van het bestuursorgaan van de zaakvoerder-vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE-AL, voornoemd, wordt voorgelegd aan het college ' van zaakvoerders en zal worden bewaard in het archief van de vennootschap.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten, bijzonder verslag zaakvoerder,

verslag commissaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.03.2011, NGL 19.07.2011 11316-0555-036
20/04/2011
ÿþ" Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 8, U4. 2011

REG, í I ±:Gr~" ~fffe,,)F'i,ANDEL' Ku,.. í kIJK

II1 1l 111110110 ll1 I h 1l1 1 ID

*11060579*

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernerningsnr : 0885.215.268

Benaming

(voluit) : ALEX

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Nijverheidslaan 70, 8560 Wevelgem (Gullegem) Onderwerp akte : Benoeming - kennisname vaste vertegenwoordiger

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 31 MAART 2011 , GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Foal, hier tussenkomend, met zetel te 3630 Maasmechelen, Paul Lambertlaan 39, BTW BE 0479.290.559, RPR Tongeren,. vertegenwoordigd door de heer Dimitri Fotij, wonende te 3630 Maasmechelen, Paul Lambertlaan 39, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit met ingang van 31 maart 2011.

In deze hoedanigheid zal de hiervoor benoemde zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen overeenkomstig artikel 13 van haar statuten.

De hiervoor benoemde zaakvoerder zal in deze hoedanigheid, afzonderlijk optredend, eveneens beschikken over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

De hiervoor benoemde zaakvoerder kan namelijk, afzonderlijk optredend, alle rekeningen openen bij de: banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of de te openen rekeningen alle welkdanige verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen en dit zonder beperking van bedrag.

De hiervoor benoemde zaakvoerder kan, afzonderlijk optredend, in deze hoedanigheid de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere en dit zonder beperking van bedrag.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Foal, voornoemd en vertegenwoordigd als: voormeld, verklaart haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het: uitoefenen van haar mandaat.

De hier vertegenwoordigde zaakvoerder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Secalu,

" met zetel te 8560 Wevelgem (Gullegem), Ter Elst 34, BTW BE 0811.544.758, RPR Kortrijk ivertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Christine Seynaeve, wonende te 8560 Wevelgem (Gullegem), Ter. Elst 32zet uiteen dat zij kennis heeft gekregen van de beslissing van het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Foal, voornoemd, vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, haar zaakvoerdersmandaat in onze vennootschap met ingang: van heden uitgevoerd zal worden door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dimitri Fotij, voornoemd.

De enige vennoot neemt kennis van deze beslissing van het bestuursorgaan van de besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid Foal, voornoemd.

Voor eensluidend uittreksel

Voor Foal BVBA

Haar vaste vertegenwoordiger

De-heer Dimitri Fotij

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eil)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.03.2011, NGL 23.03.2011 11064-0241-032
27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 22.07.2010 10330-0539-033
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 31.03.2009, NGL 04.05.2009 09135-0283-014
06/07/2015
ÿþ ,~,~(F_ `¬ ~" ` ~I Mod Word 11.1

' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr ; 0885.215.268

Benaming

(voluit) : ALEX

(verkort) : i

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Wevelgem, Nijverheidslaan 70

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uit de notulen van de jaarvergadering de dato 3 juni 2014, blijkt:

De herbenoeming tot commissaris van de vennootschap, voor een periode van drie boekjaren, benoeming ingaand op 3 juni 2014 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit, van:

- De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRICEWATERHOUSECOOPERS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "PWC BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, BTW BE 0429.501.944, RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Mathy DOUMEN, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18.

BVBA "FOAL"

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door

Dimitri FOTIJ

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

i

E

MONIT

29

BELGISC

I-

I

~ Rechtb ~ ~ : ,~..,

cG~- r,if~e KnRTr',1~~ _ ,

UR BELGE

)6- 2015 STAATSBLA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

26/10/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 15.10.2015 15650-0435-037

Coordonnées
ALEX

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 70 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande